OzcelikSenacim super bir haber, cok sevindim. vallahi bugun aldigim en super haber hatta bu hafta aldigim diyebilirim.
Balcigim yarini heyecanla bekliyoruz. Insallah bir guzel haber de sen patlatirsin.
aycancim insallah hamilesindir ama bilmiyorum adet hamilelik bbek emzirmek vs genelde dogru cikmiyor bilinc alti oluyor.
ben rüyamda kendi kücüklüğümü kucaklıyordum ve sonra evime döndüğümde balkonum her türlü kuş ve yumurtasıyla doluydu serce leylek kanarya keklik ne ararsanız vardı ve baktım hamileliğe işaret ediyorlar ardından da hamile oldugumu öğrendim ki hiç beklemiyordum cünkü eşim işi nedeniyle evde değildi ve sadece birkere beraber olabilmiştik 3 aydır istiyordum ama o ay dediğim gibi bi araya gelememiştik cok fazla ve umudum yoktu acıkcası ama şimdi 8 aylık hamileyim darısı isteyen herkezin basına bizlerde umarım sağ salim dünyaya getiririz meleklerimizi
inşallah Allah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder :Saruboceq: :Saruboceq:
sagolasin kibelecim.insaallah dedigin gibi olur. amin canim insaallah.Allah isteyen herkese nasip etsin.Kanaryacim bebegini kaybetmene cok uzuldum canim. hem de bu kadar buyumusken. ama hamile kalabiliyorsun ne guzel. emin ol vucut bir kere kalmayi ogrendi mi ikicisi daha kolay oluyormus. umarim bebegine kavusurusun yakinda.
ben diğer bir rüyamda da bir duvardan aşağı düşüyodum ve bi amca elimden tutup çekti şimdi bebeğim tehlikede umarım rüyamdaki gibi kurtulur....korkmuştum zaten bu rüyadan demek ki bunları yaşayacakmışım........
arkadaşlar selamlar herkese..bende ikinci hamileliğimde gördüğüm rüyamı anlatayım.eşimi görmüştüm
bir tabagın içindede minnacık bebek ve eşim onu ağzına atıyordu.ve rüyam çıktı.hamile olduğumu bilmiyordum.spirali çıkardıktan sonra korunduğumuzu sandığımızda kalmıştım.ve o bebeği eşim istemedi aldırmak zorunda kaldımyani yorum bebeği istemediği için ağzına atıyordu.aynen böyle sonra kendi kendime bu şekilde yorumladım.doğru çıkmıştı.gelelimm geçenlerde gördüğüm rüyaya.yaklaşık bir senedir istiyorum bebiş ama olmuyor.bu altın yüzük yorumlarınıza dayanarak anlatıyorum.belki tutar bu sefer.alyans takıyordum altın yüzük.bakalım çıkıcakmı?bekliyelim görelim bu arada reglim 2 gün geçti ama tek çizgi görmek istemiyorum bu yüzden yapmadım.3 4 gün daha geçsin yapıcam.burda olan yada olmayan herkese allah gönlündekilerini muratlarını tez zamanda verir inşallah.
slm kızlar.annem benı ruyasında dugunumun oldugunu görmüs.(bu arada ben 1.5 yıllık evlıyım) cokgüzel boncuklu bır elsıse varmıs annem kucagında tutuyormus bana kızım bu elbıse sana bol gelr.dermis bu arada dugunde pasta falan dagıtılıyomus.annem dugun halkına pastaaları bıtırmeyın cocuklarıma kalsın dıyormus.kayınbabamda evet bıtmesınkalsın dıye annemle konusuyomus.hayır olsun yorumlarsanız sevinirim.anem bu ruyayı gördugu gun benı aramıstı.
kibelecim ben de dün gece hayırlara gelsin rüyamda bekar kuzenimi ve kendimi karnı burnumda hamile gördüm.Kırmızı eşofmanlar giymişiz.Sonra yanıma bir tanıdık geldi bu kadar dar giyme karnın çok belli olmasın zaten büyük falan dedi.tamam dedim.sonra kuzenimle bir düğüne giüttik.Gelinin gördüm.çok güzel bir gelinlik önünde kırmızı kurdelalar var.Ata bindi yanımızdan geçti.ALLAHIM SEN HAYIRLARA ÇIKAR BEBİŞİMİ BU AY HAYIRLISI İLE GÖNDER RABBIM.AMİNNN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?