Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Balımm yettim garriiiiŞeniz
Hemen yorumlayayım gulümkaydirigubbakcemile3bak şimdik,gelinlik görmek zaren bbebeğe işarettir bilmem biliyor musun?senin karşına şimdi birsürü gelinlikli demeyeyim de birsürü hamile karı dizilmiş ama sen bunlardan daha tatlı bir hamış olacaksın manasında begenmemişsin çaktınnnn:jeyyar::Saruboceq: yaniii artık inşallahh sıra seninidir demek kuşum:Saruboceq:baklava yiyen birkaç kişiyi hamile duydum ben bu topicte...yani bunun yorumu da inşallah bebiştir...bebegin olacak ama sen ikinciyi de isteyeceksinn:jeyyar:
Allahım nooolurr bu defaa boşa görmüş olmasın balımm,sen büyüksün Rabbim:Saruboceq:

Tatlım hayır olsun inşallah...bende çok gördüm böyle rüyalar..yani birazda bilinçaltı gülüm aklımız testlerde adet gününde oldugu için çok görüyoruz bu test yapma adet olmak gibi rüyaları...valla inşallah seninki çıkar ama benimki tam tersi çıktı hep...yani ben diyorum zaten,eger bitgün rüyamda test yaypıp negatif çıktıgını görürsem o zaman pozitiftirkaydirigubbakcemile3

canim yahu ben baklava ile anlamistim hamile oldugumu. yani anlamsitim derken anlamamistim ama o ay hamile kalmistim. hadi insallah.

keske gelinligi de giyseydin tam olurdu.

yaa zaten rüyayı gördükten 6 gün sonra regli oldum:)))))))) şimdi yeni döngünün 12. günü :))) bu ay inşallahh :Saruboceq:
artık bu aya rüyada pek görmem böyle rüyalar yani işte bilinçaltına nasıl empoze ettiysemm herkes gibimm kaydirigubbakcemile3

canim yahu ben baklava ile anlamistim hamile oldugumu. yani anlamsitim derken anlamamistim ama o ay hamile kalmistim. hadi insallah.

keske gelinligi de giyseydin tam olurdu.
hihoyyytkibelem inşallahh öyledirr canım.AMA bu ilk baklava yiyişim olmadığı için ben yinede inanmıyom bu rüyaya:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Allah iyiliğini versinn koptumm yorumunaasırnaşık şeysırnaşık şeyinşallah inşallah kaydirigubbakcemile3

aay canım yaa nolcak sanki , hem belli mi olur belki ben bi ay öncesinden görüyorumdurrr kaydirigubbakcemile3
evet inşallahhhhhhhh:Saruboceq:bakarsın seninki düz çıkar benimkiler terse gidiyo dakaydirigubbakcemile3
Balımm sen sagol gulümmmŞeniz
içimden öyle geliverdi esprili yaklaştım ama cidden baklava ve gelinlik görmek genelde çocuktur...:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3Dün akşam sürü şeklinde ayağımı karınca sardıkaydirigubbakcemile3

salonda bi baktım yerdeki halı değişmiş yazın koyduğum halının yerinde kışın koyduğum büyük bir halı var kaynanamın verdiği halı serilmiş. allah allah heralde annem serdi diyorum ama halıyı enine değil boyuna sermiş. bende de neyse iyi durmuş sorun değil diyorum.
bi akşamda dolabı açtım kavun var kavunu hatırlıyorum başka bişi hatırlamıyorum
bi akşamda yine eşimin bana aldığı altın bileklik kolumdaymış aynada kendimi görüyorum kendime bakarken bileğimdeki altın gözüme çarpıyo şaşırıyorum aa takcam takcam diyodum takmışım diyorum ama gözümü aldı aynada
bu kadar kızlar züğürt tesellisi gibi her gördüüm rüyayı hayra yani bebeğe yoruyorum gerçi daha o günlere çok var ama neyse hayırdır inşallah

ayyy rüyada olsada bebek emzirmek kucaklamak hamile olduğunu görmek ne kadar güzel yaa
bende teyzemin kızını gördüm dün gece hamileymiş bizden saklamış kızmış bebeğide hafiften kıskanıyodumda ben ondan 2 yıl önce evlendim o benden önce çocuk yapıyo diye
inşallah bi bebek bekliyoz allahım bu rüyaların üstüne duy sesimizin güzel rabbim..

yengemi hamile gördüm doğum sancısı çekiyordu
sonra halamın bir çocuğu daha olmuş küçücük bişi onu seviyordum
2-3 kez gördüm bu rüyayı=bebeğim olmuş emziriyordum çok tatlıydı ama hep erkek çocuk görüyorum hayırlısı artık..
en son 2 gün önce gördüm rüyamda 3 aylık hamileydim göbişim şişmiş kocuman mutluluktan uçuyordumm .. 8-10 gün sonra belli olacak hayırlısıyla duy sesimizi rabbim bizede sağlıklı evlatlar ver!.. amin..

Küçük bir bebişin ağzından pozitif idrar testini aldım:1shok::hooray::roflol::roflol:
Uyandığımda çok güldüm ben yaa ne abuk bişey anlamıda yoktur herhalde tamamen bilinçaltı gibi bişey yafff:kedi:

ben hamileyken kendı bebışimi gördüm rüyamda şimdilerde düşünüyorum da gerçekten aynı rüyamda ki bebek yani rüyam çıktı rabbım isteyıp bebek arayanlarda versin inş..

bebeğimin olacacağını rüyamda gördüm kucağıma bir erkek bebek verdiler bu senin dediler o zaman daha günüm geçmemişti doktora gitttim hamilesin dedi şok oldum suan doğumuma bır hafta var rüyamda gördüğüm bebek gerçekten benim bebeğim mi onu çok merak ediyorum darısı tüm isteyenlere

adet gunum yaklasıyor yıne bebek ruyaları gormeye basladım ama bu ay bebek deılde bebek elbıselerı goruyorum hepmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…