Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

ehehhe gercektenmı :) ınternette baktım sımdı kadın olmak ruya tabırcılere gore ne kadar ıgrenc bısey sankı adet olunca felakate ugrayacagım :) ole bı tabir yapmıslar ama en guzelı senın tabırın cok sevdım senı

kızlar meraba bende hamileyim canlarım ögrenmeden bir hafta önce gelinlik giymiştim vede hamileyim ama lekeenmelerim vede ağrılarım fazla çok korkuyorum ya

ayyy hayırı olsun canım cok sevındım ınsalh bende 1 hafta sonra burda hamıleyım dıye yazarım.allahım tamamına erdırsın ve bır an once dr gıt lütfen.kendıne cok dıkkat et

arkadaşlar lütfen rüyamı yorumlayın bu gece rüyamda hamileymişim ama ilk annemin hamile olduğunu sonra teyzemin kızıymış hamile sonra da kendimin hamile olduğunu öğrendim sonra benden iltaap aktı bende hamileyim ya ondan akıyor diyorum sonra eşimi gönderdim tekrar uyudum bana tanıdığım birisibana birşeyler emanet etti içinde altın bilezik vardı 2 tane birisini takındım birisini takamadım çocuk bileziğiymiş lütfen yorumlarsanız sevinirim

saol canımm benim bende kitaptan baktım erkek çocuk müjde diyo benim içinde en büyük müjde hamile kalmaktır allah gönlümüze göre versin hepimizin hamile olanlarada sağlıkla kavuşmayı kısmet etsin a.s.

mrb arkadaslar ben rüyamda bi yaslı adamın elinde bebek gördüm kimsin sen bu kim diyorum sana getirdim diyor yok benim bebegim bu kimki diyorum ve karnıma sokuyor adam bebegi ne yapıyorsun böle diyorum sana hediye veriyorum senin hediyen diyor aglıyarak uyandım
2 gün sonrada dogum günümdü cok düşündüm rüyamı acaba hamilemiyim diye reglme 5 gün vardı erken gebelik testi aldım be pozitif cıktı ama o 5 gün gecmedi bana olucakmıyım olmıcakmıyım diye düşünüp durdum sonuc bebegimi bekliyorm

ayy canım okuyunca tüylerim diken diken oldu valla yaa...ne güzel haberci bir rüyaaa...tebrik ediyorum canım ALLAH bebişini sana ve eşine bagışlasın...ay çok duygulandım beee...rabbim bizede nasip etsin.:sm_cool:

derinsu tşk ederim iyi dileklerin için bu rüyayı yarım anlattım eminim devamını bilsen oturup benim gibi aglardın
allah sizede nasip etsin en kısa zaman da bebiş

merhaba kızlar..ben de gün önce rüyamda hamur yoğurduğumu gördüm. mayalanması için bekletiyorum ve sonra bakıyorum çok güzel kabarmış deyip saç böreği yapmak için açıyorum ama o kadar ince açıyorum ikiye katlanmış halde bile o kadar şeffaf görünüyo ki herkes imreniyor..ve kenarda da patatesli bi iç var..yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar..

kızlar meraba bende hamileyim canlarım ögrenmeden bir hafta önce gelinlik giymiştim vede hamileyim ama lekeenmelerim vede ağrılarım fazla çok korkuyorum ya

Canim ya gelinlik giyen muradina eriyor. cidden ya burada o kadar cok okuduk ki gelinlik giyip hamile kalan. ben de giymistim. arkaasim da giydi. o ay hamile kaldik,.

canim insallah iki yumurtan olacak, ya da ikisi de dollenecek ama biri bebegin olacak. bil;ezik goren cogu arkadas hamiel kaldi. sira sende insallah.

Ayyyy super bir ruya bu omrunce unutmazsin.

Anam ben bunu yorumlayamayacagim ama hamurun kabarmasi cok iyi bir seye benziyor.

Merhaba arkadaşlar.Annem de rüyasında ölmüş dedemden kalan elma bahçesinde benim adıma bana vermek üzere bir sepet dolusu kıpkırmızı elma toplamış.Oradan geçen biri oğluna da topla deyince o uzakta ona kim yolluycak,kızıma topladım demiş.Sizce bu ne demek?

kibeleciğim çooook tşr ler yorum yaptığın için ama anlayamadımğım şey iki yumurtadan olacak demesini anlamadım canım

Bende aşılama olduğum akşam rüyamda masmavi bir deniz gördümm pırıl pırıldı deniz güneş denize ışık saçıyorr..Bende bir gemiye binmişim ve gemii kendimm güzzel bir şekilde deniz üzerinde kullanıyordum hayır olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…