Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Asyacim bu basligi bastan sona takip ediyor musun bilmiyorum ama kocan koclari bir arkadasimiz daha gormustu ve hamile kaldi o ay ya da bir ay sonra. altin takmak da bebege delalettir derler. senin cok ugrastigini builiyorum. bak ne guzel bulmussun. insallah takarsin da. haberlerini merakla bekliyoruz.

canim dur bakalim, ruyalar o ay cikacak diye bir kural yok. ama yakinda cikacak insallah. Menzil gulu arkadasimiz da hamile kalmadan bir ay once oytle ruyalar gordu ki dedik bu ay kesin. ama olmadi. sonraki ay bir baktik. hamis...

insallah senin de yakinda iyi haberlerini aliriz.

kizlar ben buraya anlattim mi bilmiyorum ama topluca ruyalarimi yazmistim bir kac gun once. neyse gecen hafta 8. gunumde kan tahlili yaptirdim ve negatif. O gece yatarken dua ettim. allah'im ne olur hamileysem goster diye. Nefisem arkadasimiz da dua etmisti ve ruyasinda misafirin var demislerdi ondan etkilendim heralde. ve ruyamda benim yeni tanistigim bir aile (aslinda sadece 7 yasindaki kizlarini taniyorum, gonbullu calistigim okulda ogrenci) bana kocaman bir paket getirdiler. hediye. kapiyi aciyorum boyle sarilmis sarmalanmis bir kutu.

sabah kalktim hayirdir insallah dedim.

Allah'im insallah hayirlisi ile. dis gebeliksiz:)

kızlar selam ruyam 3 ay sonra cıktı bahsettıgım arkadasım merve bu sefer kesin hamis dusuk filan yok. bense tırmalamaya devam..gecen ayda onu ruyamda gormustum sutyen hediye ediosum cicekli yine hamismisin die msj attım nerdeee dedi bana. yani ruyalar hemen cıkmıyo yani bazıları :)

benle ilgili aynı ruyayı goren 2 kisi var buay bakalım sonuc ne olacak. sevgiler

tşkler kibele bu sayfayı malesef tam olarak baştan itibaren okuyamadım ama inş. yaa sağolasın benimde dileğim inş. gerçekleşir Allah seninde gönlündekini versin cnm !!

ay ne guzel bir ruyaaaaaaaaaaaa.. canim ya valla bak gostere gostere ben geliyorum diyor. insallah canim hem de cok yakinda. adetin yumurtlaman vs ne zaman?

ay canim agzindan bal damliyo senin...Şeniz
biliyosun ya benim cok düzensiz hersey :çok üzgünüm:
normalde ama (oldugumdaki tarih) her zaman ayin 15inde oluyorum...
üsütmüsümde acikcasi dün dayanamadim asprin aldim :mymeka:
insallah varsada bisey olmaz...bugün agrilardan bayilsamda almicam biseyklava:

kızlar ben 3 defa gördüm rüyamda hamile oldugumu birinde ogun cok aglamıştım tabi sonradan anladıgıma göre hamilelikten ağlıyomusum yani işte ogun cok agladım ve gece rüyamda birisi bana kim oldunu ahatırlamıyorum hamile oldugumu ve aglamamam gerektigini bebegiminde üzülecegini söyledi ikinci rüyamda gebelik testi yapıyodum ve cift cizgi cıkıyodu ücüncü rüyamdada annem anneanneme benim hamile oldugumu söylüyodu ve bu rüyaların üçünüde üç gün içinde gördüm ve artık bende çift çizgiliyim :)

Her seferinde buraya rüyalarımı yazardım ama bu sefer yazmıcam kararlıyım.Anlatınca gerçekleşmiyorr ...Doğru çıkarsa eğer yazarım burdan hehe:)Bu ay 3 akşamda rüya gördüm ve burda kızlar yazmışlarr hamişlermişş inşallah benimde doğru cıkarr ama hiç sanmıyorumm hepsii fos çıkıyor benımkılerın :roflol:

Balsuratcim insallah hamilesindir ve insanin icine doguyor biliyor musun?
Iyi haberlerini bekluiyoruz.a.s.

ah kızlar bende çok rüyalar görürüm ama hamile çıkmadım henüz bende rüyalardan medet ummayı herşeyi kendime yormayı bıraktım yine görüyorum ama buraya yazmaya çekiniyorum çünki heray hüsrana ugruyorum ama bekledigim ve gerçekleşecek rüyam olacagına inanıyorum

ben de yazmamistim sonra dayanamadim yazdim. buraya yazmasan bile bile Basakcim, bir yere mutlaka kaydet. cunku gercekten sonradan cok anlamli oluyorlar.

balsurat emin ol birgün gerçekleşecek benimde seninde ve bizim gibi bekleyenlerin de umutları umutlu olur allaha emanet ol...

balsurat emin ol birgün gerçekleşecek benimde seninde ve bizim gibi bekleyenlerin de umutları umutlu olur allaha emanet ol...

Canım çok sağolasın inşallah cümlemizinn duları rüyaları gerçekleşicez allahın izniyle
Bu akşam rüya gördüm dedim bir bakayım anlamına 2 cisim gördüm anlamına baktım :) yine evlat ana karnında bulunan çocuğa hayır olsun.Adete 5 gün kaldı :) :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…