Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

kızlar ben de geçen ay bebek emzirdiğimi görmüştüm.:1rolleyes:hatta bebeği kucağımda götürüken bebek patiği satan bir dükkana girdim.patiklere baktıım.mavi renkliydi.

sonra kendimi ailemle birlikte adanaya gitmiş gördüm.adanaya daha önce hiç gitmemiş olduğuma ve marak etmediğime göre değişik bir rüya oldu.

bir de rahmimi gördüm.yumurta karnımdan dışarı doğru çıkmıştı ve elime geliyordu.ben de hamile olduğumun farkındaydım.

geçen ay çok umutlandım bu kez olacak galiba dedim ama fos çıktı..adet oldum :çok üzgünüm:

bu gece altın gördüm.bissürü bilezikler vardı ama başkasına aitmiş.öğrenince sahibine geri verdim altınları...

gerçekten altın görmek bebeğe mi işaret???????:uhm:

arkadaşlar bende rüyamda 3gün önce hastalandığımı gördüm oda hamileliğe işaret diyorlar birde annem bana bozuk para veriyor bana diyorki bu altın para değil diyor

nagihancım hastalanmayı genelde hamilelik olarak yazıyolar inşallah olmazsında hamişsindir canım

inşallah canım bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin senin negibi bir sorunun var kaç senedir istiyorsun

bende gecen gördügüm(üz)rüyayi yazayim canlar...
rüyamda esimle yeniden evleniyorduk..bana sürpriz yapmis..bende gelinlik giymisim,tüm aile vardi..kuzenimle konusuyordum ay göbegim cikicak simdi,1 aylik daha ama göbek var diye...hamileymisim yani...
kizlar esimde rüyasinda yeniden evlendigimizi,dügün yaptigimizi görmüs ayni gün...sizce ne demek??

Ay canim ne guzel ruya gormussun hayir olsun insallah.

Hanimlar altin demek bebek demek. cok arkadsimiz hamile kaldi. insallah siz de kalirsiniz.

Rüyamda kek yapıyodum anlamına baKTIM ______Rüyada kek yaptığını gören bir kadın ise istemEYerek hamile kalabilir

Birde kekin içine muz ekliyorum anlamına baktım ______Rüyada görülen , ana karnında bulunan çocuğa

Sonra yumurta ekledim içine anlamına baktım _______Kısmettir. Evli bir kadın görürse çocuğu olacak demektir

Yeter artıkkk ama görmek istemiyorum artıkkk bu nedir nan :roflol::roflol:hep foss foss bir kerede pozzzitf çıksansırnaşık şey

canım rüyan hayırlar getirsin bebişlerin hayırlısıyla gelince muzlu mamalar kekler yaparsın onlara inşş..

SELAM herkeslere
herkesın ruyası hayra cıksın inşallah
bende dun ruyamda bana birisi kağıt verdı aynı zamndada dıyokı 15 gunluk hamılesın hadı be yalancı dıyorum bana beta hgc sonucunu uzatıyo beyaz kagıt sıyah kalemle yazılmış degerımde 100 :))
gozunuz aydın dıyolar
nedırkı acaba

sağol kibele sabah hayrına bu gece yıne ruyamda bır sürü gelın gordum ama bir sürü
içlerınden bırı görumcem koluna gırdım onun
o kadar çok gelın vardıkı ama ılgınçtı yanı.ama ben normal kıyafetlıyım
denız kenarıydı ama
gelınlerın oldugu yer
ay muradıma erıcem herhalde :)

benim de annem şu an uzakta. Dün aradı beni rüyamda eve geliyorum anne yine adet oldum diyorsun dedi. Hayır olsun....

Bu akşam rüyamda Yine geçen aydaki gibi bu akşam rüyamda alaynsımı ve yanına tek taş yüzüğümü taktığımı görüyorum..:uhm:
Sonra bir kadın görüyorum rüyamda oda hamiş kalmak istiyorr.Ona diyorumki eğer hamiş kalırsan sana ördüğüm Patiklerden bir tanesini vericem diyorum ...Çantamdan patikleri çıkartıyorumm.2 çift patik çıkartıyorumm..İçlerinden mavi olanı kendime ayırıyorum bu benim olsun...Pembe olanı sana vereyim diyorum...Kadında tamam olsun diyorr...Sonra ben kadına patiği vermek isterken bir bakıyorum patiklerrr birleşikk ayrılmıyorr.AAAA diyorum kadına bunları ben birleşik olarak örmüşüm diyorum :)bunlar bende kalsın ben ayırınca sana veririm diyorum :roflol:Hayır olsun inşallah:1rolleyes:

balsurat merhaba
sende benım gıbı pek rüya görenlerdensın
bence ruyan güzel maşallah
yapıltırmışsın aferım
demek ıkız olacak bırı kız bırı erkek
benım ruyalara ne demelı :)
öyle ruyalar göruyorumkı kendım bile şaşırıyorum

:roflol:Canım bizim rüyalardaa bir anormallikk var yaa gör gör bitmiyorr.Bazı arkadaşlarım hiç göremiyorum sen nasıl görüyorsun ve aklında kalıyor diye şaşırıyorr.Sende bendensin:roflol:Olsun rüyalarla avunuruz bizdedelikafadulden

aynen bal surat bak ben ruya görururum ssabah bı anlatırım eşime veya kım denk geldıyse artık :)
şöyle kapının kulpunun üzerindeki çivinin renginin açığı,yanı dırek gri demem de aynen böyle zincirleme isim tamlaması şeklınde anlatırım
hahahahahahhahahah

balcım hemen ilk aklıma gelen yorumu yapayım ikiz bebek görünüyo sanırım bi kız bi erkek inşallah da gerçek olur canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…