kizlar ben hala adet olmadim iki gün gecti. rüyamda adet olmusum insallah tersi cikar:Saruboceq:. iki gündür adet sancisi cekiyorum belim kopuyo cok agriyo yaaa ikide bi kotrol ediyorum geldimi diyekaydirigubbakcemile3
:dance:Canım inşallah hamilesindirrr..Sitede bir arkadaşımm rüyasında adet olduğunu gördüğü ay hamiştii:dance:
:dance:Canım inşallah hamilesindirrr..Sitede bir arkadaşımm rüyasında adet olduğunu gördüğü ay hamiştii:dance:
sekerim ben carsamba günü adet oldum.. :çok üzgünüm:
:1hug::teselli:Canım sağlık olsun hayırlısıı olsun..herşey allahtan sabredicezz
kızlar ben de önceki gece rüyamda komidinin üzerinde küçük tüp gördüm, yanıyodu, bu gece de koyun gördüm. her ikisinin yorumunda da evlat var..belki bir hafta önce de rüyamda test yapıyorum hamile çıkıyorum sonra hemen ardından doğum yapıyorum..buruşuk buruşuk teni olan bembeyaz yeşil gözlü sarı saçlı bi kızım oluyo.sonra annemler gelince bebeği yatak odasına beşiğine yatırıyorum.sonra abim ağlama sesini duyuyo, gidip getiriyorum, dayısıyla oynuyodu bebişim...
dün adet olmam lazımdı ama olmadım,bugün 30.günüm.önceki ay kist için doğum kontrol hapı kullanmıştım acaba ondan mı günümde olmadım diyorum.ama bu rüyalar da ümitlendirmeye başladı.2 gündür sabahın 5inde 6sında ayaktayım, uyuyamıyorum..sizce test yapsam mı? tek çizgiyi görmek istemiyorum artık, yada koskoca bi sıfır sonucunu elime tutuşturmasınlar!!!!! ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?