tebriklerr canımm.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhha.s.kızlar merhaba.
bende ruyamda erkek cınsel organı gormustum.bir kac gun sonrada adetım gecıktı ve hamıle oldugumu ogrendım.Allah'ım ısteyen herkese nasip eder inşallah....
arkadaşlar kibeleye neoldu gelmiyor hamileydi birşey olmamıştır inşallah bilen varsa yazarmı kibele nerde
BALSURAT bende bi rüyamı paylaşayım dedim baktımki sende burdasın hayrolsun rüyalarımız... ben iki gün önce rüyamda hamiş olduğumu öğreniyorum eşim söylüyor farklı bir evdeyiz ultrasonla eşim bakıyo ve bana 6 hafta 3 günlük hamilesin diyor ben inanmıyorum sürekli bir yanlışlık vardır diyorum sonra bana ultrasondan bebeği gösteriyor nerdeyse 1-1,5 yaşlarında kıyafetli bi erkek çocuğu görüyorum ben doktora gitmek istiyorum eşim götürmüyo... sonra uyandım bittti... düşük yapmasaydım şimdi 1,5 yaşlarında bi bebeğim olacaktı onu hatırlattı rüyamsenağlama
Kizlar iki aydir banliydim yeni geldim. yok mu ruyasi olan:)
Kizlar iki aydir banliydim yeni geldim. yok mu ruyasi olan:)
benim son adetim 11 nisandı,çok geçti üzerinden hala olmadım,20 mayısta doktora gittim tahlil yapıldı yok çıktı,bana adet söktürücü verdi,ilacım biteli 4 gün oluyor hala yok,acaba hamile olabilirmiyim diyede şürheleniyorm,çünkü göğsümdeki damarlar çok belli ve akıntım var su gibi bazen..aranızda böyle bir olayla karşşılaşan varmı?geçen gece rüyamda evlilik yüzüğüm varmış yine farlı fir yüzük daha vardı diğer parmağımda altın...umutlanmak istemiyorum,çünkü hayal kırıklığı en kötüsü,sizce nedir anlamı???bu aralar zaten bebek görüyorum bilnçaltındanmafoldumben
evet ben muz yemiştim
anne karnında bebekti tabiri ve
rüyamda leylek gördüm bembeyaz müjdeli haberdi yine tabiri
bu rüyaları aynı hafat içinde gördüm yani şu geçtimiz hafta ve şimdi hamileyimmmmmmmmm
dün öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?