Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

çooook bebiş rüyalrı gördüm çokkkk hamile olduğumu bebek emzirdiğimi gördüm haddi hesabı bile yok hatta çokkkk regl olduğumu gördüm çift çizgili test gördümmm hemde çokkkkk ama yok işte bebek yok

Canım hiç dert etme çünkü bebek hamileyken bile yediklerinden ilk haftalar beslenmiyor korkma.Allah öyle bi düzen yaratmışki sen hamile kaldığını öğrenene kadar O bebeğini koruyor ve zaten düşen bebeklerin % 80 ininde sağlıksız bebek olduğunu biliyormuydun .Ayrıca bişi daha söyleyeyim benim bir arkadaşım üstüne görüyordu ve hamile kaldığını anlamıyordu 2. bebeğe hamileyken ne antibiotik kullanmadığı kaldı nede yapmadığı rejim . 4.aydan sonra öğrendi hamile olduğunu . Ve doğuma girerkende hamile kalmadan önceki halinden 8 kilo azdı kilosu ama maşallah oğlunu görmelisin nur topu gibi...Sende hiç dert etme bak nurtopu gibi doğuracaksın inşallah bak burdan duyuralım rüyanda çıktı Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Bende yakında göğüslerimden süt geldiğini gördüm hatta ilk önce bastırdım uğraştım gelmesi ikinci denememde fışkırdı inşallah Allahım bizede o duyguyu yaşatsın:Saruboceq:

Son düzenleme:

Derincim ben e baklava yemistim bebegim o ay geldi. hadi hayirlisi insallah.

kısslarr kusuruma bkamayınn yorumlarınızı yeni gördüm vallahkaydirigubbakcemile3
balımm valla bilemiyorim ki kuşum bu rüyayı gördügümü bile unutmuşum..malum kafam hangi konuya çalışıyor bu aralar biliyorsun:çok üzgünüm:hayırlısı inşallah...Şeniz

kibelemm sagol canım hayırlısı diyelim:Saruboceq:

bugüne kadar hamilelikle ilgili çok rüya gördüm ama hiç biri çıkmadı

bu ay bebek için tedavideydim

mikroenjeksiyon yaptırdım

ama bu arada hiç bebekle ilgili değil rüya bile görmedim

sadece dün yani cumartesi sonucumu aldım

perşembe günü araba bayadır kullanmıyordum arabamızı kullandığımızı gördüm bizim araba beyaz annem beyaz hayırdır dedi

ve teste gideceğim gece ise

hamileyim ama hamile olduğumu kimseye söyleyemiyormuşum korkuyormuşum nazar değecek diye

benim rüyada böyle işte

bu arada
HAMİLEYİM

Ben kurtlandıgımı gordum anlamına baktım kurtlanmak derken bıyerım kanıcak bacagım felan kan yerıne kıl kurdu gıbı topraktan cıkan olurya soluncan gıbı ayy dıyorum ust uste aylar oncesınden gormeye basladım meger hamıleymısım ıkıncı bebegımdede aynı ruyayı gordum hamıle oldugumu anladım gunum gecıkmeden ruyası gelıyor adeta :)) heee buarada anlamı cogalma akrabaların artması vs gıbı seylerdı

ben son bir haftadir surekli ruyamda hamile oldugumu ve insanlara soyledigimi goruyorum.Annemde gecen gece ruyasinda benim ve bikac cocukluk arkadasimin ucurumdan ucup oldugumuzu gormus ama gordugu butun arkadaslarim hamile(yani ruyada degil normal hayatta hamileler su anda) sonra uzerimize beyaz bir carsaf ortmusler annem ruyasinda butun gece aglamis sabah 5 te uyanmis ve ici aciyomus sabaha kadar uyuyamamis sizce bu ne demek? bu ay da hayatimda ilk defa adetim gecikti ama test yaptim hamile degilim (((

uzun zamındur ruya gormuyordum ama dun bır ruya gordum..
etkılendım ayrıca..
ıkız beebklerım varmıs bır kız bır erkek..
ben bebeklerı sabah uyutuyorum..gece oluyor mınkler hala uyanmıyor..derken annem geldı..
annem telasla anne bebkler öldu hıc kalkmadılar dedım..
annemde bebeklere baktı uyuyorlar bak olmemişler dedi.
sonra annem bebegın bırını aldı banyo yaptırdı..bebek o kadr guzeldıkı..agzında emcekle..
bembeyez tombıkten gobeklı bır bebektı..
sacları sıyah cok seker bır bebektı

Anam kendini her gelinlikli görüşte hamile kalırmış..Kızıma hamileyken ben annemin yanında kız çocuğu görmüştüm..şimdide hamileyim annemin yanına bir erkek çocuğu vardı..Ama buda kızmış..Hayırlısı..Allah olmayana da nasip etsin..

Dün akşam rüyasında beni görmüşkaydirigubbakcemile3Eli ile karnıma tutuyormuş.Karnımda bişi hissetmiş bu nedir demiş sonra banakaydirigubbakcemile3bende o bebeğimiz demişim.Doktora gidicez doktorda bakıcak demişimkaydirigubbakcemile3

hanımlar meraba... ben yeni hamileyim. eşim 1 ay önce bi rüya gördü bir kız çocuğu gelip. bebek ruhumu arıyorum demiş... çok etkilendik. çocuk niyetimiz yoktu ondan sonra karar verdik. ve şu an hamileyim. ama daha erken olduğu için heralde ultrasonda bişey görünmedi...yarın yine gideceğim... çok heycanlıyım... darısı diğer rüya görenlerin başına:)

hanımlar meraba... ben yeni hamileyim. eşim 1 ay önce bi rüya gördü bir kız çocuğu gelip. bebek ruhumu arıyorum demiş... çok etkilendik. çocuk niyetimiz yoktu ondan sonra karar verdik. ve şu an hamileyim. ama daha erken olduğu için heralde ultrasonda bişey görünmedi...yarın yine gideceğim... çok heycanlıyım... darısı diğer rüya görenlerin başına:)
kaydirigubbakcemile2

ben ilk hamileliğimde görmüştüm rüyasını...zira o bebeğimi kaybettim hayırlısı buymuş mevlam onun dünyada kısmeti yokmuş ki yanına almış.....

canlarr selam..rüya topicimiz kaçıncı sayfalara düşmüş öyle yaff kimse görmüyor mu rüya:)))

ben dün gece kendimi koca bir yatagın üzerinde gördüm...hani şu yatak kılıfları varya ince havlu gibi..onlardan geçiriliydi sacece bembeyazdı...
kadının biri geldi sonra,ben onu yeni serdim neden yatıyosun dedi:1shok:
çok saçma bir rüya dimi...hee birde çok güzel bir suda normalde yüzdügümden çok daha güzel yüzdügümü gördüm..hayır olsun inşallah..
balımmmmm neredesin kuşum gelde yorumlaaa.kibelem canım sende tatlım hadi gelinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:kedi: Benim rüyamada bir el at rüyadaşım:jeyyar:
Bembeyaz yatak kılıfı çokk güzelll hayır olsunnnn canımopuyorumnanaktan
Yüzmenin anlamına baktım şimdi::kedi:bir çok günah islediginizden dolayi ruhunuzun azap çektigine ve bu günahlardan arinmak için mutlaka ibadetlerinizi siklastirarak Cenab-i Hakk'tan(CC) af ve magfiret etmesini talep etmenizin gerektigine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada denizde yüzdügümi gören kimse alimse ilimde arzu ettigi seye ve istegine kavusur

bebişimm hemen yettim kııısss çok sagolopuyorumnanaktan
hmmm evet gerçektende ibadetlerimi tam yapamadıgım için kendime kızıyorum belkide bu yüzden gördüm deniz rüyasını:bbo:

ayyy senin rüya fenaa kızz çok güzel yaniiiikaydirigubbakcemile5
hadi inşallah gerçegini yaşarsınız canım yaaa...opuyorumnanaktan
belkide yakındır kızz malum olmuştur hadi inşallah:Saruboceq:
valla yorum olarak nasıl desem bu olayı eşinin de çok istedigini ama sana çok çaktırmadıgını aslında hep bunları düşledigini çıkarttım...nasıl ama:jeyyar:
ve bu düşündügü şeyin çok yakında olacagını:Saruboceq:

:dance::dance: :dance: eVET çaktırmıyorlar ama bizim kadar çok istiyorlarrrr

Balımm canım benim derinsu canım yaaaopuyorumnanaktan
Benim rüyamada bir el atın kıslar...:1ninca:
Rüyamda başka biri doğum yapıyor bebeği erkek ama zenci:1shok::1shok:
Ben bebeği kucağıma alıyorum ve kendi içimden diyorumki bir tuhaflık var bu bebek neden zenci diye dah sonra annesine soruyorum kadın bana sadece gülümsüyor hiç cevap yok oan da uyandıma ma aklımda kaldı yania.s
Ayy ne acayip değilmikafamçokkarıştı

hırçınımm canımm msnde hiç yoksun yabenneyaptımki

Zencinin anlamına baktım :asigim:Rüyada güler yüzlü bir zenci, ani haber müjde olarak yorumlanır.....genç bir kadın için yabancı memleketten sevineceği habere,

Balımmmopuyorumnanaktan
Çok teşekkür ederim canimm yaa inşallah müjdemi alırım haftaya akmı karamı gorcez bakalımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…