Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

hay Allah yawwww. Altinli bir ruyada daha ama yani bilinc alti olma ihtimali de yuksek gibi sanki. Canim caliniyorsa belki akrabanin nazari vs degiyordur sana. Nazar Duasi falan oku. insallah hamile kalirsan da akrabalarina soyleme bence. Insallah ruyandaki gibi bilezigin kolunda olur ve sen onu caldirmazsin:)

Cutu Pepecim cidden aklima hicbirsey gelmiyor. ama cok guzel bir ruyaya benziyor. insallah en yakin zamanda hamile kalirsin diyebilirim ancak.

Biz bilmiyoruz ilmini ah bilsek. kimbilir kimler neler yorumlar. iste biz bariz bazi seyler ogrendik, onlari biliyoruz. gelinlik, altin, at vs gormek bebegin gelecegine delalet. test yapmak, adet olmak, bebek gormek, emzirmek vs genelde manasiz cikiyor.

selam kızlar :1hug:

ben hamile kaldığımı bilmiyorken bir erkek bebek gördüm rüyamda. adı Burak mış. battaniyeye sarılıydı. böyle sacları falan görünüyodu bendeydi, birisine veriyordum hatırlamıyorum ya tutması için ya sevmesi için :ecrin_bebek: sonra hamile olduğumu öğrendim :CüvCüv:

geçen gün de bebek isteyen bir arakdaşımın kan değerinin yüksek çıktığını gördüm ama bakalım bekliyorum çıkacak mı :icecream:

kızlarr selam..
kibelecigim hamilelik iyi gidiyordur inşallah canım..nasılsın.?bende bu topige ugramıyordum ne zamandır.okuyorum arada ama kaydadeger bir rüyam olmadı ne zamandır amaa dün gece karşık birşeyler gördüm..birincisi çekmece içinde kagıt paralar gördüm ben biriktirmişim eşime sürpriz yapıyorum.kagıt paraya iyi demezlar ama bilmiyorum senin bildigin birşey var mı kuşum?
bir de yemekler gördüm yemek yiyorum hep yapıyoruz da...
birşeyler daha gördüm tam çıkartamıyorum iki kız çocugu gördüm ama neler yaptıklarını hatırlamıyorum inan.tek hatırladıgım hafızamda kalan şey bembeyaz giysiliydiler.benimle ugraşıyolardı ama anlamadım...hayır olsun inşallah.hamile degilim gerçi ama kan testi yaptırdım çünkü.

kızlar bende dün gece rüyamda evde koridorda dolanıyorum evimin kapıları benim normalde siyaha yakın bi wenge renginde bi bakıyorum kapılarımdan biri açık renkmiş ama sadece 1 tanesi ayyy diyorum allahım yarabbim ben bütün kapıları aynı renk yaptırmışımda bunu niye bu renk seçmişim diyorumm.sonra salonumdaki aynamı görüyorum konsolun üzerinde normalde 1 aynam var benim aynı aynadan iki tane görüyorum konsolun üzerinde.

herneyse sonra markete gidiyorum böle hava çok güzelmiş marketin önünde duruyorum üst kattan bi kadın diyoki ayy bak ceylanın yüzüne bi güzellik çökmüş doğum yapınca gibi bişiler söylüyo ama ben rüyamda bebek falan görmüyorum.

önceki gecede rüyamda fırına gidiyorum fırından ekmek alıyorum.bide yine ayna gördüm o gecede rüyamda kocaman bi ayna ve o aynanın üzerinde küçük bi parça ayna yapışık durumda

rüya tabirlerine baktım ama yorumunu bulamadım yorumlayabilen varsa şimdiden teşekkürler

Ay canim ne kadar guzel bir ruya gormussun. Ya hayir olsun insallah. o beyaz kapi bebeginin kapisi olsun insallah. O ayna sen, uzerindeki minik yapisik ayna da bebegin olsun insallah.

Canim hayir olsun. paraya iyi demeyebilirler ama her ruya icin gecerli degil bu. iyi yoralim iyi olsun. Insallah hayir olur canim ama bilinc alti da olabilir. yani maddi sikisikliginiz falan mi var? ondan olabilir ya da esine bir konuda destek vermek istiyor olabilirsin. hayirlisi olsun canim.

Bu ayda rüyalarrr fosss olduuu kırmızılar geldi..Artık çok sıkıldımm bu tür rüyaları görmekk istemiyorum

rüyada at görmek ne demek kızlarr bi kaç gün önce gördmde..
2 taneydi küçüktü taydı heralde ama evde gördm bizim ev diildi tabi 1 tanesi yere işiyodu hatta böle garp bi rüyadı nedrr bu sizcee yaaaaaa??????

selam kizlar...cumartesi gecesi gördügüm rüyayi anlaticam hemen:)
idrar testi yapmisim,cift cizgi cikti...ama o cizgilerin göstergesinden bir sürü vardi testin üstünde,hepsinde birer tane daha cizgi cikti...esime soruyorum bu ne diye..oda hamilesin kesin ama diger cizgiler ne bilmiyorum diyor.hemen topikteki arkadaslara mesaj yaziyorum hamileyim hadi halay cekmeye baslayin diye:))nedir acaba??

sagol canım.şuanda bir sıkışıklıgımız var evet..hep de kenara para koyma derdindeyim bir türlü olmuyor bir şekilde harcanıyor yani ona canım sıkılıyor belki de ondandır gördügüm rüya.çünkü eşime diyordum ki;baaakkk ne çok biriktirdim...bencede senin dedigin olabilir canım sagol.

canim hayir olsun, insallah hamis kalirsin de cizgiler ucer beser cikar:) saka saka 2 tane ciksin yeter bize.

bende dün gece rüyamda balık gördüm denizden balık tutuyodum ve pişirip yedim afiyetle :)
ama hamile olduğumu düşünmüyorum hiçbir belirtim yok umutlanmak istemiyorum

merhaba
bende anlatayım rüyamı size.hamile oldumuğumu öğrenmeden önce rüyamda hamile kalmışım ama allaha dua etmişim allahım bi oğlum olsun adını miraç koycam demişim ve öyle dua etim diye hamile kalmışım.rüyamda diyomki bide inananmıyom hamile olduğumada allahım bu duayı edince hemencik hamile kalcamı bilsem çoktan ederdim diyom.ve 1 hafta sonra gerçekten hamile oldumu öğrendim.şuan hayırlısıyla 28 haftamdayım ve bi oğlum olcak.allah hpinizin gönlüne göre versin ve rüyalrı hayır olsun inş.

bnde ruyamda koca bi tepsi tatlı gordum ama yemedim daha sonra bi gece de bi erkek bebegi emziriyodm ama okadar guzel emiyoduki daha sonrada 2 kez regl oldugumu gordm şimdi reglme 2 hafta war sonuc guzel olursa yazarm

bende rüyamda boş beşik gördüm o ay hamike kaldım ve şuan 5 aylığım kızım olacak allah nasip ederse

bnde ruyamda koca bi tepsi tatlı gordum ama yemedim daha sonra bi gece de bi erkek bebegi emziriyodm ama okadar guzel emiyoduki daha sonrada 2 kez regl oldugumu gordm şimdi reglme 2 hafta war sonuc guzel olursa yazarm

canim ya neden yemedin yazik olmus tatlilara. ben ilk hamileligimda ki ilk yazdigim konuya bakarsan bu basliktaki gorurusun- baklava yemistim ruyamda:) insallah hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…