Bakalım 3 akşam önce gördüğüm rüyam doğru çıkacakmı..Cuma günü aşılama yaptırıyorum birden gelişti bugun hersey dr karar verdik .Belkide ikiz bebelerim bu yolla gelir:Saruboceq:
Bakalım 3 akşam önce gördüğüm rüyam doğru çıkacakmı..Cuma günü aşılama yaptırıyorum birden gelişti bugun hersey dr karar verdik .Belkide ikiz bebelerim bu yolla gelir:Saruboceq:
kızlar bende 3 gün önce bir rüya gördüm.dogum yapmışım.bir arkadaşımı yolcu etmeye gidiyorum.sonra kendi kendime diyorum ki evde bebegim var gitmem lazım.eve gidip bebegimi emzziriyorum.gögsümden süt geliyor.emzirirken evde annem ve babamda var.bebegin üzerine bebek battaniyesi örterek emziriyorum.hala bu rüyanın etk,isinden kurtulamadım.çok gerçekti.çok güzel bir duyguydu.harikaydı ya.hayırlısıysa eger gerçektede yaşamak isterim Allah ın izniyle.sizce rüyamın yrumu nedir.
yazdiklarinizi okuyorum ama bir turlu yazmak kismet olmamisti bende gecen gece esimin gormus oldugu ruyayi anlatayim evimizde iki kedi yavrusu iki kopek yavrusu bir tanede tavsan yavrusu varmis ve esim bunlar eline alip posete doldurmus yavru kedinin biri posetten kafasini cakarip masum bir sekilde esime bakiyormus ilk defa bi ruyadan bu kadar etkilenmis ve uyanir uyanmaz bana anlatti bende dedimki besizlerimiz olacak sizce nedir yorumlarsaniz sevinirim
ben bugüne kadar rüyamda belirti anlamında pek birşey görmemiştim sadece iki tane altın bilezik dışında. ancak dün akşam ilk defa hayatımda böyle ilginç bir rüya gördüm hatta rüyamda bağırmışım ve yastığa vurmuşum kocamda uyanmış şaşırmış herneyse kızlar nolur yorumlayın resmen sanki gerçekmiş gibi çığlık ata ata rüyamda normal doğum yaptım doktorun konuşmaları beni yönlendirmesi içim dışıma çıkmış ıkına ıkına doğum yaptım ve doğan bebeği göremedim bana verene kadar uyandım sadece şunu düşünüyorum rüyamda allaha dua ediyorum nolur sağlıklı doğsun herhangi bi sorunu olmasın diye dua ederek doğurdum ve doktor nurtopu gibi bi oğlunuz oldu dedi uyandım. çok ilginçdi yani hiç hamile kalmadım hayatımda kızlar. bu arada kitaba ve nete baktım anlamına kimi kötü diyo kimi mutlu haber diyo sevinçli haber diyo bilemiyorum yani :)
ben buraya uzun zamndır gırmıyordum..
ben tekrardan hamıs ruyaları gorursen yazarım buraya..:CüvCüv:
gecen sefer at gormustum o ay hamıs olmustum..ama atın uzerındekı adam benı cok kovalamıstı..sabaha kadr yorulmustum hatta kosmaktan..o da bebsımın gıtmesıydı sanırım..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
dusununce aklıma geln tek sey atın uzerınde benı kovalayan adam..
bundada bır hayır vardı demekkı...
aslında yazmak ıstemedım boyle bırseyı kıbeleceım ozur dılerım..
ama hamıs oldugumda gordugum ruyanın sonunda kotu seyler beklıyormus
balım ruyalar cıkacak az kaldı sana ben hep dıyorum sana 2009 hamıs olcan sen dıye...:CüvCüv:
canimcim yorumun ve tavsiyen icin tesekkurler ceviz zamani deneyecegim RABBIM KIZINI KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSINNNcanim tabirden baktim simdi diyor ki " Ruyada bir hayvan yavrusu görmek, evli iseniz bir çocugunuz olacagina, bekar iseniz yakinda evleneceginize veya bir ise girip çok para kazanacaginiza delildir. Bir baska rivayete görede: Rüyada herhangi bir hayvan yavrusu görmek, tek ve desteksiz kalmayaisarettir. "
Senin de uzun zamandir istedigini biliyorum insallah olur canim bebegin yakin zamanda. bak sana bir de sunu denemeni tavsiye edecgim. genelde yumurtlama problemi olana oneriliyor. fsh'i yuksek olanlara vs. bebek cevizleri duduklu icinde iyice hasliyorsun. sonra bir rondada iyice cekip icine seker katip yiyorsun. hem sen hem esin yiyor. bir de yesil ceviz receli varmis. simdi ceviz zamani dgeil ama mayis haziran gibi bebek yesil cevizler olur sanirim. o zamana kadar yesil ceviz receli varmis. ondan bulabilirsen ye canim. esine de yedir. bakarsin sebep olur.
Ayyy canim yaaaa dualarimiz seninle. insallah ikizlerini alirsin artik eline. tekize de raziyiz:):sm_cool:
balım ruyalar cıkacak az kaldı sana ben hep dıyorum sana 2009 hamıs olcan sen dıye...:CüvCüv:
canım şuan bitmiştir aşılama işlemi belkide inşallah bu ay kavuşursun bebeklerine demek geldi içimnde bebeklerrr ay ne güzel allah mı söletti nee
kızlar kandiliniz kutlu olsun allahım bu güzel günde ettiğimiz dualarını kabul etsin bizlere hayılı evlatlar nasip eylesin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?