bende bugün rüyamda akvaryum balığı yavruları gördüm.ama çok miniklerdi.sonra büyük bir balık onları yedi.nedir acaba çok merak ettım.inşallah hamileyimdir.
balımmm gel kısss.bak dün rüyalardan bahsettik görmüyorum dedim ama nelr gördümsırnaşık şeybilinç altı işte...
benim bir arkadasım var ve bizler gibi o da bebiş istiyor uzun süredir..
iki kere düşük yaptı malesef((
onu gördüm rüyamda...elinde testle yanıma geldi...
bak dedi geçen gün test yaptım ama hafif çizgi var,sence hamile miyim dedi.
bende aa dedim bende yapmıştım karşılaştırdım ikimizinkini,ikiside silik çizgiydi.
ama sonra onunki belirginleşmeye koyulaşmaya başladı:1shok:
çok şaşırdımmm sevindimm rüyamda,dedim bence sen hamilesin.
ama benimki öylece duruyodu degişmedi..
hayır olsun balım...bi el atarsan rüyama sevinirimŞeniz
Derinim rüyadaşım dün konuştuk bugun rüya gördün kaydirigubbakcemile3 hayır olsun inşalahh bilmemkii nedir anlamı çok değişikk inşallah bu ay o silik çizgiyi sende görürsün.Adetine ne kadar kaldı
Bende rüyamda görmüstüm...
Hamileymisim o zaman ama haberim yokmus...
Rüyadan 2 gün sonra ögrenmistim...
Ama nasil bir rüyaydi onu hatirlamiyorum artik malesef.kaydirigubbakcemile3..
Derinim inşallah o arkadaşında en kısa zamanda yüzü güler.Belkide hamile kalıcaktır sende rüyanda hissettin
aşk olsun balım ve derincim benim rüyamı görmediniz galiba eh bir göz atarsanız sevinirim doğum yapmıştım bir göz atın neolur
selam kızlaaarrr...bende sizin rüyaları okuya okuya bende bugün rüya gördüm..rüyamda yeni evlenen arkadaşım hamileyim diyo bana test kağıdını gösteriyo bi bakıyorum testin üstünde benim ismim soy ismim yazıyo hamiledir diye yazıyo..çok şaşırdım valla..hala da şaşgınım..10 günüm geçti ama cesaretim yok test yapmaya..çünkü her ay günüm geçiyo zaten...öptüm canlarııımm..balıııımm hadi gıııım rüyamı yorumlaa...
canımm ne duruyosunn lütfen test yappp.10 gün geçmiş bak...rüyanda benimkine benziyor hayır olsun inşallah.okuduysan eger bende arkadasımı elinde testle bana gösterirken gördüm..benimde elimde test vardı silik çizgi..sonra onunki belirginleşti hamilesin diyodum ona:)))canım sen test yap bence bugün..rüyadan dolayı degil yani 10 günün geçmiş..ee belki de rabbim rüyanda gösterdi artık bekleme ögren diyeyerimseniben
slm kızlar bugun karısım bır ruya gordum.bır kreste calısıyorum cocuklarla uılgılenıyorum sonra bır karıısklık oluyor cocukalrdan bırı kayboluyor onu babam kardesımle arıyoruz fılan sonra baska bır duyaya gectım hehe bır kız cocugu ama cok guzel kucagımda otobus yolculugu yapıyoruz sonra annesı gelıo alıyor kızı benden konusuyoruz annesıyle fılan.sonra bı bebegım oluyor yatırıyorum sonra emzırıyorum emıyor mememden kız bebegım bakın oldu dıom herkes tebrık edıo benı fılan annemeyız
bırı yorumlasın bıraz karısık ama hep bebekle ugrastım ruyamda
inşallah canım benim yaa..pek umudum yok ama eşime söyleyim bakalım bi test alsın akşama ..zaten akşama ancak gelir eşim..güzel haberler veririm inşallah sizlere..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:öptüm derinsucum ..ilgin için opuyorumnanaktanopuyorumnanaktançok sağol canım beniimm...ŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?