Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

bu arada ben gecenlerde gene mavi bir kus gormustum ve buraya yazmistim. kuyruksuzdu. bu kusun da kuyrugu yok. Aaaaa diyorum seninde mi kuyrugun yok.

ha unutmadan asil bu iki ruyadan birkac gun once bir ruya gordum. sag bilegimde boyle altindan kalin bir kunye bileklik vardi. parmagimda da alyansim. zoom yaptim ruyamda bunlara:)

bu anlattigim ruyalarin hepsi yumurtlama zamanimda oldu yani 1 hafta once. ama sonuc sifir.

Bende bu akşam rüyamda adet olduğumu gördüm .Pembe bir pjama giyiyordumm ve bacağıma bir bakıyorum o kadar yoğun şekilde adet olmuşumki korkuyordum :) hayır olsun inşallahhh

kizlar sunun bi yorumunu yapar misiniz lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn???
esim görmüs,bahsetmistim bilirsiniz bebege karsi pek bi hevesi yok simdilik...
sabah bi kalkti kocaman gülümsüyo,megerse rüya görmüs,harikaydi diyo
ikimiz bi alisveris merkezi gibi bi yerde geziyormusuz,cekilis varmis,bende illa katilicam demisim
katilmisim,bi kalabalik toplanmis,cekilis yapilmis
benim adimi söylemisler,ben kazanmisim yani,diyo o kadar sevindikki!!!
ne cekilisiydi dedim,hamile kalmak icindi dedi...
sizce ne demek bu???

bence çok yakında hamile kalacaksın canım,benim ablamda buna benzer bir rüya görmüştü hamile olduğunu öğrenmeden önce.Ona da rüyasında sayı çektirmişler,eğer bilirsen oğlun olacak demişler oda bilmiş rüyasında şimdi kocaman oğlu var darısı başına canım

ayy canim cok sagol böyle hayira yordugun icin...a.s.
allah hayirlisini versin hakkimizda bitanem...:1hug:

cutucum bence de yakinda sen hamile kalacaksin. bak gor. benim esim hic gormuyor. ben de bir suru goruyorum ama hicbiri cikmiyor:)

Çok içten yazmışsınız, çok etkilendim, inşallah en kısa zamanda anne olmak nasip olur size de.. böylece rüyalarda özlem gidermemiş olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

sedaa cim ayrica gelinlik giymek de altin takmak da bebegin cok yakinda gelecegine delalettir. hatta hamile bile olabilirsin. insallah.

bende çok güzel rüyalar gördüm ama 3 günüm var 3 gün sonra adet olursam yazarım olmazssam da yazarım şimdi uğuru bozulmasın ama sonuç ne olursa olsun yazacağım hadi hayırlısı bakalım

kızlar bende bu ay ruyamda ılk defa bebegımın oldunu gordum oğlum olmustu ve anneannesıne verdım kı yaşamıyor maalesef bı de kızım varmıs onuda doguracakmısım ıns. ruyam gercek olur aslında bu ayda galıba hamıle degılım içimden oyle gecıo adetıme 5 gun var ne hamılelık ne de adet ıcın hıc bı belırtım yok rabbım ıns yuzumuzu guldurur

cutucum bence de yakinda sen hamile kalacaksin. bak gor. benim esim hic gormuyor. ben de bir suru goruyorum ama hicbiri cikmiyor:)

ay canim benim,olucak insallah,gercek altin bilezikleri dogum hediyesi olarak takaris bitanem,hic üzülme :1hug:
agzindan bal damliyo bitanem,insallah kalirim,tabii hayirliysa
ay benim kocise bi haller oluyo,adam rüya hayatta görmezdi
bugünde amerikaya gidiyormusuz,pasaportunu almayi unutmus,görevli bi yer göstermis surdan vize alin hemen diye,girdik diyo,hamile bi kadin karsiladi bizi diyo...:uhm:
bende rüyamda hamile kadin gördüm:uhm:
karili kocali bi haller oluyo ya hayirlisi insallah :Saruboceq:
meleklerimiz bekletmez insallah hicbirimizi a.s.

günaydin elma sekerler nasilsiniz bugün???
kizlar benim sinema acik gise oynuyo resmen:)bugünde rüyamda cekmeceyi bi actim minik minik yumurtalar gördüm,ama bunlar kelebek yumurtasiymis,cogu yere sacildi ve bi tanede kelebek omzumdan uctu havaya...ne demek sizce???

ay ne guzel bir ruyaaaaaaaaaaaa.. canim ya valla bak gostere gostere ben geliyorum diyor. insallah canim hem de cok yakinda. adetin yumurtlaman vs ne zaman?

ben de bu gece hiz trenine bindim. tam hatirlamiyorum, emind egilim ama
ya

hamileysem bebege bior sey olabilir diyorum.

ya da hamileyim insallah bebege bir sey olmaz diyorum.

yani hamileyim ya da hamileysemi tam hatirlamiyorum ama bugunlerde reglimi bekledigim icin. ama umutsuzum. cunku 8. gun kan testim negatif cikti.

ama ruyamda kusu oldu sanip cope attik ama sonra copten aldik canlandi.

yani once tamamen umutlarimi kaybettim sonra da kaybettim dedigim umutlarim aslinda kaybolmamis diye yorumladim. kucucuk de olsa bir umut kusumun canlanmasini bekliyorum. bugun adet olmama lazim. adet belirtilerim var. karnim agriyor. dun basladi. ama bazen reglim 2 gun gec geliyor. o sebeple carsambaya kadar yolu var. insallah adet olmama ve insallah hamileyimdir hayirlisi ile ve en onemlisi insallah dis gebelik degildir tekrar.

kızlar bende rüyamda bu ay karışık olarak yazarsam yumurta yediğimi gördüm çeşit çeşit yemekler görüyorum...birde cenaze gördüm eşimin babası ölümüş rüyamda !!..birde rüyamda altın kolye küpe kaybetmiştim aradım ve buldum !!!!bundan 2 gece öncede gökyüzünde birsürü kuş gördüm ve üzerime doğru koşan koçlar gördüm bana bi zarar vermedim ama saklandığımı hatırlıyorum .. arada bebekte görüyorum kucağımda son olarakta bi gece göğüsleri gördüm olduğundan daha iriydiler özellikle uçları ama kötü görünümlü değillerdii !!!!!! bnmde adetime 4 gün kaldı umutlanmakta istemiyorum adet sancılarımda var gibi Allah herkesin rüyalarını hayırlara çıkarsın.

bu ay geçti bende bu ay rüyalarımda eşimin cinsel organını gördüm altın bilezik gördüm yani burdaki bütün arkadaşların gördüklerini 1 ay içinde gördüm... ve sonuç koca bir NEGATİF.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…