bende bembeyaz tayla oynadığımı atları yeşillik içinde oynadığını seyretmiştim rüyamda.hamileymişim.bu rüyadada at çocukmu güzel habermiydi ne :)
geçen gece gördüm rüya adetliymişim biliyorum adet olduğumu ama yinede test yapıyorum aaa oda ne çift çizgi çıkıyor testte diyorumki demekki hamileyim dur wcden çıkıyımda göstereym diyorum dışarda beni bekleyen kişiye sonra üstümü başımı topluyorum ve teste bidaha bakıyorumki çift çizginin üstünde yatay bi çizgi gelmiş anam bu ne diyorummm arkasındaki yazıyı okuyrum açıklaması şuu
aşırı çiş yüklmesi :roflol::roflol::roflol::roflol:
Rüyadaşımm derinsum nerelerdesin kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
Bebek bize kafa sıyırttırdı
kaydirigubbakcemile3Rüyadaşım bende hiç görmüyorum görmekte istemiyorumkaydirigubbakcemile3yettim gaaari balımmmmŞenizbu aralar bende rüya müya yok kıss..varda bebişe yormuyom ben.:))
balım
derinsucum
bakın ben gene rüyalar gördüm 2gün oldu eşme bile anlatmadım ilk size söylüyom hamleymişim doğum yapmışım erkek bebek ve pipisine kadar gördüm üzerinde hiç birşey yoktu yeni doğum yaptım rahmimde açılma olmadı kendim kestim açtım acayip bir rüya inşallah gerçekleşir
haaaaaaaaaa yeni adetim bitti 3gün felan oluyor
:roflol::roflol:Elchınım rüyan çokk komikmişş..demek aşırı yükleme yaptın allah iyiliğini versin bilinç altı rüyası olabilirr.Ama inşallahhhh gerçeğini bu ay görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?