Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

kızlar merhaba.
bende ruyamda erkek cınsel organı gormustum.bir kac gun sonrada adetım gecıktı ve hamıle oldugumu ogrendım.Allah'ım ısteyen herkese nasip eder inşallah....

kızlar merhaba.
bende ruyamda erkek cınsel organı gormustum.bir kac gun sonrada adetım gecıktı ve hamıle oldugumu ogrendım.Allah'ım ısteyen herkese nasip eder inşallah....
tebriklerr canımm.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhha.s.
Bu rüyanın aynısınıı bende 4-5 ay önce görmüştümm ama fostiko oldu
sırnaşık şey

arkadaşlar kibeleye neoldu gelmiyor hamileydi birşey olmamıştır inşallah bilen varsa yazarmı kibele nerde

nagihann arkadaşımız bir süreliğinee kapsama alanı dışındabenneyaptımki

DÜn akşam rüyamda NazarboncukluBir yüzük takıyordumm.Ayy 1 aydır görmüyodum yine başladıı bu fostik rüyalarrr laelaelaelaelae

BALSURAT bende bi rüyamı paylaşayım dedim baktımki sende burdasın hayrolsun rüyalarımız... ben iki gün önce rüyamda hamiş olduğumu öğreniyorum eşim söylüyor farklı bir evdeyiz ultrasonla eşim bakıyo ve bana 6 hafta 3 günlük hamilesin diyor ben inanmıyorum sürekli bir yanlışlık vardır diyorum sonra bana ultrasondan bebeği gösteriyor nerdeyse 1-1,5 yaşlarında kıyafetli bi erkek çocuğu görüyorum ben doktora gitmek istiyorum eşim götürmüyo... sonra uyandım bittti... düşük yapmasaydım şimdi 1,5 yaşlarında bi bebeğim olacaktı onu hatırlattı rüyamsenağlama

canım benimde buna benzerr rüyam vardıı.Çok etkisinde kalmıştım .alkisalkisalkisHayırr olsunn senin rüyan inşallahh habercii hayırlı bir rüyadırrr diyelimmm.:Saruboceq:

Bende ruyamda,cok kalabalik bir ortamda kucagimda kiza benzer cok guzel bir oglan tutuyordum...Ruyamdaki cocuk benim oldugu icin beraber kalabaliga bakiyor onu gulduruyordum,,,
O ay hamile oldugmu ogrendim,aceba kucagimda tuttugum cocukmu gelecek cok merak ediyorum :)
Allah herkesin ruyasini hayira cikarsin!!!:Saruboceq:

bende rüyamda muz yiyordum .
tabirinde anne karnuna bebek yazıyor ama
bu ay hiç umudum yok benim.
geçen aylarda gördüğüm rüya tabirleri bebişti ama olmadı

evet ben muz yemiştim
anne karnında bebekti tabiri ve
rüyamda leylek gördüm bembeyaz müjdeli haberdi yine tabiri
bu rüyaları aynı hafat içinde gördüm yani şu geçtimiz hafta ve şimdi hamileyimmmmmmmmm
dün öğrendim

Kizlar iki aydir banliydim yeni geldim. yok mu ruyasi olan:)

:sm_cool:Kibelemm hoşgeldinnnnnnn.zemuszemus
Çok özledimm senii bennnopuyorumnanaktan.Doğumda yaklaştıı maşallahhhhh:)allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşalllahhhh:Saruboceq:

kıbele hosgeldınnnn....delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bende ruyam gormuyom bugunlerde..
ama gecenlerde gordugum ruyayı anlatayım..abllam hamıleymıs..ben cok zulmustum benım olmuyor hemn dıyeee..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aynı gunde enıstem benı ruyasında gormus doguma gıderkennnn...:CüvCüv::CüvCüv:
bakalım kım hamıs olcak ablammı benını derken ablam adet olmus:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Hepinize tesekkur ederim.
Ruyalariniz hayir olur insallah ve bebislerinize kavusursunuz. Ben de sizi cok ozledim. ilk isim bu topigi tekrar aktif hale getirmek oldu.

Kibele hoşgeldin canım yaaŞeniz
Birdaha böyle bırakıp gitme dopic inia.s.

benim son adetim 11 nisandı,çok geçti üzerinden hala olmadım,20 mayısta doktora gittim tahlil yapıldı yok çıktı,bana adet söktürücü verdi,ilacım biteli 4 gün oluyor hala yok,acaba hamile olabilirmiyim diyede şürheleniyorm,çünkü göğsümdeki damarlar çok belli ve akıntım var su gibi bazen..aranızda böyle bir olayla karşşılaşan varmı?geçen gece rüyamda evlilik yüzüğüm varmış yine farlı fir yüzük daha vardı diğer parmağımda altın...umutlanmak istemiyorum,çünkü hayal kırıklığı en kötüsü,sizce nedir anlamı???bu aralar zaten bebek görüyorum bilnçaltındanmafoldumben

canım ruyan hayırlara cıksın inş ama yüzük ıyıye ışarettır,bende cok bebek goruyorum dedıgın gıbı bılıncaltına yerlestırdıgımız içimn heralde

ayy ne guzel obeyaz leylekle muzu bende gorsem ruyamda keşkekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…