Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

çok sağol canım ellerine sağlık benim için uğraştın ama benyapamdım yapıştıramadım.senağlama neyse elimizdekiyle idare edicez canım sen uzun zamandır bebiş istiyorsun değil mi hiç dr.a gittin mi canım?

Kızzz neden yapıştıramadın bakayımmm o kadar yaptım onu yapıştırcan valla göstereyim sana hehe:) verdiğim linki kopyala .Kullanıcı paneline gir .Sol tarafta en başta profili düzenle yazan yere tıkla...sayfanın en altında kişisel bilgiler yazan yerde kilo ve doğum tarihi çizelgesi olan yere linki yapıştırıp değişiklikleri kaydete bas bu kadarcık :) yerimseniben

canim ya ne kadar kotu olmus sonu. uzuldum. ya cok enterasan bir sey insan ruyalarinda bazen gerceklerin malum olmasi. yani tipla bilimle vs aciklanacak bir tarafi yok.
bir de ruyanin o an anlamini cozemeyebiliyorsun ama gerceklestikten sonra insan daha iyi idrak ediyor ne anlama geldigini. yani biz ilmini bilmedigimizden cozemiyoruz ama ilmini bilen olsa gerceklesmeden soyler. benim de hamile oldugumda kardesim elime kina yakti ama kina tutmadi. hamile kaldim bir hafta sonra dis gebelikmis alindi. bak bu da buna isaretmis.

canım kopyaladım orayada yapıştırıcaktım ama yapıştır yoktu o yüzden yani yoksam yapıştırmayı biliyorum yaw!napalım olmadı teşekkürler canım.

Bende rüyamda bir erkek cocuk dogurdugumu ve onu emzırdıgımı gormustum ama daha sonra ölüyordu bebegım..Anneme anlattım ölü diri getirir dedi ve 1 hafta icinde hamile oldugumu ogrendım. yanı cınsıyetını bıle gormus oldum daha hamıle kalmadan :))

benim rüyamda şöyle.. yaklaşık 1 yaşlarında bir erkek çocuğum varmış, bir koltuğa tutunmuş yeni yürümeyi öğreniyormuş bana doğru bakıyordu.. ne demek acaba?? hamilemiyim yoksa? kızım mı olucak tersi çıkarmış ya ???

ben bir ay kadar önce mutfak balkonunun önünde bir erkek çocuğu gördüm, 4-5 yaşlarındaydı, anne dedi bana sonra uyandım, tam hamileliğimin ilk günleriymiş demekki , çok etkilendim ağladım, şimde içime erkek olcakmış gibi doğuyor, Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Kizlar bende rüyamda nüfüs cüzdani çikartiyordum.ama bana bunu hada çikaramayiz diyorlardi kasimda gelmen gerek diyordu memur.
Ne demekse...

Kizlar bende rüyamda nüfüs cüzdani çikartiyordum.ama bana bunu hada çikaramayiz diyorlardi kasimda gelmen gerek diyordu memur.
Ne demekse...

canim kasimi bekle o zaman:) tarih bile vermisler sana...insallah kasimda hamis kalirsin. kalirsan buraya gene yaz olur mu gerceklesti vs diye.

inşalah bende erkek bebek görmüştüm ama yüzü çok çirkindi 2 gün sonra regl oldum hayırlısı bakalım bende istiyorum ama rüyasınıda görecekmiyim nasip allah herkesin gönlüne göre gelsin

ben 2 hafta önce bir rüya görüdm ,
rüyamda benim işiyerinde yeni bri düzenleme yapılıyormuş
çok daha lüks ve güzle bri yer.
binanın içinde ağaç varmış.
gövde kısmını görüyorum.bahçed kocaman bir saksıda çiçek avrmış onu alıp getirip soğuktna korunsun diye o ağacın aştına koyuyorum.sonra birde aynı çiçeğin küçük bir saksıda daha olduğunu görüyorum onuda ağacaın altına koyuyorum ve güneş almaları laım diyorum.binanının içinde ki bu ağaçın ğzerşne birden güneş doğuyor ve o özellikle küçük saksının üstüne güneş ışıkları geliyor.
hemen aklıma en küçk saksı bebek olarak geldi.
ve annem de ablamda aynı yorumu yaptılar.tabi hayırlara vesle olsun.
bugün adet olmam laızm bekliyorum gelemzse eğer kırmız hemen bir test alacağım .
tabi ehrşeyin hayrılsını dilemek laızm alllahtan.

kızlar çok garip bir rüya gördüm. tabirlere baktım ama bi anlam yukleyemedim açıkçası. nolur bana bir yorum yapınnnn
Rüyamın başlarını hatırlayamıyorum ama sonlarını anlatayım (allah hayır etsin)
evimdeyim eşim ve ben. bie kadın misafirimiz var böyle 40lı yaşlarda esmer kar kuru bişey. yüzünü görmedim arkadan saçlarını gordum. neyse kadın gidiyor. bende o arada kadın gittikten sonra. pis bir çamasırımı, çamasır makinesinin içine koymak için kapağını açıyorum. anammmm pis bir pettttt , makinanın içine girmiş. ne anlamı varsa peti ters çeviriyorum. sonra bakıyorum aa birtane daha birtane dahaaa, hepsini ters çeviriyorum makinanın içinde. bu kadar kızlar bi yardım neolur. nedir pis pet in anlamı. ama şundan eminim sanki o petler giden misafirin işi galiba.

kizlarrrrrrrr bende rüyamda bu sefer hamismisim,karnim burnumda bebegim kizmis,bende karnima dokunuyordum ve onun ellerini hissediyordum....ne acaba hadi bi yorum yapin

Rahmetli dedem bebek tulumu gibi mavi bisiler giymis yataktaydi tekrar olum dosegiymis yani.etrafinda bir suru adam var. Biride babam. Babamin kulagina fisir fisir bisiler soyluo. Sonra dede nerde dioruz dede banyoda diolar.

2.kismindada bir adam yine mavi tulumlu bir bebegi okudu durdu hocaymis ama bebek kimin bilmiorum arkasindan yigenimi verdik 1aylik onu okudu sonra adini sordu yigenimin soyledik oyle uyandim bakalim daha var reglime 1 hafta

merhaba kızlar bende rüya görüp ardından 3 4 gün sonra hamiş olduğumu öğrenenlerdenim kısaca size anlatayım: rüyamda sabaha karşı eşimin cinsel organının büyüdüğünü görüyorum aynı zamnadada cinsel organın alt kısmındaki iki torbayıda görüyorum ve eşime diyorum ki rüyamda biz seninle hiç sarılmadık etmedik nasıl büyür diyorum oda yanımda yatmanla bile olur işte falan diyor öyle uyanıyorum.çok kafama takılıyor rüyam netten anlamına bakıyorum erkek(cinsel organ)diye ordada anlamı manevi huzura mutluluğa şöhrete ve çocuğa delalet ediyor diyor o iki torbada iki kıza delalet edermiş .ve aradan 3 4 gün geçtikten sonrada hamiş olduğumu öğreniyorum yani rüyam çıktı arkadaşlarrr ve şimdi 7 haftalık hamişim:)

kızlar gunaydın ya ben son 4 aydır fılan çok enteresan ruyalar görüyorum
dunde şey böyle bır fanur ama kocaman içinde mınıcık mınıcık balıklar ama rengarenk sarı beyaz kırmızı mavı çok ılgınctı eşimle bırlıkte kepceyı daldırıp ıcınden almaya çalışıyoduk geldıde:)
bu tarz ruya gören varmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…