Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

senağlamaKibelem canım bende haberi aldım bugünn çok kötü oldum.Allahım sabırlar versin bademime :çok üzgünüm:

merhaba kızlar ben de bu gece rüyamda evime güvercin girdiğini gördüm.başta normal boyutta ve salonumdaydı, sonra uyurken yastığımın üzerinde minicik bi güvercin olduğunu gördüm ve içimdeki de bu kadar galiba dedim..hayırlara gelsin inşaallah..siz ne dersiniz, nasıl yorumlarsınız?

selam kızlar
ben rüyamda yanımda melekler gibi güzel uyuyan bir bebek yatıyodu hemen yanıbaşımdaydı öyle güzeldiki bakmaya kıyamamıştım ama cinsiyetini bilmiyordum uyandığımda gerçek gibiydi yaaöyle içime işlemişti rüyam o ayın sonunda gerçek oldu ben hamileydim sonunda şuan bebeğim 6. ayına girdi teyzeleri darısı size inşallah en kısa zamanda bebekleriniz olur..

Canim ne guzel bir ruya gormuusn. Hamile degilsen henuz icindekinin o kadar olma ihtimali yok da:) gened ecok hos olmus boyle gormen. ayirlisi ile en yakin zamanda hamile kalirsin insallah.

Canim ne guzel bir ruya gormuusn. Hamile degilsen henuz icindekinin o kadar olma ihtimali yok da:) gened ecok hos olmus boyle gormen. ayirlisi ile en yakin zamanda hamile kalirsin insallah.

güzel dileğin için çok teşekkür ederim arkadaşım ama maalesef yine adet oldum..hayırlısı..

bende rüyamda göğüslerimden süt fışkırıyodu resmen aaa diyorum neden bu kadar süt geliyo kocama ???:asigim:

eeeeeeeee bende dün gece rüyamda adet oldum ayrıca komşum bana çilçil 4 tane yarım altın getirmişti eşi kendisi beebği ve hamile eltisi acaba hamişmiyim dersiniz

ben artık inan mıyorum rüyada adet olduğunu yok bebek emzirmek yok hamilelik artık bıktım her gördüğüm rüyayı bebeğe yorumlamaktan kendimizi nekadar çok yıpratıyoruz birde kime kırılmasın 3 4 aylık evli birde buraya yazıyor çok uğraştık hamileyim demesi çok canımı sıkıyor sanki bizlerle nisbet eder gibi birde başlık atıyorlar hamileyiz diye

yanlış düşünüyosun canım kimse kimseyi üzmek için paylaşmıyoki bunları mutluluklarını sadece paylaşıolar bence yanlış düşünüyosun sewinmelisin onlar adına

arkadaşlar 2 düşük yaptım rüyamda mavi bi kuş görmüştümm hbr dediler günümde 6 gün geçmişti hamiş olduğumu öğrendim 2 ay sonra kuş bana baktı ve uçup gitti bende bebeğimi düşürdüm 2 cisinde denizde altın kolyemi düşürdüm yaşlı bi dede bana başka bi kolye verdi bunda sonra bunu tak dedi beğenmeyerek aldım taktım boynuma bebeğimimin kalp atışlarını duymaya gideceğimiz sabah bozdurdum o kolyeyi bebğimin kalp atışlarını yine duyamadık ve yine kürtaj ewt anneler rüyasını görüo arkadaşlar.

benım adetlerım duzenlıdır.ertesı gun adet gormem gerkıyordu.o gece ruyamda 2-3 yaslarında bır oglum varmıs onunla balkondan bakıyoruz.karsı komsumda balkonunda bana ne cabuk buyudu bu cocuk dıyor.ertesı gunu hastalanmadım,hamıle kalmısım hamıle oldugumu ogrendıgım andan berı bılıyordum erkek olacagını.suan 11 aylık bır oglum var ve aynen ruyamdakı gıbı:)darısı ısteyen tum bayanlara ınsallah

ben ablamın ıkı bebegınıde gormustum ruyamda.ilkıne daha hamıle olmadan once hamıle ve kızı olacagını.ıkıncısınde ıse hamıleyken uc aylıktı dusuk yaptı ve ben ruyamda gordum.ablama ruyamda dıyorumkı sız adını ne koyarsanız koyun ben ona üçay dıcem.ertesı gun ablama tel anlatmıstım bana bısey demedı meger o gun dusuk olmus ve bebek uc aylıktı

yanlış düşünüyosun canım kimse kimseyi üzmek için paylaşmıyoki bunları mutluluklarını sadece paylaşıolar bence yanlış düşünüyosun sewinmelisin onlar adına

ben onların hamile olduklarına sevinmiyorum değil bu benim görüşüm allah kucaklarına kavuştursun bilmiyorum belkide üzüntüden canım bilmiyorum artık herşeyden bıktım kimse kırılmasın :çok üzgünüm:

cnm yanlış anlama ben sewinmiyo diilsin demedim sadece böle yazman onlarıda üzer bende emin ol garip hissediyom açıkçası hayırlı kısmetlerle gelsinler üzülme

aminnn cnm alınmadın dimi dediklerime ama yanlış allah sabrımızı sınıyo sabret gelecek meleğinnnnn inan bana bak adetim geçti belirtilerde v ar test negatif çıktı drum kızdı nie yaptın die cuma gibi olman lazım en geç olmazsan bi test daha ama pazartes,i salı gibi dedi üzüldüm ama öle öok diil bende 1.5yıldır özlemle anne olmayı bekliyorum kısmet ha güzelim sabret ve bekle rabbim mucizeni tezzamanda yaatsın inan drum hatta kardeşim hatta netten kkdan görüştüüm herkes ağlamiinca şaşırdı ama kısmet bebeğim üzülme isyan etme sabırla bekle sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…