Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

--------------------------------------------------------------------------------

Bu Gün Mevlüd Kandili

Bu gün mevlüd kandili,
Bir güneş doğup aydınlattı,
Zulmün kuşattığı alemi,
O zamanın son peygamberi,
Rahmetin önderi hakkın habibi,
Doğduğun günü kandil bildik,
Kandil olarak bilemedik seni,

O gün yıldızlar başka parlıyordu,
Gök yüzünde arşu a´lada,
Kainat uzun zamandır bekliyordu,
Elleri açılmış duada,
Yahudi bilgeler bağırırken,
Mekke sokaklarında o geldi dünyaya,
Son peygamder Muhammed Mustafa,(s.a.v)

Yıkıldı bir bir küfrün alametleri,
Basireti körler anlamadı bu acaip halleri,
Söndürdü bir bir küfrün yaktığı ateşleri,
O gün melekler tavaf ediyordu ka´beyi,
Validemiz aminenin evini Mekke şehrini,
Müjdeliyorlardı kainata merhamet peygamberini,

Yeterince sevip anlayamadık,
İsmini oğullarımıza verdik ama,
Dediklerini tutamadık nede çağrısına kulak verdik,
Kalktık ümmetiyiz dedik,
Kendini değil doğduğu günü kandil bildik,
Yinede sevdi o aciz günahkar ümmeti,
Doğar doğmaz varıp secdeye ümmeti ümmeti dedi,
Çünki o alemlerin yaratılış sebebi rahmetin peygamberiydi,

Bizlerden kardeşlerim diye söz ederdi,
Ashab şaşırır kıskanır kim bu kardeşleriniz derdi,
Siz beni görüp inandınız sevdiniz,
Onlar görmeden inanacak sevecek kardeşleriniz,
Sen ümmetine haris düşkünsün ya nebi,
Şefaatinden mahrum etme biz ümmeti,
Biliriz kabül etmeyeceksin biz girmezsek,
Sunulan cenneti,
Çünki sen rahmetsin merhametsin,
Rahmet merhamet peygamberi,
Ona layık ümmet olmakla şereflendir bizleri

Bugün efendimizin doğum günü,cümlemizin bayramı MEVLİD KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN CANLARIIIIMM..bu mübarek günde birbirimiz için bol bol dua edelim..dualarda buluşmak dileğiylea.s.:1hug:

bal kafa:asigim:
benim rüyamada bak bee :mymeka:

:çok üzgünüm:canım semiham hayır olsun inşallahh .Hayırlara gitsin inşallahh..

kizlar rüyamda kiz kardesimi gördüm su an 11 yasinda ama ben bebek halini gördüm besikte gezdiriyordum ama iki kez besigin calinidigini gördüm ama her seferinde besigini buldum kardesimin ve gezdirmeye devam ettim. sonra kardesimi bi magzada kaybettim ama araya araya buldum cok sevindi beni görünce beni kucakladi ve öptü. ben bu rüyadan cok etkilendim. besik güzel haber demek mis baktim az önce tabirlere, kiz kardeste sevineceginiz bir haber yaziyodu. allahim insallah.bu arada kandiliniz mübarek olsun canlarim insallah hepimizin dilekleri gerceklesir.

Balsurat canim seni yine kac gündür takip ediyorum insallah hamilesindir canim nedense her ay seni takip ediyorum ben cok seviyorum senin rüyalarini okumayi insallah gerceklesir canim...

Senidne kandilin mübarek olsun canımm.Hayırlısı olsun inşallahh rüyann ..
Canım hamiş değilim malesef kırmızılar geldii.Bu ayda rüyalar fosladı
:çok üzgünüm:

Hayırlısı olsun balcım bakalım ben de beklemedeyim.Kandiliniz mübarek olsun.

bende bebek iistiorum uzun zamandır bende rüyamda test yapıyorum çift çizgi çıkıyo birisi hafif silik okadar güüsel bi duyguki anlatılmaz yaşanır gerçekten ağlıyodum sevinçtenn hiç uyanmak istemezdim hayatımda gördüğün en güsel rüya

Hayırlısı olsun balcım bakalım ben de beklemedeyim.Kandiliniz mübarek olsun.
Evet aybalam sağlık olsun:1rolleyes:
İnşallah senin gelmez kırmızıların sakın arkamdan gelmekaydirigubbakcemile5
Seninde kandliin mübarek olsun canım:Saruboceq:

canım benim rüyamda senin gibiydi ertesi günü gerçekten test yaptım ve hamile çıktım inşallah sende öyle olursun

canım benim rüyamda senin gibiydi ertesi günü gerçekten test yaptım ve hamile çıktım inşallah sende öyle olursun

canım ciddimisin yya ay nassılda umutlanddım bak bi anda inşalh ccnm aay içime su serptiin hadi inşallh hamileyimdirde içimden geldii vala bunun müjdesiyle sana hediye alırım bennde :dance:

Son düzenleme:
canım ciddimisin yya ay nassılda umutlanddım bak bi anda inşalh ccnm aay içime su serptiin hadi inşallh hamilesindirde içimden geldii vala bunun müjdesiyle sana hediye alırım bennde :dance:

canım inşallah.ben rüyamda ecz. test alıyorum ve yapıyorum. ertesi gün adetime 6 gün varken test alıp yaptım ve çift çizgi çıktı. inananmadım ve kan tahlili yaptırdım ve onaylandı. darısı başına. şimdi 7 haftalık miniğim

kızlar ben de gördüm rüya ama çok da güzel değildi :1no2:

dün akşam rüyamda (hayırlara gitsin) hamileydim. ama 6. ayımda falan kanamam da var, hastaneye gittim doğurdum. annem var sadece yanımda. oğlum oldu. anne dedim normal doğum mu yaptım yoksa sezeryan mı? annem dedi sezeryan, çıktık eve gittik. bebeğin hiç eşyası bile yok. kocam yok, babam, kardeşim yok sadece annem ve ben. bebek sütümü emmiyor, ağlıyor ve Allah affetsin ama çirkin. anneme bu benim mi ya diyorum, evet diyor isim bile bulamıyoruz. sen yeni doğum yaptın hastanede kalsaydık biraz falan diyor annem tam o sırada uyanıyorum.

moralim bozuldu benneyaptımki

hayır olsun canım

selam kızlar bende geçen rüyamda baklava yedim..önüme bir tepsi baklava getiriyolar sadece bir dilim yedim gerini önümden aldılar ama hala tadı damağımda gerçek yemiş gibiyim..dün gecede rüyamda annem koluma altın bilezik taktı bi koluma bilezik diğer kolumada altın işlemeli lastikli bi bileklik taktım..hayırdır inşallah...u şekilde rüya görüp daha sonra hamile kaldığını öğrenenler var mı canlarııımm..öptüm hepinizi ayrı ayrııı..ŞenizŞenizŞeniz.

kızlar ben 3 4gün önce gördüğüm rüyayı yazmıştım ama saolsun hiç kimse bi yorumda bulunmadı ve ben hamileyim allahım herkeze en kısa zamanda nasip etsin

canım gerçekten ilginç bir rüya:1shok:ama maşallah bak gerçekten hamileymişsin.tebrik ederim canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...:Saruboceq:amiiinn..ben bayadır uğramıyodum bu topiğe pek rüya görmüyodum..bugün yazayım takrardan dedim..tekrar tebrikler kestanecima.s.

saol canım güzel dileklerin için genelde rüyalarım gerçek çıkar ama ilk kez bu kadar çok sevindim rüyama :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…