Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

rüyan çok güzel canım..hayırlara vesile olsun inşş...birkız bir erkek ikizlerin olur inşşş..yerimseniben

balcım hemen ilk aklıma gelen yorumu yapayım ikiz bebek görünüyo sanırım bi kız bi erkek inşallah da gerçek olur canımm

rüyan çok güzel canım..hayırlara vesile olsun inşş...birkız bir erkek ikizlerin olur inşşş..yerimseniben

:Saruboceq:Aminnn kızlarr inşallahhhh sağolasınız canlarım benımmŞeniz
Bende uyandığımda ilk ikiz geldi aklıma :1ninca:yohhh be dedim :1rolleyes:anneme anlattım rüyayı tlfda:) oda ikizlerinmi geliyo dedikaydirigubbakcemile3bir taneden bile umutsuzken 2 tanesırnaşık şey

canım rüyanı okurken tüylerim ürperdi inş hayırlısı iler ikiz bebişlerin olacak hemde biri kız biri erkek :)))))

balimm ilk yorumum ikiz gelicek
rabbim hayirlisini versin,cok güzel bi rüyaa.s.

amorcum ruyan cok guzel. Ben hamile kaldigim ay yumurtlama zamanlari yani hep gelin goruyordum. Kendim gelinlik giymisim falan. Sonra uzerime yeni bi gece elbisesi giymisim yuzumde makyaj. Ve surekli deniz goruyordum ucsuz bucaksiz. Hadi hayirlisi canim.

Balsurat seninde ruyan cok guzel. Ozellikle altin yuzuk falan hic sasmaz o ay hamile oluyor herkes. Ondan guzeli yok yani bebek habercisi olarak. bene takmistim birsuru mucevher ellerime ruyamda. Hayirli haberler olsun insallah.

kizlar bende ucunda nazar boncugu olan kolye kismi pembe bi kolye taktim ruyamda. Tabirlere baktim kolye zaten basli basina kiz cocugu diyor. Kizim olacak herhalde :)))

kizlar bende ucunda nazar boncugu olan kolye kismi pembe bi kolye taktim ruyamda. Tabirlere baktim kolye zaten basli basina kiz cocugu diyor. Kizim olacak herhalde :)))

:dance::dance:Canım bencedee kızın olucakk gibi görünüyorr hayırlısı olsunn inşallahh...Eğerr rüyan çıkarsa yazarsın :)sositososito

oleyyyyyyyy yaşasınnnnn racwell ağzına sağlık
rackwell ya bıde elıme bırı bı kağıt verdı beta hbg sonucuymuş deger 100 yazıyo bıde
ıkı haftalıksın dıyo
o gelınler enteresandı zaten denızın kenarı bır sürü gelın
allahım hayırlara gıtsın inşallah

Canim o ruyanida okudum. Beyaz kagit cok guzel zaten sonucuda soylemisler o da cok guzel hihoyyyt boyle direk hamilelikle ilgili seyler gordugumde bilincalti derdim. hani iste karnim kocaman falan ama bazi ruyalar sessizden isaret veriyor onlar tam allah tarafindan diyorum ben. yani iste gelin, deniz, kus, altin, anneni gorursen falan onlar tam bebek habercisi. Anneni goruyormusun hic ruyalarinda? Onlarada dikkat et. Ben 2 kere gordum annemi ruyamda son zamanlarda niye inanmiyorsun hamilesin iste dedi. otekindede goturmus beni bi kuafor salonu gibi bi yere sac makyaj elbise falan giydiriyordu ustume. annelerin icine dogarmmis.

allah allah annemı hatırlamıyorum canım ya
ay ama agzına sağlık
ama hanı dedımya bır gelınler vardı
o gelınlerın bır kısmı denız kenarında bır kısmıda kuaför salonundaydı ama ben yanlarındayım
bırıde kolumda görumcem
görumce gormek aileye bırının katılmasıymış
hayırlara gıtsın inşallah

kızlar ruyamda sezaryanla dogum yapıyorum kızım oluyo cok tatlı bır bebektı ve sonra gogsumu sıtırıyorum ve sut cıkıyo sonrada onu emzırıyorum ona cok guzel emıyo 1 gun sonrada cıcek gordum ruyamda su an beklemedeyıom ruyamı yorumlarmısınız kızlar sızce hamıle olabılır mıyım

kızlar ben geçen ay rüyamda tarih görmüştüm gebeliktesti yapıyordum sonuç hamiş ama olmadı rüya olarak kaldı bu ay da çok fazla bebekle alakalı rüyalar gördüm ama berçekleşmesi ümidi ile anlatmayacagım çünkü anlatılan rüyaların gerçekleşmeyeceğini duydum ki ben rüyalarıma çok güveniyorum ne gördüysem şimdiye kadar çıkmıştı geçen ay olmadı bide böle denemek istedim bakalım bu ay ne olacak hayırlısı ümit fakirin ekemği

Amanin amanin geliyor ikizler Allah'im hayirlisi ile ver yarabbiiimm.

Ya kizlar herkes mutlu mutlu yaziyor ama ben cok uzgunum. temmuz anneleri topigimizde bir arkadasimiz vardi. badem. grubun incisiydi cunku cok ozel bir hamilelik geciriyordu. biri kiz biri erkek ikizlere hamileydi. hersey normalken bu gece ani sanci ile erken dogum yapmis. eline dusmus bebekleri tuvalette. Allah im yasatma yarabbim.

O sebeple ne kiz ne erkek.. Allah im saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin yarabbim. Cok uzgunum bu yuzden. Tup bebekti cok hevesliydi. Hepimiz imrenirdik ona. bir tasla iki kus diye nazar degdi sanirim.

Canim hayir olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…