Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

bi de kızlar iki kaşlı bi elmas yüzüğüm vardı.ama bi kaybedip bi buluyodum.sizce hamilemiyim

bi de kızlar iki kaşlı bi elmas yüzüğüm vardı.ama bi kaybedip bi buluyodum.sizce hamilemiyim

Canim hamile olabilirsin. cunku tasli yuzuk gormek bebege isaret ediyor. acaba once umutsuzluga kapilip sonra hamile oldugunu mu anlayacaksin acaba?

burada alim biri olsa hemen yorumlardi.

insallah hayirlisi ile hamilesindri, insallah hayirlisi ile bebegini kucagina alirsin.

kızlar bu gece allah hayra getirsin rüyamde denizin üzerinde yürüdüğümü gördüm yürüyorum ayakların suya batmıyo düz yolda yürüyorum sanki sonra bir arkadaşım seni denizin derinliğine daldırayımmı istermisin diyo bende evet diyorum sonra beni ayaklarımdan iterek denizin derinliklerine daldırıyo ama garip bişiy ben denizin altında nefes alabiliyorum ağzıma burnuma su kaçmıyo hiç güya yukarı çıkarken nefesimi tutacakmışım sonra derinliklerden deniz üstüne çıkacağımızı farkedince hızlı hızlı nefes alıyorum veriyorum en fazla oksijeni tutmaya çalışıyorum

önceki gecede rüyamda evime bi erkek misafir geliyo pastaneden tatlı yaptırmış bana getirmişş aynı gün rüyamda bende hem tavuk göğsü yapıyorum hemde sütlaç pişiriyorum allah hayıra getirsin

yorumlayabilen varsa yorumlarsa sevinirim:))

ben dün çatlatma iğnesi vuruldum gecede çok dua ettim Rabbime bana göster die rüyamda yeşil bir ormanda oluorm eşimle kolarımdada bebek kucaklığı var bebeğim huysuzlaşıor biraz onu ayaklarımda sallıorm belki bilinçaltı belki hayırlısı.....

Canim ya tatli yemek cok guzel. ben d ehamile kaldigim ay cesit cesit baklava yemistim. denizde yurumek de bence cok guzel. yani hamilelige yorulur mu bilmem ama ferahlik, sikintinin gitmesi mutluluk gibi bir sey olabilir. insallah hamile kalirsin tez zamanda.

canim hadio bakalim bugunu bos gecirme o zaman. insallah hamile kalirsin tez zamanda.

ya bende çok rüya görüyorum bende baklava tepsiyle gördüm ama adetoldum 2gün öncede yerlereserilmiş üzüm gördümyeşilüzüm babamın evinin önünde seriliydi benim rüyalarım devamlı köyümde görüyorum hamileykende çocuk emzirirkende hep köyümde hiç kendi evimde görmüyorum ona çok şaşırıyorum

kibelecim ben de rüyamda kendimi bir kiraz ağacına çıkmış kiraz yerken gördüm tabirine baktım kiraz ağacı görenin uzun zamandır istediği bişey olur diyo..kiraz yiyenin ise erkek çocuğu olur diyo.......geçen hafta gördüm bu rüyayı....
veeeeeeeeeeeeeeeee ilk aşılamamamın sonucu pozitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiffffff.......dün hamile olduğumu öğrendim galiba 4+2 yim..yarın tekrar test var değerime tekrar bakıcaz.....allah herkesin rüyasını hayra çıkarsın sağlıklısını versin ..............ceylanım senin de hayır olur inşallah rüyan kuşuuuuuummmm

OzcelikSenacim super bir haber, cok sevindim. vallahi bugun aldigim en super haber hatta bu hafta aldigim diyebilirim.

Balcigim yarini heyecanla bekliyoruz. Insallah bir guzel haber de sen patlatirsin.

ha bu arada sana ozelden yazdim ya erkek diye. heyecandan yukaridaki mesajini tam okummaisim bile. sadece hamileyim kismini okumusum yani ben de dedim ya bence erkek diye onu tamamen icimden gelerek yazmistim. hayirlisi canim. Allah tamammina erdirsin.

kibelem sağol kuşuuuuuuuuuummmmm..........allah korusun bebişimi sen takma gerisini demişsin ya maalesef bir polikistikli olarak takıyorum:1no2:

kibelem sağol kuşuuuuuuuuuummmmm..........allah korusun bebişimi sen takma gerisini demişsin ya maalesef bir polikistikli olarak takıyorum:1no2:

iyi de canim polistik yumurtlama problemi, e senin yumurtlaman olmus kistlesmemis, catlamis, dollenmis... ne olacak ki polikistik baska yerlerde yapar yapacagini.

yani hiiic dusunme bunlari. pozitif dusun pozitif olsun hersey.

ne bileyim bu hastalar daha çok düşük yaparmış ya..........allah korusun

kızlar bende pazar gecesı ruyamda kızım olmuş görüyorum.
ama adı seda ece mı olsun,
sena ece mı olsun dıe aramızda konsuuyoruz
en sonunda sena ece olmasına karar verdık ruyamdaa
nedersınız sızce bu ay hamıle olabılırmıyımmm
bıde bıcok ınsan ruyasında gordugu ismi bebegıne dogunca koyuyorr
sımdı kızım olursa adı ece sena mı olacak yanıı???
ece yı zaten ıstıyorduk taaa sena nerden cıktı yawww

benden canım:)))))))))))))))))))))))delikafadulden

kibele cim neolur burüyamı yorumlarsan çok sevinirim bugece rüyamda ya parçaparça gördüm benimdüğünümmü bilmiyorum ama gelinlik giydim sonra arkadaşımın düğünü varmı gelinliğini bana getirdi senin üzerinde nasıl duracak diye o gelinliğide giydim sonraki rüya arabayla gidiyoruz minibüs gibi içi dolu kaza yapıyoruz benim elimdede çocuğum varmış denize düşüyoruz ama dibe dalmıyoruz ben çocuğu hiç bırakmadım sonra abim beni çıkardı sonrakide herhalde çok kalaba bir köpek yavruları var onların içinden birisini seçiyorum yanıma geliyor benle uğraşıyor kendini sevdiriyor canım biraz uzun oldu ama şimdikten tşr ederim

Aaaa Nagehancigim ne guzel ruya gormussun. vallahi gelinlik giyen herkes hamile kaldi, denize dusup bebegini birakmaman da iyi. eger hamile kalirsan ve bir sikintin olursa hic korkma, Allah'in izni ile feraha ereceksin insallah.

cenim regline ne kadar var? ne kadar zamanadir deniyorsunuz? vallahi ruyan gercekten cok guzel.

aycanım içim nası ferahladı bir bilsen reglim dün bitti inşallah nisanda hayırlısı sende hamişmisin çok sevindim allah kucağına hayırlısıyla almak nasip etsin bakıyordum seni yorumlarmı diye ayçok sevindim diline gönlüne sağlık

canım 5seneye girdik evlendiğimden 7ay sonra istemeye başladık kısmet olmadı devamlı tedavi görüyordum ama 4aydır artık bıraktım

merhaba kizlar benimde ruyami biri yorumlayabilirmi?
ruyamda hamileymisim ama gobegim kucuk kendi kendime icimden diyorumki bu gobegim neden kucuk iki tane bebek var icinde bu kadar kucuk olmamasi lazim sonra birden beni ameliyathaneye aliyorlar sezeryan olucakmisim canim bir aciyor bir aciyor ama gozlerim acik sezeryan olurken birden bebegimi cikariyorlar ama birtane allah allah neden birtane digerine ne oldu diye dusunmeye basliyorum ama kimseye soramiyorum sonra bebegimi besigine koyuyorum guzelmi guzel bir kiz cocugu herkes gormeye geliyor kalabalik ama benim aklim hala diger bebekte. iste benim dun gece gordugum ruyada bu insallah herkesin bebegi benimde bebegim cok bekletmeden gelir.:Saruboceqamin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…