Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Valla ben artık bebe mebe görmuyorum :)))zaten görmekte istemiyorumm :)geçmişt yazdıklarıma bakıyorumda komik geliyorr:roflol:

Valla ben artık bebe mebe görmuyorum :)))zaten görmekte istemiyorumm :)geçmişt yazdıklarıma bakıyorumda komik geliyorr:roflol:

tatlım niye böyle söylüyorsun sende böyle söylersen hiç olmaz.. yanlış hatırlamıyorsam senin zaten bir çocuğun vardı değil mi ?? umudunu yitirmek olmaz. demekki daha zamanı değil.. inşallah en kısa zamanda gelir bebişin ve seni şaşırtır a.s.

ama balımmm ben bu gecede gördüm emen bebekler bi sürü ama ben emzirmiyodum saece süt bebek ve meme gördüm kaç tane hayırlara vesile olsun inşallahh:hulya:

yOK CANIM bende nerde olcak bebe bende bebek hiç yokkksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

canım ben senin bir tane çocuğun var sanıyordum :kedi: çok özür a.s. ama yine de senin gibi pozitif bir arkadaşımıza umutsuzluk yakışmıyor.. gerçi biliyormusun genelde bebekler insanların en umudu kestikleri zamanda gelir. tamam en iyisi umutsuz kal.. bebeğin hemen gelsin. inşallah allahım en kısa zamanda nasip eder.. :Saruboceq:

iyi akşamlar iyi bayramlar kızlar, ben de perşembe gecesi rüyamda kıpkırmızı büyük iri iri domatesler gördüm o kadar güzel görünüyorlardı ki, sabah nete girip baktım sevineceğin haber diyordu galiba istediğin bir şeylerin haberi gibi birşeydi sanıyorum bugün adet olmam gerekiyordu, aslında geçen ay 28 ağustostu ve biliyorum 28 eylülü beklemem gerekiyor ama ben bugün test yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm, :teselli:ama zaten testin üstünde de silik çizgi pozitif olarak değerlendirilir diye yazıyordu..
bir umut işte siz de benim rüya mı yorumlayabilir misiniz?

Balllişkoommm ahhh keşke bende senin gibi olabilsem şu bebiş olayına rest çekebilsem nerdee:gitme::a015:

ben de hamile olduğumu rüyamda gördüm. bir kaç gün sonra da annem beni hamile olarak görmüş:CüvCüv:: -kızım rüyanı gördüm kesin hamilesin dedi. bir hafta sonra yengemin hamile olduğunu öğrendik sırnaşık şey ben de hallaaaaa tık yok :icecream:

arkadaşlar bu bayramda ailemize bebeğimiz olacağını söyledik. kayınvalidem ben tahmin ettim dedi.nerden siye sorduk.rüyasında bebek görmüş..

slm kızlar normalde ben bebekle ilgili hiç rüya görmem bu ramazan ayında okadar çok gördümki eşimin elinde alyans gördüm kız kardeşimin bir alyans bulduğunu gördüm sonra kendi elimde çok güzel bir alyans gördüm hamile olduğumu gördüm gelinlik giydiğimi gördüm doğum yaptığımı ve bir kızımın olduğunu gördüm eşimde hamile olduğumu görmüş geçen lerde annem rüyasında evlerine 2tepsi baklava geldiğini görmüş babamla beraber benim kızımı sevdiklerini görmüş dün gecede drda sedyede yattığımı gördüm ultrasona bakıyorum yumurtayla sperm birleşiyorlar allahım çok şükür oldu bu ay diyorum geçenlerdede annemle konuşuyorum rüyamda bir tanıdık anneme kızın hamile kalacak demiş geçen ay iğne tedavisi yapmıştım prolaktinden dolayı olmamıştı bu ayda 3günüm geçti ama test yapmıycam rabbim bu ay çok dua ettik işallah kabul etmiştir

kızlar benim de rüyama bir yorum yapın bakalım
rüyamda karnıma bakıyorum hafif şişmiş önce damarlar görüyorum damarlar bir yerde toplanmış ve orda büyümekte olan bir bebek var ama kan falan görmüyorum annemin yanına gidip elini karnıma koyuyorum o da diyorki bu sefer gelecek galiba nedir bunun anlamı

bende size tüp bebek denemesi sonrası sonucu almadan önceki rüyamı anlatayım gerçi sonuç negatif oldu rüyam beni kandırdı ama... rüyamda doktor ultrasonla bakıyor ve 3.5 cm olmuş diyo ne alakaysa bende seviniyorum hamileyim yani diyorum evet diyor. ilk defa kendimi hamile gördüğüm için rüyamda çok sevinmiştim. ancak sonuç negatif oldu. tekrar çalışmalara devam...

BENDE RÜYAMDA BEBEĞıMı EMZıRıRKEN GÖRMÜŞTÜM VE ŞıMDı 8 HAFTALIK HAMıLEYıM ARKADAŞLAR ALLAH HERKESE NASıP ETSıN ıNŞ:CüvCüv:

merhaba kızlar bende artık rüyalarımı ciddiye almıyorum hahaa artık kimseye anlatmıyorum bile bilinçaltımın bana kötü bir şakası olduğuna inanıyorum ama inşallah sizlerinki öyle değildir

kuruyan kaucuk çiçeğimi rüyamda yeşermiş ufacık yaprak çıkarmış olarak gördüm yorumlar mısınız arkadaşlar?

kızlar bn hamile kaldıgım ay detime 2 gün kla kuzu gördüm internetten baktım cocugunuz olacagına işarettir diyordu düstügü günden onceki günde kırık yumurta görmüstüm oda cocugunuzun ole cegine işaret diyodu simdi kuzu bekliyorm rüalarım da

bende bir keresinde bebek emzirdiğimi görmüştüm, bir defasında da yumurta gördüm. ikisinde de gebelik diodu. ama rüyaları gördükten 6 ay felan sona hamile kaldım. rüyaya yormak ne derece doğru bilemiyorum..:uhm:

testı yapmadan 2 gun once ruyamda bırısı adam gelıp bana kadın dogum uzmanı oldugunu ve benım hamıle oldugumusoyledı ertesı gunde ruyamda ıdrar testı yapıodum ve çift çizgi cıkıodu hemen o gunun sabahı koşup test aldım ve 5 dk sonra gordugume ınanamadım çift çizgi cıkmıstı ve 3 haftalık hamıleyım arkadaslar Rabbım hepınızın ruyasını hayra cıkartsın ve saglıklı cocuklar naıp etsın inş:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…