Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Hakkında hayırlısı olsun canımm inşallahh hayırlısı olur hakkında.yaşın hiçte geçmiyor benceelmaz:

Hakkında hayırlısı olsun canımm inşallahh hayırlısı olur hakkında.yaşın hiçte geçmiyor benceelmaz:

amin balım aminnnn inşallahh cümlemizin hakkında hayırllısı

yaşım niye geçiyo biliyomusun eşimde bu çalışma hırsı kayın ve hayın anamda bu inat oldukça ben daha çok beklerimmm bebek işini en iyisi eşim ikna olmuşken gigiyim demi olursa olur olmazsa nasip :jeyyar:

elchım kendini hazır hissediyorsan tabikide başlaa.Ama unutma tüp bebek tedavisi zor bir süreç.Rabbim yardımcın olsunn..Ben büyük konuşmak istemiyorum ama düşünmüyorum yaptırmayı ne yapalım bebekte olmazsa öyle göçerim :)diğer aleme:)Sanki bebeklemi doğdum :)diğer dünyada yeteri kadar çekicem bari bu dünyada azda olsa acı çekmeyim :))klomen komaya soktuysa tüp :))mezarlık yapar beni :)

balım tabiki haklısın bende aynı düşünüyorum aslında hemde diyorumki dini açıdan bi sakıncası varmıdır acaba tüp tedavisinin bilmiyorum aklım karmakarışık eşim çok sorumsuz benim dr un verdii ilaçlarıda içmiyo hiç bişeye dikkat etmyo hep ben hep ben olacaksa böyle olsun diyorum allaha çok şükür kuvvetli bünyeye sahibim inşallah öylede devam eder ilaçlara iğnelere filan dayanıyorum klomen değildi benim tedavim gonal f di ve ben hep kendim vurdum göbekten rabbşm yardımcı olur inşallah yine bu süreçte hayırlısı bakalım

ben de görmüştüm rüya.bir sınıfta dersteydim,eski işyerinden arkadaşlar da aynı sınıftaymış.29 ekimmiş ve hamileymişim.o rüyadan sonra 29 ekimde hamile kalacağımı düşünerek takmamaya başladım.29 ekimde hamileydim hem de 7 aylık.

ooooooooooffffffffff rüya görmekten artık kafayı sıyırdım valla haaaaa
birgünde gerçek olsun ya
baklavatepsisi gördüm gelinlik giydim hamile gördüm kendimi çocuk doğurdum emzrdim kafayı yedim vallahi artık

ben kardeşimin hamılelgını görmuştum ruyamda. o gece ruyamda mavi bir muhabbet kuşu boynunda kırmızı çıngıraklı kurdalesı olan bir kuş evımıze gırmış ve dogruca kardeşimin kucagına konmuştu. ve sonra o kuş erkek bebek oldu bır anda. ertesı gun kardeşimi aradım, hemen test yaptı ve gözlerımıze ınanamadık hamıle çıktı. şimdı yakışıklı bır yıgenım var. bir kere de bebegı olmayan bır arkadaşımı yolda gördum, karnını sevdım bebiş nasıl dıye, ama başımdan aşagı kaynar sular dökuldu, çunku çocugu olmadıgını bıldıgım halde istemsız yaptım bu hareketi. kızda şaşırdı çok uzuldu. eve gıderken test almış acaba içine mı dogdu dıye. tahlılı yapmış hamıle çıkmış. bu duruma hala bır anlam veremıyor. nasıl oldu bılmıyorum.

gerçekten ilginç
kuşun eve girmesi bebeğe işaret diyorlar inşallah bende ve tüm istiyen arkadaşlarım da camdan içeri kuş girdiğini görürler amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

bende 2 gun once test yapıyordum poztıf,inanmıyordum bir daha pozitif, bir kaç kez yaptım hep pozitif :) sonra 2 sepet içinde 2 bebek vardı uyandım :)

kaydirigubbakcemile5

gerçekten ilginç
kuşun eve girmesi bebeğe işaret diyorlar inşallah bende ve tüm istiyen arkadaşlarım da camdan içeri kuş girdiğini görürler amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

amin canım hepiniz için dua ediyorum sureklı. tez zamanda ALLAHım kucaklarımızı doldursun.

Bende hamile olduğumu öğrenmeden önce o kadar fazla bebek rüyası görmüştüm ki , test yapıyorum negatif çıkıyo ama bende rüyalar bitmek bilmiyordu..
Hayır çocuğu kafaya takarak uyumuyorum da 2 yıllık evliydik ve o ay bi deneyelim demiştik , ama gecelerim bebekle geçiyordu resmen..
Sonradan pozitifi gördük , saklanmış minik kelebeğim rüyama girmiş hep :)

kızlar bugün gene ben rüyamda doğum yaptım resmen doğurdum gene çok güzel birşey yaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah gerçekleşir ilk kasığıma indi bebek sonra ayaktaydım evde doğurdum bacağıma sarılmış
yeni doğan çocuk nasıl kanlı sulu olur aynı öyle hebide göbek bağını kesmek iin halamla teyzemi odadaydı onları çağırdım ama kesildimi bilmiyorum
buay ikinci görüşüm doğum yaptığımı gerçekleşir inşallah

doğum yapmak sıkıntı atmak anlamına da gelır derler

hayırlara cıksın ruyan ınsallah

ben hamile kaldımı öğrenmeden önce rüyamda bir tabak tatlı görmüştüm bi de sürekli hayvan yavruları görüyodum bunların tabirin okuyunca bi bebeğe işaret olduğunu öğrenmiştim.hatta bebeğimin cinsiyetini bile rüyamda gördüm sayılır.gördüğüm civcivin bir testisi vardı çünkü.kaydirigubbakcemile3

bende bugün rüyamda akvaryum balığı yavruları gördüm.ama çok miniklerdi.sonra büyük bir balık onları yedi.nedir acaba çok merak ettım.inşallah hamileyimdir.

balımmm gel kısss.bak dün rüyalardan bahsettik görmüyorum dedim ama nelr gördümsırnaşık şeybilinç altı işte...
benim bir arkadasım var ve bizler gibi o da bebiş istiyor uzun süredir..
iki kere düşük yaptı malesef((
onu gördüm rüyamda...elinde testle yanıma geldi...
bak dedi geçen gün test yaptım ama hafif çizgi var,sence hamile miyim dedi.
bende aa dedim bende yapmıştım karşılaştırdım ikimizinkini,ikiside silik çizgiydi.
ama sonra onunki belirginleşmeye koyulaşmaya başladı:1shok:
çok şaşırdımmm sevindimm rüyamda,dedim bence sen hamilesin.
ama benimki öylece duruyodu degişmedi..
hayır olsun balım...bi el atarsan rüyama sevinirimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…