balcigim daha cok var degil mi?
Anam ben bunu yorumlayamayacagim ama hamurun kabarmasi cok iyi bir seye benziyor.
Canim yok yanlis anlamissin, benim oyle kabiliyetlerim yok demek istedim yani hani alim biri olacak ki yorumlayacak. hani bazi ruyalar var ama buradan tecrube edinerek yorumluyoruz. iste ne bileyim altin gormek, gelinlik giymek, kus gormek, ay balik gormek vs gibi. ama seninkisi bayayi degisik. o yuzden yorumlayamayacagim dedim. yoksa soylerdim inan. bilmiyorum sadece.
kızlar benim eşim rüyasında bizi mantar toplarken görmüş. Yanımızda bir ekek çocuk varmış. Çocuk iki tane zehirli mantarın başına gitmiş eşim ona öğretmiş bak bunlar zehirli bunlardan toplamıcaz demiş. Sonra bakmış iki tane çok güzel mantar daha var. Onları göstermiş. Bak bunları toplıcaz diye.
Birkaç gün sonra da görümcem görmüş bizi rüyasında. Düğünümüz olacakmış ama onun giymeye elbisesi yokmuş. Kaynanam bi kere olacak bu niye elbise almadın diyomuş o da sanki daha önce de olmuştu diyomuş. Görümcem kalkınca arkadaşına sormuş arkadaşı da yengen hamile demiş:)
Hayırdır inşallah, hayırdır inşallah:) Kızlar var mı yorumunuz?
slm...
rüyamda elimde yumurta var ve yumurtadan civciv çıkıyo.
sonra kızım alıyo elime civcivi seviyo seviyo........gördüm
vede hamileyim dün öğrendim.allah herkeze versim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?