Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

ruyamda gordum hamileymisimm meger diyenlere okurken cok imrendim, ben bu ay hic gormedim , gecen ay cok gormustum ama bisey olmadi, belki gelecek aylar icin bir ruyadir kim bilir...

kızlar hepinize günaydınlar bende çok görüyorum bebek rüyamda . rabbim hayırlara yazsın bu gece gelinlik giydim tertemizdi. sonra sabaha doğruda civcivlerle tavuklarla uğraştım bir okulun içindeymişim yanımda bir çoçuk içeri civcivler giriyor bakıyorum tavuk var . böyle gördüm hayırlara vesile olsun

canım gelinlik giymek evlada yorumlanır benim bildigim..hadi hayırlısı:Saruboceq:

kızlarrrrr bu gecede rüyamda alyans takıyodum tabirlere baktım bekarsa evliliğe evliyse evlada delalet diyo inşalllahhhhhh doğrudurrrrrrrrrr

kızlarrrrr bu gecede rüyamda alyans takıyodum tabirlere baktım bekarsa evliliğe evliyse evlada delalet diyo inşalllahhhhhh doğrudurrrrrrrrrr

:lepi:eLCHIM CANIM rüyan hayırlıı olsunn.Alyansın anlamını evet bende biliyorummm :)bebişee işarettir yazıyorr.inşallahh çıkarrrropuyorumnanaktanGERçi ben defalarca gördüm :kedi:kaydirigubbakcemile3

:lepi:eLCHIM CANIM rüyan hayırlıı olsunn.Alyansın anlamını evet bende biliyorummm :)bebişee işarettir yazıyorr.inşallahh çıkarrrropuyorumnanaktanGERçi ben defalarca gördüm :kedi:kaydirigubbakcemile3

delü karı inşallah vardır bebiş desene delüüü insanın hevesini ne kırıyon küstümm:mymeka::mymeka::dilcikar::asigim:

arkadaşlar ben bugece rüyamda kuyumcudaydım orda nekadar güzel altınlar varsa çaldım keşke gerçek olsaydı rüya çok güzellerdi
kızlar bu nedemek yaaaaaa

ay kıslar benimde rüyalarıma bi el atın bakim..ne demek miş..bir ay önce rüyamda kocişim koluma altın bilezik taktı veparmağımada siyah bir yüzük taktı..bi kaç gün rüyamda bir markete girip kutu kutu sütü aşıyorum ve diyorumki iki tanesini hediye götürürüm diğerlerinide ben içerim içmem lazım. yorumlarınızı bekliyorum.ve herkesin rüyası hayra çıksın dileklerimle..

günaydın kızlar
ben iki gün önce rüyamda regli olacağımı gördüm ve regli oldum bugün:))))) benim rüyalarım biraz garip iki ay öncede hamileydim rüyamda lakin kalamadım ne zaman düzüne çıkıyor ne zaman tersine çıkıyor kafam karıştı vallaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kolay kolayda böyle rüyalar görmemde neyse
allahım bekleyen herkese versin bebişlerini sağlıcakla hayırlısıyla

kıslarrr ben bu aralar pek görmüyom yafff.
ama sadece geçenlerde sofralar gördüm yemek yiyorduk yapıyorduk.makarna pilav ne ararsankaydirigubbakcemile3annemde elma agacı görmüş birisi toplayıp toplayıp anneme veriyormuş bişeye sarıp.birsürüymüş ama hayırlısı bakalım.opuyorumnanaktan

heyyy kimse rüya görmüyor muuu laa:)))
balım gel kıs rüya gördüm genekaydirigubbakcemile3kızlar rüyamda muz yiyordum.tabirini netten okudum anne karnındaki çocuga işaretmiş diyor erkek çocuga bidekaydirigubbakcemile3anam yedik kafayı rüyalarla kıslarropuyorumnanaktan
balımmmm senin elmoyu göreli çok oldu ama nerde nan güzel haberrrkaydirigubbakcemile3

canım derinsu ben sonumuzu hiç iyi görmüyorum benim rüyamı okumadın galba erkek çocuk gördüm bacakları nasıl kıllı neanlama geliyor bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…