ne kadar heyecan verici rüyada görüp hamile kalmak
inş isteyenlere de nasip eder rüyaları çıkar hayırlısıyla.
ben de rüyamda görmüştüm adetim gecikip de şüphelenmeye başlayınca.
rüyamda elimde bi yumurta kolisi tutuyordum ama koli tamamen dolu değildi. büyük bi kısmında yumurta vardı. bazı yumurtalar da çatlaktı. yine de çoğu sağlamdı. ama ben çatlakları görünce endişelenmiştim.
ertesi gün yorumuna baktığımda yumurta erkek bebeğe dalalet ediyordu. birkaç gün sonra da hamile olduğumu öğrendim. şimdi 11 haftalığım herşey yolunda elhmd ama çatlak yumurtaları hatırladıkça endişeleniyorum. Rabbim bebeğimi korusun
merhaba arkadaşlar ben istihare namazı kıldım acaba rüyamda görebilirmiyim diye rüyamda tek gördüğüm şey elimde cep telefonum eşime 'ben hamileyim' yazdım ve gönderdim sonrada uyandım bukadar kısa bi rüyaydı ama şu an 8.5 haftalık hamileyim allahım herkese nasip etsin inşallah.....
Bu akşam güzel bir rüya gördüm :)Hayır olsun inşallahh:1rolleyes:
Rüyamda mavi renkte asker üniforma giymişim ve ASKER olduğumu gördüm ve elimde uzun bir tüfek vardı:jeyyar:
Askermişim ama sol elimde parmağımda ışıl ışıl parlayan altın alyans yüzük ve ışıl ışıl altın bileklik gördüm.Hayır olsun ınsallahh sengözlerimebaksanab
6.aydır bu rüyaların hiçbiri tutmadı.Aynı bu ayda olduğu kırmızı karttt şutuu vurduu foss olduBu akşam bende allahım bişilerr varsaa rüyamda gösterr bana dedimm gönlümden niyet ettim .Ve Rüyamda:çok üzgünüm:Hamileymişimm..Dr gidiyorum bebeğimi görmeye dr ultrasonla karnıma gezdiriyorr.Bir bakıyorum bebeişim ordaaa o kadar güzell bir duyguydukkiii o anda bebeğimin boyu 10cm kadar varmış.Sonra kalp atışına bakıyorum atışını izliyorum.Sonra dr ultrason çıktısını bana veriyorrr.Amaa kocaman bir usg çıktısı kağıt 25cm varr bebden zaten ıcınde 10cm o kadar guzeldıkıı usg cıktısana bakarak eve gelıyorumm ...:çok üzgünüm:Sonra usg kağıdına bakıyorumm kagıttada kalbı pırpır atıyordu...Sonra belli bir süre sonra bir bakıyorum tekrar kağıda bebeğimm gitmişşş :çok üzgünüm:Onun yeine ultrason kağıdınnın üzerindee bebek olan yerdee tek bir çiçekkk şaşırıyorum çiçeği görünce:çok üzgünüm:Böyle uyandım sonraa hayır olsun inşallahhh kırmızı kartı görmeye kaldı :ŞAFAK 4 bu rüyaa mahvetti beni bugunn keşke görmeseydimsenağlama
kızlar bende gecen gun ruyamda bı bebek goruyorum arkadasım dogum yapmıs (ama normalde oyle bı arkadası tanımıyorum) bebek bırden gogsumu acıyo ve benı emıyo bende arkadasıa endıselı bı sekılde ay al su bebegı dıyorum ve arkadasımdan utanıyorum
sızce nedır bu varmı fıkrı olan kızlar
günaydın kızlar ben bu gece maşallah uzun metrajli film çevirdim yani:))) sürekli rüya görür oldum bide rüyalar güzel olunca deymeyin keyfime valla tek kötü olan kısım adet olduğumu görmemdi.kızlar bi fikri olan var mı ben sürekli rüyamda köpek görüyorum ama öyle böyle değil her akşam rüyam güzelde olsa o köpek mutlaka içinde anlamadım gitti nedenini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?