Benim yeni değil ama anlatayım ..rüyamda doktora giditorum ve ayak başparmağım davul gibi şiş içide su dolu yani su toplamış dr bana merak etme kızım sen döllenmişsin diyor:)o sıralar 2 yıllık evliydim ve ertsi gün ben test yaptırdım hamileydimmm:)çok şaşırdım hiç untamam bu rüyamı tab
tam 12 yıl önceydi şimdi oğluşum kocamann oldu:)Allah herkese nasip etsin..
kizlar bu baslik tekrar 1. sayfaya geldiginde Allah diyorum insallah biri hamile kalmistir ve yazmistir buraya.
Insallah hepinizin hamilelik haberini alacagiz yakinda.
kızlar ilk kez bi rüyamı anlatıyorum hayır olsun deyin hayır olsun inşallah bu gece dua edip allahıma dua ederek yattım allahım hamilemiyim değilmiyim bana rüyamda göster diyerek ve rüyamda şöyle gördüm erkek kardeşimin kız arkadaşı beni arıyo ceylan abla günün geçmiş iki gün hamileymişsin bize niye söylemiyosun diyo bende yok hayatım daha kesin değil diyorum telefonu kapatıyoruz.sonra yatak odamda komidinimin üzerinde bileziğimi görüyorum eşime diyorumki ya sen bunu bozduracaktın bizim borcumuz vardı onu kapatacaktın ben sana bileziği verdim sen niye bozdurmadın onu diyorum kıyamadım bozduramadım diyo hayırlara vesile olsun inşallah kızlar sizin yorumlarınız neler bu rüyaya dairr
o zaman benim rüyamada bir akıl yürütün nolur. normalde kendim yorumlarım rüyamı ama hiç bi şey gelmedi aklıma tabire baktım ordada benim gördüğümün yorumu yok hayır olsun inşallah hayırlısı olsun ben rüyamda bir sürü boş biberon görüyorum ama kullanılmış yani sütten dolayı kirli biberonlar neden bunlar yıkanmamış diyorum ve hepsini yıkamaya niyetleniyorum yıkarken görmedim kendimi ama niyetlendim yıkamaya. ondan önceki akşamda bebek emzirdiğimi görmüştüm kendi bebeğimi normalde görmezdim bu tarz rüyalar ama bu günlerden görmeye başladım eşimde dün geldi yanıma bebeğimiz nasıl dedi ne alaka dedim hamilesin dedi nasıl yani diye sordum tabi haliyle ben öyle hissediyorum dedi rabbim hayırlısını versin inşallah bizlere
kızlar ilk kez bi rüyamı anlatıyorum hayır olsun deyin hayır olsun inşallah bu gece dua edip allahıma dua ederek yattım allahım hamilemiyim değilmiyim bana rüyamda göster diyerek ve rüyamda şöyle gördüm erkek kardeşimin kız arkadaşı beni arıyo ceylan abla günün geçmiş iki gün hamileymişsin bize niye söylemiyosun diyo bende yok hayatım daha kesin değil diyorum telefonu kapatıyoruz.sonra yatak odamda komidinimin üzerinde bileziğimi görüyorum eşime diyorumki ya sen bunu bozduracaktın bizim borcumuz vardı onu kapatacaktın ben sana bileziği verdim sen niye bozdurmadın onu diyorum kıyamadım bozduramadım diyo hayırlara vesile olsun inşallah kızlar sizin yorumlarınız neler bu rüyaya dairr
rüyada kendini regl olmuş görmek ve o hayal kırıklığını yaşamak sonucun negatif olduğunu mu gösteriyodu kızlar ben öyle gördüm deiki günüm var reğlime
ben 2 gün üst üste rüyamda regl olduğumu gördüm adet olacağım günden hemen önce adet günümde test yaptım ve hamileyim inş senin içinde öyle olu canımrüyada kendini regl olmuş görmek ve o hayal kırıklığını yaşamak sonucun negatif olduğunu mu gösteriyodu kızlar ben öyle gördüm deiki günüm var reğlime
kıbelecım canım bende hamısım artık ..demekkı ruyalar bos degılmıs..dun yazdıgım cok guzel bır at gordum demıstım...suan 4 haftalık mıs..hala soktayım ınanamıyorum..
balcım cok saol ınan aklımdan gecmıstı buraya haber verem cok saol..senın ruyalarında bos degıl ınsallah senınde guzel gunlerın yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?