bizim hikayemiz de şöyleee...
ben ablamın eşini yani eniştemi gördüm rüyamda üzerinde beyaz bir gömlek vardı ve "gülümseyerek size
çook güzel haberlerimiz "var diyordu....eniştemin kardeşi de rüyasında ablamların bembayaz kıyafetli,
sarışın bir erkek bebeği sevdiklerini görmüş..... bir hafta sonra güzel haberi aldık çoook şükür ...:))
bende rüyamda bebek emzirdim ama nasıl süt fışkırıyor gögsümden....sonra 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim şuan 5 haftalık mercimeğim :)))
ayy ne guzel obeyaz leylekle muzu bende gorsem ruyamda keşkekaydirigubbakcemile3
inşaallah canım bebişin tez zamanda sanada sürpriz yapar
çok guzel Allah bagıslasın o ruyadan sonra senmı ablanmı hamıle kaldı canım
derinsuuu naberr canım aşağıda gördüm seni topiktesinn hehehe.Bizim rüyalar duraksama dönemine geçtiii.Aman böylesi daha iyiisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
merhaba kizlarrr,kibele hosgeldinnalkisalkisalkis
yatarken epey bi dua edip yattim o yüzden anlatiyorum kizlar
bende rüyamdaa cöl gibi bi yerde kosuyordum..heryer yumusak kum ve yüksek ucurum kayaliklari vardi..
sonra bi nehir cikti karsima ve köprüsü yastiktandi-tatlicadiarzu-(rüya iste)
ordan gectim arkama baktim bi ucurumdan kahverengi bi at düstü,cok üzüldüm,hayirlara ciksin insallah:a015:
cucum hayırdır dıyelım hayır olsun..
at murat derler ınsallah guzel haberler verecegın zamn gelmıstır..
benmım ılk ggebelıgımde at gormustum..hatta baya gecmıs sayfalşrdada yazdım..kıbelde yorumlamstı..
balkafada bılırŞeniz
ama atın uzerındekı yakuusklu benı kovaladı hıc durmadan..:mymeka:
beyaz atli prensin kocisin mi kovaladi yoksaaalkisalkisalkis
insallah canim benimm...ama benim atim düsüyorduubenneyaptımki
birde dün test yaptim negatifti,bugünde kan verdim bakalimm,yine negatiftir ama olsun..diger aya insallah:1rolleyes:
bu rüyadan sonra ablamın
hamile olduğunu öğrendik,bir bebeğini hamileyken kaybetmişti..2
yıldır bekliyorlardı, tam tedaviye başlayacakları ay Rabbim mucizeyi gönderdi...inşallah ne
güzel şekilde sonuçlanır 8 ay sonra.... inşallah herkes tadar bu duyguyu...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?