Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Ayçacımmm umarım rüyalar gerçek olurr..ben hep ne derdim biliyormusun allahım rüyamda biri gelse ve bana desekiii ;senin bebeğin olacak dese sakın dert etme dese deeee bende hayatımı rahattt rahat yaşasammm nede olsa er yada geç bebeğim olacak diye düşünsem diye dua ediyorumm.ama benim dualarım sana tutmuş sayalımmm ..bence o sesi dinle ve rahatt rahatttt bekleee ...emin ol er yada geç olacakkk..ben rüyalarıma inanıyor ve güveniyorum çünkü hep gerçekleri yansıtmıştır bana ve hep doğruları görmüşümdürrrr..bizler bence temiz kalpli birer anne adayıyızz ,çünkü birbirimizee destek verebiliyorsak ,mutluluğumuzu paylaşabiliyorsak,beraber sevinip beraber ağlıyorsak bence bizden iyisiii yooookk ..bunu herkes böle bilsinnnn kardeşimmmm...hepimiz iyi birer anne olacağızzz ,,,,rahat olun ,,mutlu olun,hayatımızın keyfini sürelimm değilmiiiia.sa.s

inşallah olur hylszr cim allah hepimizin dualarını duysu kucağımızı boş bırakmasın :Saruboceq:melekleriize kawuştursn :ecrin_bebek:

kıızlar ben de habire hamilyim görüyorum rüyamda acaba çok kafaya taktığımdan mıdır bilemiyorum. inşallah rüyalarım gerçek olur sizinde benimde:ecrin_bebek:

benim eşimde görmüş elinde yumurtadan civciv yavrularını çıkartıyomuş hayırlısı bakalım bende sütler akıyodu göğsümden o ay kimyasal gebelik geçirdim

kızlar selam..
bende rüyamdaa üzeri küçük küçük çiçek şekerli çikolata yiyordum hayırdır inşallah diyelim..
kibelecim ve balsuratım yorumlarsanız sevinirim canlarım öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanDerinimm selam canımm.Rüyann Hayırlara gitsinn inşallahhh...
çikolata:Ferah ve sevince
Rüyada şeker görülmesi, ferahlığa, sevince, kolay ve rahat bir rızka işarettir ...
Kadının çiçek görmesi hamilelikle gelecek sevince
hihoyyythihoyyythihoyyyt
derinimm anlamlar bunlarr birleştirirsekk:lepi:Bebişşin gelmesi çok yakın:lepi:

Hanefi mezhebinde rüyalara itibar edilmez. Ama yorumlara bakmak adet olmuş. Bence fazla kaptırmayın.

günaydın kızlarrr bende rüyamda gebelik testi yapıyorum ve çift çizgi hemen beliriyor allah allah diyorum daha 5 gün var reglime ki gerçekten öyle 27 haziranda olmam gerekiyor inanamıyorum sonra idrar testinin başka bir kağıdı var ayıptır onada çişimi yapıyorum yine upuzun çift çizgi beliriyor kağıtta:)))))))))))))))) kafayı yedim ben böyle rüyalarda görmem genelde ama hayırlısı şekerler:)))

aynen yaaaa ne düşündüm ne test yaptım bu güne kadar bu sabah rüyamda test yapmışım çift çizgi var hemde çok belirgin kıpkırmızı bide güya testin yan tarafındada işaretler varmış işte çocuk kız olcak erkek olucak yada ikiz diye atmışım testi biri bana diyor baktın mı neyin olacakk hayır görmedim orasını bilmiyordum diyip üzülüyorum hadi hayırlısı bakalım çıkar inşallah bende yazarımm siz lere

ay inanmiyorum,bende benzer bir rüya gördüm..test yaptim cift cizgi cikti,yanimda birisi var annem sanirim...anne bak hamileyim oglum olacak diyorum..güya testte belliymis cinsiyeti...
hepimizin rüyalari hayirlara ciksin insallah...
birde bi sürü un cuvalim vardi..bazilarinin icinde bugday vardi,degirmene götürüp satalim diyordum..nedir acaba...
hakkimizda hayirli olan olsun kizlar

aayy kızlar inanmıyorum yaa inşallah bu ay iyi haberlere vesile olur bu rüyalar.

aynı rüyayı görmekte enteresan ki ben kolay kolay böyle rüyalar görmem gerçi bilinçaltında nasıl taktıysam:))))

inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay

slm arkadaslar.benimde bugün adetten sonra 14.günüm.bütün yumurtlama belirtileri var ve zaten kac gündür calismalar devam ediyor:))bu gece yani tam yumurtlama gününde ilginc rüyalar gördüm ve rüya tabirinde hepside bebege isaret,hayirdir.
30 yasindayim ilk defa gördügüm rüya cok affedersiniz ama sümük gördüm.sümük,sümkürmek cocuga isaretmis.aynaya bakarak sümkürdüm.aynada ayni sekilde cocuk demekmis.acaba yumurtam döllendide hepsini ayni gecemi gördüm ne.kirmizi güller,hamile oldumu gördüm.görümcemi gördüm oda hamileymis ikiz bebek bekliyomus güya.onun zaten iki tane oglu var ve bebek düsünmüyor artik.sonra altin kolye taktim hemde iki tane.bir bakiyosunuz ikiz oluyomus.aranizda varsa buna benzer rüya gören paylasin kizlar.yorumlarinizi bekliyorum.ayni sekilde iki haftaya kadar hamile oldugumu ögrenirsem,bende paylasicam zaten.rüyalar ins.gercek olur

canim hayirlisi olsun. ne guzel ruyalar gormussun oyle. ben ruyalara inaniyorum.

Balcim insallah senin ruyalarin da cikacak yakin zamanda. lohusa yatagimda hepinize dua edecegim insallah.

canim hayirlisi olsun. ne guzel ruyalar gormussun oyle. ben ruyalara inaniyorum.

Balcim insallah senin ruyalarin da cikacak yakin zamanda. lohusa yatagimda hepinize dua edecegim insallah.

Kibelem inşallah çıkıcak ama çıkmıyo valla:roflol:
Duaların için allah razı olsunn:Saruboceqpuyorumnanaktan

Derinsumm yetiş nan rüyadaşım benimm:jeyyar::jeyyar:sırnaşık şey
Dün akşam yine saçma sapan rüya gördümkaydirigubbakcemile3Güya yeniden 2.ye eşimle evlenicekmişim..Gelinliğimi diktirdiğim yere yani eski patronuma gidiyorum.kaydirigubbakcemile3Çok güzell bir modelll diktiricem diyorum.Sonra Karşıma bir sürü 10 kişiye yakın bembeyaz gelinlik giymiş kızlarıı çıkarıyorrr.Bunların arasıdan model seçebilirsin diyokaydirigubbakcemile3Bende hiçbirini beğenmedim daha farklı birşey istiyorum dedimkaydirigubbakcemile3Ulaa 2.düğün etmek nerden çıktı anlamadım rüya işteee hayır olsunn inşallahh:1rolleyes:

Sonra yine bu sabaha arşı rüyamda bir adam bana baklava veriyorr.Ama sadece 1 dilimkaydirigubbakcemile3 Sonra o 1 dilim baklavayııı yiyorummm.Allahım o nasıll tat ,lezzettir:1shok:Harika bir tadı vardııı...Anneme diyorum ben 1 tane daha istiyorumkaydirigubbakcemile3Yok Kızım dıyo adam 1 tane veriyomuş:roflol:

Rüyada baklava görmek müjde isaretidir. Rüyasinda baklava yedigini görmek müjdeli bir haber alacagina...Anlamıda buymuş baktım şimdisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Hayırdır inşallahh hayıerdır inşallahh canım :Saruboceq:
çok güzel bir rüya gördüğün inşallah hamişliğe işaretttirrrr :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…