Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Balsurat arkadaşımız bugün aşılama olcaktı inş olur bu sefer rüyalarda zaten gebelik yönünde nedersiniz :smiley-cool:

Bakalım 3 akşam önce gördüğüm rüyam doğru çıkacakmı..Cuma günü aşılama yaptırıyorum birden gelişti bugun hersey dr karar verdik .Belkide ikiz bebelerim bu yolla gelir:Saruboceq:

canım şuan bitmiştir aşılama işlemi belkide inşallah bu ay kavuşursun bebeklerine demek geldi içimnde bebeklerrr ay ne güzel allah mı söletti nee

ben buraya uzun zamndır gırmıyordum..
ben tekrardan hamıs ruyaları gorursen yazarım buraya..:CüvCüv:

gecen sefer at gormustum o ay hamıs olmustum..ama atın uzerındekı adam benı cok kovalamıstı..sabaha kadr yorulmustum hatta kosmaktan..o da bebsımın gıtmesıydı sanırım..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
dusununce aklıma geln tek sey atın uzerınde benı kovalayan adam..
bundada bır hayır vardı demekkı...
aslında yazmak ıstemedım boyle bırseyı kıbeleceım ozur dılerım..
ama hamıs oldugumda gordugum ruyanın sonunda kotu seyler beklıyormus

balım ruyalar cıkacak az kaldı sana ben hep dıyorum sana 2009 hamıs olcan sen dıye...:CüvCüv:

Bakalım 3 akşam önce gördüğüm rüyam doğru çıkacakmı..Cuma günü aşılama yaptırıyorum birden gelişti bugun hersey dr karar verdik .Belkide ikiz bebelerim bu yolla gelir:Saruboceq:

Ayyy canim yaaaa dualarimiz seninle. insallah ikizlerini alirsin artik eline. tekize de raziyiz:):sm_cool:

Canim hayirlisi olsun insallah gercegini de yasarsin bir an once. yanlsi anlamazsan bu ruyalarin biraz bilinc alti oldugunu dusunuyorum cunku bu sekilde ruya goren arkadaslar hamile degiller. yani anlami yorumlanarak cikan ruyalar daha gercekci oluyor ve genelde cikiyor. ama canim insallahhhh en kisa zamanda snein de mujdeli haberlerini aliriz.

canim tabirden baktim simdi diyor ki " Ruyada bir hayvan yavrusu görmek, evli iseniz bir çocugunuz olacagina, bekar iseniz yakinda evleneceginize veya bir ise girip çok para kazanacaginiza delildir. Bir baska rivayete görede: Rüyada herhangi bir hayvan yavrusu görmek, tek ve desteksiz kalmayaisarettir. "

Senin de uzun zamandir istedigini biliyorum insallah olur canim bebegin yakin zamanda. bak sana bir de sunu denemeni tavsiye edecgim. genelde yumurtlama problemi olana oneriliyor. fsh'i yuksek olanlara vs. bebek cevizleri duduklu icinde iyice hasliyorsun. sonra bir rondada iyice cekip icine seker katip yiyorsun. hem sen hem esin yiyor. bir de yesil ceviz receli varmis. simdi ceviz zamani dgeil ama mayis haziran gibi bebek yesil cevizler olur sanirim. o zamana kadar yesil ceviz receli varmis. ondan bulabilirsen ye canim. esine de yedir. bakarsin sebep olur.

Canim tabirde soyle demis. Doğum rüyası sıkıntıdan kurtulmak demektir. Rüyasında doğum yapan kadın sıkıntılarından kurtulur anlamındadır. Doğum ağrısı çekmek zor ve kötü günlerden sonra güzel günlerin geleceğine yorumlanır.

insallah sen de bebegine kavusursunuz, guzel gunlerini zgelir artik.

Canim iyiki yazmamissin yazmaman cok normal. insan gormek istedigini goruyor sadece. kotu ruya anlatilmazmis zaten. ben de mesela elime kina yakmisti kardesim. gordum ama devami da soyleydi, kina tutmamisti ama o kismini yazmamistim.

benim de dis gebelik olmustu.

insallah bu sefer guzel guzel ruyalarla hamile kalirsin canim. iyi mujdeli haberlerini tekrardan paylasiriz insallah.

canimcim yorumun ve tavsiyen icin tesekkurler ceviz zamani deneyecegim RABBIM KIZINI KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSINNN

Ayyy canim yaaaa dualarimiz seninle. insallah ikizlerini alirsin artik eline. tekize de raziyiz:):sm_cool:

balım ruyalar cıkacak az kaldı sana ben hep dıyorum sana 2009 hamıs olcan sen dıye...:CüvCüv:

canım şuan bitmiştir aşılama işlemi belkide inşallah bu ay kavuşursun bebeklerine demek geldi içimnde bebeklerrr ay ne güzel allah mı söletti nee

:asigim::asigim:Çok sağolunn kızlarrr hayırlısı olsun inşallahh bakalım neler olacak:Saruboceq:

Kızlar ben de bu ay ovulasyon günümden beri neredeyse her gece rüya görüyorum, hayır olsun inşallah, içimi ferahlatan rüyalar, şu 1 hafta bi geçsin ben de yazıcam rüyalarımı, inşallah yorumladığım şekilde çıkar:)

kızlar kandiliniz kutlu olsun allahım bu güzel günde ettiğimiz dualarını kabul etsin bizlere hayılı evlatlar nasip eylesin inşallahh

kızlar kandiliniz kutlu olsun allahım bu güzel günde ettiğimiz dualarını kabul etsin bizlere hayılı evlatlar nasip eylesin inşallahh

Kizlar, en onemlisi dua. yatarken kalkarken asla dilimizden eksik etmemeliyiz. Yarabbi bana hayirlisi ile bir evlat nasip eyle. cok bekletme yarabbim tez elden diye:) ben bir de tez elden'i eklerdim. bu gece kandil. dualar kabul olur.

Insallah dualarimiz peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine kabul olur.

Kızlar ben adet günümden 1 gün önce gece rüyamda hamile olduğumu ve dr a gittiğimi gördüm birde bir erkek bebek gördüm.bir kaç gün sonrada hamile olduğumu öğrendim şuan daha çok yeni hamileyim ve cok mutluyum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…