daha önce burda rüyamı paylasmıstım yukardaki rüyam ..rüyamın ikinci kısmıda cıktı hersey oğlan cocuguna delalet ediyordu ve öğrendikki oğlumuz olcakmıs darısı isteyenlerin basınaben rüyamda kendi kücüklüğümü kucaklıyordum ve sonra evime döndüğümde balkonum her türlü kuş ve yumurtasıyla doluydu serce leylek kanarya keklik ne ararsanız vardı ve baktım hamileliğe işaret ediyorlar ardından da hamile oldugumu öğrendim ki hiç beklemiyordum cünkü eşim işi nedeniyle evde değildi ve sadece birkere beraber olabilmiştik 3 aydır istiyordum ama o ay dediğim gibi bi araya gelememiştik cok fazla ve umudum yoktu acıkcası ama şimdi 8 haftalık ( hamileyim darısı isteyen herkezin basına bizlerde umarım sağ salim dünyaya getiririz meleklerimizi
canim ya cok sevindim. masllah herseyi gormussun ruyanda.
kızlar ben adet olmam gereken sabah rüyamda rahmimi gördüm ve rahmimin içinde bi erkek bebek vardı. rüya beni çok etkiledi. sonra adet olmayınca 4. gün test yaptım. pozitif çıktı. hamileyim. inşallah sizlerede Allah nasip eder kızlar inşallhh
bende rüyamda süslenmişş aynaya bakııyodum. cok güzeldim.kafamda da kıırmıızıı cok güzel oyalarıı olan bir tülbent vardıı. kayıınvalideme anlattııgıımda. hamile kalacagıımıı söylemişşti:)
1 hafta sonraa güzel haberi verdim. su an 9 ayılıık cok güzel bir kıızıım var.allah herkese nasip etsin.
balımm canım benimmm rüyalarr süperrrrr...bak diyim sen yine beklemiyon yaaa bir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kırmızı kafa 9 ay gelmezzz inşşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:Şeniz
Kizlar cok tesekkur ederim. ben de sizi cok ozledim. Allah ruyalarinizi hayra cikarsin insallah. Guzel guzel ruyalar gorun. Ben artik hic ruya gormuyorum. ya da hatirlamiyorumsadece gecenlerde kizimi gordum. yesil gozleri varmis. ki ailede yesil gozlu yok. yani impossible. bakalim 8 haftam kaldi. dua edin kolay bir dogum olsun. normal dogum istiyorum Allah'tan bir mani cikmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?