Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

insallah canim tez zamanda hamis jalirsin. hayirlisiyla tabi.

kızlar gecen gun bende elıme çuvaldız batırılırken gordum.anlamı hamıle kalmakmıs ve bısuru altın yuzuk gordum annem verıtordu bana.bugun testımı yaptım hamıleyım.darısı herkeze.......

Bende bu sabah, birkac kisiye kahve yaptigimi goruyorum, kendimde iciyorum, ayrica misir patlatiyorum, ondanda yiyorum. Hayir olsun.

canim simdi baktim ruyada kahve ikram etmek guzelmis. sonu iyi gelecek bir macera falan diyor hadi hayirlisi. misir patlatmak diye birsey bulamadim. dedigin gibi hayir olsun.

canim simdi baktim ruyada kahve ikram etmek guzelmis. sonu iyi gelecek bir macera falan diyor hadi hayirlisi. misir patlatmak diye birsey bulamadim. dedigin gibi hayir olsun.

Canim benim icin baktigin icin tesekkurler. Bu arada burda bir turk aile var. Onlarin Berat adinda bir ogullari var 2 yasinda ama gorsen maasallah cok guzel bir cocuk. Onlarla tanistim daha yeni, esim daha onceden tanisiyordu ve onlarla tanistiktan sonraicimden su gecti. Keske dedim, birsey olsada Berat bize gelse ben ona baksam. Allahin isi, bugun annesi beni aradi ve dediki, cok acil bir isi cikmis Turkiyeye gidecekmis, Berata bakarmisin dedi. :dance: Hem sana pratik olur dedi. Ayy ben dedim memnuniyetle, ucret falan vericem dedi ben dedim kesinlikle ucret istemem, memnuniyetle bakarim.:icecream:

canim ya annesi demek ki zor surumda kalmis yoksa kimse 2 yasindaki cocugunu birakamaz. peki kac gun bakacaksin? yani zor olmaz mi senin icin? nereden baksan 1 hafta surer gidip gelmesi. cocuk da cok kucuk.

ama sen ustesinden gelirsin degisiklik olur:)

Annesi 3 haftaligina gidiyor. Evet cok acil olmasa kimse birakabilir mi cocugunu. Ama evelallah ustesinden geliriz. Annesi gitmeden birkac gun onlarla vakit gecirirsem ogrenirim, ne yiyo, nasil yikaniyor, nasil alti degisiyo filan. Gercekten cok iyi pratik olucak bana insallah.

deneyim olur sana canım gerçi yalan yok ben olsam belkide almaya cesaret edemezdim bu sorumluluğu ama sen üstesinden gelirim diyorsan gelirsin arkadaşım

merhaba arkadaşlar bende geçen gün rüyamda dra gidiyordum.doktorun odasında bir sepet kuru üzüm vardı.dr ultrasonla karnıma bakıyor.birde ne görelim karnımda semazenler dönüyormuş.ondan sonrada 3-4 yaşlarında bir erkek çocuğu gördüm.dr 3 haftalık hamilesin dedi....adetime 5 gün var bakalım ne olacak...

yok kız ne deliliği biz buna gözü karalık diyelim:))))şaka bi yana kendine güvendikten sonra neden olmasın canım gerçekten tecrübe bile olur senin için ben piprikli olduğum için diyorum neyse sana kolay gelsin canım bakalım sonrasında yorumlarını bekliyorum tecrüben nasıl geçti anlatırsın bize

ay ne guzel bir ruya gormussun. insallah hamilesindir canim.

arkadaslar esimin 6 tane erkek yegeni var en kucugu 14 aylik bende gecen gece ruyamda onlara saat aldim simdi ruya tabirlerini okudum saatin bi cok manaya geldigini yaziyodu ama yeni saat almak cocukla yorumlanir diyodu insallah oyle olur

bide arkadaslar ben suan 24.gunudeyim yani 4 gunum kaldi ama her zaman 28 gunde gormuyorum 24-28 gunleri arasinda degisiyo test yapsam yarin cikarmi sizce

insallah canim hayirlara cikar ruyan,4 gunum kaldi diyorsun bence zorda olsa bekle derim ,eger varsa bilr gebelik idrar testinde ancak regl gecdikden sonra yanit verebilir ,bende dun ruyamda balik yiyordum ,insallah benimkide hayir olsun.

Adetten 4 gun oncesinde yapilan idrar testleri var. Biraz daha pahali tabi. Ruyan hayir olsun.

Arkadaslar ben dun ogrendım hamılelıgımı,ogrenmeden once yakınlarım benım bebegım oldugunu gormustu ve ben test yaptırmadan bır hafta once,ruyamda hastaneye gıttım ve orada gelın gordum beyazlar ıcınde yanlız yuzunu goremedım,bılıyosunuzkı arkadaslar beyaz saflıgın guzellıgın sımgesı,ruyadada ıyıye yorumlanır,bebegıme yordum ben her ne kadar umıtsız olsamda ama hamdolsun mevlam nasıp ettı,rabbım herkeze nasıp etsın bu guzellıgı...

canım ben adet gunume 5 gun kala ogrendım,kan kesın sonuc verıyor,ıdrarda yanılma payı var,kendını hazır hıssedıyosan gıt derım ben canım.:1rolleyes:

Bende evlenmeden bir kac gun once ust yste iki kez benzer ruyalar gormustum birinde hamileydim kiz cocucguna digerinde ise dogurmustum gene kizdi.evlendikten bir ay sonra hamile oldugumu ogrendim bu arada biz testi adetime 3 gun kala yapmistik cikti testte.Ben hep erkek olucak dedim ikizlerim icin esim ise kiz olucak dedi ultrasona girmeden bir hafta ince gene ruyamda iki erkek cocuk gordum ucaktaydi turkiyeye gidiyrduj ikizler sarisinlardi ve bir yasindalardi .esime dedgimde sen erkek istiyorsunda o yuzden oyle goruyorsun demisti ama benim dedigim cikti iki oglum var simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…