Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

balsurat çekilin bal kafa geliyi:)yazmışsınızda isminizi her gördügümde gülüyorum sanırım esprili birisiniz.bu arada rizenin neresinden benim eşimde rizeli..

selam balsurat senin rüyalarını takip ettim bugün test yaparsan hemen yaz inanki bende heycanlandım şimdi allahım gönlüne göre versin en kısa zamanda bize güzel haber verirsin inş

balkafammmmmm canımm gelmedi gelmeyecekk bak görürsünn..ay gelecek deyip durma bitanemmm ...oynayacaz burda bak halay çekecegiz yakında söyleyeyim:teytey: :teytey: :teytey:
:teytey::teytey:Hadii bende halayy çekeyim bariiii ..inşallahhh canımm söyledıgın gibidirrrr.....yakında kokusu çıkıcakdelikafadulden
selam kızlar bende ruya bölümünü arıyordum bulamadım şükür burayı buldum.
bende bugece rüyamda mavi erkek bebek tulumu satın aldım çok şirindi sizce ne demek??
Canım rüyan çok güzell hayırlaa vesile olsun inşallahh ..Oğlan :)bebiş işaretidirr:CüvCüv:

balsurat çekilin bal kafa geliyi:)yazmışsınızda isminizi her gördügümde gülüyorum sanırım esprili birisiniz.bu arada rizenin neresinden benim eşimde rizeli..
Canım ben rize merkezde oturuyorumm ..Bursadan gelin geldim burayadelikafaduldenama aslımız rızelı
selam balsurat senin rüyalarını takip ettim bugün test yaparsan hemen yaz inanki bende heycanlandım şimdi allahım gönlüne göre versin en kısa zamanda bize güzel haber verirsin inş
Canım birazdaha beklemek istiyorum.Acele etmeyim hemen ama durumdan haberr ederimmm canım sağolasınn ınsallhhh ..Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar benim adetime 2 gün var dün gece rüyamda tanıdığımız bir kadın benim falıma bakıyo güzel şeyler söyledi bende son olarak peki hamilemiyim dedim oda boğazıma dokundu ve soluk boruma elini koydu evet sen hamilesin bak hızlı hızlı atıyo dedi daha sonra rüyamda ben bu olayı başkalarına anlatıyodum meğer benim anlatığım şey oda rüyaymış yani rüyada rüya anlatıyorum ama anlatırkende gerçekten hamileymişim diyorum sizce bu neye işarettir güzel yorumlarınızı bekliyorum

sositosositoOlmadı kızlarr.Benim rüyalarım ne zaman çıkarki zaten yok yok bu rüyalarr hep boşş.Kahvengıler teşrif etti benim-tatlicadiarzu-

sositosositoOlmadı kızlarr.Benim rüyalarım ne zaman çıkarki zaten yok yok bu rüyalarr hep boşş.Kahvengıler teşrif etti benim-tatlicadiarzu-

balımm çok mu geldi kızzz...dur bakalım belki kesilir...Allah büyük.olacaksanda vardır bir hayır bu ayda da olmamasının bitanem...üzülmeyelim olur mu...bakma burada birbirimize gaz veriyoruz ama benim şahsen hoşuma gidiyor,mesela beni de şimdi arkadaslarım heyecanla bekliyor sende dahil,gaz da veriyorlar sagolsunlarkaydirigubbakcemile3
inşallah gelmez tamamen canım benim...olmazsa öbür aya kalırız kızz amannnnn..rüyaalra devam dimikaydirigubbakcemile3

:sm_confused:Buda benim sınavım işte..Bu ayda sınavı geçemedimm.RABBİM İÇİN daha çok şeyler yapmam gerekiyorr ...yapıyorum demek yeterli değill ....Bu sınavı geçicez inşallahh hepimizz..
Canım inşallahh senden güzell haberler alırzz canım kan tahlili yaptı bence...Öpüyorum seniii...
1 Damla geldi ama gerisi gelir .Belim kopuyo yolda yani

balımm yavrucum az dur bi bakalım öncedende öle leke gelirmiydi adetinden önce bakarsın devamı gelmez belli mi olurr

balımmm canım benim..inşallahh gerisi gelmez..ama sen anlıyosun sanırımm gelecegini..nasip hayatım yaaaa lütfenn sıkma canını...bak ne güzel demişsin,bu bizim sınavımız...geçecegiz inancımızla inşallah bebişim benim...Şeniz:teselli:

sositosositoolmadı kızlarr.benim rüyalarım ne zaman çıkarki zaten yok yok bu rüyalarr hep boşş.kahvengıler teşrif etti benim-tatlicadiarzu-

bal suratlım üzgün surat sana hıc yakısmıyooo yuzun hep guslsun bız ınatcı annelerızzz rabbım elbette bırgun bıze nasıp edecek ve bız dıger annelerden cok farklı olacaz cunku hep sabrettık herseye ragmen ısyan etmedık bazen karamsarlıga dussekde her bebek gorusumuzde hamıle gorusumuzde ıcımız burkulsada ınsallah bızde anne olacazz sıkma canını olurmu canımmm ya bısey soracam bı damla geldı demıssın ya durum ne merak ettım haber ver olurmu sabır ve dua ıle opt canımmmmm

:1hug:Canım geliyo devamı olmadı yanii.ne yapalımm dualara daha sıkı sarılıcazz.Daha çok allaha yönelicezz ..namazları daha itina ile kılıcaz başka yolu yok bu sınavı geçemicezz yoksafisfisfisAllaha emanet ol canım öpüyorumm bendeŞeniz

derinim bizde içtik kahvemizi canım ama yemek telaşı başlar şimdide accık daha dolanayımda buralarda sonra yemeğe geçeyim bariii

kız bendede ilk kahve geldi sonra kesildi çatla patla inş bebiş vardırkaydirigubbakcemile3

Canım test yapmaya gerek yokki kırmızılarr gelicekk..

canim nerden biliyorsun? o hic belli olmuyor. ben de hamile kaldigimda herdakika gidip gelsi mi diye bakmistim. cunku aynen aedtte ne oldu ise aynisi olmustu son dakikasina kadar.

sivilcelenme, 4-5 gun oncesinden gogus sizisi, son gun adet olacakmisim gibi kasik agrisi, hepsi.

hmm kahveler gelmis. pardon. ama o belli de olmuyor. kirmizilar gelmedikce supheler devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…