Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

sagol canımopuyorumnanaktanbakalım bende amca kızının evlenmesine yordum hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile3
valla canım elma bana iyiyi çagrıştırdı Allah hayıra çıkarsın kızz inşallah..ben çok anlamıyorum yorumlardan ancak bazen hissederek yorumluyorumopuyorumnanaktan

kızlar bende bu gece gördüm iki kolumdada dirseklerime kadar altın bilezik doluydu desenli desenli bi sürüydü ne demek acaba zemuszemus
:teytey: cnmm bebiş geliyooooooooooooooooodelikafadulden:Saruboceq:

bende rüyamda çok tatlı bi bebek emziriyodum ve bu ay çok tatlı yedim rüyalarımda inanmıyodum ama meğer gerçekten hamileymişim

sağol canım inşallah rabbim sana da haberci rüyalar göstersin
veeee
oğlumu kucağıma aldım
7,5 aylık oldu bile
darısı senin veeee tüünnn isteyenlerin başına inşallah:Saruboceq:

canım çok sağol ya inşallah allah bizim gibi istiyen herkese nasip etsin evlat kimseyi evlatsız bırakmasın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Aminnnnnnnnn inşallahhhhh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bende rüyamda çok tatlı bi bebek emziriyodum ve bu ay çok tatlı yedim rüyalarımda inanmıyodum ama meğer gerçekten hamileymişim
hihoyyytAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .DARISIII Ibaşımızaaaaa:sm_cool:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :asigim:Şeniz

canım bilezik takınmak bebeğe işaret olduğunu biliyorum gören arkadaşların yarısı hamiş kaldılar allah sanada nasip etsin inşllahopuyorumnanaktan

ayyyyyyyyyykaydirigubbakcemile2 inşallah canım benimmm inşallahhh sabırsızlıkla bekliyoruz ve sıkı çalışıyoruz:jeyyar:

derinsuu canımmmmmmmm inşallahhh canım benim inşallahhhhhhhhhhhh sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

benimde rüyamda uykumdan kaşındığım için uyanıyorum birde bakıyorum ki yatağın içinde karıncalar var daire şeklinde birikmişlerdi. birde eşim çatı katında küçük bir oda varmış oraya oyun odası yapıyormuş ama oraya çıkmak için çatıda yürümek gerekiyor ve ben eşime kızıyorum buraya asla bir çocuk çıkartamam asla izin vermem çok tehlikeli diyorum ama eşim hazırlıkları büyük bir şevkle yaptığından beni duymuyor siz nasıl yorumlarsınız arkadaşalr

aaa rüya mı yorumluyorsunuz delikafadulden ben de bi rüyadan bahsetsem yorumlarmısınız.
gören ben değilim ama görümcemin kayınvalidesi.hem görümcemin oğlunu hem de benim oğlumu sünnet olmuş görmüş.bide birsürü altın varmış.ne demek acaba.çocuklardan biri hadi kendi torunu da benimki hiçbişesi diil çok merak ettim.

ahhh ahhh 2 gece evvel gördüm değişik garip garip şekiller vardı etrafımda böyle beyaz gibi krem rank gibi sümüksü kıvamlı ve o sırada biri bana sen bu gece döl tuttun diyodu ama kim dedi görmedim sadece öyle ses duydum hadi hayırlısı o gece mübarek geceydi bişey yapmadık yanlış anlaşılmasın sakın

Son düzenleme:
bide bi tanışımız beni rüyasında görmüş doğum yapıyomuşum bana haber yollamış en kısa zaanda hamile kalacak o demiş hADı BAKALIM HAYIRLISI ALLAHTAN

ay canım aynı rüyayı bu sabah gördüm. çok sevimli tombik bir erkek çocuk emziriyordum. çok çekeliyordu ve acıtıyordu. bebeği kucağımda zor tutuyordum. çok tombikti. inşallah ben de hamile olurum en kısa zamanda.

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.buay bende çok güzel bir bebek gördüm hatta çevremdeki birkaç kişi hamiş olduğumu görmüş ama malesef dün hayallerim suya düştü:gitme:

merhaba kzlar bende görmüstüm..rüyamda amcamlarin bebegi diye sevimli bir bebegi kucagima almis seviyordum...ertesi gün tabire baktim ve eger hamile degilseniz allah sizi bir bebekle müjdeliyor demisti cok sasirmistim aradan biraz bi zaman gecti hamile oldugumu ögrendimrüyamda cikmisti yani....bu aralarda rüyamda hep kendi bebisimi görüyorum bi defasinda emzirmistim bi defasindada seviyodum ama son gördügümde cok cirkin bi bebekti aceba bu ne demek kizlar???

ben ikinci bebeğimde şöyle bir rüya gördüm.hiç bebek düşünmediğim bi zamandı.eltim bana çok güzel altın üstünde zümrüt bi taş olan kalın bir altın bilezik takıyodu.kusura bakma cnm diyerek.eltim hamileydi gerçekte.bu rüyanın tabiri erkek çocukmuş.bundan az bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim.şimdi oğlum 5 yaşında.rabbim her isteyene versin inş.süprizzzzz

ya bende bu ay bi kaç kere rüyamda bebek gördüm birinde eşimin küçüklüğünü görüyorum benim oğlummuş ablamın yanına götürüyorum onu bak oğlum bu senin teyzen diyorum dün gecede komşumun bebeğine yemek yediriyorum normalde bebek daha bir aylık bile değil ama ben yoğurtlu bişylr yediriyorum rüyamda sonra çocuk konuşuyo bizde annesiyle seviniyoruz aaa konuştu die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…