Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

derinim Rüyadaşım canım hayır olsunn muzz evet bende görmüştüm anlamına bakmıştım :))görmediğimizz cisim,eşya,nesne kalkadı nan ..İnşallahh bu ay çıksın rüyan nann :dance:

Bende güzell lhaber yokk kaydirigubbakcemile3elmo sattı bizi rüyadakaydirigubbakcemile3

canım derinsu ben sonumuzu hiç iyi görmüyorum benim rüyamı okumadın galba erkek çocuk gördüm bacakları nasıl kıllı neanlama geliyor bulamadım
yaaaa okumadım atlamışım sanırım canım.ama kıl görmek iyidir kıss.para anlamına geliyor benim bildigim...demekki bi bebişin olacak ve bol rızıkla gelecek hemen böyle geldi içimden.korkma kıl kötü degil.

he yaaa elmoooo ne rüyama giriyon nan bebek haberi verdirmeyeceksennnklava:valla ben muzu öyle okudum cano anne karnındaki bebege diyo...bide erkek çocuga.bilemiyorum yani.bakalım:)))

Ben gene rüya gördüm hiç şaşırmıyorum artık:roflol:
Oğlum olduğunu ve adını ALİ koyduğumu gördüm ve adıyla sesleniyordum bebeğime uyandım okadar mutlu oldumki süper bir duyguydu
Sence anlamı nedir ballıbademli balsuratım söle bakiimopuyorumnanaktan

Kimseler rüya görmüyor sanırım balll kıss yorumunu bekliyorum hala:umursamaz:kaydirigubbakcemile3

hihoyyythıRÇInım sen ne zaman bebe rüyasıı görsen genelde hamile kalıyordunn:)anlatıyordun bana msndee.Bencee inşallahhh budaa bebe habercisidirrrrhihoyyyt

oyyy ağzın bal yesin emiiŞeniz
İnşallah balım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bende rüyamda çok görüyorum bebek. ama hala birşey yok. bundan 4 gün önce arkadaşımız gibi oğlum olmuş adını eşime diyorum annene sor ...o arada ben burak diyorum...rabbim hayırlara yazsın bu ne anlama geliyor...maalesf dün adet gördüm belki bu ay için görmüşümdür değilmi kızlar bir umut...

merhaba kızlar ben topiği yeni gördüm tamda akşamki rüya için araştırıken rüyamda hamileymişim göbeğim şiş doğuma gircekin diyorlar ama hiç yatıp yad akan görüp değil oluyor çocuk ama çok küçük el kadar anneme diyorum bu bebek çok küçük ölür diyorum emzireyi diyorum büyür kızım o diyor. birde sonra piriç ve unla dolma harcı hazıelıyorum biber dolması yapçakmışım allah hayır etsin.30 günü bu günüm adet olmadım inş.gebelik vardır. :Saruboceq:

Arkadaslar uzun suredir bebek gormuyorum ruyamda, bu gun , cok guzel bebek gordum, dogum yapiyormusum, ve emziriyormusum, ama dogumu sanki ruyada degil gercekmis gibi hatirliyorum sn sn. ve kiz bebegim oluyor, onu emziyorum, sutumde hemen geliyor, bebegim emince uyuyor, 2 gun hastanede yattiktan sonra cikiyorum, ama masaallah bende bebegimde saglikli, acaba neye isaret arkadaslar.

daha onceleri hic bukadar ayrintili gormemistim, acaba bu ay cokmu kafaya taktim. ruya yorumlayan varmiiii?
tesekkur ederim..

selam ben değil ama eşim görmüş öğrenmeden bir gün önce beni annemi ve kendisini birde aile dostumuzu aynı ortamda otururken görmüş aile dostumuz yani annemin bayan arkadaşı bana bu ay olacak üzme kendini demiş . ve erkek olacağı söylenmiş . bebğimize kavuştuk ama cinsiyet için daha zaman çok :)

arkadaşlar bugün rüyamda gene 1tepsi baklava gördüm ve köyde annemlerin komşularına götürdüm yediler bende yedim

arkadaşlar bugün rüyamda gene 1tepsi baklava gördüm ve köyde annemlerin komşularına götürdüm yediler bende yedim

kızlar bugünde gördüm rüya 10 tane adana burması takındım arkasından da kalın bilezik taktım

Bu topiği en başından berii takipp ediyorumm bu gördüklerini görenlerin çoğuu hamilee kaldıı bence bebe haberii çok yakın:Saruboceq:
Gerçi ben bunları defalarca gördüm :))benımkı cıkmadı

aynen canım bende gördüm ama demekki bize yaramıyor böyle rüyalar yorum için tşr canım bakalım neolacak günüme 4gün kaldı hayırlısı olsun ilk gördüğümde baklavayı ne yemiştim ne yedirmiştim bu gördüğümde komşularla yedik

selam kızlar , ben de eşimle fikfik yaparken gördüm kendimizi ama çok gerçekçiydi :kedi: yorumlarmısınız lütfennn :))

arkadaşlar merhaba.önceden bu topiği bende çok okurdum. korunmayı bıraktıktan sonra her ay adetime yakın rüyamda adet olduğumu görürdüm ve şak diye ertesi gün adet olurdum :))) şimdi şükürler olsun hamileyim. geçen ay kalmışım. o ayda aynı rüyayı gördüm.. rüyamda çamaşırıma bir bakıyorum püskürtülmüş gibi kocaman bir leke.. her ay ayını rüya ama. geçen ay beklenen adet günümden 5 gün önce çamaşırımda az bir lekelenme vardı.tamam dedim başlıyor. ertesi günde az az geliyor.akşama sökülür heralde dedim yok yine az az ama kanamaya dönüştü dönüşecek.öyle çok azda değil yani. dedim en iyisi test yapayım 3 gün oldu sökülmedi. veee test pozitif. demekki aylardır gördüğüm rüya buna dalaletmiş. yinede hayr olsun diyelim...

selam rüyacılarrr ben bebek konusunu tamamen sildim kafadan ve ondandırki geçen gece rüyamda erkek bebek gördümm ensesinde leke vardı onu temizledim ama hiç bakmadımbile yüzüne sonra yüzünü kendime çevirdim bi an baktım yine çevirdim yüzümü ondan sonra onun bana gülümsediğini gördüm aceppp ne demekkkakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…