canım ya nasıl açıcam özeli?
çok sağol canım ellerine sağlık benim için uğraştın ama benyapamdım yapıştıramadım.senağlama neyse elimizdekiyle idare edicez canım sen uzun zamandır bebiş istiyorsun değil mi hiç dr.a gittin mi canım?
merhaba
Bende hamile kaldığımı rüyamda görmüştüm ve bebeği kaybettiğimde yine rüyasını gördüm.
Erkek bebek gördüm rüyamda ilk.Yeni doğmuştu.Kundağa sarılı kapı kapı bir şey arıyordum onun için.Ama ne olduğunu bilmeden!
Rüya tabirine baktım erkek bebek müjdeli haber demekmiş.Haftasına varmadı hamile olduğumu öğrendim.
Bebeğim 2,5 aylık olmuştu o sabah doktora gidecektik.Kötü bir rüya ile uyandım.Koca kafalı yılanlar beni kovaladı koca gece rüyamda!Sonra tuvalete gitmişim rüyamda ve peçeteyle sildiğimde peçetede kese vardı kanlı!!!
Aaaa dedim eşime rüyamda baksana bebeğim düşmüş hemde kızmış ve uyandığımda ter içinde kalmıştım.
Aynen eşime anlattım rüyayı hayır olsun diyerek. Öğleden sonra doktora gittiğimizde şok olduk.Bebeğimin kalbi durmuştu ve kürtajla alınması gerekiyordu.
İlk rüyamda kapı kapı gezdiğim gibi bebeğimin öldüğüne inanmadım ve 4 doktor gezdim.Malum etti yüce rabbim demek.
Kızzz neden yapıştıramadın bakayımmm o kadar yaptım onu yapıştırcan valla göstereyim sana hehe:) verdiğim linki kopyala .Kullanıcı paneline gir .Sol tarafta en başta profili düzenle yazan yere tıkla...sayfanın en altında kişisel bilgiler yazan yerde kilo ve doğum tarihi çizelgesi olan yere linki yapıştırıp değişiklikleri kaydete bas bu kadarcık :) yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?