ben 3,4 ay önce o rüyayı gördüm ve size yemin ederim resmen o sütü çekişini annelik duygusunu yaşadım ama rüyada kaldı hala beklemedeyimrüyada bebek emzirdiğini görüp hamile kalan var mı peki valla hala çıkmıyor o güzel rüya aklımdan süperdi ya süper en azından rüyalarda yaşamakta güzelmiş:)
Rüyalar kimi zaman umut kimi zaman endişe taşıyıcı haberciler..
Normalde pek rüya görmem..Malum çoğu insan gibi ben de anne olmak istiyorum..Belki bilinçaltı oyunları bunlar belki de yaşayacaklarımızın habercisi bilemiyorum..Bundan yaklaşık 1 sene önce daha hamileliği bile düşünmezken rüyamda bebeklerimi düşürdüğümü gördüm .. elim karnımda ve yüreğimde acayip bir burukluk ve üzüntü ile uyandım..dediğim gibi hamilelik düşüşünmüyorduk o dönemlerde..Derken bundan 6 ay önce tedavi ile hamile kaldım..sonrasında bebeklerimin kalp atışları durmuş ve kaybetmiştim..1 sene önceki rüyam buna delaletmiş diyorum..Ve o 1 sene önceki rüyamın ardından dün gece gördüğüm rüyamda hamileymişim ama bunu bilmiyorum..karın ağrısı ile hastaneye gidiyoruz dr.bebek doğuma hazırlanıyor diyor.ve ben doğum yapıyorum bi erkek bebeğe..boyu uzun azcık zayıf ama güzel bir bebek..şaşırıyoruz eşimle.derken eşim nüfusunu çıkarmaya gidiyor ve ben diyorum ki daha ismini bile koymadık..Derken doğurduğum ilk gün bebeğimin şaşkınlığını yaşıyorum onunla geziyorum..Bu arada eşim de feribota binmiş denize açılmış işlerini görmeye gidiyor..Ben gezdikten sonra evime gidiyorum bebeğim kucağımda uyumuş onu yatağa yatırıyorum..Neyse böylelikle uyandım..tedavisiz bebek sahibi olabilmemiz güç bizim..ha bu arada benim erkek bebek doğurduğumu ablamda yaklaşık 3 ay önce rüyasında görmüş..Bilmem ki dilerim rüyalarımız hayırlara vesile olur..
Ben de geçen gece rüyamda ..sağ elimde 3 adet altın bilezik vardı..Elime bakıyorum 2 bilezik kalmış..3.kaybolmuş onu arıyorum..ALTIN bilezik ne anlama geliyor ki...Allah hepimizin rüyalarını hayırlara çıkarsın inşallah....
Yazdığım iki rüyam...yani gerçekleşti..HAMİLEYİM.....Rüyaların umut olduğu biz anne adaylarını bir de benim gerçekleşmiş olan rüyamla haberdar etmek istedim...Hepinize keyifli rüyalar ve keyifli yaşamlar diliyorum...
Bu akşam güzel bir rüya gördüm :)Hayır olsun inşallahh:1rolleyes:
Rüyamda mavi renkte asker üniforma giymişim ve ASKER olduğumu gördüm ve elimde uzun bir tüfek vardı:jeyyar:
Askermişim ama sol elimde parmağımda ışıl ışıl parlayan altın alyans yüzük ve ışıl ışıl altın bileklik gördüm.Hayır olsun ınsallahh sengözlerimebaksanab
inşallah geçen gördüğüm altın bilezik rüyam benımde cıkarrrrhihoyyyt
insallah cikar canim benim...:Saruboceq:
bende yine sarisin,seker mavi gözleriyle kizimi gördüm...detay hatirlamiyorum ama artik sürekli görüyorum bebek dolu rüyalar...birde mumlar gördüm,yatagimin basina samdaniyla beraber asiyordum...hayirlara ciksin insallah
Yazdığım iki rüyam...yani gerçekleşti..HAMİLEYİM.....Rüyaların umut olduğu biz anne adaylarını bir de benim gerçekleşmiş olan rüyamla haberdar etmek istedim...Hepinize keyifli rüyalar ve keyifli yaşamlar diliyorum...
kızlar bende rüyamda iki göğsümdende süt geldiğini gördüm.
ama az falan değil... baya akıyor yani. ıslaklık hissedince bi bakıyorum göğsümden süt akıyo...
kızlar bi yorumlayın ya... hayırlıdır inşallah! inşallah hamileyimdir :)
kızlar bende rüyamda bir sürü karınca görmüştüm mutfaktaydilar uyandığımda malum olmuş gibi bebişimiz geliyo galiba dedim ve o gün hamile old öğrendim darısı başınıza inş ALLAH iteyen herkese hayırlısı ile hayırlı evlat nasip etsin
Bu msları geçmiş sayfalardan buldumm yaaa inşallahh benimdee rüyamm kısa zamanda çıkarrrr:çok üzgünüm::1shok::1shok::1shok:ben de rüyamda karınca gördüm.evin içi kaynıyodu desem yeridir.bu hafta için de de hamile oldugumu gördüm.bakalım reglime bir kaç gün kaldı.ben de insallah sen gibi hamiş olurum hayırlısıyla.:dance:
Bugün cuma hayırlara vesile olsun inşallahh Rüyamda annemin evinde güzel bir sofra kurulmuştu tam sofraya doğru giderken yerde büyük şişman bir Karınca gördümm :)Daha sonra birden annemin evinin içinde benim evimin bir kapısı sihirli bir kapı gibi beliriyorr şaşırıyorum..evli ablamın kucagğında bir bebek görüyorum ve onunla beraber kapıdan giriyoruzz ve karşıma başka bir kapıdaha çıkıyorrr orda bir kadın vardııı ve kucağındaaa çokk tatlııı bir Erkekk bebek vardııııı.güya o bebek benimmişş .İçimden diyorumkii allahımm en sonundaa bebeğimm kapıma geldiii istediğim gibi erkekkk ve yüzünü aynıı eşim ve benim karışımımm bize benzeyen bir bebekhayır olsun inşallahh yakındırr bebişimm bana gelmesı:Saruboceq::Saruboceq:
bu arada aklıma gelmişken anlatayım. ben aylar önce bir rüya görmüştüm. hastanedeydim bi adam uzun boylu ameliyat olucaktı ve sırt üstü yatmıştı sonra bi odaya giriyorum ve kayınpederim kendisi hastanede görev yapıyor bana herkesin sırayla doğuma alındığını söylüyor tam diyicem ben hamile değilim listeden adına bak diyor bakıyorum yokum neyse diyor daha sıran gelmemiş bende diyorumki gidip söyleyeyim hamile olduğu öyle sanıyor galiba balkona çıkıyorum kayınpederim ve bi dr sohbet ediyor tam söyliyicem birden camda kendimi görüyorum ve hamileyim ama üstümde siyah bi elbise var o sırada tel geliyor kayınvalidem memleketten birileriyle konuşuyor. bu rüyadan tam 3 ay sonra biz kayınvalidemin memleketine ziyarete gittik hiç hesapta yokken ordan geldikten sonra adetim 10 gün geçikte hamileyim zannettim kayınpederin vasıtasıyla dr gittim 1 hafta sonrada babam belini kırdı ve ameliyat oldu çokta uzundur kendisi: ben rüyalara inanırım ama anlatmamak gerektiğinede çünkü herkim yorum yaparsa rüya çıkmıyor. bende anlattım ama napiyim dayanamıyor insan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?