bence çok yakında hamile kalacaksın canım,benim ablamda buna benzer bir rüya görmüştü hamile olduğunu öğrenmeden önce.Ona da rüyasında sayı çektirmişler,eğer bilirsen oğlun olacak demişler oda bilmiş rüyasında şimdi kocaman oğlu var darısı başına canım
:1no2::1no2::1no2: of ya benim yazdıklarıma niye kimse yorum yazmıyor
canim altin bilezik erkek cocuga ve hayirli islere diye okudum
insallah hakkinda hayirlisi olur canimcim
Ben rüyamda gelinlikte giydim,altınlarımıda taktım,bebeklerimide kucağıma aldım rüyamda,hatta en son 2 hafta önce bebeğim güya bizim yanımızda yatıyormuş kenara gitmiş nasıl gitti böyle kenara kadar ya düşseydi diyorum eşime söylüyorum aramıza getir koy kenardan düşer diyor kucaklıyorum yatırıyorum.Sonra uyanıyorum kıyafetlerimize ve yatış şeklime kadar herşey aynı ama bebek yok.:1no2: çok istiyorum diye bilinaltı rüyası görmüşsündür dediler.Ayrıca şunu da itiraf etmeliyim rüyamda gördüğüm zaman bi yetiyor bana.Rüyası bile güzel bebeğimin.Anlık da olsa tadıyorum annelik duygusu.Rabbim tüm isteyenlere versin,Evlat sahibi olanlarıda bebişlerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin acılarını göstermesin,bebiş bekleyenlerede hayırlısıyla ve sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.Hep dua ediyorum belki bir gün olurrr........
cutucum bence de yakinda sen hamile kalacaksin. bak gor. benim esim hic gormuyor. ben de bir suru goruyorum ama hicbiri cikmiyor:)
günaydin elma sekerler nasilsiniz bugün???
kizlar benim sinema acik gise oynuyo resmen:)bugünde rüyamda cekmeceyi bi actim minik minik yumurtalar gördüm,ama bunlar kelebek yumurtasiymis,cogu yere sacildi ve bi tanede kelebek omzumdan uctu havaya...ne demek sizce???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?