Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

rüyada bebek emzirdiğini görüp hamile kalan var mı peki valla hala çıkmıyor o güzel rüya aklımdan süperdi ya süper en azından rüyalarda yaşamakta güzelmiş:)
ben 3,4 ay önce o rüyayı gördüm ve size yemin ederim resmen o sütü çekişini annelik duygusunu yaşadım ama rüyada kaldı hala beklemedeyim

Yazdığım iki rüyam...yani gerçekleşti..HAMİLEYİM.....Rüyaların umut olduğu biz anne adaylarını bir de benim gerçekleşmiş olan rüyamla haberdar etmek istedim...Hepinize keyifli rüyalar ve keyifli yaşamlar diliyorum...

Son düzenleme:

hihoyyytEvett bir rüya yorumu daha allahın izniyle gerçek oldu .Tebrikler canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahha.s.

inşallah geçen gördüğüm altın bilezik rüyam benımde cıkarrrrhihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah geçen gördüğüm altın bilezik rüyam benımde cıkarrrrhihoyyyt

insallah cikar canim benim...:Saruboceq:
bende yine sarisin,seker mavi gözleriyle kizimi gördüm...detay hatirlamiyorum ama artik sürekli görüyorum bebek dolu rüyalar...birde mumlar gördüm,yatagimin basina samdaniyla beraber asiyordum...hayirlara ciksin insallah

Son düzenleme:

cucum canım inşalllahh rabbim rüyalarımızı hayırlara çıkarsın:Saruboceq:

Canim bu bilezikler... ah bu bilezikler... Trebrik ederim canim. Darisi diger altin goren arkadaslarin basina...

kızlar bende rüyamda iki göğsümdende süt geldiğini gördüm.
ama az falan değil... baya akıyor yani. ıslaklık hissedince bi bakıyorum göğsümden süt akıyo...

kızlar bi yorumlayın ya... hayırlıdır inşallah! inşallah hamileyimdir :)

Ben de rüyam da bi koltukta cenini yerleştirmeye çalışıyordum iki hafta geçti geçmedi hamile kalfığımı öğrendim lekelenme var ben de yerleşmeye çalışıyor bebişim galiba..

Bir kadının kendi evladını emzirdiğini görmesi, evladının büyük mertebeye ve makama ulaşacağına işarettir.Diyor rüya tabirleri ayy inş hamilesindir çok mutlu oluyorum duyunca... :):):)

bu arada aklıma gelmişken anlatayım. ben aylar önce bir rüya görmüştüm. hastanedeydim bi adam uzun boylu ameliyat olucaktı ve sırt üstü yatmıştı sonra bi odaya giriyorum ve kayınpederim kendisi hastanede görev yapıyor bana herkesin sırayla doğuma alındığını söylüyor tam diyicem ben hamile değilim listeden adına bak diyor bakıyorum yokum neyse diyor daha sıran gelmemiş bende diyorumki gidip söyleyeyim hamile olduğu öyle sanıyor galiba balkona çıkıyorum kayınpederim ve bi dr sohbet ediyor tam söyliyicem birden camda kendimi görüyorum ve hamileyim ama üstümde siyah bi elbise var o sırada tel geliyor kayınvalidem memleketten birileriyle konuşuyor. bu rüyadan tam 3 ay sonra biz kayınvalidemin memleketine ziyarete gittik hiç hesapta yokken ordan geldikten sonra adetim 10 gün geçikte hamileyim zannettim kayınpederin vasıtasıyla dr gittim 1 hafta sonrada babam belini kırdı ve ameliyat oldu çokta uzundur kendisi: ben rüyalara inanırım ama anlatmamak gerektiğinede çünkü herkim yorum yaparsa rüya çıkmıyor. bende anlattım ama napiyim dayanamıyor insan:)

Bugün cuma hayırlara vesile olsun inşallahh Rüyamda annemin evinde güzel bir sofra kurulmuştu tam sofraya doğru giderken yerde büyük şişman bir Karınca gördümm :)Daha sonra birden annemin evinin içinde benim evimin bir kapısı sihirli bir kapı gibi beliriyorr şaşırıyorum..evli ablamın kucagğında bir bebek görüyorum ve onunla beraber kapıdan giriyoruzz ve karşıma başka bir kapıdaha çıkıyorrr orda bir kadın vardııı ve kucağındaaa çokk tatlııı bir Erkekk bebek vardııııı.güya o bebek benimmişş .İçimden diyorumkii allahımm en sonundaa bebeğimm kapıma geldiii istediğim gibi erkekkk ve yüzünü aynıı eşim ve benim karışımımm bize benzeyen bir bebek hayır olsun inşallahh yakındırr bebişimm bana gelmesı:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:

ben de rüyamda karınca gördüm.evin içi kaynıyodu desem yeridir.bu hafta için de de hamile oldugumu gördüm.bakalım reglime bir kaç gün kaldı.ben de insallah sen gibi hamiş olurum hayırlısıyla.:dance:
Bu msları geçmiş sayfalardan buldumm yaaa inşallahh benimdee rüyamm kısa zamanda çıkarrrr:çok üzgünüm::1shok::1shok::1shok:

balsuratcım benim önceden yazmış oldugum mesajı bulmussun.okuyunca duygulandım.o zaman beklemedeydım şimdi allaha şükür 5 aylık olduk. öyle sık sık rüya gören biri değilimdir ..hamilelikle ilgili de hiç rüya görmemiştim o zamana kadar.hatta rüyamda bile olsa hamile oldugumu görsem keşke diyordum bu topiği okurken.sonrasında 3 defa hamilelikle ilgili rüya gördüm ve rüyalarım çıktı.
insallah senin de rüyanda gördüklerin çıkar ve allah meleğini gönderir...

dün gece eşim beni rüyasında görmüş test yapmışız pozitif çıkmış çok seviniyormuşuz geçen günde ben rüyamda hamile elbisesi giydiğimi gördüm inşallah hamile olduğumu öğrenirim yakın zamanda

Canim ben anlattim ama cikti. iyiye yoruyoruz biz her zaman. kotu bir sey varsa bile iyiye yoruyoruz. insallah senin ruyan da hayir olur ve yakinda hamile haberini alirsin canim.

bende ruyamda at gordum.. koyu kahve rengınde cok guzel bır attı..
daha sonra bu atın uzerınde yakısıklı tanımadıgım bır adam benı yakalak ıcın kovalıyordu..cok kosmustumm..ve sabah kaltıgımda cok yorulmusum :))
acep benı korkutmuslarmıdırkı!!!
ama ata hayran kaldımmm cok guzeldı :))

ben kızıma hamile kaldığımda bebk arabasının içinde yolun karşısında duruyor uzaktan bakıyorum sonra karşıya geçtim ve içine baktım kızım doğduğunda aynı bebekti.şimdi 5.5 yaşında tatlı kızım.düşük yaprığım bebeğimide öğrenmeden önce geceymiş kendi arabamızın arka kapısını açacam tam dur diyor bir ses açmadan önce adını ver öyle kapıyı aç diyor adını veriyorum hala aklımda metehan kapıyı açıyorum kıvırcık saçlı ama yüzünü göremiyorum eşimde o arada hadi çabuk diye bana kızıyor eşime doğru bakarken kucağımdaki bebek kızım oluyor ve kucağıma aldığım ses birden anneeee diye bende öyle uzaklaştiki koptu gitti .bu rüyayı gördüğüm gün öğlen hamile olduğumu öğrenmiştim gece bu rüyayı gördüm sabah aniden hastalandım ve ateşim 39 çıktı iki gün düşüremediler ve bebeğimi kaybettim düşükle sonuçlandı.şimdiki hamileliğimide öğrenmeden eşim gece yatarken sarılınca sen hamilesin bak gör dedi iki kerede kundakta ağzında emzik bir bebek gördüm.bir hafta öncede aniden kanam oluyor ve bebeğin eşini falan görüyorum düşüyor gerçekten ertesi sabah aniden kanamam başladı ama şimdi iyiyz bebeişte birşey yokmuş.hayırlısı biraz uzun oldu ama anlatmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…