Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

ben 1 seneyi aşkındır bebiş istiyorum ve her ay rüyamda regl olduğumu görüyorum ve regl oluyorum :çok üzgünüm: bu ay görmedim ve inşallah görmemde bebişim olur.:Saruboceq:

insallah canim. aama bebekler nedensiz yere bazen bekletiyorlar annelerini. doktora gittiniz mi yani var mi gorunurde bir problem?

Canim yok yanlis anlamissin, benim oyle kabiliyetlerim yok demek istedim yani hani alim biri olacak ki yorumlayacak. hani bazi ruyalar var ama buradan tecrube edinerek yorumluyoruz. iste ne bileyim altin gormek, gelinlik giymek, kus gormek, ay balik gormek vs gibi. ama seninkisi bayayi degisik. o yuzden yorumlayamayacagim dedim. yoksa soylerdim inan. bilmiyorum sadece.

arkadaslar merhaba bende rüyamı gördükten sonra hamile kaldım . rüyamda test yaptım çift çizgi cıktı ama ben testi cöpe atıyorum .sabah uyandım ilk iş eczaneden test alıp yaptım ve hamileydim tabii sonra 9 haftalıkken bebeğim karnımda öldü cok üzlmüştüm ikinci bebeğimdi , 1 tane kızım var 6 ay sonrada tekrar hamile kaldım yine rüyamda gördüm karnım burnumdaydı ve kuzenimde benim altın bir kelepçe taktımı görmüş ve 14 haftalık hamileyim arkadaslar darısı basınıza inşlh rabbim herkese nasip etsin

hımmm anladım canım..yine de teşekkür ederim..ayyy benim izmirde öğrenciyken tanıdığım bi abi vardı, dehşet yorumlardı rüyaları, değişik bi rüya gördük mü hemen ona koşardık : ) keşke ulaşabilsem ona ama nerdeeee!!!!! neysem sizin iyi dilekleriniz var ya çok şükür..

kibelecim ya bu ay ne rüyalar görüyorum hergün ya hamileyim yada çocuk görüyorum canım 2gün önce gene gördüm eşime göğüslerimi gösteriyorumannemde yanımda ayıp kapat diyor bende hale gösteriyorum göğüslerim değişmiş böyle karrmaya başlamış ikimiz seviniyoruzhamileyim diye çok güzel duyguydu

kızlar benim eşim rüyasında bizi mantar toplarken görmüş. Yanımızda bir ekek çocuk varmış. Çocuk iki tane zehirli mantarın başına gitmiş eşim ona öğretmiş bak bunlar zehirli bunlardan toplamıcaz demiş. Sonra bakmış iki tane çok güzel mantar daha var. Onları göstermiş. Bak bunları toplıcaz diye.

Birkaç gün sonra da görümcem görmüş bizi rüyasında. Düğünümüz olacakmış ama onun giymeye elbisesi yokmuş. Kaynanam bi kere olacak bu niye elbise almadın diyomuş o da sanki daha önce de olmuştu diyomuş. Görümcem kalkınca arkadaşına sormuş arkadaşı da yengen hamile demiş:)

Hayırdır inşallah, hayırdır inşallah:) Kızlar var mı yorumunuz?

slm...
rüyamda elimde yumurta var ve yumurtadan civciv çıkıyo.
sonra kızım alıyo elime civcivi seviyo seviyo........gördüm
vede hamileyim dün öğrendim.allah herkeze versim...

Canim insallah hamilesindir valla ilginc bir ruya ama tabirlere baksan daha iyi olur:) regline ne kadar var? ne kadardir deniyorsunuz?

slm...
rüyamda elimde yumurta var ve yumurtadan civciv çıkıyo.
sonra kızım alıyo elime civcivi seviyo seviyo........gördüm
vede hamileyim dün öğrendim.allah herkeze versim...

ne ilginç ben de hamile olmadan önce yumurta ve civciv rüyası görmüştüm, okuyunca yazmadan edemedim

anjeliccim gecen hamileliginde mi gormustun? cunku bu sefer de bana demistin ya yumurta vardi diye:) o yuzden oyle dedim sana.

kibelecigim öncelikle gözünaydin demek istiyorum.hamileymissin.sevindim canim.cünkü seninle, yine senin actigin bir konuda hamilelik hakkinda konusmustuk.yumurtlama hakkinda filan.Allah saglikli bir sekilde kucagina almak nasip etsin.
rüyamda bana teyzemin kizi hamile oldugumu söyledi.benim bu tür rüyalarim apacik söylenir.evlenecegimide ölmüs bir akrabam söyledi ve kisa zamanda evlendim.neyse teyzemin kizi bana rüyamda,sen hamilesin diyordu.bende ona yok öyle birsey diyordum.cok uzun zamandan beri bekledigim bebek hayali gerceklesti.rüyadan hemen sonra hamile oldugumu ögrendim.yani rüyam gerceklesti.aradan 2,5, 3ay sonra yine rüyamda cok güzel bir kiz cocugunu elinden tutmus,seker aliyorduk.sekerin rengi kipkirmiziydi.sonra birden kizi kaybettim.deli gibi aramaya basladim.buldum.ama rüyamda gerceklesti.uzun zamandan beri cok istedigim 3 aylik bebegimi kaybettim.rüyam buna cikmisti....

Kanaryacim bebegini kaybetmene cok uzuldum canim. hem de bu kadar buyumusken. ama hamile kalabiliyorsun ne guzel. emin ol vucut bir kere kalmayi ogrendi mi ikicisi daha kolay oluyormus. umarim bebegine kavusurusun yakinda.

kibeleciğim hamilemisin çok sevindim duyunca allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin gerçekten çok sevindim

arkadaşlar ben bu rüyayı göreli baya oldu 2 ay felan bu ay korunmayı bıraktım çünkü artık bebiişş istiyoruz rüyamda bende bebek emzirdiğimi görmüştüm ama annem ve kaynanamda haklı kızım kafana çook takıyosun diyolar teşekkür ederim

Fundacim insallah bir an once hamile kalirsin ancak kafaya takmaya cabuk baslamissin. takinca olmuyor.

bebek emzirmek genelde cikmayan bir ruya cok uzulerek soyluyorum. test yapmak, regl olmak, bebek emzirmek, bebek gormek vs bilincalti oluyor manali yoruma acik ruyalar var baskan bir oku istersen:) insallah senin de hamileligini yakinda hep beraber kutlariz.

öncelikle hayırlı akşamlar kibele arkadaşım farkındayım bilinç altıma çok yerleşmiş durumda bu konu ama bugünden itibaren rahat bi durumda olmak istiyorum oluruna bırakmak en iyisi ayrıca teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…