Kizlar bende 1 sene once ruyamda kizim oldugunu goruyorum ve babami kolundan tutup hadi gel kizimin kulagina ezan oku diyorum. (Babam o zaman yeni vefat etmisti). Bir abim var ona tabir ettirdim, dediki senin kizin olucak.
Sonra ben bir arkadasima istihare yaptirdim bebek yapmamiz hayirlimi degil mi diye.. O da yattigi gece bir kiz gormus ama oyle guzelmis ki, minicik burnu varmis ve hala unutamiyor ruyayi oyle tesirinde kalmis.
Sonra ben yine birkac ay oluyor, ruyamda bir Evliya gordum, ayni ruyada elime bir bebek dusuyor kundakta ve orda bir bayan beliriyor ve bana diyor ki "bu sefer ki kiz" ama birkac ay bekliceksiniz diyor. Iste bu ruyanin uzerinden tam 5 ay gecti bu ay besinci ayimiz ve ben hala bekliyorum acaba bu birkac ay ne kadar bir zaman. Hayirlisi ile olsunda ben beklerim.
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin hayirli ve saglikli evlatlar...Amin...
kizlar bu basligi actigimda bir ruyami yazmistim. aslinda basligi acmama sebep bu ruyay idi.gul seklindeki baklavalardan yiyordum. bu ay hamile oldugumu ogrendim. Allah bebisim saglicakla kucagima almayi nasip etsin.
dun gece ruyamda gene baklava yedim:) acaba ikiz mi:)
bende rüyamda yemyeşil cennet bir yer ve aradan nehir akıyordu bembeyaz giyinmiştim abdest almıştım burada bir yatır varmış ona ziyarete gidiyordum.. yatır görenin oğlu olur hamilesin demişlerdi.. oğlum oldu.. kibelecim çok sevindim hamiş olduğuna kızzz daha yeni evlenmedin mi sen?? Allah bir avazda kurtarsın canım benim..
canim ben 15 aylik evliyim. simdi 1 sene icin yurt disindayiz. burada olursa bebis ne gfuzel hep onunla ilgilenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?