Bu akşam rüyamda Yine geçen aydaki gibi bu akşam rüyamda alaynsımı ve yanına tek taş yüzüğümü taktığımı görüyorum..:uhm:
Sonra bir kadın görüyorum rüyamda oda hamiş kalmak istiyorr.Ona diyorumki eğer hamiş kalırsan sana ördüğüm Patiklerden bir tanesini vericem diyorum ...Çantamdan patikleri çıkartıyorumm.2 çift patik çıkartıyorumm..İçlerinden mavi olanı kendime ayırıyorum bu benim olsun...Pembe olanı sana vereyim diyorum...Kadında tamam olsun diyorr...Sonra ben kadına patiği vermek isterken bir bakıyorum patiklerrr birleşikk ayrılmıyorr.AAAA diyorum kadına bunları ben birleşik olarak örmüşüm diyorum :)bunlar bende kalsın ben ayırınca sana veririm diyorum :roflol:Hayır olsun inşallah:1rolleyes:
balcım hemen ilk aklıma gelen yorumu yapayım ikiz bebek görünüyo sanırım bi kız bi erkek inşallah da gerçek olur canımm
rüyan çok güzel canım..hayırlara vesile olsun inşş...birkız bir erkek ikizlerin olur inşşş..yerimseniben
Bu akşam rüyamda Yine geçen aydaki gibi bu akşam rüyamda alaynsımı ve yanına tek taş yüzüğümü taktığımı görüyorum..:uhm:
Sonra bir kadın görüyorum rüyamda oda hamiş kalmak istiyorr.Ona diyorumki eğer hamiş kalırsan sana ördüğüm Patiklerden bir tanesini vericem diyorum ...Çantamdan patikleri çıkartıyorumm.2 çift patik çıkartıyorumm..İçlerinden mavi olanı kendime ayırıyorum bu benim olsun...Pembe olanı sana vereyim diyorum...Kadında tamam olsun diyorr...Sonra ben kadına patiği vermek isterken bir bakıyorum patiklerrr birleşikk ayrılmıyorr.AAAA diyorum kadına bunları ben birleşik olarak örmüşüm diyorum :)bunlar bende kalsın ben ayırınca sana veririm diyorum :roflol:Hayır olsun inşallah:1rolleyes:
kizlar bende ucunda nazar boncugu olan kolye kismi pembe bi kolye taktim ruyamda. Tabirlere baktim kolye zaten basli basina kiz cocugu diyor. Kizim olacak herhalde :)))
:dance::dance:Canım bencedee kızın olucakk gibi görünüyorr hayırlısı olsunn inşallahh...Eğerr rüyan çıkarsa yazarsın :)sositososito
oleyyyyyyyy yaşasınnnnn racwell ağzına sağlık
rackwell ya bıde elıme bırı bı kağıt verdı beta hbg sonucuymuş deger 100 yazıyo bıde
ıkı haftalıksın dıyo
o gelınler enteresandı zaten denızın kenarı bır sürü gelın
allahım hayırlara gıtsın inşallah
kızlar ben geçen ay rüyamda tarih görmüştüm gebeliktesti yapıyordum sonuç hamiş ama olmadı rüya olarak kaldı bu ay da çok fazla bebekle alakalı rüyalar gördüm ama berçekleşmesi ümidi ile anlatmayacagım çünkü anlatılan rüyaların gerçekleşmeyeceğini duydum ki ben rüyalarıma çok güveniyorum ne gördüysem şimdiye kadar çıkmıştı geçen ay olmadı bide böle denemek istedim bakalım bu ay ne olacak hayırlısı ümit fakirin ekemği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?