Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Derinsu adetininmi 21.günü yoksa 21 günn adetinmi geçiyorr kız:lepi:

balsurat şekerim inş. bu ay hamiş olursunda ...hepimizde seviniriz..inş.kırmızıların yolunu bebişin kapamiştır datlum:CüvCüv:

balsurat şekerim inş. bu ay hamiş olursunda ...hepimizde seviniriz..inş.kırmızıların yolunu bebişin kapamiştır datlum:CüvCüv:

:dance::dance::dance:canım inşallahh öyledir inşallahh.Gaza getiriyonuz beni alıştırmıştım kendimii yine yüreğim pırpır ediyo:dance:

balım adetim 21 gün geçti tatlım...bende pko var okumuşsundur belki...hep gecikir ama sogan kürüyle düzelmişti...ikinci kürde 1 gün geldi kahverengi kesildi sonra...ilaç içtim ama o sıra antibiyotik falan...ama yinede şimdiye gelmesi gerek 21 gün yaaa az degil yani.

Derinimm kan tahlili yaptırsana nasıl duruyorsun.Nasıll sabrediyorsunn..delikafadulden

kaydirigubbakcemile3
Derinimm kan tahlili yaptırsana nasıl duruyorsun.Nasıll sabrediyorsunn..delikafadulden

canım 25 şubatta yaptırmıştım ilaçlarımı içebilmek için...belirtilere çok takılmam ama hiç belirtim de yok..ama umudum varr yaaa sanki yakın gibi geliyor ne bileyim her ay bu kadar çok umutlanmıyorum bide...idrar testi en son 1 hafta oldu galiba yada 6 gün sanırım negatifti.geç döllenmede umudumkaydirigubbakcemile3

:Saruboceq:Allahım mucizeleri sonsuzz hiç belli olmazz.Tabikide geç döllnme olmuşturr.Gelmemesindede vardır bir hayır .Allahım herşeyin en iyisi bilir..İnşallahh güzell haberler alırrrdaa kudururzz topiktedelikafadulden

balım dogru diyosun bu şekilde gaza getirmiş gibi oluyoruzz ama cidden benimde içi kıpır kıpır vallaha hadi hayır olsun inşallah...olmazsada meşhur sloganımız neydiiiiidelikafaduldenvazgeçmek,yılmak yokkkk yola devammm deriz olur biter bitanem.:lepi:

oyyyy agzın bal yesinnn balkafammmmmmmŞenizevet ben ümidimi hiç kesmiyorum..gelsinlerde dedigin gibi bi kuduralım bi kuduralımm ohhhhh ama çok kudurmayalımmm heeee maazallahhh meleklerimiz sarsılırkaydirigubbakcemile3
duyurulurrrr derinsu kafayı yedü gene-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol:Biz kudurduk biz kudurduk:roflol:

yaaafff benim işim varken mi kuduruyonuz kızlar ceylanınızı da bekleseniz delülerrrrrr hayden halaya az kaldı hehehehh

ceylanım ve balsuratımmmm kaçıyorum şimdi kızlarrr kudurdum mademm dügün var orada dökem kurtlarımı hahahahahahah
öpüyorum hepinizi.

Bugün elimde kundakta bir bebek vardıı yüzüde kapalıı..Ünlü bir iş adamı 2 kişi kundağa 2 tane altın lira iğneledilerr.Ama işin güzel olmayan taraf bebek benim değil başkasınındı..Ama annesi kim bilmiyorumÇok üzgünüm çoookİstemiyorum görmek istemiyorumÇok üzgünüm çoook

Çok üzgünüm çoookKundak bezi görmek, çocuga yorumlanir. Rüyasinda bir kundak bezine sarilmis birini görmek, kadin ise, çocuk doguracagina....Rüyada kundak bezini görmek, hamile kadin için çocuga isarettir.Rüyada bebek kundağı görmek,i pek yakında muradına erecek anlamındadır. ...
Kundak bezi çocuksuz kadın için çocuğa,
Çok üzgünüm çoook
klava:klava:klava:klava:

Son düzenleyen: Moderatör:
balkafammmmmm canımm gelmedi gelmeyecekk bak görürsünn..ay gelecek deyip durma bitanemmm ...oynayacaz burda bak halay çekecegiz yakında söyleyeyim:teytey: :teytey: :teytey:

selam kızlar bende ruya bölümünü arıyordum bulamadım şükür burayı buldum.
bende bugece rüyamda mavi erkek bebek tulumu satın aldım çok şirindi sizce ne demek??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…