kızlar bende rüyamda bu ay karışık olarak yazarsam yumurta yediğimi gördüm çeşit çeşit yemekler görüyorum...birde cenaze gördüm eşimin babası ölümüş rüyamda !!..birde rüyamda altın kolye küpe kaybetmiştim aradım ve buldum !!!!bundan 2 gece öncede gökyüzünde birsürü kuş gördüm ve üzerime doğru koşan koçlar gördüm bana bi zarar vermedim ama saklandığımı hatırlıyorum .. arada bebekte görüyorum kucağımda son olarakta bi gece göğüsleri gördüm olduğundan daha iriydiler özellikle uçları ama kötü görünümlü değillerdii !!!!!! bnmde adetime 4 gün kaldı umutlanmakta istemiyorum adet sancılarımda var gibi Allah herkesin rüyalarını hayırlara çıkarsın.
bu ay geçti bende bu ay rüyalarımda eşimin cinsel organını gördüm altın bilezik gördüm yani burdaki bütün arkadaşların gördüklerini 1 ay içinde gördüm... ve sonuç koca bir NEGATİF.........
arkadaslar hepinize selam bu baslıgı dun buldum
soyleki reglim 6 gun gecmis durumda
gecikmeden once kucagıma bir oglan bebegi veriolar tosun gibi hemde dogar dogmaz diolarki bu mervenin bebegi
mervede benim cok yakın bi arkadasım yaklasık 7-8 ay once dusuk yaptı daha dogrusu testlerde cıkmadı kan testinde degeri 24 cıktı ve o hafta adet oldu. adeti gecikmedende -2 damla acık pembe kan geldi ondan.
simdi benim 3gu once 2 damla lekelenmem oldu dunde test yaptım yurtdısındayım burdaki testler garip cubuk gibi idrara batırıosun cıkıo tek cizgi . sonra testin arkadan bakıorum 2 cizgi onden tek. testin yapıskanlı kagıt bolmesini kaldırdım altından 2. cizgi cıktı ama emin olamadım . bikac test daha yapmm gerek. ayrıcada bir arkadasım yeni dogum yaptı bir baska ruyamdada o kucagımdaydı sut emiodu benden. bir ruyamdada kız kardesimle (hamile kendisi) 2miz torbalarımıza un dolduruyoduk. simdilik bukadar. birde bir arkadasım oda hamile aradı beni dediki gece bir erkek cocukla mujdelenddim ve sana yordum dedi. bilmiyorum bakalım ne olacak. gelismeleri yazıcam.siz ne dusunuyorsunuz
ay ne guzel bir ruyaaaaaaaaaaaa.. canim ya valla bak gostere gostere ben geliyorum diyor. insallah canim hem de cok yakinda. adetin yumurtlaman vs ne zaman?
e canim 15 i gecmis. eger yumurtlaman dengesizse benim gibi ovulasyon testi kulllan. ben cok faydasini gordum.
Her seferinde buraya rüyalarımı yazardım ama bu sefer yazmıcam kararlıyım.Anlatınca gerçekleşmiyorr ...Doğru çıkarsa eğer yazarım burdan hehe:)Bu ay 3 akşamda rüya gördüm ve burda kızlar yazmışlarr hamişlermişş inşallah benimde doğru cıkarr ama hiç sanmıyorumm hepsii fos çıkıyor benımkılerın :roflol:
Balsuratcim insallah hamilesindir ve insanin icine doguyor biliyor musun?
Iyi haberlerini bekluiyoruz.a.s.
başak 35 birgün gerçekleşir inşallah iyi dileklerim hepimizin olsun kendine iyi bak...
balsurat emin ol birgün gerçekleşecek benimde seninde ve bizim gibi bekleyenlerin de umutları umutlu olur allaha emanet ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?