ben artık inan mıyorum rüyada adet olduğunu yok bebek emzirmek yok hamilelik artık bıktım her gördüğüm rüyayı bebeğe yorumlamaktan kendimizi nekadar çok yıpratıyoruz birde kime kırılmasın 3 4 aylık evli birde buraya yazıyor çok uğraştık hamileyim demesi çok canımı sıkıyor sanki bizlerle nisbet eder gibi birde başlık atıyorlar hamileyiz diye
canım eşim çocuğunu göremiyor uzakta gözleri değil eşinden ayrılmış o ankarada herzaman gidemiyor birde çocuk konuşmuyor daha 6 yaşında
kizlar bende bugün rüyamda minnacik bi köpek yavrusu gördüm..erkekmis..besik gibi tüllü falan bi yataga yatiriyorduk esimle,cok sekerdi..
tabirlere baktim erkek köpek yavrusu evlada isarettir diyor ama...sizede bir sorayim dedim:)
slm arkadaslar bugun ruyamda esım bana önce bır tane sonra bırkac tane gul göndermıs.guller cok guzeldı boyle bır ruyayı ılk defa goruyorum yorumlarsanız sevınırım.
Kzilar gene ay 2 arkadasimin arasinda altin paylastirdigimi gormustum. Biri hamile bu ayyy:teytey:
Digerini bekliyorum. Arasinda paylastirdigima gore diyorum o da bu ay hamile kalabilir. insallah.
Canim neden uzgunsuznu bakiiimm?
canim hayirdir insallah. yorum yapamiyorum ama degisik bir ruya. hayirlara vesile olsun insallah.
:sm_cool::lepi:Harika bir haberrr kibelemmm.Senin altınn rüyan bir kere daha çıktıı
Diğerrii kim acaba çok merak ediyorumm yaa:jeyyar:ipicu ver nan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?