kızlar çok garip bir rüya gördüm. tabirlere baktım ama bi anlam yukleyemedim açıkçası. nolur bana bir yorum yapınnnn
Rüyamın başlarını hatırlayamıyorum ama sonlarını anlatayım (allah hayır etsin)
evimdeyim eşim ve ben. bie kadın misafirimiz var böyle 40lı yaşlarda esmer kar kuru bişey. yüzünü görmedim arkadan saçlarını gordum. neyse kadın gidiyor. bende o arada kadın gittikten sonra. pis bir çamasırımı, çamasır makinesinin içine koymak için kapağını açıyorum. anammmm pis bir pettttt , makinanın içine girmiş. ne anlamı varsa peti ters çeviriyorum. sonra bakıyorum aa birtane daha birtane dahaaa, hepsini ters çeviriyorum makinanın içinde.bu kadar kızlar bi yardım neolur. nedir pis pet in anlamı. ama şundan eminim sanki o petler giden misafirin işi galiba.
Hayir olsun canim. Esinle ikiniz cok candan, neseli insanlara benziyorsunuz. Insallah hayirlisi ile saglikla kucagimiza almakta nasip olur.bu rüyam öğrenmeden bir gün önce görmüştüm yani sabahına bu rüyayı görüp öğrendim
rüyamda bir erkek bebek görüorum güya benimmiş
emzirsene dio kardeşim eşim ama ben de cok az süt var emio cocuk doymuyor
zayıfta bişey bi görseniz üzülüyorum bende
benim yüzümden bebk cılız kaldı diye
göğsümde nasıl sarkmış
hayır yani normalde öle olsa içim yanmayacak:)))
sabah bu rüyayı gördüm öğlen test yaptım çift çizgi:))
inşallah doğarda bolca emziririm bebişimi:))
ben 2 hafta önce bir rüya görüdm ,
rüyamda benim işiyerinde yeni bri düzenleme yapılıyormuş
çok daha lüks ve güzle bri yer.
binanın içinde ağaç varmış.
gövde kısmını görüyorum.bahçed kocaman bir saksıda çiçek avrmış onu alıp getirip soğuktna korunsun diye o ağacın aştına koyuyorum.sonra birde aynı çiçeğin küçük bir saksıda daha olduğunu görüyorum onuda ağacaın altına koyuyorum ve güneş almaları laım diyorum.binanının içinde ki bu ağaçın ğzerşne birden güneş doğuyor ve o özellikle küçük saksının üstüne güneş ışıkları geliyor.
hemen aklıma en küçk saksı bebek olarak geldi.
ve annem de ablamda aynı yorumu yaptılar.tabi hayırlara vesle olsun.
bugün adet olmam laızm bekliyorum gelemzse eğer kırmız hemen bir test alacağım .
tabi ehrşeyin hayrılsını dilemek laızm alllahtan.
arkadaşalr rüyamı yazmıştım size dün .bne bu rüyayı 2 hafta olmak üzere.
ve ben dün akşam test yaptım.çift çizgi çıktı.
henüz kan testi yapmadım.
ianşallah ahyrılı ve güzel sonuçlar çıkar.
patricca senin rüyan canım bzoulmuş.
kan rüyayı bozar.
rüyan zaten güzel değilmiş.
kötü bri şeyleri başından gitmiş.
kan görmen çok iyi.
inşallah hayrılıara vesile olur
Kızlar bende son iki haftadır hep beyaz kundakta bebek görüyordum bir kaç kere gördüm rüya tabirine baktığımda muradınıza ereceğinize diye yazıyordu en sonda yani hamileliğimi öğrendikten 3 gün önce mavi tulum içinde bi erkek çocuğu vardı kucağımda o kadar mutluydum ki annem şu oğluna bak ağlıyor susmuyor diye o anda uyandım 3 gün sonrada testim negatif çıktı ve Allahımın bana hikmeti bebeğim 3hafta 4 günlükken ben burdayım dedi.. ve naren 05cim 1 hafta önce nur sen hamile değilmiydin diye sordu canım demek ki içine doğmuş...Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu inş...
arkadaşalr rüyamı yazmıştım size dün .bne bu rüyayı 2 hafta olmak üzere.
ve ben dün akşam test yaptım.çift çizgi çıktı.
henüz kan testi yapmadım.
ianşallah ahyrılı ve güzel sonuçlar çıkar.
patricca senin rüyan canım bzoulmuş.
kan rüyayı bozar.
rüyan zaten güzel değilmiş.
kötü bri şeyleri başından gitmiş.
kan görmen çok iyi.
inşallah hayrılıara vesile olur
merhaba kızlar size geçen hafta gördüğüm bir rüyayı anlatmak istedim çünkü beni çok etkiledi bu rüya.Rüyamda elimde bir fotoğraf var aslında fotoğrafla gerçek arası bişey.7-8 yaşlarında bir erkek çocuk var.O kadar güzel gülümsüyorki bana benim oğlummuş.Gülümseyen yüzü şu an bile gözümün önünde.Rüyamda rüya gördüğümün farkındayım ve bu erkek çocuğun ilerde benim olacak çocuğum olduğunu ve bana rüyamda yüzünü gösterdiklerini düşünüyorum.Çocuğun adı hasan hüseyinmiş.O kadar sevgiyle bakıyorumki bende ona.Ama sonra birden elime bir makas geçiyor ve çocuğun fotoğrafını makasla keserek benim hiç çocuğum olmayacak diye diye ağlıyorum.Ağlayarak uyandım.Lütfen varsa bir yorumu olan yapsın çok etkilendim bu rüyadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?