kıslar bende bu gece rüyamda gebelik testi yapıyorum 3 tane ve üçündede kıpkırmızı iki tane çizgi var ve diyorum inanamıyorum hamileyim diyorum bukadar test yanılamaz diyorum ve eşime söylesem bana yine inanmaz diyorum bu nedemek acaba bende tez zamanda hamilemi kalcam ki :teytey:
ınsallah.. oyleysen eger bana haber verır mısın cok sevınırım
Bende bu sabah, birkac kisiye kahve yaptigimi goruyorum, kendimde iciyorum, ayrica misir patlatiyorum, ondanda yiyorum. Hayir olsun.
canim simdi baktim ruyada kahve ikram etmek guzelmis. sonu iyi gelecek bir macera falan diyor hadi hayirlisi. misir patlatmak diye birsey bulamadim. dedigin gibi hayir olsun.
Canim benim icin baktigin icin tesekkurler. Bu arada burda bir turk aile var. Onlarin Berat adinda bir ogullari var 2 yasinda ama gorsen maasallah cok guzel bir cocuk. Onlarla tanistim daha yeni, esim daha onceden tanisiyordu ve onlarla tanistiktan sonraicimden su gecti. Keske dedim, birsey olsada Berat bize gelse ben ona baksam. Allahin isi, bugun annesi beni aradi ve dediki, cok acil bir isi cikmis Turkiyeye gidecekmis, Berata bakarmisin dedi. :dance: Hem sana pratik olur dedi. Ayy ben dedim memnuniyetle, ucret falan vericem dedi ben dedim kesinlikle ucret istemem, memnuniyetle bakarim.:icecream:
canim ya annesi demek ki zor surumda kalmis yoksa kimse 2 yasindaki cocugunu birakamaz. peki kac gun bakacaksin? yani zor olmaz mi senin icin? nereden baksan 1 hafta surer gidip gelmesi. cocuk da cok kucuk.
ama sen ustesinden gelirsin degisiklik olur:)
deneyim olur sana canım gerçi yalan yok ben olsam belkide almaya cesaret edemezdim bu sorumluluğu ama sen üstesinden gelirim diyorsan gelirsin arkadaşım
merhaba arkadaşlar bende geçen gün rüyamda dra gidiyordum.doktorun odasında bir sepet kuru üzüm vardı.dr ultrasonla karnıma bakıyor.birde ne görelim karnımda semazenler dönüyormuş.ondan sonrada 3-4 yaşlarında bir erkek çocuğu gördüm.dr 3 haftalık hamilesin dedi....adetime 5 gün var bakalım ne olacak...
arkadaslar esimin 6 tane erkek yegeni var en kucugu 14 aylik bende gecen gece ruyamda onlara saat aldim simdi ruya tabirlerini okudum saatin bi cok manaya geldigini yaziyodu ama yeni saat almak cocukla yorumlanir diyodu insallah oyle olur
bide arkadaslar ben suan 24.gunudeyim yani 4 gunum kaldi ama her zaman 28 gunde gormuyorum 24-28 gunleri arasinda degisiyo test yapsam yarin cikarmi sizce
arkadaslar esimin 6 tane erkek yegeni var en kucugu 14 aylik bende gecen gece ruyamda onlara saat aldim simdi ruya tabirlerini okudum saatin bi cok manaya geldigini yaziyodu ama yeni saat almak cocukla yorumlanir diyodu insallah oyle olur
bide arkadaslar ben suan 24.gunudeyim yani 4 gunum kaldi ama her zaman 28 gunde gormuyorum 24-28 gunleri arasinda degisiyo test yapsam yarin cikarmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?