Derinsumm yetiş nan rüyadaşım benimm:jeyyar::jeyyar:sırnaşık şey
Dün akşam yine saçma sapan rüya gördümkaydirigubbakcemile3Güya yeniden 2.ye eşimle evlenicekmişim..Gelinliğimi diktirdiğim yere yani eski patronuma gidiyorum.kaydirigubbakcemile3Çok güzell bir modelll diktiricem diyorum.Sonra Karşıma bir sürü 10 kişiye yakın bembeyaz gelinlik giymiş kızlarıı çıkarıyorrr.Bunların arasıdan model seçebilirsin diyokaydirigubbakcemile3Bende hiçbirini beğenmedim daha farklı birşey istiyorum dedimkaydirigubbakcemile3Ulaa 2.düğün etmek nerden çıktı anlamadım rüya işteee hayır olsunn inşallahh:1rolleyes:
Sonra yine bu sabaha arşı rüyamda bir adam bana baklava veriyorr.Ama sadece 1 dilimkaydirigubbakcemile3 Sonra o 1 dilim baklavayııı yiyorummm.Allahım o nasıll tat ,lezzettir:1shok:Harika bir tadı vardııı...Anneme diyorum ben 1 tane daha istiyorumkaydirigubbakcemile3Yok Kızım dıyo adam 1 tane veriyomuş:roflol:
Rüyada baklava görmek müjde isaretidir. Rüyasinda baklava yedigini görmek müjdeli bir haber alacagina...Anlamıda buymuş baktım şimdisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
günaydın kızlarrr bende rüyamda gebelik testi yapıyorum ve çift çizgi hemen beliriyor allah allah diyorum daha 5 gün var reglime ki gerçekten öyle 27 haziranda olmam gerekiyor inanamıyorum sonra idrar testinin başka bir kağıdı var ayıptır onada çişimi yapıyorum yine upuzun çift çizgi beliriyor kağıtta:)))))))))))))))) kafayı yedim ben böyle rüyalarda görmem genelde ama hayırlısı şekerler:)))
Derinsumm yetiş nan rüyadaşım benimm:jeyyar::jeyyar:sırnaşık şey
Dün akşam yine saçma sapan rüya gördümkaydirigubbakcemile3Güya yeniden 2.ye eşimle evlenicekmişim..Gelinliğimi diktirdiğim yere yani eski patronuma gidiyorum.kaydirigubbakcemile3Çok güzell bir modelll diktiricem diyorum.Sonra Karşıma bir sürü 10 kişiye yakın bembeyaz gelinlik giymiş kızlarıı çıkarıyorrr.Bunların arasıdan model seçebilirsin diyokaydirigubbakcemile3Bende hiçbirini beğenmedim daha farklı birşey istiyorum dedimkaydirigubbakcemile3Ulaa 2.düğün etmek nerden çıktı anlamadım rüya işteee hayır olsunn inşallahh:1rolleyes:
Sonra yine bu sabaha arşı rüyamda bir adam bana baklava veriyorr.Ama sadece 1 dilimkaydirigubbakcemile3 Sonra o 1 dilim baklavayııı yiyorummm.Allahım o nasıll tat ,lezzettir:1shok:Harika bir tadı vardııı...Anneme diyorum ben 1 tane daha istiyorumkaydirigubbakcemile3Yok Kızım dıyo adam 1 tane veriyomuş:roflol:
Rüyada baklava görmek müjde isaretidir. Rüyasinda baklava yedigini görmek müjdeli bir haber alacagina...Anlamıda buymuş baktım şimdisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Tatlım hayır olsun inşallah...bende çok gördüm böyle rüyalar..yani birazda bilinçaltı gülüm aklımız testlerde adet gününde oldugu için çok görüyoruz bu test yapma adet olmak gibi rüyaları...valla inşallah seninki çıkar ama benimki tam tersi çıktı hep...yani ben diyorum zaten,eger bitgün rüyamda test yaypıp negatif çıktıgını görürsem o zaman pozitiftirkaydirigubbakcemile3
çiçekcigimm pardon canım tarihe yeni bakmak aklıma geldi sen o rüyayı haziranda görmüşsünkaydirigubbakcemile3
hihoyyytkibelem inşallahh öyledirr canım.AMA bu ilk baklava yiyişim olmadığı için ben yinede inanmıyom bu rüyaya:jeyyar:canim yahu ben baklava ile anlamistim hamile oldugumu. yani anlamsitim derken anlamamistim ama o ay hamile kalmistim. hadi insallah.
keske gelinligi de giyseydin tam olurdu.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Allah iyiliğini versinn koptumm yorumunaasırnaşık şeysırnaşık şeyinşallah inşallah kaydirigubbakcemile3Balımm yettim garriiiiŞeniz
Hemen yorumlayayım gulümkaydirigubbakcemile3bak şimdik,gelinlik görmek zaren bbebeğe işarettir bilmem biliyor musun?senin karşına şimdi birsürü gelinlikli demeyeyim de birsürü hamile karı dizilmiş ama sen bunlardan daha tatlı bir hamış olacaksın manasında begenmemişsin çaktınnnn:jeyyar::Saruboceq: yaniii artık inşallahh sıra seninidir demek kuşum:Saruboceq:baklava yiyen birkaç kişiyi hamile duydum ben bu topicte...yani bunun yorumu da inşallah bebiştir...bebegin olacak ama sen ikinciyi de isteyeceksinn:jeyyar:
Allahım nooolurr bu defaa boşa görmüş olmasın balımm,sen büyüksün Rabbim:Saruboceq:
evet inşallahhhhhhhh:Saruboceq:bakarsın seninki düz çıkar benimkiler terse gidiyo dakaydirigubbakcemile3aay canım yaa nolcak sanki , hem belli mi olur belki ben bi ay öncesinden görüyorumdurrr kaydirigubbakcemile3
Balımm sen sagol gulümmmŞenizhihoyyytkibelem inşallahh öyledirr canım.AMA bu ilk baklava yiyişim olmadığı için ben yinede inanmıyom bu rüyaya:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Allah iyiliğini versinn koptumm yorumunaasırnaşık şeysırnaşık şeyinşallah inşallah kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3Dün akşam sürü şeklinde ayağımı karınca sardıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?