Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

bende dün gece rüyamda balık gördüm denizden balık tutuyodum ve pişirip yedim afiyetle :)
ama hamile olduğumu düşünmüyorum hiçbir belirtim yok umutlanmak istemiyorum

canim ben de hamile kalmadan onceki ay balik gormustum. hatta hamile kaldigim ay beliklar ayaklarimin dibinde yuzuyordu. hamilesindir insallah.

vee evet kızlar, size yazmıştım birkaç gün önce, rüyamda kan değerinin yüksek cıktıgını gördügüm arkadaşımın dün hamile olduğunu öğrendik delikafadulden 2.aşılamasını olmuştu. allah isteyen herkese nasip etsin

Bu sabaha karşıı yinee görmek istemediğim haldee beni daha da hasretinin alevlenmesinii sağlıyor bu rüyalar.mirmirmirmir
Rüyamda K.doğum doktorumu görüyorum .Ona muayne olmak için yumurta takibi için gidiyorum ...Sonra doktor usg ekranında 2 tane ebriyo görüyorr.Ve bana bak embriyolar 2 tane diyorr.Ben nasıl olur diyorum ben hamile değilimkii hiçbir belirtimde yok hem dedı.Bak işte bebekler burda dedi bana.Fasulye gibiydiler usg ekranında yan yana duruyorlardı..Sonra dr bak bu embriyo önce döllenmiş,diğer ebriyo ondan biraz daha küçük geç döllenmiş diyorduu..Sonra ben tarif edilmezzz sevinç yaşıyorum inanamıyorum ....Sonra usg masasında birden kendimi 36haftalık hamile olarak görüyorum..Karnım büyümüş tabi:CüvCüv:doğuma 1-2 gün kaldığını görüyorum.Daha sonra ablam diyorkii şaşırıyor oda bari kan tahlilinde değeri görseydik yada gebelik testi alalımda onda görelim anca inanıcam diyodu :roflol::roflol:İşte rüyam böyledi kızlarr.Sabah uyandığımda :çok üzgünüm:Offff rüyaymış dedimm ve uyandım diye üzüldümm uyumak istedim tekrar rüyanın devamını göreyim diye...:çok üzgünüm:Oysaa nerde göbekk tahta gibi karnı içine yapışmış bir karınla uyandımm.Hayırr olsun inşallahh rabbimin bana gösterdiği haberci bir rüyadır:Saruboceq::Saruboceq:

Ayyy Balcim, senin gercekten ikiz olacak heralde cunku surekli iki bebek goruyorsun. canim ya insallah insallah insallah diyorum. gercek olsun ruyan insallah tum kalbimle diliyorum Allah'tan. hem de tezz zamanda. bekletmeden. insallah canim yaaa.

Son düzenleme:
mrb kızlar ruyamda bı muska var ve bunun ıcınde ne var dıye merak edıp acıyorum ve okuyorumkı fatiha suresi.gercek hayatta babam bana hamile kalana kadr bı muska verdı tak dıye.sizce bu ruya nasıl?

luciancim cok enteresan. ama bilinc alti olmus olabilri cunku gercek hayatta da hamilelikle baglantili bir muskan var. ama insallah bir an once hamile kalirsin.

Allah isteyen herkese versin insallah.

ben de ultrasondan onceki gece ruyamda iki tane erkek bebek gordum. pipileri vs meydandaydi, sonra o gece ultrasona gitmisiz. kadin diyor ki kiz gibi ama biz pipiyi goruyoruz. ama bu erkege benziyor diyoruz. kadin da ne diye erkek olacak diye zorluyorsuzu diyor.

sabah kalktim hayirdir insallah dedim. erkek olsun diye de zorlamiyorduk halbuki:)

her ikisi de welcome.

ve kizim geliyor.

arkadaslar merhaba ..ben de yenı katıldım:)..gecen gun ben de bı ruya gordum ,doguma gıdıyormusum ,ama hamıle oldugumu bılmıyormusum once bı test yapalım gercekten de var mı dıyoreum esıme :)ama bı turlu doguramadım sancı geldı gıtttı gece boyu..gecen yumurtlama donemımde sanırım tam korunamadık ,eşim korunuyor notmalde ,sımdı de sureklı uyku halım var ,bı de belımden asagı dogru ve karnımda yumurtalıklarıma dogru garıp bı agrıya benzer hıs yasıyorum daha reglıme 1 hafta var ..acaba hamılemıyım??

canim umariz hamilesindir ama bak yeni kournmayi birakmissiniz, simdiden belirti arayarak kendini yanlis bir yola sokma, hele bu siteye hic dadanma:) yoksa muptelesi oluyorsun hep gebelik fikri beyninde oluyor. o da gebeligi geciktiriyor o zmaan stres aruyor stres artinca gebelik olmuyor vs vs vs.

iyi haberlerini bekliyoruz.

kibelecim hamile değilim uzun bi sürede hamile kalamiycam eşim askere gidiyo kısmetse
artık askerden geldikten sonra nasipse olur
inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın
bebek isteyenlerede Allah en yakın zamanda nasip etsin...

kibelecım :)aslında bız sımdı cocuk dusunmuyoruz ..ama olursa da beklerız tabı kı:):)ben işte kaza olunca aman bosver olmaz bırsey derım normalde eşime..ama bu sefer rüya gorunce içime bi kurt dustuu:) bı de alnımda minicik minicik sıvılceler olustuu ilk defa ..ondan yoksa tabı kı haklısın stres yaratmamak lazım hıc

arkadaşlar bu sabah öyle bir rüya gördüm ki hala şoktayım.. rüyamda çamaşırımda bir ıslaklık hissediyorum ve açıp çamaşırıma bakıyorum. bir damla kahverengi leke var. diğer yerlerede bulaşmış ama net olan bir tek damla. aaaa bu ne böle diye şaşkın şaşkın bakarken içinden birşey düştü çamaşırıma bir baktım ki tüm uzuvları belli bir cenin. avuç içi kadar. sonra üzüldüm tabi. evde değilmişim. öylece çamaşırımı giyiyorum. eve gidince poşete koyup onun içinde hatıra olarak saklayacakmışım.. sonra saat çaldı uyandım ama işe gitmek istemedim. havada güzelmiş dışarda takılacağım. rüya tabirlerine baktım mutluluk ve başarıya işaret ediyormuş..

canimcim Badem'in bebeklerini kaybedisi gibi olmus. onu okuduktan sonra ben de benzer bir ruya gormustum. bilinc alti olabilir mi?

Bakalım 3 akşam önce gördüğüm rüyam doğru çıkacakmı..Cuma günü aşılama yaptırıyorum birden gelişti bugun hersey dr karar verdik .Belkide ikiz bebelerim bu yolla gelir:Saruboceq:

kızlar bende 3 gün önce bir rüya gördüm.dogum yapmışım.bir arkadaşımı yolcu etmeye gidiyorum.sonra kendi kendime diyorum ki evde bebegim var gitmem lazım.eve gidip bebegimi emzziriyorum.gögsümden süt geliyor.emzirirken evde annem ve babamda var.bebegin üzerine bebek battaniyesi örterek emziriyorum.hala bu rüyanın etk,isinden kurtulamadım.çok gerçekti.çok güzel bir duyguydu.harikaydı ya.hayırlısıysa eger gerçektede yaşamak isterim Allah ın izniyle.sizce rüyamın yrumu nedir.

yazdiklarinizi okuyorum ama bir turlu yazmak kismet olmamisti bende gecen gece esimin gormus oldugu ruyayi anlatayim evimizde iki kedi yavrusu iki kopek yavrusu bir tanede tavsan yavrusu varmis ve esim bunlar eline alip posete doldurmus yavru kedinin biri posetten kafasini cakarip masum bir sekilde esime bakiyormus ilk defa bi ruyadan bu kadar etkilenmis ve uyanir uyanmaz bana anlatti bende dedimki besizlerimiz olacak sizce nedir yorumlarsaniz sevinirim

ben bugüne kadar rüyamda belirti anlamında pek birşey görmemiştim sadece iki tane altın bilezik dışında. ancak dün akşam ilk defa hayatımda böyle ilginç bir rüya gördüm hatta rüyamda bağırmışım ve yastığa vurmuşum kocamda uyanmış şaşırmış herneyse kızlar nolur yorumlayın resmen sanki gerçekmiş gibi çığlık ata ata rüyamda normal doğum yaptım doktorun konuşmaları beni yönlendirmesi içim dışıma çıkmış ıkına ıkına doğum yaptım ve doğan bebeği göremedim bana verene kadar uyandım sadece şunu düşünüyorum rüyamda allaha dua ediyorum nolur sağlıklı doğsun herhangi bi sorunu olmasın diye dua ederek doğurdum ve doktor nurtopu gibi bi oğlunuz oldu dedi uyandım. çok ilginçdi yani hiç hamile kalmadım hayatımda kızlar. bu arada kitaba ve nete baktım anlamına kimi kötü diyo kimi mutlu haber diyo sevinçli haber diyo bilemiyorum yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…