Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

canim o zaman soyle yoirumlayalim. Allah in izni ile mikroenjeksiyon tutuyor ve ucuz bebeklerin olacak.

insallah hepsini alirsin kucagina.

kızlar ya dün gece bir rüya gördüm etkisinden kurtulamadım kimseyede anlatamadım rüyamda bir bebek seviyorum siyah saçlı mavi bir battaniyenin içinde kadırıp hoplatıyorum bir bakıyorum bir eli yok gibi birşey yani sakat hiç oralı olmuyorum sonra bebegin battaniyesine sarmak üzere yere yatırıyorum bebegin kafası yere sert bir şekilde çarpıyor annem ve kuzenim bana kızıyor neden dikkat etmedin diye ben isteyerek olmadı kendi kafasını çevirdi diyorum ama anlamıyorlar bende bebegi bırakıp dışarı çıkıyorum üzgün bir şekilde bir yere oturuyorum ama kalbimde bir acı hissediyorum bebegin başı çarptı diye sizce bu rüya ne anlama geliyor yorumlarsanız çok sevinirim

ohaaaaaaaaaa 5.5 kilomu. kziim olursun allah korusun 5.5 kg bebek mi dogar. insallah bebegin saglikli olur da dogarken biraz kucuk olsa senin icin daha iyi degil mi:)

saka saka canim insallah.

:roflol:ayıp söylemesi benn tamm 5.5 kilo dogmuşummmmmkaydirigubbakcemile3
oluyor yaani şekerimmm.ama canım annem çok zor dogurmuş,bide normal dogum düşünsene.delikafadulden

canim yeni hamis yaziyor, hamile misin?

:roflol:ayıp söylemesi benn tamm 5.5 kilo dogmuşummmmmkaydirigubbakcemile3
oluyor yaani şekerimmm.ama canım annem çok zor dogurmuş,bide normal dogum düşünsene.delikafadulden

ay canim anneni de seni de Allah korumus. cunku gecenlerde biliyorsun doguda bir yerde 6. cocugunu dunyaya getirecek kadinin karnindan cikamadi bebek. 5.5 kg imis. anne de bebek de vefat ettiler.

ohaaaaaaaaaa 5.5 kilomu. kziim olursun allah korusun 5.5 kg bebek mi dogar. insallah bebegin saglikli olur da dogarken biraz kucuk olsa senin icin daha iyi degil mi:)

saka saka canim insallah.

canım yaaaa olacağından değil rüyaaaaa işte...ben zaten 47-48 kilo ancayım. 48 hiç geçemedim daha ama ikiz bebek istiyorum. geçenlerde bebek görmeye gittik. normal yolla olan ikiz bebekler. kadınla ilk kez tanıştım. bende ikiz bebek istiyorum ama olsa bile nereme sığdırcam bilmiyorum :) dedim. oda bana ben senden daha zayıftım ( 45 kiloymuş ) dedi.inanamadım. bebekleri 2500 ve 2900 doğmuş bak toplamda 5,5 kiloya yakınlar. sağlıklı olsunda nasıl olduğu önemli değil. hamileyim diye sevinip sonrasında daha çok üzülmek istemem. o yüzden hayırlısı ve sağlıklısı olsun.. :1rolleyes:

Casnim ailende ikiz varsa(anne tarafinda) ikiz sansin var. beeli olmaz. ben de hep ikiz istedim ama bir kiz bir oglan.delikafadulden

bende bugun ruyamda oglum olmus gordum sabah namazindan sonra ilk defa goruyom ; cok etkilendim ins hayirlisiyla olur ;hepimizin allahin izniyle ;

canım rüyan çok güzel.sabah namazından sonra görmen de ayrı bir güzel.hayırlısı olsun inşallah.namazdan sonra görülen rüyalar gerçek olurmuş derler.inş dogrudur da bir ogluşun olur.:CüvCüv:

günaydın kızlar bu sabah yüzümde kocaman bi gülümsemeyle başladım güne güzel bi rüya gördüm inşallah rüyam gerçek olur bende sabah ezanından sonra gördüm rüyayı ve kafama takmadığım tek ay yani bu ay gördüm. önceleri rengli olduğumu görürdüm rüyamda ve hemen olurdum gerçekten ama bu rüyam inşallah hayırlıdır

Bu akşam güzel bir rüya gördüm :)Hayır olsun inşallahh:1rolleyes:
Rüyamda mavi renkte asker üniforma giymişim ve ASKER olduğumu gördüm ve elimde uzun bir tüfek vardı:jeyyar:
Askermişim ama sol elimde parmağımda ışıl ışıl parlayan altın alyans yüzük ve ışıl ışıl altın bileklik gördüm.Hayır olsun ınsallahh sengözlerimebaksanab

Son düzenleyen: Moderatör:
dünkü rüyamı anlatıyım hayır olsun inşallah:Saruboceq:
o akşam kardeşim bizde kaldı
rüyamda sabah olmuş kahvaltıya yumurta yapıcam dolabın kapağını açıyorum aa diyorum 2 tane yumurta var neyse yeter diyorum

sabah dolabı açıyorum bi sürü yumurtA var zannediyorumki hala 2 tane var
işte böyle
hayır olsun diyeyim artık:Saruboceq:

ayyy Balcigim enceden takip ediyorsan bu konuyu biliyorsundur bir kac arkadas asker oldugunu gormustu hamile kalmadan, bir de altin bilezik alyans hgep bunlar bebege isaret. hadi insallah.

canim hayir olsun insallah.

canim Allah insallah bebegine kavusturur tez zamanda.

ayyy Balcigim enceden takip ediyorsan bu konuyu biliyorsundur bir kac arkadas asker oldugunu gormustu hamile kalmadan, bir de altin bilezik alyans hgep bunlar bebege isaret. hadi insallah.

Canımm kibelem hep takip ediyorum okumuştum yazılanları :1rolleyes:ne bileyim rüya yine yanıltır diye ümitlenmek istemedimm :)dur ben yeniden başa döneyim msjları okumaya .inşallah canım:1hug:

rüyada bebek emzirdiğini görüp hamile kalan var mı peki valla hala çıkmıyor o güzel rüya aklımdan süperdi ya süper en azından rüyalarda yaşamakta güzelmiş:)

bende gecen ay rüyamda adet oldugumu gördüm ama malesef gercektende adet oldum dün akşam yine test yapıyorum pozitif cıkıyodu inş. bu sefer rüya gercek cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…