Bal surat, Hayal kız valla korktum şimdi! tatlicadiarzu
Aslında bende iki gün önce rüyamda göğüslerim kocaman olmuş ve sıkınca süt geliyordu, annem hamile olduğumu söylüyordu rüyamda! senağlama Annemide nasıl özlemişim, ahh ahh..
Ama ben bu ay hamile kalmayayım diye korundum çünkü antibiyotik içmek zorunda kaldım. Kör gözüne şimdi bide kazara hamileysem ne yaparım ben??? kafamçokkarıştı
opuyorumnanaktanDerinimm selam canımm.Rüyann Hayırlara gitsinn inşallahhh...
çikolata:Ferah ve sevince
Rüyada şeker görülmesi, ferahlığa, sevince, kolay ve rahat bir rızka işarettir ...
Kadının çiçek görmesi hamilelikle gelecek sevince
hihoyyythihoyyythihoyyyt
derinimm anlamlar bunlarr birleştirirsekk:lepi:Bebişşin gelmesi çok yakın:lepi:
Derincim ben e baklava yemistim bebegim o ay geldi. hadi hayirlisi insallah.
Benim rüyamada bir el at rüyadaşım:jeyyar:Dün akşam rüyasında beni görmüşkaydirigubbakcemile3Eli ile karnıma tutuyormuş.Karnımda bişi hissetmiş bu nedir demiş sonra banakaydirigubbakcemile3bende o bebeğimiz demişim.Doktora gidicez doktorda bakıcak demişimkaydirigubbakcemile3
Bembeyaz yatak kılıfı çokk güzelll hayır olsunnnn canımopuyorumnanaktancanlarr selam..rüya topicimiz kaçıncı sayfalara düşmüş öyle yaff kimse görmüyor mu rüya:)))
ben dün gece kendimi koca bir yatagın üzerinde gördüm...hani şu yatak kılıfları varya ince havlu gibi..onlardan geçiriliydi sacece bembeyazdı...
kadının biri geldi sonra,ben onu yeni serdim neden yatıyosun dedi:1shok:
çok saçma bir rüya dimi...hee birde çok güzel bir suda normalde yüzdügümden çok daha güzel yüzdügümü gördüm..hayır olsun inşallah..
balımmmmm neredesin kuşum gelde yorumlaaa.kibelem canım sende tatlım hadi gelinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:kedi:
Benim rüyamada bir el at rüyadaşım:jeyyar:
Bembeyaz yatak kılıfı çokk güzelll hayır olsunnnn canımopuyorumnanaktan
Yüzmenin anlamına baktım şimdi::kedi:bir çok günah islediginizden dolayi ruhunuzun azap çektigine ve bu günahlardan arinmak için mutlaka ibadetlerinizi siklastirarak Cenab-i Hakk'tan(CC) af ve magfiret etmesini talep etmenizin gerektigine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada denizde yüzdügümi gören kimse alimse ilimde arzu ettigi seye ve istegine kavusur
bebişimm hemen yettim kııısss çok sagolopuyorumnanaktan
hmmm evet gerçektende ibadetlerimi tam yapamadıgım için kendime kızıyorum belkide bu yüzden gördüm deniz rüyasını:bbo:
ayyy senin rüya fenaa kızz çok güzel yaniiiikaydirigubbakcemile5
hadi inşallah gerçegini yaşarsınız canım yaaa...opuyorumnanaktan
belkide yakındır kızz malum olmuştur hadi inşallah:Saruboceq:
valla yorum olarak nasıl desem bu olayı eşinin de çok istedigini ama sana çok çaktırmadıgını aslında hep bunları düşledigini çıkarttım...nasıl ama:jeyyar:
ve bu düşündügü şeyin çok yakında olacagını:Saruboceq:
Balımm canım benim derinsu canım yaaaopuyorumnanaktan
Benim rüyamada bir el atın kıslar...:1ninca:
Rüyamda başka biri doğum yapıyor bebeği erkek ama zenci:1shok::1shok:
Ben bebeği kucağıma alıyorum ve kendi içimden diyorumki bir tuhaflık var bu bebek neden zenci diye dah sonra annesine soruyorum kadın bana sadece gülümsüyor hiç cevap yok oan da uyandıma ma aklımda kaldı yania.s
Ayy ne acayip değilmikafamçokkarıştı
hırçınımm canımm msnde hiç yoksun yabenneyaptımki
Zencinin anlamına baktım :asigim:Rüyada güler yüzlü bir zenci, ani haber müjde olarak yorumlanır.....genç bir kadın için yabancı memleketten sevineceği habere,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?