Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Kizlar silah görmek hizli bir haber almakdir.. Benim bildiğim yumurta laf duymaktir. Ayrica patricacim belli deil durumum hamileliğim hcg az yüksekdi 0,76 ama hala adet olmadim 14 ekimde ara kanama oldu doktorum beklemeye aldi beni kasimi bekliyoz bakalim ama rüyalarim böyle sence neyi gösteriyo rüyalar

inş.hamişsindir gülcüm Allah gönlüne ve gönlümüze göre versin inş...

arkadaşlar rüyada altın bilezik görmek ne demek sarı altın bilezik şu kalın olanlardan varya

bende eşimin cinsel organını gördüm ve o ay hamile kalmışım meğerse canım anlattım bu topiğe rüyamı geri sayfada bak bakalım benziyor mu rüyalarımız

arkadaşlar bende rüyamda test yapmıştım. o sabah etkisinde kalıp adetime daha 2 gün varken kalkıp test yaptım ve çok silik çift çizgi çıkmıştı. ertesi günde test yaprığımda çizgiler daha belirgindi. ve şuan 6 haftalık hamileyim. bu rüyayı görmeden yaklaşık 10-15 gün öncede; rüyamda düşmüş bebek gördüm. cenin gibi minikti ,kan falan da yoktu, plastik gibi bişeydi, eşimle oturup onu inceliyorduk rüyamda..

selam kızlar dün gece bir rüya gördüm neye yorucamı şaşırdım yorumlarınıza ihrtiyacım var
rüyamda hamileyim ama karnımdaki bebek degil arslan yavrusu imiş kızım karnımı okşuyor ve içerideki yavrular kıpırdıyor 2 tane iniş ama hareket ederken canım yanıyor yavruların pençeleri canımı yakıyor eşime yalvarıyorum bir yandanda kendime soruyorum bir insan nasıl olurda hayvan yavrusu içinde taşır diye aklım almıyor eşime beni veterinere götür ne olursun bunları sezaryanla alsın diye tam bir kabustu resmen yorumlarsanız sevinirim kızlar

ben eşimle ayni gece rüya gördük ben hastalandığımı o da benin hamile odugumu görmüştüsositososito

esimin kuzeni beni gorus bebegim oluyormus erkek mavis battaniyeler icindeydi okadar tatliydki cok sevdim die mesay atmis. bakalim ins ruyasi cıkar

gül hamismisin son durum ne ruyan cok guzel

SELAM KIZLAR

KEŞKE HERKEİN GİBİ BENİM RÜYALARIMDA ÇIKSAYDI

SONUNDA 2 AYLIK BEKLEMEDEN SONRA ADET OLDUM. RÜYALARIM BELKİ ÖBÜR AY GERÇEKLEŞİR.. KIZLAR ERKEK ŞEYİ GÖRMEK BİLDİĞİM KADARIYLA KADIN ÖLÜ HABERİDİR BENİM ÖYLE ÇIKAR TABİ BAŞKASININ NE ÇIKAR BİLMEM. NEYSE İNŞALLAH HERKESİN GÜZEL RÜYALARI GERÇEK OLUR

benim gördüğüm rüya ise, çok üşüyordum, hamilemiyim bilemiyorum, kadın bir tanesi senin kızın olacak dedi, o şekilde uyandım,

kızlar ben de geçen ay kendimi bebek emzirirken gördüm o kadar güzel bir erkek bebektiki anlatamam rüyamda emzirirken içim bi hoş oluyodu ama maalesef regl oldum olmadı yanii bundan sonra regl olduğumu görürsem ancak hamile olduğuma inanıcam .)))

kizlar ben bu ay ne ruyalr gordum ne ruyalar ama olmadi...

boyle umutlu umutlu ruyalarimi yorumladim. iyiye yordum ama gene cikmadi. kimseye anlatmadim bu baslik benim oldugu halde.

bir dere gordum. piril piril. ayaklarim bileklerime kadar icinde. baliklari goruyorum. zayif sisman bir suru balik. diyorum ki ataklarimi yemezler insallah.

sonra o tepeden asagiya dogru kayarak iniyorum. ve dar bir yerden geciyorum. o kadar hizliyim ki. yani o aradan gecmem mucize bu hizle. ama carpmadan geciyorum.

ben o dereyi tupum olarak dusundum. ben dis gebelik gecirdigim icin tek tupum yopk ve diger tupumun de tikali olmasindan cok korkuyorum. dedim ki evet bir darlik var ama bu darlik sorun cikarmayacak.

gecen gun ise annem mavi minik bir kusu cope atiyor. oldu diye. bakiyorum copte kafasini oynatiyor. aaa diyorum bu olmemis. aliyorum alime kus da canlaniyor. masmavi yavru bir muhabbet kusu. elimde. yem yediriyorum elimle. canlaniyor kus ve evin icinde kacmaya kosmaya basliyor.

kizlar gel de bu ruyalari simdi iyiye yorma. adetime 6 gun var. bugun kan testi yaptirdim. negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…