Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

kizlar ben hala adet olmadim iki gün gecti. rüyamda adet olmusum insallah tersi cikar:Saruboceq:. iki gündür adet sancisi cekiyorum belim kopuyo cok agriyo yaaa ikide bi kotrol ediyorum geldimi diyekaydirigubbakcemile3

kizlar ben hala adet olmadim iki gün gecti. rüyamda adet olmusum insallah tersi cikar:Saruboceq:. iki gündür adet sancisi cekiyorum belim kopuyo cok agriyo yaaa ikide bi kotrol ediyorum geldimi diyekaydirigubbakcemile3

:dance:Canım inşallah hamilesindirrr..Sitede bir arkadaşımm rüyasında adet olduğunu gördüğü ay hamiştii:dance:

kızlar bende rüyamda un helvası yapıyorum ama şekeri unutmuşum sonra tekrar
yapıyorum ama bu kez şerbet dökmeden uyandım,tabire baktım hayırlı evlat diyoooor
inş.öyledir.ve dün nar gördüm onun tabirindede hayırlı evlat diyor
reglime çok var daha ama cumartesi kntrolüm var.eğer hamiş olursam haber ederim

ya kızlar bende rüyamda çeşit çeşit harika ve hayatımda hiç yemediğim pastalar gördüm
renkli renkli o kadar güzellerdi ki anlatammm..
sizce nedir..?

kızlar bende dün gece rüyamda RABBıME yere oturmuş çocugum olsun diye dua ediyorum rüyamın yorumuna baktım güzel şeyler yazıyor çocuk olmasıda yazıyor yarında adet günüm inş. hamileyimdir....

bende rüyamada gerdanlık gördüm ama takmadım.
gerdanlık takmak hayırlı evlatmiş ama.ben takamıyodum ki
kuyumcunun önünden geçip hayran hayran vitrinlere bakıyodum
tıpki her gördüğüm bebeğe baktığim gibi
sanırım bebişim bu ayda gelmeyecek

kızlar ben de önceki gece rüyamda komidinin üzerinde küçük tüp gördüm, yanıyodu, bu gece de koyun gördüm. her ikisinin yorumunda da evlat var..belki bir hafta önce de rüyamda test yapıyorum hamile çıkıyorum sonra hemen ardından doğum yapıyorum..buruşuk buruşuk teni olan bembeyaz yeşil gözlü sarı saçlı bi kızım oluyo.sonra annemler gelince bebeği yatak odasına beşiğine yatırıyorum.sonra abim ağlama sesini duyuyo, gidip getiriyorum, dayısıyla oynuyodu bebişim...
dün adet olmam lazımdı ama olmadım,bugün 30.günüm.önceki ay kist için doğum kontrol hapı kullanmıştım acaba ondan mı günümde olmadım diyorum.ama bu rüyalar da ümitlendirmeye başladı.2 gündür sabahın 5inde 6sında ayaktayım, uyuyamıyorum..sizce test yapsam mı? tek çizgiyi görmek istemiyorum artık, yada koskoca bi sıfır sonucunu elime tutuşturmasınlar!!!!! ne dersiniz?

aman ne güzel bi topic bu kıslar,
maksimen yorumundan çok etkilendim cnm,hayırlısıyla sağlıklı bi evladın olacak inş.sabır et bi danem...
bu arada senin gördüğün rüyanın benzerini kızıma hamile olduğumu bilmeden görmüştüm (kızım 14 yaşında) taşlı çok hoş bi kolye takmıştım boynumdaydı ,uyandığımda tabirlere baktığımda hayırlı kız evladıyla yorumlanır diyodu ve hamileliğimi rüyamdan sonra öğrendim...
oğluşumda ( 10 yaşında )geleceğini rüyamda gördüm çeşit çeşit bi dolap dolusu mücevherler takıp çıkarıyodum,neticesinde onunda hamileliğini anlamış oldum...
beni nerlere götürdü bu topic yaa,sağolun güzeller,hepinizi öpüyorum,
herşey gönlünüzce olsun ,rabbim hakkınızda hayırlısını göstersin sizlere sevgiler...

canım inşallah bu ay hamile kalırsın

arkadaşlar bende rüyamda 1hafta oldu göreli tavuk kurk olmuşyani çivciv çıkartması 3tane yavrusu olmuş kümeste baktım yeni çıkmışlar cıvıl cıvıl ötüşüyorlar ama 3gün sonra hasta oldum acaba buay kalırmı

Ben de rüyamda eşimle ilişkiye girdimi görmüştüm önceden de bu topiği okumuştum içimden dedim herhalde bu bi işaret ve bugün öğrendim ki hamileyim :) allah herkese nasib etsin

Benim rüyalarr duraklama dönemine geçtiiii :):roflol::roflolhh be bişi görmüyom artıkkalkisalkisalkis

Kibelemm canım biliyorumm bu topiğii takip ediyorsunn.çokkk özledim senii yaaa kısa zamanda inşallahh aramıza dönersinnn senin yorumlarınn çokk güzelldiiii:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…