Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

bende dün gece rüyamda bebek emziriyordum sütde gördüm çok çekiyordu göğsümü bende onu seyrediyordum
yarın adet günüm hayırlısıyla inşallah hamileyimdir

bende dun ruya gördum ruyamda mor ve beyazli cok guzel bir cicek gördum,gecen hafdaysa babam bana bebek elbisesi hediye veriyordu ,rengi ayniydi mor ve beyazimsi,oda kadifeden yumusakdi,hatta dunki ruyamda diyorumki hayret ,gecen hafda gördugum ruyadaki elbise rengiyle ayniymis bu cicek diye guluyorum ,halbuki ruyamis

ben de evlemeden önce hep hamilelik doğum bebek falan görüodum, evlendim sonra da hep gelinlik giydiimi düğünümün olduunu gördüm hamile kaldım

arkadaslar daha önce size yeğenimin gördüğü rüyayı anlatmıştım veee bu gün hamiiiiiiiiiiiileeeeeeeeyiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm.çok şükür.:sm_cool:
bu gün kandlmiş allahım sen ne büyüksün.allah herkese bu duyguyu tattırsıın.hepinizi öpüyoruuumm.:enbuyukkk:

benimde kayınvalidem görmüş.ve doğru çıktı ikiz olacağınıda görmüş oda doğru çıktı....demekki malum oluyor...

Kizlar bende 1 sene once ruyamda kizim oldugunu goruyorum ve babami kolundan tutup hadi gel kizimin kulagina ezan oku diyorum. (Babam o zaman yeni vefat etmisti). Bir abim var ona tabir ettirdim, dediki senin kizin olucak.

Sonra ben bir arkadasima istihare yaptirdim bebek yapmamiz hayirlimi degil mi diye.. O da yattigi gece bir kiz gormus ama oyle guzelmis ki, minicik burnu varmis ve hala unutamiyor ruyayi oyle tesirinde kalmis.

Sonra ben yine birkac ay oluyor, ruyamda bir Evliya gordum, ayni ruyada elime bir bebek dusuyor kundakta ve orda bir bayan beliriyor ve bana diyor ki "bu sefer ki kiz" ama birkac ay bekliceksiniz diyor. Iste bu ruyanin uzerinden tam 5 ay gecti bu ay besinci ayimiz ve ben hala bekliyorum acaba bu birkac ay ne kadar bir zaman. Hayirlisi ile olsunda ben beklerim.

Rabbim tum isteyenlere nasip etsin hayirli ve saglikli evlatlar...Amin...

ben de rüyamda evimizin içinin karınca dolu oldugunu gördüm o kadar çoktu ki yerler karınca kaynıyordu.tabire baktım yorumlardan birinde ailenin genişlemesi.çocuk sayısının artması diyor.insallah gerçekleşir rüyam.

kızlar bende geçen ay rüyamda erkek bebek emziriyordum daha sonrada rüyamda bi kadın benim karınıma dokunuyordu ve hamilesin diyordu..daha sonra gündüz bi ara uykuya daldığım bi gün rüyamda kurban kesiliyordu yanımda kanı üzerime sıçradı resmen kan kokusu duydum onun gecesi adetim gelmiş yani sonuç hüsran ve bebişim olamadı :1no2: bu ayda adetim 1 hafta önce bitti denemelere devam ve 2 gün önce 4 tane yanyana yatan cenin görüyorum olsa olsa 2 aylık falanlar çok günay ya diyorum kürtaj olmuş bebeklerdi sanırım..ve dün gecede düğünümmüş gelinlik var üzerimde aynaya bakıyorum saçlarım yapılı falan....ve bu rüyalaraa görede bu ay ne olucak merak ediyorum:uhm:

bebekim canim cok guzel ruyalarmis bunlar. umarim bir an once ruyan hayirlisi ile gercek olur.

arkadşlar gece rüyamda erkek kardeşim nişanlısına birçok takı almış bana gösteriyor içlerinden turkuaz mavi taşlı bir yüzük begenip parmagıma takıp bakıyorum yüzügün taşının yanında su damlası şeklinde sallanan bir parçası daha var oda mavi tam parmagıma göre oluyor çok begeniyorum içimden benim olmasını istedim sizce yüzük takmak ne anlama geliyor kızlar

kizlar bu basligi actigimda bir ruyami yazmistim. aslinda basligi acmama sebep bu ruyay idi.gul seklindeki baklavalardan yiyordum. bu ay hamile oldugumu ogrendim. Allah bebisim saglicakla kucagima almayi nasip etsin.

dun gece ruyamda gene baklava yedim:) acaba ikiz mi:)

Ohhh maşallaah, tatlı yiyelim tatlı konuşalım:) Dualarına amiiiinnnn diyorum ve değerinin artışı güzeldi kimbilir belki de ikizdira.s.

ya kızlar size rüyamı anlatim. dün gece rüyamda hamileydim ve eşim beni hastaneye götürüyo sonra hemen doğum yapıyorum ama doğumu görmüyorum.sonra eşim kucağıma bi kız bebek bırakıyo.nasıl güzel anlamam.nasıl mutluyum sevinçten ağlayıp allah a şükrediyorum.sabahtan beri o mutluluk içimde uyandığımdan beri bebişin yüzü gözümde.aynı benim gibi iri gözlü esmer bi bebek nassıl güzel ya.ben ilk defa gördüm hayatımda hamiş olduğumu..
rüya tabirlerinde doğum sıkıntıdan kurtulmak kız bebek kötü haber...sonra hamileyken kız bebek doğurmak erkek bebeğinin olcsğına işaretmiş.böle işte siz ne düşünüyosunuzz????????????

bende rüyamda yemyeşil cennet bir yer ve aradan nehir akıyordu bembeyaz giyinmiştim abdest almıştım burada bir yatır varmış ona ziyarete gidiyordum.. yatır görenin oğlu olur hamilesin demişlerdi.. oğlum oldu.. kibelecim çok sevindim hamiş olduğuna kızzz daha yeni evlenmedin mi sen?? Allah bir avazda kurtarsın canım benim..

kızlar gördüğünüz rüyanızı gerçekleşmeden anlatmayın. yani gerçekleşsin rüyamda görmüştüm deyinde, gerçekleşmeden anlatırsan rüyan gerçek olmazmış. ben hep görüyordum hepde anlatıyordum anneme eşime şimdi anlatmıyorum güzel bişey görünce. anlatmazsam çıkıyor.

canim ben 15 aylik evliyim. simdi 1 sene icin yurt disindayiz. burada olursa bebis ne gfuzel hep onunla ilgilenirim.

bende ruyamda gelınlık giymiştim bu ay 1 hafta sonra hamıle oldugumu duydum ve aynı gunler kayınvalıdemde gelınlık görmüş rüyasında allahım hayırlı saglıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasıp etsın hepicigimizeeeeee a.s.

canim ben 15 aylik evliyim. simdi 1 sene icin yurt disindayiz. burada olursa bebis ne gfuzel hep onunla ilgilenirim.

pardon baska bir kibeleeee daha var o yeni evlenmişti galiba:uhm:.. neyse bitanem önemli olan senin hamiş olup tazecik bir anne adayı olman.. inşallah bebeğini kucağına alıp kokusunu duymayıda nasip eder ALLAHım.. çok güzel bir hamilelik geçir birdaha geri gelmeyecek günlerdesin.. benim çok kötü geçti hatırlamak bile istemiyorum.. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…