bal kafa:asigim:
benim rüyamada bak bee :mymeka:
kızlar rüyada üstü örtülü bi tabut görmek ne demek içini görmedim ama
merdivenlerden çıkarken gördüm o sırada kucağımda 1-2 yaşlarında bi çocuk vardı o görüp korkmasın diyodum sengözlerimebaksanab
Senidne kandilin mübarek olsun canımm.Hayırlısı olsun inşallahh rüyann ..kizlar rüyamda kiz kardesimi gördüm su an 11 yasinda ama ben bebek halini gördüm besikte gezdiriyordum ama iki kez besigin calinidigini gördüm ama her seferinde besigini buldum kardesimin ve gezdirmeye devam ettim. sonra kardesimi bi magzada kaybettim ama araya araya buldum cok sevindi beni görünce beni kucakladi ve öptü. ben bu rüyadan cok etkilendim. besik güzel haber demek mis baktim az önce tabirlere, kiz kardeste sevineceginiz bir haber yaziyodu. allahim insallah.bu arada kandiliniz mübarek olsun canlarim insallah hepimizin dilekleri gerceklesir.
Balsurat canim seni yine kac gündür takip ediyorum insallah hamilesindir canim nedense her ay seni takip ediyorum ben cok seviyorum senin rüyalarini okumayi insallah gerceklesir canim...
Evet aybalam sağlık olsun:1rolleyes:Hayırlısı olsun balcım bakalım ben de beklemedeyim.Kandiliniz mübarek olsun.
bende bebek iistiorum uzun zamandır bende rüyamda test yapıyorum çift çizgi çıkıyo birisi hafif silik okadar güüsel bi duyguki anlatılmaz yaşanır gerçekten ağlıyodum sevinçtenn hiç uyanmak istemezdim hayatımda gördüğün en güsel rüya
canım benim rüyamda senin gibiydi ertesi günü gerçekten test yaptım ve hamile çıktım inşallah sende öyle olursun
canım ciddimisin yya ay nassılda umutlanddım bak bi anda inşalh ccnm aay içime su serptiin hadi inşallh hamilesindirde içimden geldii vala bunun müjdesiyle sana hediye alırım bennde :dance:
Senidne kandilin mübarek olsun canımm.Hayırlısı olsun inşallahh rüyann ..
Canım hamiş değilim malesef kırmızılar geldii.Bu ayda rüyalar fosladı:çok üzgünüm:
kızlar ben de gördüm rüya ama çok da güzel değildi :1no2:
dün akşam rüyamda (hayırlara gitsin) hamileydim. ama 6. ayımda falan kanamam da var, hastaneye gittim doğurdum. annem var sadece yanımda. oğlum oldu. anne dedim normal doğum mu yaptım yoksa sezeryan mı? annem dedi sezeryan, çıktık eve gittik. bebeğin hiç eşyası bile yok. kocam yok, babam, kardeşim yok sadece annem ve ben. bebek sütümü emmiyor, ağlıyor ve Allah affetsin ama çirkin. anneme bu benim mi ya diyorum, evet diyor isim bile bulamıyoruz. sen yeni doğum yaptın hastanede kalsaydık biraz falan diyor annem tam o sırada uyanıyorum.
moralim bozuldu benneyaptımki
saglik olsun canim üzülme.. birdahaki aya insallah.. birgün gelicek bebislerimiz :teytey:
merhaba arkadaşlar benim adetime 2 gün var dün gece rüyamda tanıdığımız bir kadın benim falıma bakıyo güzel şeyler söyledi bende son olarak peki hamilemiyim dedim oda boğazıma dokundu ve soluk boruma elini koydu evet sen hamilesin bak hızlı hızlı atıyo dedi daha sonra rüyamda ben bu olayı başkalarına anlatıyodum meğer benim anlatığım şey oda rüyaymış yani rüyada rüya anlatıyorum ama anlatırkende gerçekten hamileymişim diyorum sizce bu neye işarettir güzel yorumlarınızı bekliyorum
canım gerçekten ilginç bir rüya:1shok:ama maşallah bak gerçekten hamileymişsin.tebrik ederim canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...:Saruboceq:amiiinn..ben bayadır uğramıyodum bu topiğe pek rüya görmüyodum..bugün yazayım takrardan dedim..tekrar tebrikler kestanecima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?