sagol canımopuyorumnanaktanbakalım bende amca kızının evlenmesine yordum hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile3Rüyadaşımm öncelikle hayırlıı olsunn rüyankaydirigubbakcemile3
Hımm ne desemkisırnaşık şeyşeyykaydirigubbakcemile3senin amca kızı yakında evlencek çocuk yapcakk
seninkide yoldaakaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
salladım tabii:asigim:hayır olsun canım
valla canım elma bana iyiyi çagrıştırdı Allah hayıra çıkarsın kızz inşallah..ben çok anlamıyorum yorumlardan ancak bazen hissederek yorumluyorumopuyorumnanaktanbalım derinsu benimde rüyamı yorumlarsanız sevinirim
bende rüyamda elma ağaçları gördüm alçak ama bir elması var inanamassınız kırmızı parlak ışıl ışıl 1 tane yedim başka ağaçtanda teyzemin kızına yedirdim ama o güzel elması olandan yedirmedim onu sakladık annemle baktım kız çocuğu diyor ama bakalım yorumlayın belki sizin yorumunuz farklı olur
:teytey: cnmm bebiş geliyooooooooooooooooodelikafadulden:Saruboceq:kızlar bende bu gece gördüm iki kolumdada dirseklerime kadar altın bilezik doluydu desenli desenli bi sürüydü ne demek acaba zemuszemus
sağol canım inşallah rabbim sana da haberci rüyalar göstersin
veeee
oğlumu kucağıma aldım
7,5 aylık oldu bile
darısı senin veeee tüünnn isteyenlerin başına inşallah:Saruboceq:
Aminnnnnnnnn inşallahhhhh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:canım çok sağol ya inşallah allah bizim gibi istiyen herkese nasip etsin evlat kimseyi evlatsız bırakmasın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hihoyyytAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .DARISIII Ibaşımızaaaaa:sm_cool:bende rüyamda çok tatlı bi bebek emziriyodum ve bu ay çok tatlı yedim rüyalarımda inanmıyodum ama meğer gerçekten hamileymişim
sagol canımopuyorumnanaktanbakalım bende amca kızının evlenmesine yordum hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile3
valla canım elma bana iyiyi çagrıştırdı Allah hayıra çıkarsın kızz inşallah..ben çok anlamıyorum yorumlardan ancak bazen hissederek yorumluyorumopuyorumnanaktan
:teytey: cnmm bebiş geliyooooooooooooooooodelikafadulden:Saruboceq:
valla canım elma bana iyiyi çagrıştırdı Allah hayıra çıkarsın kızz inşallah..ben çok anlamıyorum yorumlardan ancak bazen hissederek yorumluyorumopuyorumnanaktan
:
canım benim çok tşr ler yorumun için inşallah hissin doğru çıkaropuyorumnanaktan
canım bilezik takınmak bebeğe işaret olduğunu biliyorum gören arkadaşların yarısı hamiş kaldılar allah sanada nasip etsin inşllahopuyorumnanaktan
sagol canımopuyorumnanaktanbakalım bende amca kızının evlenmesine yordum hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile3
:teytey: cnmm bebiş geliyooooooooooooooooodelikafadulden:Saruboceq:
bende rüyamda çok tatlı bi bebek emziriyodum ve bu ay çok tatlı yedim rüyalarımda inanmıyodum ama meğer gerçekten hamileymişim
kimse rüya görmüyomu yafffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?