kaldırdım balım kaldırdım ama sanırım bidahaki ay tüp tedavisine gidicez kayınvalidem tüp istemiyo anlatıyorum başka yolu yok diyorum yok anam anlmaıyo napıyım arada kalmamak için bu son şansım belki bu şansımda rabbim duyar sesimi kimseye karşı gelemiyorum kendi babamda tüp neymiş allah verirse verir diyo kayınvalidem sizin olur sen çok sabırsızsın diyo ama yaş geçiyo ne yapam sen söyle tatlım ne yapam çok bunaldım duysun allah sesimi istşyorum mafoldumben
Hakkında hayırlısı olsun canımm inşallahh hayırlısı olur hakkında.yaşın hiçte geçmiyor benceelmaz:
gerçekten ilginç
kuşun eve girmesi bebeğe işaret diyorlar inşallah bende ve tüm istiyen arkadaşlarım da camdan içeri kuş girdiğini görürler amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
kızlar bugün gene ben rüyamda doğum yaptım resmen doğurdum gene çok güzel birşey yaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah gerçekleşir ilk kasığıma indi bebek sonra ayaktaydım evde doğurdum bacağıma sarılmış
yeni doğan çocuk nasıl kanlı sulu olur aynı öyle hebide göbek bağını kesmek iin halamla teyzemi odadaydı onları çağırdım ama kesildimi bilmiyorum
buay ikinci görüşüm doğum yaptığımı gerçekleşir inşallah
doğum yapmak sıkıntı atmak anlamına da gelır derler
hayırlara cıksın ruyan ınsallah
inşallah canım sıkıntılardan da kurtuluruz da bebeğim olsun çok istiyorum artık yeter artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?