sersev 79 nasıl kıldın bu istihare namazını bende denemek istiyorum..bizde bebek için deniyoruz ama daha tık yok..senağlama
canim ne guzel icine dogmus.
herkese merhaba bu sayfaları o kadar uzun zaman okudumki. benzer bir rüya görürüm benimde meleğim gelir diye. meleğim geldi kızlar. 4 haftalık hamileymişim. ve son 2 haftadır o kadar çok rüya gördümki.
ama en önmeli rüyam: bir ağaçta kuş yuvası ve içinde yeni doğmuş 5 bebek vardı. bir el uzanıyor o bebeklerden iki tanesini alıyor benim kucağıma veriyor bunlar senin diyor. şimdi acaba ikizmi olacak diyorum ama ailemde hiç ikiz yok o yüzden hiç ihtimal vermiyorum.
başka bir rüyamdada yeşil elbise giymiş pırlanta bir kolye takıyordum.
dün gecede erkek cinsel organı gördüm ve de regl olduğumu. ama bugün hamiş olduğumu öğrendim.
ben hamile olmadan önceki ay sanırım rüyamda uyanıyormuşum başımda 3-4 yaşlarında eşime benzer saçları lüle lüle bir erkek çocuğu vardı,benim çocuğummuş biraz gölgedeydi,ışığa çekip gözlerine baktım ve yeşildi(benimde gözlerim yeşil)hemen annemi aradım rüyamda,anne benim çocuğum varmış ya erkek,eşime benziyo ve gözleri bile yeşil dedim ve uyandım.3-4 tanıdığımın gördüğü rüyalarda da eşim bir şekilde erkek bir çocuğu devamlı benim kollarıma veriyormuş bak bu bizim diye,bebişimin cinsiyeti henüz belli değil bakalım görcez rüyalar tersine mi çıkıyo,düzüne mi?
Bu rüyayı geçen ay görmüştüm :)Geçen dr gittin dr aynı şekildee kocaman bir usg uzantılı usg kağıdı verdi elimeee ama bebişş yerinee 4 yumoşş :)bende ruyamı yumoslarıma yordum :1rolleyes:Bu akşam bende allahım bişilerr varsaa rüyamda gösterr bana dedimm gönlümden niyet ettim .Ve Rüyamda:çok üzgünüm:Hamileymişimm..Dr gidiyorum bebeğimi görmeye dr ultrasonla karnıma gezdiriyorr.Bir bakıyorum bebeişim ordaaa o kadar güzell bir duyguydukkiii o anda bebeğimin boyu 10cm kadar varmış.Sonra kalp atışına bakıyorum atışını izliyorum.Sonra dr ultrason çıktısını bana veriyorrr.Amaa kocaman bir usg çıktısı kağıt 25cm varr bebden zaten ıcınde 10cm o kadar guzeldıkıı usg cıktısana bakarak eve gelıyorumm ...:çok üzgünüm:Sonra usg kağıdına bakıyorumm kagıttada kalbı pırpır atıyordu...Sonra belli bir süre sonra bir bakıyorum tekrar kağıda bebeğimm gitmişşş :çok üzgünüm:Onun yeine ultrason kağıdınnın üzerindee bebek olan yerdee tek bir çiçekkk şaşırıyorum çiçeği görünce:çok üzgünüm:Böyle uyandım sonraa hayır olsun inşallahhh kırmızı kartı görmeye kaldı :ŞAFAK 4 bu rüyaa mahvetti beni bugunn keşke görmeseydimsenağlama
Hayrolsun canım.şöyle internette biraz araştırdım rüyan hayırlı gözüküyor inşallah.kızlar bu gece bir rüya gördüm hayırlara vesile olsun inşallahh
büyükannemin evine gidiyorum hastaymış kendisi yatıyomuş ziyarete gidiyorum.
ama bir yandanda bu hasta kadın bu kapıyı nasıl açıcak nasıl kalkıcak yataktan diyorum giderken
sonra kapıyı görüyorum kapının üstünde anahtar bırakmış
aa diyorum iyi iyi kalmayacak ben kendim açarım şimdi kapıyı diye düşünüyorum.
sonra elimi anahtara atıyorum kapıyı açmak için kapı meğer açıkmış aralıkmış yani azıcık elimle dokunduğum an kapı açılıyoo
hayırlara vesile olsun kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?