Tebrikler canım.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh...:Saruboceq:kızlar ben 3 4gün önce gördüğüm rüyayı yazmıştım ama saolsun hiç kimse bi yorumda bulunmadı ve ben hamileyim allahım herkeze en kısa zamanda nasip etsin
:1hug:selam kızlar bende geçen rüyamda baklava yedim..önüme bir tepsi baklava getiriyolar sadece bir dilim yedim gerini önümden aldılar ama hala tadı damağımda gerçek yemiş gibiyim..dün gecede rüyamda annem koluma altın bilezik taktı bi koluma bilezik diğer kolumada altın işlemeli lastikli bi bileklik taktım..hayırdır inşallah...u şekilde rüya görüp daha sonra hamile kaldığını öğrenenler var mı canlarııımm..öptüm hepinizi ayrı ayrııı..ŞenizŞenizŞeniz.
Tebrikler canım.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh...:Saruboceq:
:1hug:
Canım konuyu açan arkadaşımız baklava yemişti ve altın görmüştü sanırım o ay dı galiba hamileydiii.Kibele arkadaşımızdıı.geçmişee bakarsan bulursun bakdelikafaduldendelikafadulden
:CüvCüv: merhaba, bir hafta önce rüyamda,bir kızla tanıştım..şu anki arkadaşlarımdan farklı olduğunu gördüm ve rüyamda onu çok sewdim..ikimiz geziyoruz gülüp eyleniyoruz..içimden de.. işte bu yaa.. diyorum.. sonunda tam kafa dengi bir arkadaş buldum..gezmeyi sevio,gülmeyi sewiyo..
sonra uyandım.. çok netti eşimede anlattım.. kız canım ailem dizisindeki.. duru yu sevmeyen okulda rahatsız eden kıza benziyodu aynı.. diziyi izleyenler bilir.. ve o gün öğrendim hamile olduğumu.4 gün olmuş daha kalbi atmaya başlayalı..3-4 haftalık.
:CüvCüv: merhaba, bir hafta önce rüyamda,bir kızla tanıştım..şu anki arkadaşlarımdan farklı olduğunu gördüm ve rüyamda onu çok sewdim..ikimiz geziyoruz gülüp eyleniyoruz..içimden de.. işte bu yaa.. diyorum.. sonunda tam kafa dengi bir arkadaş buldum..gezmeyi sevio,gülmeyi sewiyo..
sonra uyandım.. çok netti eşimede anlattım.. kız canım ailem dizisindeki.. duru yu sevmeyen okulda rahatsız eden kıza benziyodu aynı.. diziyi izleyenler bilir.. ve o gün öğrendim hamile olduğumu.4 gün olmuş daha kalbi atmaya başlayalı..3-4 haftalık.
sağolun arkadaşlar.. garip hissediyorum..korkuyorum..şoktayım hala..herkese sorup duruyorum herşeyi..bir kitap alıcam sanırım..bol bol okurum..öğrenirim,hiçbir bilgim yok hamilelik bebek ....
nippycim gözün aydın ama 3-4 haftalıkken nasıl kalbi atıyo ya imkansız yani okadarken daha embriyo bile görülmüyo ki....bence daha büyüktür o...biz 7 haftalıkken duyduk kalp atışını...
bende bilmiyorum netten baktım bende kandırıyolar sandım ama öyleymiş.uzman tv de izledim bende..yanlış hatırlamıyosam ilk kalbi oluşuyo..ilk 3 ayda bütün organlar tamamlanıyomuş..yeni öğrendim işte bende bunu..off..
kizlar rüyamda cok güzel bi gerdanlik taktim cok degerliymis el yapimikaydirigubbakcemile3 ve tabirlere baktim BEBEK yaziyo ayy insallah yaa
Hayırlara gitsinn inşallahh.Canım çok güzel bir rüyaa inşallahh bu ay çıkıcakk rüyan alahım inşallahh senin rüyam çıksın.Aynı rüyayı bende gördüm herzamanki gib duvara tosladı :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?