bi de kızlar iki kaşlı bi elmas yüzüğüm vardı.ama bi kaybedip bi buluyodum.sizce hamilemiyim
kızlar bu gece allah hayra getirsin rüyamde denizin üzerinde yürüdüğümü gördüm yürüyorum ayakların suya batmıyo düz yolda yürüyorum sanki sonra bir arkadaşım seni denizin derinliğine daldırayımmı istermisin diyo bende evet diyorum sonra beni ayaklarımdan iterek denizin derinliklerine daldırıyo ama garip bişiy ben denizin altında nefes alabiliyorum ağzıma burnuma su kaçmıyo hiç güya yukarı çıkarken nefesimi tutacakmışım sonra derinliklerden deniz üstüne çıkacağımızı farkedince hızlı hızlı nefes alıyorum veriyorum en fazla oksijeni tutmaya çalışıyorum
önceki gecede rüyamda evime bi erkek misafir geliyo pastaneden tatlı yaptırmış bana getirmişş aynı gün rüyamda bende hem tavuk göğsü yapıyorum hemde sütlaç pişiriyorum allah hayıra getirsin
yorumlayabilen varsa yorumlarsa sevinirim:))
ben dün çatlatma iğnesi vuruldum gecede çok dua ettim Rabbime bana göster die rüyamda yeşil bir ormanda oluorm eşimle kolarımdada bebek kucaklığı var bebeğim huysuzlaşıor biraz onu ayaklarımda sallıorm belki bilinçaltı belki hayırlısı.....
kibelem sağol kuşuuuuuuuuuummmmm..........allah korusun bebişimi sen takma gerisini demişsin ya maalesef bir polikistikli olarak takıyorum:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?