Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

anjeliccim gecen hamileliginde mi gormustun? cunku bu sefer de bana demistin ya yumurta vardi diye:) o yuzden oyle dedim sana.

Evet canım geçen hamileliğimden önceydi, deniz ve balık rüyası da görmüştüm, bir teknedeyim, ön kısmı denizin içinde ayaklarıma su vuruyor, ben oltayla balık tutmaya çalışıyorum, bir tane balık yakalıyorum büyük, tam oltadayken balık ağlamaya başlıyor bırak beni diye, balığı suya bırakıyorum, ben de bebişimi 13 haftalıkken kaybettim artık bu rüya ona yorulur mu bilmem:çok üzgünüm:

kızlar bugun yurayamda 3 tane altın gordum su dugunlerde taktıgımız kucuk altınlardan bırinin dugunu varmıs ona goturuyormusum.kendı kendıme konusuyodum altınlar elımde bırını gelıne bırınıde damata takarım ücüncüyüde bebekleri olsun ona takarım dıyormusum hatta bırtanade nazar boncugu takayım altına dıye konusuyordum.ılkdefa boyle bır ruya gördüm hayır olsun bakalım .ruyamı yorumlarsanız sevınırım.

Anjeliccim bu nasil bir ruyaymis boyle. bu sefer aglasa da birakma:)

canim ya altin gormek cok guzel de keske kendine taksaymissin:) ama cok enteresan bir ruya gormussun. 3. senin cocugun olur insallah. nazar boncugu da aklina geldigine gore nazar duasi vs oku istersen. felak nas. belki nazar vardir.

merhaba canlarım canınızı sıkmayın. allahdan ümit kesilmez. üzülmeyin her şeyin hayırlısını dileyin.benim rüyam çıktı. birde bizim için ümit yoktu o kadar düşükten sonra evlat edinmeyi düşünüyorduk ve evet rüyam çıktı :) hamileyim ama yıllardır tedavi tüp bebek denemediğimiz kalmamıştı. gözünüzün önüne beni alın

Canim sen ruyani da yazsaydin keske. ya da onceden yazdaiysan alinti yapsaydin:) hangi ruya cikmis gorurduk.

bu gece ruyamda gelinlik giydim:) pirlanta bir tane de bileklik alacaklarmis bana.

dedim hamile miyim neyim:)

kizlar merhaba sizi üzmek istemem ama bende hep güzel rüyalar gördm mesela iki kere gelinlik giyindigimi gördüm, bir sandik dolusu altin gördüm ve babam bana bir altin bilezik veriyodu. ve en son da bir oglan cocugu dogurdugumu gördüm cok güzel bir bebekti emzirdim giyindirdim ayagimda salladim ve hep öpüyordum bu rüyanin etkisinde kalmistim bir kac gün ama noldu bugün adet oldum kizlar moralim cok bozuk cok üzülüyorum aslinda ben rüylara inanirim yani ne görsem hemen rüya tabirne bakarim hep güzel seyler yaziyodu ama olmadi iste. öyle iste kizlar paylasmak istedim ama yinede bi umut oluyo rüyalar insana. allahtan ümit kesilmez

canim ya altin gormek cok guzel de keske kendine taksaymissin:) ama cok enteresan bir ruya gormussun. 3. senin cocugun olur insallah. nazar boncugu da aklina geldigine gore nazar duasi vs oku istersen. felak nas. belki nazar vardir.

sagol canım.
a.s.

bende arkadaşlar rüyamda önce beyaz bir at gördüm evimizde eşimin yerinde yatıyordu bebek gibi öptüm kokladım onuuu saonra kalktı bana gülümsedi gene yattıı.sonraki günde baklava dağıttım iş arkadaşlarıma ve onların arasındada iki erkek çocuk vardı onlarada verdimmm.ve bugün test yaptım silikte olsa çizgi çıktıı.Rabbim hayırlısını verir inşallah

kızlar ben bir iki gün önce hamile olduğumu gördüm karnım büyümüştü.günüm de geçti.olursa 3.olacak.çok heyecanlıyım hala ilk gibi.ben çocukları çok seviyorum

Canim zaten tum emareler varmis. bak ben de bu konuyu ilk actigimda baklava gormustum. yemistim ama dagitmamistim.
at zaten bebek. hadi Allah tamamina erdirsin cok sevindim.

Canim bu ay olmazsa gelecek ay. yani ruyalar inan yaniltmiyor. hadi hayirlisi.

Şafak 6 kibelemm bu ayda içimden bir ses olmadı diyor sağlık olsun ne diyeyim:smiley-cool:

Balcigim ya o umudun ve umutsuzlugun sesi var ya herkeste cikiyor merak etme. ben hamile kaldigim ay tup bebek arastirmistim, hatta tup bebek bolumunde yazilarim sorularim vardir. umudum olsa sormazdim. umutsuzdum.

senin de 14 gun mu olacak asilamadan sonra yoksa 12. gun vs test yaparlar ya 12 gun mu olacak?

bende 10 aylık evliyim ama hiç bi önlem almamamıza ramen en başlarda bebek olmuyordu bende hep olmuyacak zannediyordum bigün gece kayınvalidemlerde geç saate kadar oturduk burda kalın diee ısrar edince bende hiç kalmadığım için kalıyım dedim vee ilk yattığın evde rüya gerçekleşirmiş derler ben çok güsel erkek bebek gördüm hatta hamile halimide gördüm böle karnın şiş oturup kalkınca bacaklarıma deyiyormuş oturup oturup kalkıyordum ne güsel oluyor diee bide böle rüyamda ama böle gerçek gibiydi nasıl seviyorum bölee sonunda oldu fln diee aynı rüyayı kayınvalidemde görmüş sabah karşılıklı anlatmıştık 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendm 5 aralık 2008 cuma günü şimdi 19+1 günlük hamileyim ve bir erkek bebek bekliyorum allah isteyen herkese nasip etsinn:Saruboceq:

Canım ben test falan yapmıycam istemiyorum bekliycemm gecikme olursa öyle yaparım:1rolleyes::1rolleyes:

Bu akşam hayır olsun rüyamda bir deremi desem ırmakmı akan bir su vardı onun üzerinde bir köprü geçiyorduu eve etraf yeşillikktii..Sabah eşime rüyayı anlatıyordum ...:1shok::1shok:Bana dediki.:1ninca:Bende bu akşam rüyamda bir dere ve köprü gördüm dedi.Anlamına baktım iyi yazıyor hadi bakam:smiley-cool:

kızlar benimde kuzenim rüyasında benim kolumda cok güzel bir altın kelepce olduğunu görmüş ve ben şimdi hamileyim.benim yengem cok ii rüya yoruyor ona anlattım oda hamileliğe yormuştu ve gercek oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…