Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

kızlar ben 3 4gün önce gördüğüm rüyayı yazmıştım ama saolsun hiç kimse bi yorumda bulunmadı ve ben hamileyim allahım herkeze en kısa zamanda nasip etsin
Tebrikler canım.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh...:Saruboceq:
:1hug:
Canım konuyu açan arkadaşımız baklava yemişti ve altın görmüştü sanırım o ay dı galiba hamileydiii.Kibele arkadaşımızdıı.geçmişee bakarsan bulursun bakdelikafaduldendelikafadulden

kızlar günaydın bende dün gece rüyamda 3 tane bebegim olmuş ama 2 tanesi sanırım ölmüştü hayal meyal hatırlıyorum yan yana duruyorlardı üçüncü bebegimide dogum yapmışım oda ölüymüş eşim yanımda ona bu bebegimizide kaybettik diyormuşum sonra uyandım ama etkisindende kurtulamadım.
ondan önceki diger günlerdede burnumdan bir avuç kan gelmiş lavabo kana bulanmış gördüm ne olabilir acaba bir yorum yapsanız hayırdır inşallah çok tırstım yahu......:1no2:

Son düzenleme:

inşallah balııımm beniiimm..hayırlısı olsun..kendimi pekte rüyalara kaptırmak istemiyorum..sonra hayal kırıklığı yaşıyorum:çok üzgünüm:öptüm balııımm..Şeniz

günaydııınn kızlaaaarrr...ŞenizŞenizŞeniz

:CüvCüv: merhaba, bir hafta önce rüyamda,bir kızla tanıştım..şu anki arkadaşlarımdan farklı olduğunu gördüm ve rüyamda onu çok sewdim..ikimiz geziyoruz gülüp eyleniyoruz..içimden de.. işte bu yaa.. diyorum.. sonunda tam kafa dengi bir arkadaş buldum..gezmeyi sevio,gülmeyi sewiyo..
sonra uyandım.. çok netti eşimede anlattım.. kız canım ailem dizisindeki.. duru yu sevmeyen okulda rahatsız eden kıza benziyodu aynı.. diziyi izleyenler bilir.. ve o gün öğrendim hamile olduğumu.4 gün olmuş daha kalbi atmaya başlayalı..3-4 haftalık.

:1hug:tebrikler canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..:Saruboceq::Saruboceq::teytey::teytey:

canım tebrikler

sağolun arkadaşlar.. garip hissediyorum..korkuyorum..şoktayım hala..herkese sorup duruyorum herşeyi..bir kitap alıcam sanırım..bol bol okurum..öğrenirim,hiçbir bilgim yok hamilelik bebek ....

Tebriklerr .Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunuu.Darısı bizlerin başına inşallah:Saruboceq:

sağolun arkadaşlar.. garip hissediyorum..korkuyorum..şoktayım hala..herkese sorup duruyorum herşeyi..bir kitap alıcam sanırım..bol bol okurum..öğrenirim,hiçbir bilgim yok hamilelik bebek ....

al sana kitap canım koskoca kadınlar kulubü oku oku bitmez burdan iyi kitapmı varr
tebrik ederim bu arada darısı bizlerinde başına inşallah

nippycim gözün aydın ama 3-4 haftalıkken nasıl kalbi atıyo ya imkansız yani okadarken daha embriyo bile görülmüyo ki....bence daha büyüktür o...biz 7 haftalıkken duyduk kalp atışını...

nippycim gözün aydın ama 3-4 haftalıkken nasıl kalbi atıyo ya imkansız yani okadarken daha embriyo bile görülmüyo ki....bence daha büyüktür o...biz 7 haftalıkken duyduk kalp atışını...

canım normalde 26.günde atmaya başlıyormuş kalbi diye biliyorum..sanırım o döllenmeye göre değişebiliyo...CADIARZUöptüm canım beniimm..Şeniz

bende bilmiyorum netten baktım bende kandırıyolar sandım ama öyleymiş.uzman tv de izledim bende..yanlış hatırlamıyosam ilk kalbi oluşuyo..ilk 3 ayda bütün organlar tamamlanıyomuş..yeni öğrendim işte bende bunu..off..

canım 3 aylıkken erkekse pipisi bile oluşmuş oluyor

kizlar rüyamda cok güzel bi gerdanlik taktim cok degerliymis el yapimikaydirigubbakcemile3 ve tabirlere baktim BEBEK yaziyo ayy insallah yaa

kizlar rüyamda cok güzel bi gerdanlik taktim cok degerliymis el yapimikaydirigubbakcemile3 ve tabirlere baktim BEBEK yaziyo ayy insallah yaa

Hayırlara gitsinn inşallahh.Canım çok güzel bir rüyaa inşallahh bu ay çıkıcakk rüyan alahım inşallahh senin rüyam çıksın.Aynı rüyayı bende gördüm herzamanki gib duvara tosladı :roflol:

canim cok sagol iyi dileklerin icin.. insallah busefer dualarim kabul olur ama inan bebek isteyen herkez icin dua ediyorum. en kisa zamanda kavusucak ben buna inaniyorum..

kızlar ben 2 yıldır 2.bebek için uğraşıyorum. en başlarda hep hamilelik ve bebek rüyaları gördüm her ayda rüyamda adet olduğumu gördüm ve aksamadan da adet oldum senağlama inşallah görmediğim zamanda hamile olucam herhalde :Saruboceq:

slm kızlar ben rüyamda dere gördüm dere yorumuda kadının hamileliğine işarettir diyo bide erkek çocuğuna sayfalara bakayım dedim ama maşallah 124 sayfa olmuş meraktan çatlarım ben okuyuncaya kadar sorayım dedim varmı acaba

bende rüyalarımdan anladım bu ay olmadığını.. Hep dua ediyordum namazdan sonra Allahım eğerki hamileysem rüyalarımda göster müjdele bi şekilde diye... Ve hiçbişekilde görmezdim hamilelikle ilgili... sonra yine dua ettim Allahım lütfen hamile olim rüyalarımda göster dedim bu sefer rüyamda kuzenlerimi gördüm ikiside hamile bi ben diilim, yine bi rüyamda ablam hamile bende içimden diyorum bende hamile olabilirim ama hamile diilim..bunlardan anladımki bu ay yok.. Allahım bana gösterdi bi şekilde bu ay herkes hamile olabiliir bi sen diilsin -tatlicadiarzu- bugünde 28.gün test negatif..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…