kızlar günaydın canlarım..benim adetim geçti bugün 4.gün..inşallah gördüğüm rüyalar çıkarda hamiş olurum..öptüm kızlar..
bende bu ay gelinlik falan görmüştüm dün akşamda iki elim bilezik doluu bu ara herkez bilezik görüyor:)) sonra çingene bi kadın geliyo bütün bileziklerimi alıyor bende ona yalvarıyorum ne olur onlar benim kanser çocuğumun bilezikleri diyorum acıyor bana bilezikleri geri veriyor koluma takıyorum Allah hayır çevirsin.
bu arada kibele sen rüyanda 2 kişiyi gördüm demiştin onları söyledin mii ben kaçırdım mııı
ve için enterasan kısmı ben 28 hasta olucaktım ve hala olmadım cuma test yaptım negatiff ama hala hasta olmadım. ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karışıkkk..
inşallah hamilesindir canım.ayrıca rüyanda enteresan ALLAH hayır etsin.
Vallahi bende iki türlü rüya gördüm.Bir çadırın içinden (bu çadırda baya eski zamanlardaki çadırlar gibi ) oraya giriyorum bir bebek alıyorum.kucağımda onla beraber yemyeşillik bir ovadada patika gibi bir yerde yürüyoruz..ve güneşin batışını seyrediyoruz..güneş o kadar parlıkki anlatamam...tabiki kalktığımda çok sevinirek uyanmıştım...
ve daha sonra bir rüya gördüm.kendimi sakallı olarak görüyorum.rüya tabirlerine baktığımda kadının kendisini sakallı görmesi hiç çocuğu olmayacağı anlamınageliyormuş...bunu okuduğumda şok oldum.moralim bozuldu.ve ilk defa böyle bir rüya görüyorum..etkilendim açıkçası...yani benim hiç çocuğum olmayacakmı?:1no2:
Vallahi neye inancağımı şaşırdım artık..
selam kizlar. bende ruyamda altin gordum hemen yazayim dedim. gecenlerde de gormustum yine gordum arka arkaya. butun takilarimi cikarmisim bi masanin ustune. onumde camdan bi havuz. takilarimi takiyorum tek tek. gozume carpan alyansim oluyor. belirgin olarak yani. sonra havuza girip yuzuyorum. allah hayirlara cikarsin insallah.
bende anlatayım ruyamı....yorumlarınızı beklıyorum...
kayınvalıdem bıze gelıyor..yere oturuyor..ısrar edıyorum anne koltuga otur dıye yokk dıyo..sonra yerdeyken bana 2 tane kesme seker verıyor..bırını sen dıgerını oglum yesın dıyor..ama dılınızın altında erıterek yıyın..o zaman sızın cocugunuz olacak dedı..
hayırdır ınsallah kayınvalıdemde cook gelmez evıme yaa...kaydirigubbakcemile3
bende bu ay gelinlik falan görmüştüm dün akşamda iki elim bilezik doluu bu ara herkez bilezik görüyor:)) sonra çingene bi kadın geliyo bütün bileziklerimi alıyor bende ona yalvarıyorum ne olur onlar benim kanser çocuğumun bilezikleri diyorum acıyor bana bilezikleri geri veriyor koluma takıyorum Allah hayır çevirsin.
bu arada kibele sen rüyanda 2 kişiyi gördüm demiştin onları söyledin mii ben kaçırdım mııı
ve için enterasan kısmı ben 28 hasta olucaktım ve hala olmadım cuma test yaptım negatiff ama hala hasta olmadım. ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karışıkkk..
bende 3-4 gün önce rüyamda bebeğim olduğunu gördüm. ufacık el kadar bir bebekti. biblo bebekler kadar güzeldi. mavi gözleri vardı. rüyamda içimden minicik ama kilosu iyi 5,5 kilo doğdu diyordum. kokluyordum ve yanaklarıma değdiriyordum..inşallah gerçek olur. 3-4 ay önce bir rüya gördüm buraya yazmayı çok istedim ama hatırlayınca çok gülüyordum o yüzden yazmamıştım ama şimdi yazıcam. bir gece rüyamda adet olduğumu gördüm ve sabahına şak diye oldum. halen daha gülüyorum...bendeki nasıl bir bilinçaltıysa :)
Ben de geçen gece rüyamda ..sağ elimde 3 adet altın bilezik vardı..Elime bakıyorum 2 bilezik kalmış..3.kaybolmuş onu arıyorum..ALTIN bilezik ne anlama geliyor ki...Allah hepimizin rüyalarını hayırlara çıkarsın inşallah....
arkadaşlar merhaba bende sizlere kısaca rüyalarımı anlatmak istiyorum bende kısa zaman önce tüp bebek yaptırdım maalesef negatif sonuç aldım arkasından rüyamda bir kuaförde bi müşterinin ikiz bebeklerini bana verdi onları sarıp sarmaladım alt larını değiştirdim ilgilendim açıkcası aradan bir iki hafta geçti bu yakınlarda yani yenilerde tüp bebek doktorumu gördüm hastanedeyiz eşimle doktor ve asistanı elinde 4 tane iğneyle gelmiş bana nasıl iğne yapcamı tarif etti ve allahın izniyle bu defa bebeğine kavuşcaksın dedi ben çok etkilendim vede benim şu anda adetim geçikti arkadaşlar ama korkumdan test yapamıyorum.
canim kac cocugun var? altin bilezik gebelik demek? tup bebek falan mi deniyorsun?
canim yaptin mi test?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?