Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

canım bencede müjde geliyor olmalı...:)))
hadi hayırlısı inşallah:Saruboceq:

ben gecen hafta namazimi kilip yattim ve allaha dua ettim rabbim nolur bana rüyalarimda göster bebegimi olucakmi diye...o gece rüyamda bi oglum olmus cok güzel bir bebek... bebegimle beraber okula gidiyorum sinifta ders dinliyorum.. sonra bir arkadasim yanima gelerek ay bu cocugun burnu hep sümük dedi.. baktim gercektende sümük vardi burnunda bebgimin hemen sildim temizledim neyse öyle uyanmisim.. tabirlere baktim hemen sabah. erkek bebek müjdeli haber ve sümükte cocuk demekmis.. vee evet bugün hamile oldugumu ögrendim kizlar cok mutluyum sanki rüyada gibiyim... allahim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu:Saruboceq:

Ben de son iki aydır devamlı rüyamda gelin olduğumu ve gelinlik görüyorum. Çok garip geliyor devamlı gelin olduğumu görmem dimi.Güleceksiniz ama evvelki gün gelinliğimi çıkardım içine baktım o kadar kafam takıldı ki :))) Hayırdır inş. Adetim dört gün geçti dua edin inş. bu ay olur. Ben de yaklaşık 1,5 sene bekleyenlerdenim.

sanmur06
canım tebrikler çok sevindim allah kucağına almak nasip etsin opuyorumnanaktan

canim cok üzüntülü günler geciriyoruz malesef hamile degilim neden neoldugunu bilmiyorum su an.. 4 tane test yaptim hepside positif di doktora gittim doktorda onayladi ama malesef bugün adet oldum cok kötüyüm... mafoldumben

bende hep rüyalarımda hamile olduğumu karnım burnumda tabi sonra hamile arkadaşımı regli olduğumu şeker yediğimi evin kapısını çalıp içeri giren bi çocuk felan vs... görüyorum ama her defasındada adet oluyorum ters geliyo bana rüyalar galiba ama inş bebeğim gellirde bende rüyalara takılmam diyorum

canim cok üzüntülü günler geciriyoruz malesef hamile degilim neden neoldugunu bilmiyorum su an.. 4 tane test yaptim hepside positif di doktora gittim doktorda onayladi ama malesef bugün adet oldum cok kötüyüm... mafoldumben

canım belki ara kanamasıdır kendini üzme doktor onayladıysa doğrudur sen tekrar git veya telefonla görüş doktorla aklım karıştı bence ara kanamaopuyorumnanaktan

bende gecen ay hergun ruyamda bebek goruyordum, sanirim bilincalti , dogum yapiyorum, kiz cocugum oluyor vs vs. hatta gecen ay esimde gormus tu, biraz umutlanmistik, ama adet oldum, hayirlisi, herseyi ruyaya yormamak gerekir bence.Nasip bu gibi seyler.

kızlar bende geçen akşam gördüm birşeyler..
bekar olan amcamın kızının çocugu varmış göyakaydirigubbakcemile3
bana diyolar ki onun oglan hemde sarı saçlı.
bende diyorum ki " aaaa benimki de erkek hemde sarışın" kaydirigubbakcemile3
balım gelde söyle bakam mkısss nedir ne degildir:)))

Rüyadaşımm öncelikle hayırlıı olsunn rüyankaydirigubbakcemile3

Hımm ne desemkisırnaşık şeyşeyykaydirigubbakcemile3senin amca kızı yakında evlencek çocuk yapcakk

seninkide yoldaakaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
salladım tabii:asigim:hayır olsun canım

balım derinsu benimde rüyamı yorumlarsanız sevinirim
bende rüyamda elma ağaçları gördüm alçak ama bir elması var inanamassınız kırmızı parlak ışıl ışıl 1 tane yedim başka ağaçtanda teyzemin kızına yedirdim ama o güzel elması olandan yedirmedim onu sakladık annemle baktım kız çocuğu diyor ama bakalım yorumlayın belki sizin yorumunuz farklı olur

ELMA:::::Evlada, kişinin dünyalığına yahut temiz yüzlü, temiz yürekli insanlara....Elma görmek ne şekilde olursa olsun, talihinizin her işte yaver gideceğini ifade eder. Ağaçta elma görmek, yakında tatlı haber alacağınıza.....Ağaçta elma görmek, yakın zamanda güzel bir haber alacağınız anlamındadır.....Elma güzel ise kısmet çok iyidir,Hayalleriniz gerçekleşecek. Elma barışın, bolluğun, bereketin ve paranın işaretçisidir
:dance: :dance: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

CANIM HAYIR OLSUN RÜYAN BAK NELERİ BULDUM...BENCE BEBİŞİNN ÇOK KISA ZAMANDA MÜJDELİCEK SANA DEDİ DERSİNN
:jeyyar:hihoyyythihoyyythihoyyyt

bende rüyamda bir bebeğin ağızına hortumla kan veriyordumm
ama hiç korkmadım onu besliyom doyuruyom diyee
tarih 22 mart 2008 di
13 nisan 2008 de hamile olduğumu öğrendim
dr bebeğin dölendiği tarihin 22 mart olduğunu söyledi :)))

rüyalara ben çoook inanıyorummm

geçen günde başbakana kahvaltı hazırladım ama nedir bilmiyommm

kızlar bende bu gece gördüm iki kolumdada dirseklerime kadar altın bilezik doluydu desenli desenli bi sürüydü ne demek acaba zemuszemus

:1shok: :1shok:iNANAMıyorumm harikaaa ademelim aynen görmüşsünn.Rabbim haberci rüya göndermiş sana .Yüreğin temizzz demek rüyana yansımış:asigim:Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

sağol canım inşallah rabbim sana da haberci rüyalar göstersin
veeee
oğlumu kucağıma aldım
7,5 aylık oldu bile
darısı senin veeee tüünnn isteyenlerin başına inşallah:Saruboceq:

canım çok sağol ya inşallah allah bizim gibi istiyen herkese nasip etsin evlat kimseyi evlatsız bırakmasın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar bende bu gece gördüm iki kolumdada dirseklerime kadar altın bilezik doluydu desenli desenli bi sürüydü ne demek acaba zemuszemus

canım bilezik takınmak bebeğe işaret olduğunu biliyorum gören arkadaşların yarısı hamiş kaldılar allah sanada nasip etsin inşllahopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…