heyyy kimse rüya görmüyor muuu laa:)))
balım gel kıs rüya gördüm genekaydirigubbakcemile3kızlar rüyamda muz yiyordum.tabirini netten okudum anne karnındaki çocuga işaretmiş diyor erkek çocuga bidekaydirigubbakcemile3anam yedik kafayı rüyalarla kıslarropuyorumnanaktan
balımmmm senin elmoyu göreli çok oldu ama nerde nan güzel haberrrkaydirigubbakcemile3
yaaaa okumadım atlamışım sanırım canım.ama kıl görmek iyidir kıss.para anlamına geliyor benim bildigim...demekki bi bebişin olacak ve bol rızıkla gelecek hemen böyle geldi içimden.korkma kıl kötü degil.canım derinsu ben sonumuzu hiç iyi görmüyorum benim rüyamı okumadın galba erkek çocuk gördüm bacakları nasıl kıllı neanlama geliyor bulamadım
derinim Rüyadaşım canım hayır olsunn muzz evet bende görmüştüm anlamına bakmıştım :))görmediğimizz cisim,eşya,nesne kalkadı nan ..İnşallahh bu ay çıksın rüyan nann :dance:
Bende güzell lhaber yokk kaydirigubbakcemile3elmo sattı bizi rüyadakaydirigubbakcemile3
Kimseler rüya görmüyor sanırım balll kıss yorumunu bekliyorum hala:umursamaz:kaydirigubbakcemile3
hihoyyythıRÇInım sen ne zaman bebe rüyasıı görsen genelde hamile kalıyordunn:)anlatıyordun bana msndee.Bencee inşallahhh budaa bebe habercisidirrrrhihoyyyt
arkadaşlar bugün rüyamda gene 1tepsi baklava gördüm ve köyde annemlerin komşularına götürdüm yediler bende yedim
kızlar bugünde gördüm rüya 10 tane adana burması takındım arkasından da kalın bilezik taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?