Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

bizim hikayemiz de şöyleee...

ben ablamın eşini yani eniştemi gördüm rüyamda üzerinde beyaz bir gömlek vardı ve "gülümseyerek size

çook güzel haberlerimiz "var diyordu....eniştemin kardeşi de rüyasında ablamların bembayaz kıyafetli,

sarışın bir erkek bebeği sevdiklerini görmüş..... bir hafta sonra güzel haberi aldık çoook şükür ...:))

arkadaslar gecen gun bende yenı dogmus bebek gordum daha dogrusu plesentadan cıkmaa calısıyordu ama anne karnında deıl yerde bı tişörtün uzerındeydı cok etkılendım o ruyadan

bende rüyamda bebek emzirdim ama nasıl süt fışkırıyor gögsümden....sonra 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim şuan 5 haftalık mercimeğim :)))

çok guzel Allah bagıslasın o ruyadan sonra senmı ablanmı hamıle kaldı canım

merhaba kizlarrr,kibele hosgeldinnalkisalkisalkis
yatarken epey bi dua edip yattim o yüzden anlatiyorum kizlar
bende rüyamdaa cöl gibi bi yerde kosuyordum..heryer yumusak kum ve yüksek ucurum kayaliklari vardi..
sonra bi nehir cikti karsima ve köprüsü yastiktandi-tatlicadiarzu-(rüya iste)
ordan gectim arkama baktim bi ucurumdan kahverengi bi at düstü,cok üzüldüm,hayirlara ciksin insallah:a015:

ben yine adet oldugumu gödüm rüyamda ve bu sabah adet oldum...mafoldumben

bu arada kibelecim hosgeldin özlettin kendini gülüm cok aradik seni.. opuyorumnanaktan

çok guzel Allah bagıslasın o ruyadan sonra senmı ablanmı hamıle kaldı canım

bu rüyadan sonra ablamın

hamile olduğunu öğrendik, bir bebeğini hamileyken kaybetmişti..2

yıldır bekliyorlardı, tam tedaviye başlayacakları ay Rabbim mucizeyi gönderdi...inşallah ne

güzel şekilde sonuçlanır 8 ay sonra.... inşallah herkes tadar bu duyguyu...:Saruboceq:

derinsuuu naberr canım aşağıda gördüm seni topiktesinn hehehe.Bizim rüyalar duraksama dönemine geçtiii.Aman böylesi daha iyiisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol:Balımm bende bu aralar rüyamda bebii göremiyorumbenneyaptımki
Bence de böylesi daha iyizemuszemus

selam, ben görmedim rüyamda kızlar ama 2 arkadaşım rüyalarında beni hamile görmüşler biri yakın arkadaşım bebek istediğimi biliyor ama diğerinin haberi yoktu,
adetim de gecikti bu ay beklemedeyim kızlarrrr , iyi geceler hepinize !!!

Ben de kendim görmemiştim ama,bir arkadaşımın kayınvalidesi rüyaya yatarmış ve Allah'ın izniyle çıkarmış.Rica etmiştim teyze banada rüyaya yatmıştı, bebek için.Rüyasında kucağımda bebek görmüş ama biraz uzak duruyormuşuz teyzeye.Bana senin bebeğin olacak kızım ama biraz vakti var hemen değil demişti.Gerçektende bu rüyanın üstünden 1,5 yıl geçti ve ben mucize bir şekilde hamile kaldım çok şükür..:teytey:

cucum hayırdır dıyelım hayır olsun..
at murat derler ınsallah guzel haberler verecegın zamn gelmıstır..
benmım ılk ggebelıgımde at gormustum..hatta baya gecmıs sayfalşrdada yazdım..kıbelde yorumlamstı..
balkafada bılırŞeniz
ama atın uzerındekı yakuusklu benı kovaladı hıc durmadan..:mymeka:

kızlar ben ruyamda hamile oldugumu gormedim... fakat ilginctir doguma bir hafta kala ruyamda oglumu gordum ...ilginç olan ise ultrasona girdigimde doktorum bana cinsiyetini merak ediyormusun dediginde hayır bilmek istemiyorum demiştim buda ruyamdan 3 gun once idi bu ikinci doktorumdu diger doktorumada cinsiyeti ile ilgili bilgi almak istemedigimi belirtmiştim supriz olsun istedim.. ve ben dogum yaptım kucagıma aldıgım bebek ruyamdaki bebegin aynısı idi ruyamda nasıl gorsuysem oyle bir bebek verildi kucagıma :)

beyaz atli prensin kocisin mi kovaladi yoksaaalkisalkisalkis
insallah canim benimm...ama benim atim düsüyorduubenneyaptımki
birde dün test yaptim negatifti,bugünde kan verdim bakalimm,yine negatiftir ama olsun..diger aya insallah:1rolleyes:

Nazarlık görmek sevinçli haber ve gelişmelere,
Rüyada nazarlık görmek , takmak veya asmak, birbirini kovalayan çok iyi müjdeli haberlere işarettir

Rüyada nazarlık görmek çok güzel haberler almaya yorumlanır.
Rüyada herhangi bir nazarlık çeşidi görmek; ardı ardına çok sevineceğiniz haberler alacağınıza işarettir.

Nazar boncuklu taktığım yüzüğü göreli 10 gün oldu belkide ama hiç haber alamadım nedense kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benı kovalayan cok yakısklı bır aktorlerımızdendı
ısım solemeyım ama kovalayan kısıyı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ıdara testlerı cok saglıklı degıl onu bılıyrum...
en guzelı kan testı..sonucu saat 3 de ogrenecez o zamn :))
olmadıysada hıc canının sıkma
turkıyeye gelcen tatılını yap guzelce

ALLAH BAGISLASIN CANIM AYRICA ÖZUR DILERIM BEKAR OLDUGUNU OKUMAMIŞIMkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…