Amanin amanin geliyor ikizler Allah'im hayirlisi ile ver yarabbiiimm.
Ya kizlar herkes mutlu mutlu yaziyor ama ben cok uzgunum. temmuz anneleri topigimizde bir arkadasimiz vardi. badem. grubun incisiydi cunku cok ozel bir hamilelik geciriyordu. biri kiz biri erkek ikizlere hamileydi. hersey normalken bu gece ani sanci ile erken dogum yapmis. eline dusmus bebekleri tuvalette. Allah im yasatma yarabbim.
O sebeple ne kiz ne erkek.. Allah im saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin yarabbim. Cok uzgunum bu yuzden. Tup bebekti cok hevesliydi. Hepimiz imrenirdik ona. bir tasla iki kus diye nazar degdi sanirim.
hey kimsee haber yok mu bakiiimm?
Balcim reglin ne zaman?
merhaba kızlar ben de bu gece rüyamda evime güvercin girdiğini gördüm.başta normal boyutta ve salonumdaydı, sonra uyurken yastığımın üzerinde minicik bi güvercin olduğunu gördüm ve içimdeki de bu kadar galiba dedim..hayırlara gelsin inşaallah..siz ne dersiniz, nasıl yorumlarsınız?
Canim ne guzel bir ruya gormuusn. Hamile degilsen henuz icindekinin o kadar olma ihtimali yok da:) gened ecok hos olmus boyle gormen. ayirlisi ile en yakin zamanda hamile kalirsin insallah.
yanlış düşünüyosun canım kimse kimseyi üzmek için paylaşmıyoki bunları mutluluklarını sadece paylaşıolar bence yanlış düşünüyosun sewinmelisin onlar adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?