Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

canim bak bir yumurta goren arkadas buldum.

merhaba arkadaşlar ben istihare namazı kıldım acaba rüyamda görebilirmiyim diye rüyamda tek gördüğüm şey elimde cep telefonum eşime 'ben hamileyim' yazdım ve gönderdim sonrada uyandım bukadar kısa bi rüyaydı ama şu an 8.5 haftalık hamileyim allahım herkese nasip etsin inşallah.....

vbende buay kız çocuğu gördüm rüyamda benim kucagıma verdi arkadas ama adet günüme 1 hafta var daha inşallah rüyalarımız cıkarda bebellerimizi elimize alırız koklar kolar dururuz artık.

canim ne guzel icine dogmus.

sersev 79 nasıl kıldın bu istihare namazını bende denemek istiyorum..bizde bebek için deniyoruz ama daha tık yok..senağlama

Rüyamda bir kuaför salonuna gidiyorum saçlarımı yaptırmak için.Sonra bir ayna karşısında oturuyorum ve kuaför saçlarımı yapmaya başlıyorr.Bu arada saçlarımın olduğundan çok çok daha uzun sağlıklıve sarışınn şekilde görüyorumm.Sonra kuaför saçımı yapmaya başlıyor harika bir gelin saçı gibi model yapıyor.Saçımın arkasının modelini görmem için bana ayna tutuyor.
Ve şaşkınlıkla bakıyorum.Başıma hani masallarda olur ya prenseslerin peri şapkasından takmış şapka rengarenk ışıltılıydı.Ve pırıltılı taşlı bir TAÇ takmış ve onun hemen yanında pırıltılı taşlı bir Fiyonk toka takmış.Sonra aynanın karşısına dönüyorum yüzüme çok güzel bir makyaj yapılımış .Ve üzerimde de Pembe bir kabarık tuvalet giyiyordum.Aynı peri kızları gibi
Anlamına baktım ama hayırlısı inşallahhh .Sizinde yorumlarınızı bekliyorumm
Taçın anlamına baktım kuran..ilim ve çocuğa işarettir yazıyordu hayırlara gitsin inşallah.Ve geçen ay yeni evli bir arkadaş vardı .Onu rüyamda görmüştüm makyaj vardı yüzünde dedim kesin hamiş kalıcak ve 1 hafta sonra tlf hamile olduğu haberi aldım.İnşallah kendıme gördüğüm makyajda bebe işaretidir

Bende bu akşam rüyamda adet olduğumu gördüm .Pembe bir pjama giyiyordumm ve bacağıma bir bakıyorum o kadar yoğun şekilde adet olmuşumki korkuyordum :) hayır olsun inşallahhh

Rüyamda bir dr görüyorum ve bir gemiye binip deniz üzerii bir hastaneye gidicekmişiz.Sonra gemiy biniyoruz ama aynı ufo gemileri gibi beyazz uzay gemısı gıbıydı.sonra tam kalkıs yapacaktıkki .dr yardımcı hemşiresi bende sizinle gelicem dedi..Yanıma oturduu bana direk söyledi şeyy.Sen hamilesin dedii...çok şaşırdım rüyamda kadın nerden anladı kİ diye.Sonra gemi hemen havalandı ve biz masmavi okyanusun üzerinden gökyüzünden gideceğimiz yere uçtukk
Daha o kadar çok rüyalarım varkii
Bundan 3 ay önce evime bir küçük kuş kafesi vardıı.Yeni bir muhabbet kuşu almışız mavi renkteydi minicikti ..Genelde kuş gören hamiş kalmış ama bende malesef foss
Bundan 2 ay önce gece yatarken dua ettım rabbım varsa göster bana diye..Gece rüyamda küçük bir yavru kuş gördüm aydın dıger gordugum gibi minicikti.Avucumun içindeydii .avucuma yumulmuss ve ben onun annesiymişimm.Beni annesii bliyorr ve bendee ona elimlee mama yediriyordum..
Yinde 2 ay öncee adet oldugumu gödum ruyamda goren genelde hamiş kalmıs ama bende yıne foss hehe :)
Bundan 3.ay önce beyaz bir kundakta bebek gördümm kucagımda..Bembeyaz kundakta mavı gözluu beyaz tenlı bır bebektıı..Kundak ve bebe gorup hamıs kalan var ama ben de yıne fossss hehe :)
Bundan 2.a y öncee parmaklarımdaa 3-4 tane altın bilezik gördüm ..Kulagımda küpe ve boynumdaa yesıl bır taştan kolye gördümm..Genelde gören hamiş kalmıs ama benım yıne fooss hehe :)
Geçen ay eşimin cinsel organını gördümm.Bunu görn arkadasların abzıları hamiş ama bende yıne fosss :)
Yine başka bir aksam kendımı gelinlikli gördüm :) buda tabıkı foss

6.aydır bu rüyaların hiçbiri tutmadı.Aynı bu ayda olduğu kırmızı karttt şutuu vurduu foss oldu
:1ninca::1ninca:

kızlar bugün eşim
rüyasında
beyaz çiçekler toplamış
ne demek bilen varmı
:uhm:

gydn kızlar bende akşam yatmadan önce dua ettim Allahım hamileysem rüyamda göster die biraz fazla bilinçaltı yaptım galiba.rüyamda gözümün önüne bi yazı geldi 2 tane erkek ikiz çocugun olacak yazıyordu.uyku sersemi hemen eşime anlattım.ama ben dahaönce adet oldugumuda görmüştüm ve hamile kalamadım o ay.bide işin ilginç yanı bizim sülalede ikiz cok gercekten olurmu die düşünüyorum hala rüyanın etkisindeyim hayırdır inş.

emilyacim insallah kalirsin.

Balcim bak regllerin duzenli geliyor. hem de gunu gunube. demek ki bir problem yok. denemeye devam insallah yakinda basaracaksin Allah in izni ile.

kızlar bende gecen gun ruyamda bı bebek goruyorum arkadasım dogum yapmıs (ama normalde oyle bı arkadası tanımıyorum) bebek bırden gogsumu acıyo ve benı emıyo bende arkadasıa endıselı bı sekılde ay al su bebegı dıyorum ve arkadasımdan utanıyorum

sızce nedır bu varmı fıkrı olan kızlar

Canim insallah hamilesindir de bu tur ruyalar hic cikmadi simdiye kadar. bilinc alti oldugunu dusunuyoruz ama seninki cikar insallah.

daisyb1 ve kibele tşk ederim yorumlarınız için inşallah hamileyimdir valla o kadar çok rüya görür oldum ki anlamış değilim. hayır olsun bide geçen asker olduğumu gördüm hemde diyorum ki benim ki 5 ay değil kısa dönem değil uzun dönem yapıcam ben hayır olsun sonra yine hamilelikle ilgili şeyler gördüm rüyamda sonra sabah kalktım yataktan durup dururken asker oldum hamileyim dedim inşallah çıkar rüyalarımız hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

selam kızlar
ben çok ender rüya görenlerden ya da bunu hatırlayanlardan briyim, öle ballandıra ballandıra rüyalarını anlatanlara hep imenmişimdir. geçenlerde bir rüya gördüm;
rüyamda yeni doğum yapmışım, yatağımda yatıyorum üzerinden 1 gün falan geçmiş, diyorum ki bu çocuk doğdu ben hiç emzirmedim açlıktan ölcek, emzirsem ya şunu bi :) sonra diyorum ki sütüm de gelmeyebilir, gelmezse naparım. kucağıma bir kız bebek alıyorum. aman allahım öyle güzel bir bebek ki ve tıpkı ben. hatta annemediyorum ki eşime benzesin istiyordum bak bana benzemiş görüonmu :)))). sonra emzirmek için sol göğsümü çıkarıyorum, daha elimle dokunur dokunmaz süt fışkırıyor ve bebeğim hemen emmeye başlıyor :) rüyamda gördüğüm o kız bebeğe aşık oldum ben arkadaşlar ve tıpkı bana benziyordu. sizce bunu nasıl yorumlamalıyım. bu arada adetime 5 gün var ve ben 2 gün sonra test yapmayı planlıyorum. ne dersiniz???

canim insallah hamilesindir. valla cok hos bir ruya gormussun ama bilinc alti da olabilir.
test yapsan cikar. heyecanla bekliyoruz sonucu.

3 senelik evliyim 3 hamilelik geçirdim hamile oldugumu rüyamda hiç görmedim ama hamile oldugumu ögrendikten sonra rüyalrını gördüm ve hepsi kötü rüyalardı ve rüyayı gördükten sonra bebeklerimi kaybettim Allahım kimseye yaşatmasın. inş. saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün hayırlı bebeklerimiz olur Rabbim anneligi herkese yaşatsın

günaydın kızlar ben bu gece maşallah uzun metrajli film çevirdim yani:))) sürekli rüya görür oldum bide rüyalar güzel olunca deymeyin keyfime valla tek kötü olan kısım adet olduğumu görmemdi.kızlar bi fikri olan var mı ben sürekli rüyamda köpek görüyorum ama öyle böyle değil her akşam rüyam güzelde olsa o köpek mutlaka içinde anlamadım gitti nedenini.

rabbim hayırlara çevirsin inşallah ama rüyada görülen köpek düşmana işarettir yine rüyeda görülen kan kütü rüyayı bozar yani iyiye yorumlayabilirsin rabbim tekrar hayırlara çevirsin canım ama şuna da inan rüyayı neye yorumlarsan ona çıkar yani sen iyi düşün ki rüyaların hep iyi olsun canım

valla nedir bu düşman işi anlamadım hergece rüyamda bi köpek mutlaka var öyle zarar vermiyor bana ama hep var bi köpek hayır olsun inşallah allah kötülerle uğraştırmasın

kızlar yıne bı ruya gordum gelınlık gıymısım ama gelınlık kısa dız altında.. gelınlıgın altınada koyu yeşil kalın yün olanlardan kılotlu corap gırmısım gelınlık ne demek acep

asspirin üzülme hayra yor hayra çıksın. hem köpek kötü değildir ki. köpek en sadık hayvandır. dosttur. böyle düşün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…