Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

kizlar bu baslik tekrar 1. sayfaya geldiginde Allah diyorum insallah biri hamile kalmistir ve yazmistir buraya.

Insallah hepinizin hamilelik haberini alacagiz yakinda.

Benim yeni değil ama anlatayım ..rüyamda doktora giditorum ve ayak başparmağım davul gibi şiş içide su dolu yani su toplamış dr bana merak etme kızım sen döllenmişsin diyor:)o sıralar 2 yıllık evliydim ve ertsi gün ben test yaptırdım hamileydimmm:)çok şaşırdım hiç untamam bu rüyamı tab

tam 12 yıl önceydi şimdi oğluşum kocamann oldu:)Allah herkese nasip etsin..

canim yaaaa yok boyle bir sey. cidden cok enteresan bir ruyaymis... ben de asla unutamam hamile kalmadan oince gordugum kus ruyami. bilen arkadaslar bilir. yazmistim buraya.

ya kızlar demınden berı okuyorum ne guzel malum olmus sızlere demekkı rabbım sıze sınyalı vermıs hamıle olucaksınız dıye..

ama ben yıllardır sızın anlattıklarnız gıbı coooooooooooooookkkkkkkkkkk ruyalar gordum ama hala beklemedeyımm

en yakın zamanda gordugumde şu: bebek olsun dıye amelıyat oluyormusum ve cok korkuyormusum. esıme anlattım kızdı cok kafay takıyorsun kendıne bunu yapma dedı..

ben 4 yıl sonra gecen ay basladım tedavıye hayırlısıyla .... ve bu ay gordum bu ruyayı benımkı bılıncaltı sanırım

o zaman benim rüyamada bir akıl yürütün nolur. normalde kendim yorumlarım rüyamı ama hiç bi şey gelmedi aklıma tabire baktım ordada benim gördüğümün yorumu yok hayır olsun inşallah hayırlısı olsun ben rüyamda bir sürü boş biberon görüyorum ama kullanılmış yani sütten dolayı kirli biberonlar neden bunlar yıkanmamış diyorum ve hepsini yıkamaya niyetleniyorum yıkarken görmedim kendimi ama niyetlendim yıkamaya. ondan önceki akşamda bebek emzirdiğimi görmüştüm kendi bebeğimi normalde görmezdim bu tarz rüyalar ama bu günlerden görmeye başladım eşimde dün geldi yanıma bebeğimiz nasıl dedi ne alaka dedim hamilesin dedi nasıl yani diye sordum tabi haliyle ben öyle hissediyorum dedi rabbim hayırlısını versin inşallah bizlere

kizlar bu baslik tekrar 1. sayfaya geldiginde Allah diyorum insallah biri hamile kalmistir ve yazmistir buraya.

Insallah hepinizin hamilelik haberini alacagiz yakinda.

eğer hamile olduğumu öğrenirsem bağırıcam burdan hamileyiiiim diye inşallah:Saruboceq:

rüyada kendini regl olmuş görmek ve o hayal kırıklığını yaşamak sonucun negatif olduğunu mu gösteriyodu kızlar ben öyle gördüm de iki günüm var reğlime

bende 13 subat gecesı ruyamda hamıle oldugumu gormustum sabah hemen test aldım ve hamıle cıktım cok sasırmıstım daha gunumede vardı..ozaman sok olmustum hatta annem kızım ruyanda hamılesın dıye hemen hamıle mı cıkacacaksın dedı ama oyleydı hamıleydım sok olmustum,benle esıme 14 subat hedıyesı oldu,ıkızlerım suan 3 yasındalar teyzelerı..ALLAHIM cocuk ısteyen herkese versın ınsallah

Son düzenleme:
kızlar ilk kez bi rüyamı anlatıyorum hayır olsun deyin hayır olsun inşallah bu gece dua edip allahıma dua ederek yattım allahım hamilemiyim değilmiyim bana rüyamda göster diyerek ve rüyamda şöyle gördüm erkek kardeşimin kız arkadaşı beni arıyo ceylan abla günün geçmiş iki gün hamileymişsin bize niye söylemiyosun diyo bende yok hayatım daha kesin değil diyorum telefonu kapatıyoruz.sonra yatak odamda komidinimin üzerinde bileziğimi görüyorum eşime diyorumki ya sen bunu bozduracaktın bizim borcumuz vardı onu kapatacaktın ben sana bileziği verdim sen niye bozdurmadın onu diyorum kıyamadım bozduramadım diyo hayırlara vesile olsun inşallah kızlar sizin yorumlarınız neler bu rüyaya dairr

hihoyyytCeylanım canımm inşallahh bu ayy meleğin seninledirrrr.İnşallahh rüyan çıkarr hayır olsun diyelimm..Bende geçen hafta bilezik gördüm bakalım bu bileziklerr neymişş görücezz yakında:jeyyar:

Canim insallah yaaa.. ruyalarini yorumlayamayacagim, hayior olsun insallah ama esinin oyle demesi cok ilginc olmus. Yazarsin buraya artik hamis kalirsan..

ay canim yaaaa kac gunun var regline? bak cok enteresan bir ruya gormussun. bence anlami cok. insallah cikar. yazarsin buraya.

rüyada kendini regl olmuş görmek ve o hayal kırıklığını yaşamak sonucun negatif olduğunu mu gösteriyodu kızlar ben öyle gördüm de iki günüm var reğlime

canım hayırdır inşallah. tabi herkeste aynı olmayabilir ama benim bundan önceki 2 ay adetim gecikti ve hep rüyamda adet olduğumu gördüm ve oldum ama bunun tersi olan insanlarda var yani rüyalarında adet olduklarını görüp hamile olanlar genelde rüyaların tersi çıkar denir ama bu benim için geçerli değil genelde tersi çıkmaz benim rüyalarımın hayırlısı olsun senin için inşallah hamilesindira.s.

ben 2 gün üst üste rüyamda regl olduğumu gördüm adet olacağım günden hemen önce adet günümde test yaptım ve hamileyim inş senin içinde öyle olu canım

kıbelecım canım bende hamısım artık ..demekkı ruyalar bos degılmıs..dun yazdıgım cok guzel bır at gordum demıstım...suan 4 haftalık mıs..hala soktayım ınanamıyorum..
balcım cok saol ınan aklımdan gecmıstı buraya haber verem cok saol..senın ruyalarında bos degıl ınsallah senınde guzel gunlerın yakındır

Caniiiimmmm bu superr bir habeeerrrr. Ya inanamiyorum cok sevindim.. Ya gercekten bazi ruyalar bilincalti ama bazisi da oyle cikiyor ki...

sunu farkettim bebek emzirmek, adet olmak, test yapmak vs cikmiyor genelde bilinc alti oluyor ama boyle altin, at, degisik ruyalarin mutlaka bir anlami oluyor. yani direkt dgeil de indirekt yoldan bize bildiriliyor ya da gositeriliyor. cok enteresan.

:uhm:Rüyamda 2 akşamdır üst üstee ilki kurban bayramıydıı:uhm:Bu akşamda Ramazan bayramı olduğunu bayramlaşıtığımı gördüm hayır olur anlamı inşallah..fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…