Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

herkese merhaba bu sayfaları o kadar uzun zaman okudumki. benzer bir rüya görürüm benimde meleğim gelir diye. meleğim geldi kızlar. 4 haftalık hamileymişim. ve son 2 haftadır o kadar çok rüya gördümki.

ama en önmeli rüyam: bir ağaçta kuş yuvası ve içinde yeni doğmuş 5 bebek vardı. bir el uzanıyor o bebeklerden iki tanesini alıyor benim kucağıma veriyor bunlar senin diyor. şimdi acaba ikizmi olacak diyorum ama ailemde hiç ikiz yok o yüzden hiç ihtimal vermiyorum.

başka bir rüyamdada yeşil elbise giymiş pırlanta bir kolye takıyordum.

dün gecede erkek cinsel organı gördüm ve de regl olduğumu. ama bugün hamiş olduğumu öğrendim.

ben hamiş değilmişim kızlar rüyam çıkmadıı iki günüm geçmiş görmüştüm ve hemen ardında altın bilezik burda anlatmıştım ama çıkmadı acaba 2. ayımda mı hamile kalıcam bu 2 onun simgesimi ki şimdi aklıma o geldi hayır olsun inşallah

daisyb1 tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah rüyaların çok güzelmiş zaten. bazen çıkıyor bazende bizler sürekli düşündüğümüz için bilinçaltımıza yerleştiriyoruz ve rüyalarımızı etkiliyoruz ama tabi ben rüyaların çıktığına eminim pzt gecesi bi bayan var tanıdığımız rüyamın içinde oda vardı ama çok alakasız biri yani samimi değiliz hatta kalkınca ne alaka neden oda rüyamdaydı dedim ama dün gece anladım. gece geç saatte arayıp yardıma ihtiyacı olduğunu söyleyince gerçekten çok şaşırdım.

sersev 79 nasıl kıldın bu istihare namazını bende denemek istiyorum..bizde bebek için deniyoruz ama daha tık yok..senağlama

canım 2 yada 4 rekat gece namaz kılıyosun yatmadan evvel bi çok kitapta istihare duası var o duayı okuyosun sonra niyetini dileğini dile getirip kıbleye doğru abdestli yatıyosun yatıncada dua et canım inşallah görürsün bebişini

canim tebrikler. Allah tamamina erdirsin.

ben hamile olmadan önceki ay sanırım rüyamda uyanıyormuşum başımda 3-4 yaşlarında eşime benzer saçları lüle lüle bir erkek çocuğu vardı,benim çocuğummuş biraz gölgedeydi,ışığa çekip gözlerine baktım ve yeşildi(benimde gözlerim yeşil)hemen annemi aradım rüyamda,anne benim çocuğum varmış ya erkek,eşime benziyo ve gözleri bile yeşil dedim ve uyandım.3-4 tanıdığımın gördüğü rüyalarda da eşim bir şekilde erkek bir çocuğu devamlı benim kollarıma veriyormuş bak bu bizim diye,bebişimin cinsiyeti henüz belli değil bakalım görcez rüyalar tersine mi çıkıyo,düzüne mi?

Canim icine ne doguyorsa oyle cikiyor ruyalar. ben kiz diye dusunuyordum ruyalarimda kiz goruyordum. simdi erkek diye dusunuyorum erkek bebek goruyorum.

Bende rüyamda çocuk emziriyorum çocuk öyle çok emiyorki sanki 3gündür aç 2kere aynı rüyayı gördüm 1ay önce ama oy hastalandım ama öyle çok etkilendimki aklımdan çıkmadı sanki gerçekti allah inşallah buay yüzüme bakar artık bıktım tedavilerden

selam kizlar. belki hatirlarsiniz buraya yazmistim ruyalarimi birkac kez. Hamileyim dogru cikti yani. Ablamin elime altin verdigini ve birsuru parmagima yuzukler taktigimi gormustum.

Buarada kibelecim allah senden razi olsun. Preseed'i ilk kullandigim ayda hamile kaldim.

rockwell tebrikler canım darısı başımıza inşallahhh

geçen gece bende rüyamda yatak odamda pufun üstünde yüzüklerimi ve alyansımı görüyorumm onları takıyorum ama hepsini barizzz bi şekilde görüyorum sadece 1 tanesinin de kırılmış olduğunu görüyorum (ama o kırılan yüzüğümü normalde çok seviyorum yeni aldım ve taşı düşmüştü gerçekte ondan kırık gördüm galibaa) allah hayır etsin inşallah benimki de bebişe çıkarr

bu 3.altın görüşüm kızlarr ve benaltının yorumunun bebek olduğunu bilmeden gördüm 2 kez bu üçüncü görüşüm hayır olsun bakalım

ceylan83 canim altin gormek cok iyi bi isaret bebis icin. hemen hemen her seferinde tuttu yani bu tez. insallah en kisa zamanda bu guzel duyguyu sende tadarsin.

aman ben artık bebiş rüyalarına inanmayıda bırakıyorum fos çıktı bu ay hepsi hemde ilk defa görmüştüm böyle bebekle ilgili güzel rüyaları artık takmıyorum valla dr hamilesin demeden inanmıyıcam artık hiç bi şeye neyse umarım sizin rüyalarınız gerçek olur.

son reglimden 1 hafta kadar sonra rüyamda kucağımda bir kız bebek vardı.sözde savaş varmış.bebeği koruyordum sağa sola koşuyordum.bebekte nasıl güzel.benim mi değil mi anlamadım bebek sadece korumaktaydım. zaten bir daha regli olmadım hamileymişim.devamında hep kız bebek rüyaları gördüm.sadece geçen hafta mavili beyazlı kıyafetler alıyordum. yani cinsiyette şaşkınım :)

Bu rüyayı geçen ay görmüştüm :)Geçen dr gittin dr aynı şekildee kocaman bir usg uzantılı usg kağıdı verdi elimeee ama bebişş yerinee 4 yumoşş :)bende ruyamı yumoslarıma yordum :1rolleyes:

kızlar bu gece bir rüya gördüm hayırlara vesile olsun inşallahh

büyükannemin evine gidiyorum hastaymış kendisi yatıyomuş ziyarete gidiyorum.
ama bir yandanda bu hasta kadın bu kapıyı nasıl açıcak nasıl kalkıcak yataktan diyorum giderken
sonra kapıyı görüyorum kapının üstünde anahtar bırakmış
aa diyorum iyi iyi kalmayacak ben kendim açarım şimdi kapıyı diye düşünüyorum.
sonra elimi anahtara atıyorum kapıyı açmak için kapı meğer açıkmış aralıkmış yani azıcık elimle dokunduğum an kapı açılıyoo

hayırlara vesile olsun kızlarr

Hayrolsun canım.şöyle internette biraz araştırdım rüyan hayırlı gözüküyor inşallah.
Rüyada açık kapı görmek,baht açıklığına;iş arayanların açık kapı görmesi,aradığı işi bulmasına ve maksadın gerçekleşmesine;açık pencere gönül huzuruna işarettir.

Anahtarla bir yeri açmak hayra, kapatmaksa şerre delalet eder. Anahtar, Allah tan bir şey istemeyle, dua ve istiğfar ile tabir edilir. Elinde bir Anahtar olduğunu görmek Abdest alıp ibadet etmeye; elinden anahtarın düştüğünü görmek namazı eda etmekte gevvşek davranmaya delalet eder. Ayrıca anahtar görmek, rızık, ilim, evlat, elçi, mal, define, koca ve hacca gitmekle tabir edilir.
Hayatınızda beklenmedik değişiklikler olacağının işaretidir. Anahtar bulmak, mutlu bir iş ve aile hayatına, kaybetmekse gereksiz maceralara yorumlanır.

Yeni bir umut, yeni bir fırsattır.

mrh arkadslar.bende bir ruya gormustum ruyamda gögüslerimın sutle dolu oldugunu ve sıkınca etrafa sut fıskırdı.boyle bır ruyayı hıc gormemıstım.bende bebek ıstıyorum ve tedavı goruyorum.eger manasını bılen varsa yada daha önce aynısını goren varsa lutven:Saruboceq: yorumlarmısınız.cok sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…