Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

KIZLAR BU RÜYAMI YOUMLAYACAK BİRİSİ YOKMU YAAA

merhaba kızlar size geçen hafta gördüğüm bir rüyayı anlatmak istedim çünkü beni çok etkiledi bu rüya.Rüyamda elimde bir fotoğraf var aslında fotoğrafla gerçek arası bişey.7-8 yaşlarında bir erkek çocuk var.O kadar güzel gülümsüyorki bana benim oğlummuş.Gülümseyen yüzü şu an bile gözümün önünde.Rüyamda rüya gördüğümün farkındayım ve bu erkek çocuğun ilerde benim olacak çocuğum olduğunu ve bana rüyamda yüzünü gösterdiklerini düşünüyorum.Çocuğun adı hasan hüseyinmiş.O kadar sevgiyle bakıyorumki bende ona.Ama sonra birden elime bir makas geçiyor ve çocuğun fotoğrafını makasla keserek benim hiç çocuğum olmayacak diye diye ağlıyorum.Ağlayarak uyandım.Lütfen varsa bir yorumu olan yapsın çok etkilendim bu rüyadan.

Güzelim hiç canını sıkma, ne zaman olacak Allah bilir ama bence senin evladın çok hayırlı bir evlat olacak. Rabbim en kısa zamanda yüzünü, yüzlerimizi güldürsün inşallaaaahhh!!

Son düzenleyen: Moderatör:
canımm balımmm en kısa zamanda hamişşş kalacaksınnn bak görrr sen.....yakındır.....

Son düzenleyen: Moderatör:
bu rüyam öğrenmeden bir gün önce görmüştüm yani sabahına bu rüyayı görüp öğrendim
rüyamda bir erkek bebek görüorum güya benimmiş
emzirsene dio kardeşim eşim ama ben de cok az süt var emio cocuk doymuyor
zayıfta bişey bi görseniz üzülüyorum bende
benim yüzümden bebk cılız kaldı diye
göğsümde nasıl sarkmış
hayır yani normalde öle olsa içim yanmayacak:)))
sabah bu rüyayı gördüm öğlen test yaptım çift çizgi:))
inşallah doğarda bolca emziririm bebişimi:))

Hayir olsun canim. Esinle ikiniz cok candan, neseli insanlara benziyorsunuz. Insallah hayirlisi ile saglikla kucagimiza almakta nasip olur.

arkadaşalr rüyamı yazmıştım size dün .bne bu rüyayı 2 hafta olmak üzere.
ve ben dün akşam test yaptım.çift çizgi çıktı.
henüz kan testi yapmadım.
ianşallah ahyrılı ve güzel sonuçlar çıkar.

patricca senin rüyan canım bzoulmuş.
kan rüyayı bozar.
rüyan zaten güzel değilmiş.
kötü bri şeyleri başından gitmiş.
kan görmen çok iyi.
inşallah hayrılıara vesile olur

Canim tebrik ederim, hayirli olsun. Bakiyorumda uzun zamandir bebek isteyenlerin hep bu ay hamile kaldigini ogreniyorum. Rabbim ramazanda dualarimizi kabul etmis olsa gerek.

Kızlar bende son iki haftadır hep beyaz kundakta bebek görüyordum bir kaç kere gördüm rüya tabirine baktığımda muradınıza ereceğinize diye yazıyordu en sonda yani hamileliğimi öğrendikten 3 gün önce mavi tulum içinde bi erkek çocuğu vardı kucağımda o kadar mutluydum ki annem şu oğluna bak ağlıyor susmuyor diye o anda uyandım 3 gün sonrada testim negatif çıktı ve Allahımın bana hikmeti bebeğim 3hafta 4 günlükken ben burdayım dedi.. ve naren 05cim 1 hafta önce nur sen hamile değilmiydin diye sordu canım demek ki içine doğmuş...Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu inş...

Allah ım hayırlısıyla rüyanda ki gibi kucaklamak nasip etsin güzelim, herkese seviniyorum da böyle konulardan tanıdıklarıma daha bi seviniyorum:asigim: Allah gönlüne göre versin inşallah (Bunu yazan: Nur86:roflol: anladın sen onu sırnaşık şey)

:sm_cool:Canım tebriklerrrr harıkaa yaa rüyan haberciymiş demekk rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhhhhhh

bende hamile olmadan önce rüyamda görmüştüm ama ben sizin gibi regl yada bebek emzirmek falan görmedim çok karışık bir rüyaydı tam hatırlamıyorum ama bir dereden 2 tane yüzük buluyordum be özellikle birtanesini çok beğenip parmağıma takıyordum ertesi gün anneanneme anlattığımda kızın olacak demişti ki çocuk düşünmüyordum hamile olmam imkansızdı hatta ama o ay hamile olduğumu öğrendim veeee şuanda kızım 21 aylık ve allahıma çok şükür çok sağlıklı allah herkese nasip eder inşallah

swethome çok teşekkür ederim canım. cok sevındım rüyamın bozulduğuna. yanı anlamını bilmiyordum ama kötu bir rüya olduğu her halinden belliydi.

kızlar rüyamı tabir edecek kimse yokmu yaaa:sm_confused:

Bende rüyamda çok tatlı bir bebek gördümŞeniz
Valla rüyada görmek bile çok güzel bir duygu kucağımda minicik yeni doğmuş ve simsiyah gür saçlı bir bebek gördüm allahım inş iyi bir rüyadır inş bu gördüğüm benim bebem olsun:ecrin_bebek: :sm_coo

Son düzenleme:
lütfennnnnn artik biriniz bi yorum yapin kizlarrrrr,gözümü acar acmaz buraya kostumm
rüyamda bi odada bi dolu minik saksida cicekler var ama kurumaya yüz tutmus,bende acele bi yere gitmem gerekiyo ama dur hemen halledeyim diyorum ve yesil cok taze toprak buluyorum ve topraklarini degistiriyorum,güzelcede suluyorum...ne acaba?????
sabah esime anlattim bebege simdilik sicak bakmayan kocis hemen dedi aa hamile kalicaksin sen diye...sizceeeee???

bencede hamile kalacaksın canım.Seni ümitlendirmek istemem ama kurumuş çiçeklerin yeniden canlanması hayatınıza yeni katılacak birini temsil ediyor diye biliyorum ben.İnş.hayırlı bir evlat sahibi olursun.

kızlar rüyamda çok gösterişli bir silah vardı elimde temizliyordum.ama ateş etmedim.çok etkilendim.lütfen hayırlı ve güzel yorumlarınızı bekliyorum.

Selam kizlar bende rüya çok görüp ve rüyasi iyi ve kötü çikanlardanim ben 2 eylülden beri regli olmadim 14 ekimde ara lekelenme oldu ve doktorum bira bekleyelim dedi bu arada kardeşim 8 aylik hamile beni gelinlik giyerken görmüş rüyasinda bende yaklaşik 2 aydir hem balik tutuyom rüyalarimda hem düğünümü gördüm gelinlik giymişim bahçede çiçek açmiş gördüm güzel nar yediğimi gördüm tabi bu rüyalar ayri günlerde görülenler dünde bir oğlan çocuğu ve regli olduğumu gördüm biryuvalete girdim heryer kan başkasinin kanlarindanda olmuş yani ne demek oluyo bu rüyalar bilmiyorum

GÜL 78 HAMİŞMİSİN NE :):):) insallah canım. sıra bende. biliyorum artık kafayı iyicene üşüttüm. artık dün akşam tam ortaya karışık aldım :) yani bebişe delalet olan bildiğim bütün ipuçlarını gordum. kızlar biri beni durdursun :):)))) ne gördüğüme gelince .
daha önce duymuştum, eşimin cinsel organı (bebeğe işaret)
ve yumurta oda bebeğe işaretmiş.
bisürü şey dahada hatırlamıyorum. ama dün akşam saatlerinde dayanamayıp bir gebelik testi yaptım tabiikiiii koca bir tek çizgi.
ufffff sırf rüyalardamı yasasak ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…