Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

bende bu ay gelinlik falan görmüştüm dün akşamda iki elim bilezik doluu bu ara herkez bilezik görüyor:)) sonra çingene bi kadın geliyo bütün bileziklerimi alıyor bende ona yalvarıyorum ne olur onlar benim kanser çocuğumun bilezikleri diyorum acıyor bana bilezikleri geri veriyor koluma takıyorum Allah hayır çevirsin.
bu arada kibele sen rüyanda 2 kişiyi gördüm demiştin onları söyledin mii ben kaçırdım mııı
ve için enterasan kısmı ben 28 hasta olucaktım ve hala olmadım cuma test yaptım negatiff ama hala hasta olmadım. ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karışıkkk..

bende 3-4 gün önce rüyamda bebeğim olduğunu gördüm. ufacık el kadar bir bebekti. biblo bebekler kadar güzeldi. mavi gözleri vardı. rüyamda içimden minicik ama kilosu iyi 5,5 kilo doğdu diyordum. kokluyordum ve yanaklarıma değdiriyordum..inşallah gerçek olur. 3-4 ay önce bir rüya gördüm buraya yazmayı çok istedim ama hatırlayınca çok gülüyordum o yüzden yazmamıştım ama şimdi yazıcam. bir gece rüyamda adet olduğumu gördüm ve sabahına şak diye oldum. halen daha gülüyorum...bendeki nasıl bir bilinçaltıysa :)

inşallah hamilesindir canım.ayrıca rüyanda enteresan ALLAH hayır etsin.

Vallahi bende iki türlü rüya gördüm.Bir çadırın içinden (bu çadırda baya eski zamanlardaki çadırlar gibi ) oraya giriyorum bir bebek alıyorum.kucağımda onla beraber yemyeşillik bir ovadada patika gibi bir yerde yürüyoruz..ve güneşin batışını seyrediyoruz..güneş o kadar parlıkki anlatamam...tabiki kalktığımda çok sevinirek uyanmıştım...

ve daha sonra bir rüya gördüm.kendimi sakallı olarak görüyorum.rüya tabirlerine baktığımda kadının kendisini sakallı görmesi hiç çocuğu olmayacağı anlamınageliyormuş...bunu okuduğumda şok oldum.moralim bozuldu.ve ilk defa böyle bir rüya görüyorum..etkilendim açıkçası...yani benim hiç çocuğum olmayacakmı?:1no2:
Vallahi neye inancağımı şaşırdım artık..

Canim ben batik sakal ondan cok degsiik manalara da geliyor. ayrica bir kac ay once yatagimin icinde yilan gordum. tam hatirlamiyorum ruyayi ama detaqylari vardi. bir baktim esinin vefat etmesi anlamina geliyormus. haydaaaaaaaaaaaaaaa...

Allah korusun. ama olmadi. oyle her ruyaya da itibat etmemek lazim. morlini bozma. cocugun olacak.

bende anlatayım ruyamı....yorumlarınızı beklıyorum...
kayınvalıdem bıze gelıyor..yere oturuyor..ısrar edıyorum anne koltuga otur dıye yokk dıyo..sonra yerdeyken bana 2 tane kesme seker verıyor..bırını sen dıgerını oglum yesın dıyor..ama dılınızın altında erıterek yıyın..o zaman sızın cocugunuz olacak dedı..
hayırdır ınsallah kayınvalıdemde cook gelmez evıme yaa...kaydirigubbakcemile3

selam kizlar. bende ruyamda altin gordum hemen yazayim dedim. gecenlerde de gormustum yine gordum arka arkaya. butun takilarimi cikarmisim bi masanin ustune. onumde camdan bi havuz. takilarimi takiyorum tek tek. gozume carpan alyansim oluyor. belirgin olarak yani. sonra havuza girip yuzuyorum. allah hayirlara cikarsin insallah.

canim ben de hasmile kaldigim ay bariz bir sekilde alyansimi gormustum. kolumda bileklik vardi altin ama alyansima bakiyordum bariz. hayirlisi ile iyi haberlerini aliriz insallah.

canim kayinvalideni ara sor bakalim, anne boyle bir ruya gordum hayirdir insallah diye.

canim hayirdir insallah enteresan bir ruya.

yok kacirmadin, soylemedim kim olduklarini. biri regl oldu malesef biri de daha yeni calisti bu ay.

ohaaaaaaaaaa 5.5 kilomu. kziim olursun allah korusun 5.5 kg bebek mi dogar. insallah bebegin saglikli olur da dogarken biraz kucuk olsa senin icin daha iyi degil mi:)

saka saka canim insallah.

canim kac cocugun var? altin bilezik gebelik demek? tup bebek falan mi deniyorsun?

canim yaptin mi test?

canim kac cocugun var? altin bilezik gebelik demek? tup bebek falan mi deniyorsun?

Canım benim çocuğum yok..

Altın bilezik gebeliktir demen bile yüreğimi pır pır ettirdi..Ağzın bal yesin...Evet çok istiyoruz ve malum benim gebelikler tedavisiz mümkün değil..İnşallah hayırlısı olur...Bir gebelik yaşadım microenjeksiyon yöntemiyle hamile kaldım ancak kaybettim..şimdi 2.yi denemek istiyoruz...

2 akşam öncede eşim beni üçüzlerim olmuş görmüş rüyasında:roflol:

bende bugun ruyamda oglum olmus gordum sabah namazindan sonra ilk defa goruyom ; cok etkilendim ins hayirlisiyla olur ;hepimizin allahin izniyle ;

kibelecim rüyalarım yine yanılttı..testim negatif...hayırlısı neyse o olsun..öptüm canlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…