Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

merhaba kızlar bende ruyamda bebegim olmus oturma odasinda yerde yatıyormus pembe gisilerle gordum bir kac gun sonrada hamile oldugumu ogrendim simdi 22 hafta 3 gunluk kızım var allah saglikla dogmasini nasip etsin biz esimle 5 ay oluyodu evleneli ve karar vermistik melegimizi yola cikarmaya oda hemen geli verdi allah tum isteyen arkadaslara versin dileyim bu

Ben gene rüya gördüm herzamanki gibi:roflol:
Rüyamda kızkardeşim bana abla sen hamilesin diyor bende nasıl yani ne alak nerden anladın diyorum oda bana yüzünden belli hamilesin sen diyor tekrar orda uyandım dabikaydirigubbakcemile3
Bakalım tutacakmı bu defa:hulya:

selam arkadaslar, korunmayi biraktiktan tam 6 ay sonra hamile kaldim, her ay bu ay tutar bu ay tutar diye bekliyorduk, ne zaman rüyamda regl oldugumu görsem iki yada üc gün sonra regl oluyordum, o yüzden hic heveslenmiyordum , ama son ay rüyamda hastanede oldugumu ve bir kiz bebek dogurdugumu gördüm, ama bebegi görmedim, o ayda regl oldum birdahada olmadim, hatta öyle bi oldum ki dr.a gittim normalinden cok fazla agrim ve kanamam oldu,hamilemiyim diye düsündüler ama degildim ama son adetimdi bu..hatta doktorum eger bebek istiyorsan ELEVIT kullan dedi, bebek planlayanlarada burada onu tavsiye ediyorlar. o ay hamile kaldim.. su an 21 haftalik hamileyim, Allah isteyen herkese nasip etsin insallah ... rüya görür görmez o ay beklemeyin , ama rüyalarin bir isaret olduguna inaniyorum.

bende rüyamda test yaptim negativ cikti. tam iki hafta sonra yani adetim geciktinigini anladigimda test yaptim korka korka aklima hep rüyam geliyodu ama allahima bin sükür positiv cikti darisi tüm isteyenlerin basina insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar dün gece rüyamda düğünümde giydiğim gelinliği giyiyorum,kabarık eteğimle sağa sola dönüyorum,çok mutluyum ve hiç gelinliği çıkarmak istemiyorum.bunun yorumunu bilen var mı?

Ben 2 aksamdır rüyamda yılan grüyorum annemde yılan görmek bebekir diyormu o zaman koptum yaa :roflol:ne alakası var anne :roflol:

Ben 2 aksamdır rüyamda yılan grüyorum annemde yılan görmek bebekir diyormu o zaman koptum yaa :roflol:ne alakası var anne :roflol:

:roflol::roflol: ilahi balll anan şaka demesin:kedi:
yılan ürkünç bir canlı hani sevimli olsa neysekaydirigubbakcemile3

bide balım bişey diyimmi sana rüyaları neye yorarsan öyle olurmuş boşver en kötü dediğin rüyayı bile iyiye ve bebişe yorki öyle olsun inşallahhhhhh mujukaaaaaaaaaaaa

bide ben bu akşam bişey gördüm kızlarrr ama net değil tam arkadaşlarım fşlan var bi ırmak gibi nehir gibi bi akarsu yanındayız ama derin değil herkes içine ayak bileklerine geliyo anca ama ben girmiyorum suya ayakkabım ıslanır diyorum sonra bakıyorum o ırmak su değil süt şklinde bembeyaz derken arka taraflardan ağaçların içinden bebek sesi geliyor yeni doğmuş ama kimin bebeği bilmiyorum benimmi onuda bilmiyorum o sütten içiyo

uyandım nan burda hadi yorumlayın balımmmmm yorumla kuzum

kızlar selamlar ve iyi pazarlar bende 2 gün önce otobüsteyim nereye gidiyosam :) yanımdaki koltuktada bebek sepeti var içindede boncuk gibi kara gözleri olan bir bebek var bebegi kucagıma alıp emzirmeye başladım aslında şimdi rüya tabirlerine bakıcam ama bilen arkadaşlar varsa yorumlayabilirlermi acaba

Elchım gerçekten çok güzel bir rüya görmüşsünn Hayırlara gitsin inşallahhh:Saruboceq:Ben artık rüya tabirlerinden bakıyorum nette yorumlara sende bak ıstersen

iyide balım ne diye bakmalıyım buna anlamaDIMKı eşim dötün açık kalmış karı senin dedi güldü kaydirigubbakcemile3

akarsu-nehir-süt beyazı :)Ağaç bunları birleştir.Bence çok yakın zamanda geliyor bebeğin.ınşallah bilinçaltı rüyası değildir

aman be balımmm hayırlısı napımmmmm inşallah bilinçaltı değildir bakıcaz artık bu ay çörekotu tarçın bal karışımı yiyorum şifa olsun inşallahh

kaldırdım balım kaldırdım ama sanırım bidahaki ay tüp tedavisine gidicez kayınvalidem tüp istemiyo anlatıyorum başka yolu yok diyorum yok anam anlmaıyo napıyım arada kalmamak için bu son şansım belki bu şansımda rabbim duyar sesimi kimseye karşı gelemiyorum kendi babamda tüp neymiş allah verirse verir diyo kayınvalidem sizin olur sen çok sabırsızsın diyo ama yaş geçiyo ne yapam sen söyle tatlım ne yapam çok bunaldım duysun allah sesimi istşyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…