anjeliccim gecen hamileliginde mi gormustun? cunku bu sefer de bana demistin ya yumurta vardi diye:) o yuzden oyle dedim sana.
Evet canım geçen hamileliğimden önceydi, deniz ve balık rüyası da görmüştüm, bir teknedeyim, ön kısmı denizin içinde ayaklarıma su vuruyor, ben oltayla balık tutmaya çalışıyorum, bir tane balık yakalıyorum büyük, tam oltadayken balık ağlamaya başlıyor bırak beni diye, balığı suya bırakıyorum, ben de bebişimi 13 haftalıkken kaybettim artık bu rüya ona yorulur mu bilmem:çok üzgünüm:
kızlar bugun yurayamda 3 tane altın gordum su dugunlerde taktıgımız kucuk altınlardan bırinin dugunu varmıs ona goturuyormusum.kendı kendıme konusuyodum altınlar elımde bırını gelıne bırınıde damata takarım ücüncüyüde bebekleri olsun ona takarım dıyormusum hatta bırtanade nazar boncugu takayım altına dıye konusuyordum.ılkdefa boyle bır ruya gördüm hayır olsun bakalım .ruyamı yorumlarsanız sevınırım.
Anjeliccim bu nasil bir ruyaymis boyle. bu sefer aglasa da birakma:)
canim ya altin gormek cok guzel de keske kendine taksaymissin:) ama cok enteresan bir ruya gormussun. 3. senin cocugun olur insallah. nazar boncugu da aklina geldigine gore nazar duasi vs oku istersen. felak nas. belki nazar vardir.
bende arkadaşlar rüyamda önce beyaz bir at gördüm evimizde eşimin yerinde yatıyordu bebek gibi öptüm kokladım onuuu saonra kalktı bana gülümsedi gene yattıı.sonraki günde baklava dağıttım iş arkadaşlarıma ve onların arasındada iki erkek çocuk vardı onlarada verdimmm.ve bugün test yaptım silikte olsa çizgi çıktıı.Rabbim hayırlısını verir inşallah
kizlar merhaba sizi üzmek istemem ama bende hep güzel rüyalar gördm mesela iki kere gelinlik giyindigimi gördüm, bir sandik dolusu altin gördüm ve babam bana bir altin bilezik veriyodu. ve en son da bir oglan cocugu dogurdugumu gördüm cok güzel bir bebekti emzirdim giyindirdim ayagimda salladim ve hep öpüyordum bu rüyanin etkisinde kalmistim bir kac gün ama noldu bugün adet oldum kizlar moralim cok bozuk cok üzülüyorum aslinda ben rüylara inanirim yani ne görsem hemen rüya tabirne bakarim hep güzel seyler yaziyodu ama olmadi iste. öyle iste kizlar paylasmak istedim ama yinede bi umut oluyo rüyalar insana. allahtan ümit kesilmez
Balcigim ya o umudun ve umutsuzlugun sesi var ya herkeste cikiyor merak etme. ben hamile kaldigim ay tup bebek arastirmistim, hatta tup bebek bolumunde yazilarim sorularim vardir. umudum olsa sormazdim. umutsuzdum.
senin de 14 gun mu olacak asilamadan sonra yoksa 12. gun vs test yaparlar ya 12 gun mu olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?