Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

ben de çooooooooooooooooook görüyorum.....
ilk hamileliğimde çıkmıştı rüyam (ama düştü) bakalım bunda da çıkacak mı mı inş hayırlısıyla...şimdi yemek hazırlamam gerek daha sonra anlatacağım rüyalarla ilgili yorumlarımı

balım
derinsucum
bakın ben gene rüyalar gördüm 2gün oldu eşme bile anlatmadım ilk size söylüyom hamleymişim doğum yapmışım erkek bebek ve pipisine kadar gördüm üzerinde hiç birşey yoktu yeni doğum yaptım rahmimde açılma olmadı kendim kestim açtım acayip bir rüya inşallah gerçekleşir
haaaaaaaaaa yeni adetim bitti 3gün felan oluyor

kıslar merabalar bende birara yazmıştım ama cok gerilerde kaldı hamile kaldığımı düşürdüğümü hep gördümmmmm ama 1 yıldan beri göremiom o rüyalardan maleseff ilkinde mavi bi kuş görmüştüm rüyamı anlattım umutlu bi hbr dediler hamile olduğumu öğrendim sonra benim kocişin eski sevgilisinin kuşumu uçurduğunu gördüm ve bebişim gittii 2 incisindede benim nazar boncuklu bi kolyem var onu denizde kaybetmişim yaşlı bi amca başka bi kolye verio elime ben ama hiç beğenmiyorumm benim eski kolyem daha güzeldi diyorum ama yinede istemeyerek buynuma takıyorum mıknatıslıymış boynumdan geri düşüyo ve malesef yine düşükkkkkkk 3 üncüsüne nasip inşlah ilk gördüğümle kalırım ve hamişliğim sağlıklı bi şekilde sürer o kadar paronoyak oldum kii sabahları kalkınca abaca rüya gördümmü diyorum kendi kendimeen zorluyorum kendimii nie görmedim dieeeee neyse çenem düştü yineee şu bebiş arayan kk nın güzel kızlarına sağlıklı bebişler versin yarabbim:Saruboceq:

bende bembeyaz tayla oynadığımı atları yeşillik içinde oynadığını seyretmiştim rüyamda.hamileymişim.bu rüyadada at çocukmu güzel habermiydi ne :)

geçen gece gördüm rüya adetliymişim biliyorum adet olduğumu ama yinede test yapıyorum aaa oda ne çift çizgi çıkıyor testte diyorumki demekki hamileyim dur wcden çıkıyımda göstereym diyorum dışarda beni bekleyen kişiye sonra üstümü başımı topluyorum ve teste bidaha bakıyorumki çift çizginin üstünde yatay bi çizgi gelmiş anam bu ne diyorummm arkasındaki yazıyı okuyrum açıklaması şuu

aşırı çiş yüklmesi :roflol::roflol::roflol::roflol:

rüyamda gördüm ve kimseye sölemedim aynı gece bi arkadaşımda görmüş ertesi gün geldş söledi belirtilerde vardı o kadar ümitlendim ki ama alesef olmadı galiba olmayacak

bende bembeyaz tayla oynadığımı atları yeşillik içinde oynadığını seyretmiştim rüyamda.hamileymişim.bu rüyadada at çocukmu güzel habermiydi ne :)

at murad demektir...
ben de at görmüştüm hamileliğimi öğrendim bir süre sonra.
daha sonra yaklaşık 1 ay sonra at ve at yavrusu gördüm yavru at kanlar içindeydi ve ben 1 hafta sonra düşük yaptım 2 aylıkken

Bebek bize kafa sıyırttırdı

valla ben hep doğum yaptığımı oğlum kızım olduğunu görürüm ama olmaz çünkü her gece hayal ederek uyurum o yüzden rüyama giriyo sanırım inş rüyalarım gercek olur

yettim gaaari balımmmmŞenizbu aralar bende rüya müya yok kıss..varda bebişe yormuyom ben.:))
kaydirigubbakcemile3Rüyadaşım bende hiç görmüyorum görmekte istemiyorumkaydirigubbakcemile3

:asigim:nagihan çok güzel bir rüya cuma gününün hürmetine hayır olsun inşallahh..

Bebek haberdir. Eğer bebek güzelse iyi bir haberdir. Çirkin, cılız, sıska bir bebek kötü haber veya dedikodudur. Üstü başı kirli bir bebek yakın zaman sonra para geleceğine işarettir. Ağlayan bir bebek sevilen kimsenin tatlı sözleridir. Rüyada yeni doğmuş bebek görmek, sıkıntılı bir dönem geçirileceği ama bu sıkıntılı günlerin sonunda iyi günlerin geleceğine işarettir...
Rüyada bebek görmek kismet açikligina, sansa isarettir

Rüyada erkek çocuk görmek müjdeye isaret eder. :dance: :dance: :dance: :dance:

:roflol::roflol:Elchınım rüyan çokk komikmişş..demek aşırı yükleme yaptın allah iyiliğini versin bilinç altı rüyası olabilirr.Ama inşallahhhh gerçeğini bu ay görürsün

Bende ruyamda yakın bır akrabamla bereber hamıle oldugumuzu gordum sonra kürtaj olacagımızı soyledıler önce akrabamı aldılar kürtrja sonrada benı alacaklarını soyledıler. inanılmaz bır sekılde bebegını aldılar akrabamın ben cok kortum.Benım bebegımıde oyle alacaklarını soyledıler kabul etmedım madem alacaksınız dedım sıcak suyla alın sonra sıcak suyla belıme masaj yaptılar.Bu ruyadan on gun sonra hamıle oldugumu ogrendım.ve sımdı bebegım dort aylık oldu.Allah olmayanlarada nasıp etsın.

''gecen gece beyaz bir beşik içinde mavi gözlü bir erkek bebek gordum beninmiş güya...ama elime vermediier daha zamanı gelmedi dediler ben olmaz acıkmıstı dıyrınce kuacgıma aldım ve emzirmeye başladım..'' cok heyecanlıydı sankı gercek gibi...
OFF BİRAN ONCE O GUNLERIII YASAMAK ISTIYORUM RUYAM NE DEMEKDI ACABA
2 hafta var regl tarihime daha

:roflol::roflol:Elchınım rüyan çokk komikmişş..demek aşırı yükleme yaptın allah iyiliğini versin bilinç altı rüyası olabilirr.Ama inşallahhhh gerçeğini bu ay görürsün

hehehehe evit balım çok dökmüşüm demekki:roflol: delümmm hele bu ay heç yok bebek zaten heç yokta bu ayda heç yok delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…