Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

günaydın kızlar hayır olsun ben bu gece dualarımı okudum ve rüyamda görmeyi istedim olup olmadığını çok karışık rüyalar gördüm ama netolarak hatırladığım misafir ve bi sürü çatal bıçak gördüğüm tabire baktım şimdi hamile kadın için erkek çocuğa delalet eder yazıyor inşallah çıkar rüyam

rapuzel tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. ama kişiden kişiye değişiyor rüyalar bende çok at gördüm rüyamda hemde o kadar güzeldiki hatta üstüne binip alabildiğine uzaklaşıyor kırlarda dolaşıyordum aylar oldu rüyayı göreli ama tık yok

ben de dün gece rüyamda adet olduğumu gördüm, nasıl olur hiç beklemiyodum dedim..ve bugün adet oldum..hayırlısı..demek ki zamanı gelmemiş..Mevlamdan umut kesilmez..

Bu akşam bende allahım bişilerr varsaa rüyamda gösterr bana dedimm gönlümden niyet ettim .Ve Rüyamda:çok üzgünüm:Hamileymişimm..Dr gidiyorum bebeğimi görmeye dr ultrasonla karnıma gezdiriyorr.Bir bakıyorum bebeişim ordaaa o kadar güzell bir duyguydukkiii o anda bebeğimin boyu 10cm kadar varmış.Sonra kalp atışına bakıyorum atışını izliyorum.Sonra dr ultrason çıktısını bana veriyorrr.Amaa kocaman bir usg çıktısı kağıt 25cm varr bebden zaten ıcınde 10cm o kadar guzeldıkıı usg cıktısana bakarak eve gelıyorumm ...:çok üzgünüm:Sonra usg kağıdına bakıyorumm kagıttada kalbı pırpır atıyordu...Sonra belli bir süre sonra bir bakıyorum tekrar kağıda bebeğimm gitmişşş :çok üzgünüm:Onun yeine ultrason kağıdınnın üzerindee bebek olan yerdee tek bir çiçekkk şaşırıyorum çiçeği görünce:çok üzgünüm:Böyle uyandım sonraa hayır olsun inşallahhh kırmızı kartı görmeye kaldı :ŞAFAK 4 bu rüyaa mahvetti beni bugunn keşke görmeseydimsenağlama

Balsurat..ben de rüyalarının gerçekleşmesini heyecanla bekliyorum..Çünki bu topiciği takip ederken senin rüyalarını ve dileklerini okuyorum..Ben de senin ve arkadaşların rüyalarının gerçekleşmesini canı gönülden diliyorum..hayırlısı bakalım...

yorum için saol canım zaten dün değil evelsi gün test yaptım tek çizgi çıktı bugün de regl olmam lazım büyük ihtimal hamile değilim ateşimde düştü kart bekliyorum allah herkesin gönlüne göre versin umarım hepimizin rüyaları hayra çıkar dileklerimize müjdelerimize kavuşuruz.:Saruboceq:

kızlar herkese merhabalar ,hepinizin rüyasının hayra çıkmasıni diliyorum,allah hepinizin gönlune göre versin

bende ıkı keredır ruyamda haşlanmış yumurta yıyorum.yumurta gören varmı ruyasında kızlar aranızdaa
dun bırını gordum ruyamda yklaşık 6 aydır görmuyorduk görüşmüyoıduk bugun geldı :) hayıordır inşallah

Balsurat canım hiç korkma.
öncelikle rüya nasıl yorumlanırsa öyle çıkar.
Bebeğin yakın zamanda sana geliyor inşallah.
Belki de 25 cm olması 25 gün içinde demektir.
Yani bu adeti göreceksin ve sonrasında dölleneceksin canım.
Bebeğin yakında nasipse gelecek.
Hayrolsun rüyalrın güzelim.
Ama unutma rüyalrı asla olumsuz yorumlama .dileğim isteyen tüm kadınarlın kucağı bebekleri ile dolsun

Balcigim ruyani bir solukta okudum tamam bu sefer oldu dedim. canim cicek icin canini sikma. melek olmamis ya cicek olmus. bence kiz:)

hayirlisi olsun canim. allah insallah bebegin i veriri sana ve sonuna kadar nasip eder.

Son düzenleme:
ben rüyamda erkek cinsel organı ve deniz görmüştüm sürekli ve hamileydim sonra düştü ama

balcım hayır olsun diyelim hayır olsun inşallah tatlım rüyann

Balcigim ruyani bir solukta okudum tamam bu sefer oldu dedim. canim cicek icin canini sikma. melek olmamis ya cicek olmus. bence kiz:)

hayirlisi olsun canim. allah insallah bebegin i veriri sana ve sonuna kadar nasip eder.
Çok sağolunn kızlarrr bende sizin dediğiniz gibi hayır olsun deyip sabırla bekliyorum :asigim::Saruboceq:

mrb kızlar hayırdır inşallah diye başlayayım rüyada yumurta görmenin bebişle alakası varmı yani tabird öyle yazıyor ayy allahım inşallah öyledir. yumurta görüp hamile kalan var mı??

ayy yumurta görüp hamile kalan bulurmuyum acaba sayfalarda dedim ama sayfa çok okuyamadım işlerden dolayı

dün gece ben de bi rüya gördüm..sabah mutlu şaşkın uyandım..izlediğim bişeylerden filan etkilenip gördüğüm bebiş rüyaları olurdu ama bu başkaydı sanki..haftaya adet günüm..bakalım rüyamın tabiri neymiş..CADIARZU

Son düzenleme:
Kibelecim 2 günüm kaldı ama regl olucamm eminim hissediyorum.Hamile olmak çok uzak bana bu ayda:çok üzgünüm:benneyaptımki

canim ben test yaptigim gun hep bekledim. ha oldum ha olucam diye. belirtiler ayni. kasik agriyor tam regl gelirkenki gibi. yani hep tuvalete gittim kontrol ettim. ama gelmedi. belli olmuyor. hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…