Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

canım çok sağol isyan etmiyorum ama artık insanların bana konuşmaları bilmiyorum belki farkında olmadan söylüyorlardır ben 4 seneyi geçti bebek için uğraşıyorum komşumun bana dediği söze bakarmısın ben tüplerim tıkalıydı ameliyat oldum bana diyorki 2tane çocuğu var benimpırlanta gibi 2çocuğum var onlar için sezeryan oldum çocuğum olmasa asla ameliyat olmam onlar için kesildim bende ono bizde olsun diye kesildik dedim kalktım gittim

Cnim bak burada bu kadar sayfa ilerledi. her ruyayi tek tek okudum ama sana sunu soyleyeyim. bebek, emzirmek, regl olmak, test yapmak, hamile oldugunu gormek gibi direkt ruyalar pek gercegi yansitmiyor.

yani ruyan yoruma acik olacak. mesela evine giren kus gibi ya da ne bileyim mesela bir arkadas soyle bir ruya gormustu. kocasinin ekmegi ile kendi ekmegi bitisikmis. diyor ki o kadar ekmek arasina nasil da birbirlerini bulmuslar. sonra hamile old. ogreniyor.yani bak aslinda ne kadar asikar ama ne kadar farkli sekilde malum olmsu bir ruya.

Demek istedigimi anlatabildim mi?

Canim 3-4 aylik arkadaslarin evet ben de hamileyim demesi ya da ilk denedik tuttu diyenlere ben de icten ice kiziyorum ne yalan soyleyeyim. ama kizmam onlara degil aslinda. neden bazilari bu kadar ugrasirken bazilari hemen hamile kaliyor diye. yani kiminin bir tane bile olmazken kimine 5er 10 ar veriyor Allah. Ugrasmadan, o teste negatifi gormeden direkt pozitif gorunca acaba diyorum sevinmek nasil oluyor? o kadar hayal kirikligindan sonra pozitif gorunce insan sok oluyor cunku.

yani arkadaslar adina tabi ki seviniyorum ama bu kadar cok bekleyen arkadas icin de uzuluyorum.

4 sene az degil. ben 1 senede kafayi yemistim. Allah herkese nasip etsin. kucagina almayi nasip etsin.

Naagihancim ayrica tuplerin acik mi su anda? tuplerin acildiktan sonra ne kadardir deniyorsunuz? benim de 1 tupum yok. dis gebelikten dolayi alindi.

baska sorun var mi gorunurde? esinde, sende vs?

kibelecim canım ben ameliyat olalı 4ay sonra 2sene olacak 6 ay önce tekrar hgs çektirdim aık bir sorun yok ama hala tık yok denemediğim hiç birşey kalmadı belçektirme kaçkere yemediğim hç birşey kalmadı allah onun işine karışılmaz inşallah birgün nasip eder ben kimsenin çocuğunun omasını istemiyorum demiyorum ama işta canım senin de dediğin gibi biz her gün uğraşırken ya benim 4senem doktorlarda geçti 2aydır gitmiyorum artık eşimde ben debık madık ama umutsuzluktan yorulduk ben hep ağlayarak çık tım doktorun odalarından her gittiğim hastanedeya acıdan yada ümitsisiz haberler almaktan oluyor kimse bana kırılmasın dolduğum ana denkgeldi canım sana da buarada geçmiş olsun tek tüplede hamile kalma ihtimali var çok uzun olduğu için ö zd r

canım başka hiç bir sorunum yok kislerim vardı onlarıda ameliyatta patlattılar eşimde de sorun yok onun bir çocuğu var ama oda göremiyor eşim de onun için daha çok istiyor onada üzülüyorum

canim ikinizde de sorun yoksa emin ol cocugun olur. sadece biraz bekletiyor. bak tupler de acik.

yumurtlaman vs normalse adetlerin duzenlisi ise sadece tek kaynak strestir. doktora ara vermen iyi olmus. genelde boyle zamanlarda geliyor bebek.

esinin ilk cocuguna da uzuldum. Insallah Allah sifasini verir. Esin acaba yanlis bir sey falan soylemis olabilri mi? yani Allah im verdin onun da gozleri yok vs gibi. yani belki bilmeden istemden boyle bir dusunce gecmisse esinin icinden Allah'in gucune gitmis olabilir. tovbe edip sadaka ver bol bol.

gunu tutmuyordur. burada senelerdir ugrasan arkadslarin oyle zmanasiz geldi ki bebekleri sasarsin. biraz korunun istersen. yani ara verirsen ve zmanasiz yaparsan geliyor genelde. cunku o zaman nasil olsa bu ay olmaz diye dusunuyorsun ve ebebis geliyor.

canım eşim çocuğunu göremiyor uzakta gözleri değil eşinden ayrılmış o ankarada herzaman gidemiyor birde çocuk konuşmuyor daha 6 yaşında

canım bana moral verdiğin için çok sağol akşamda arkadaşım aradı hamileyim diye allah sabır versin

Bu akşam yine alyansımı ve tek taş yüzüğümü gördümm .Bu ayy 2.ci kez aynı rüyayı gödümm bıktım artık amaa uffff:uhm:

slm arkadaşlar ilk gebeliğimi rüyamda görmedim ama beni burakacağını gördüm rüyamda yatağımın üstüne koymuştım bebişimi biri gelip üzerine beyaz tülbent örttü bende dedim ki benim oğluşum o mavi örtcem ben hayır dedi beyaz örtcez ve diğer gün bebişimi kaybettim şimdi gene hamileyim test yapmadan önceki gece gördüm eşimin kollarına kız bebeği verdim o rüya etkisiyle test yaptım + ama kan testide yaptım ii çıkmadı doktor dış gebelikte düşükte olabilir dedi p tesi bi daha gitcem ama çok korkuyorumsenağlama

kizlar bende bugün rüyamda minnacik bi köpek yavrusu gördüm..erkekmis..besik gibi tüllü falan bi yataga yatiriyorduk esimle,cok sekerdi..
tabirlere baktim erkek köpek yavrusu evlada isarettir diyor ama...sizede bir sorayim dedim:)

slm arkadaslar bugun ruyamda esım bana önce bır tane sonra bırkac tane gul göndermıs.guller cok guzeldı boyle bır ruyayı ılk defa goruyorum yorumlarsanız sevınırım.

Canim neden uzgunsuznu bakiiimm?

canim hayirdir insallah. yorum yapamiyorum ama degisik bir ruya. hayirlara vesile olsun insallah.

Kzilar gene ay 2 arkadasimin arasinda altin paylastirdigimi gormustum. Biri hamile bu ayyy:teytey:

Digerini bekliyorum. Arasinda paylastirdigima gore diyorum o da bu ay hamile kalabilir. insallah.

Kzilar gene ay 2 arkadasimin arasinda altin paylastirdigimi gormustum. Biri hamile bu ayyy:teytey:

Digerini bekliyorum. Arasinda paylastirdigima gore diyorum o da bu ay hamile kalabilir. insallah.

:sm_cool::lepi:Harika bir haberrr kibelemmm.Senin altınn rüyan bir kere daha çıktıı
Diğerrii kim acaba çok merak ediyorumm yaa:jeyyar:ipicu ver nan

Canim neden uzgunsuznu bakiiimm?

canim hayirdir insallah. yorum yapamiyorum ama degisik bir ruya. hayirlara vesile olsun insallah.

tatlim badem ve rapunzel arkadaslarimiz bebeklerini kaybettiler ya onlar icin...
aklindan ilk gecen yorumu söyle bari:1hug:
birde rüyanda banada altin versenee,belki bende kalirim:çok üzgünüm:

kibele balımada anlattım ama
rüyama bide sen bak
hayır olsun tabii
belkide başka şeylerin etkisinde kalmışımdır
çünkü altın günümüz var ilk ben aldım
şimdi küçük altın acayip arttı ona takılmıştım en son
gerçi küçük altın görmedim ama
neyse fazla uzattım-tatlicadiarzu-

benim bi hint bileziğim var Altın çok da severim bileziğimi
rüyamda benim görüşmediğim akrabalarımdan biri onu çalıyo ben farkında değilim koluma öyle bastırıyoki
bende bebeğimi çalıyosun çalma diyorum uyanıyorumki sanki az önce olmuş gibi olay bileğimde bi ağrı vardı
ne kadar gerçekçi gördüysem artık hayır olsun inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…