kızlar ruyada adet olmak ne demek
Canim tabirde soyle demis. Doğum rüyası sıkıntıdan kurtulmak demektir. Rüyasında doğum yapan kadın sıkıntılarından kurtulur anlamındadır. Doğum ağrısı çekmek zor ve kötü günlerden sonra güzel günlerin geleceğine yorumlanır.
insallah sen de bebegine kavusursunuz, guzel gunlerini zgelir artik.
mrb arkadaslar ben rüyamda bi yaslı adamın elinde bebek gördüm kimsin sen bu kim diyorum sana getirdim diyor yok benim bebegim bu kimki diyorum ve karnıma sokuyor adam bebegi ne yapıyorsun böle diyorum sana hediye veriyorum senin hediyen diyor aglıyarak uyandım
2 gün sonrada dogum günümdü cok düşündüm rüyamı acaba hamilemiyim diye reglme 5 gün vardı erken gebelik testi aldım be pozitif cıktı ama o 5 gün gecmedi bana olucakmıyım olmıcakmıyım diye düşünüp durdum sonuc bebegimi bekliyorm
kızlar ruyada adet olmak ne demek
kızlar meraba bende hamileyim canlarım ögrenmeden bir hafta önce gelinlik giymiştim vede hamileyim ama lekeenmelerim vede ağrılarım fazla çok korkuyorum ya
arkadaşlar lütfen rüyamı yorumlayın bu gece rüyamda hamileymişim ama ilk annemin hamile olduğunu sonra teyzemin kızıymış hamile sonra da kendimin hamile olduğunu öğrendim sonra benden iltaap aktı bende hamileyim ya ondan akıyor diyorum sonra eşimi gönderdim tekrar uyudum bana tanıdığım birisibana birşeyler emanet etti içinde altın bilezik vardı 2 tane birisini takındım birisini takamadım çocuk bileziğiymiş lütfen yorumlarsanız sevinirim
mrb arkadaslar ben rüyamda bi yaslı adamın elinde bebek gördüm kimsin sen bu kim diyorum sana getirdim diyor yok benim bebegim bu kimki diyorum ve karnıma sokuyor adam bebegi ne yapıyorsun böle diyorum sana hediye veriyorum senin hediyen diyor aglıyarak uyandım
2 gün sonrada dogum günümdü cok düşündüm rüyamı acaba hamilemiyim diye reglme 5 gün vardı erken gebelik testi aldım be pozitif cıktı ama o 5 gün gecmedi bana olucakmıyım olmıcakmıyım diye düşünüp durdum sonuc bebegimi bekliyorm
merhaba kızlar..ben de gün önce rüyamda hamur yoğurduğumu gördüm. mayalanması için bekletiyorum ve sonra bakıyorum çok güzel kabarmış deyip saç böreği yapmak için açıyorum ama o kadar ince açıyorum ikiye katlanmış halde bile o kadar şeffaf görünüyo ki herkes imreniyor..ve kenarda da patatesli bi iç var..yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?