Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

bende bugün rüyamda akvaryum balığı yavruları gördüm.ama çok miniklerdi.sonra büyük bir balık onları yedi.nedir acaba çok merak ettım.inşallah hamileyimdir.

balık kısmet derler...bence sen etrafındakilere dikkat et kısmetını kımseye kaptırma sengözlerimebaksanab

Derinim rüyadaşım dün konuştuk bugun rüya gördün kaydirigubbakcemile3 hayır olsun inşalahh bilmemkii nedir anlamı çok değişikk inşallah bu ay o silik çizgiyi sende görürsün.Adetine ne kadar kaldı

Bende rüyamda görmüstüm...
Hamileymisim o zaman ama haberim yokmus...
Rüyadan 2 gün sonra ögrenmistim...

Ama nasil bir rüyaydi onu hatirlamiyorum artik malesef.kaydirigubbakcemile3..

canım inşallah diyecegim ama ben yaramı dondurdum bu ay ve 1 ay boyunca şansım yok:)))anladın sen onu ...

öbür aya tekrar dondurulmazsa eger inşallah öbür aya yoralım..
ama ne yalan diyeyim ben arkadasıma yordum vallah.inşallah ya o da çok bekledi((

Derinim inşallah o arkadaşında en kısa zamanda yüzü güler.Belkide hamile kalıcaktır sende rüyanda hissettin

aşk olsun balım ve derincim benim rüyamı görmediniz galiba eh bir göz atarsanız sevinirim doğum yapmıştım bir göz atın neolur

selam kızlaaarrr...bende sizin rüyaları okuya okuya bende bugün rüya gördüm..rüyamda yeni evlenen arkadaşım hamileyim diyo bana test kağıdını gösteriyo bi bakıyorum testin üstünde benim ismim soy ismim yazıyo hamiledir diye yazıyo..çok şaşırdım valla..hala da şaşgınım..10 günüm geçti ama cesaretim yok test yapmaya..çünkü her ay günüm geçiyo zaten...öptüm canlarııımm..balıııımm hadi gıııım rüyamı yorumlaa...

canımm ne duruyosunn lütfen test yappp.10 gün geçmiş bak...rüyanda benimkine benziyor hayır olsun inşallah.okuduysan eger bende arkadasımı elinde testle bana gösterirken gördüm..benimde elimde test vardı silik çizgi..sonra onunki belirginleşti hamilesin diyodum ona:)))canım sen test yap bence bugün..rüyadan dolayı degil yani 10 günün geçmiş..ee belki de rabbim rüyanda gösterdi artık bekleme ögren diyeyerimseniben

inşallah canım benim yaa..pek umudum yok ama eşime söyleyim bakalım bi test alsın akşama ..zaten akşama ancak gelir eşim..güzel haberler veririm inşallah sizlere..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:öptüm derinsucum ..ilgin için opuyorumnanaktanopuyorumnanaktançok sağol canım beniimm...ŞenizŞenizŞeniz

slm kızlar bugun karısım bır ruya gordum.bır kreste calısıyorum cocuklarla uılgılenıyorum sonra bır karıısklık oluyor cocukalrdan bırı kayboluyor onu babam kardesımle arıyoruz fılan sonra baska bır duyaya gectım hehe bır kız cocugu ama cok guzel kucagımda otobus yolculugu yapıyoruz sonra annesı gelıo alıyor kızı benden konusuyoruz annesıyle fılan.sonra bı bebegım oluyor yatırıyorum sonra emzırıyorum emıyor mememden kız bebegım bakın oldu dıom herkes tebrık edıo benı fılan annemeyız

bırı yorumlasın bıraz karısık ama hep bebekle ugrastım ruyamda

üff amma karısık bir rüyaymış :)

bence ugrasmaların sonunda yakında zafere ulaşacaksın. bebek emzirmek iyidir :lepi:

kızlar bende o kadar bebek rüyaları görüyorumki ...ama her ay sonuç negatif...test yapıyorum bebeğimi emziriyorum gelinlik giyiyorum ama malesef yok... galiba artık bizde bilinç altımıza yer yaptı sürekli aynı şeyleri görüyoruz..rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin

canım inşallah yaaa:Saruboceq:mutlaka haber ver ama olur mu?hadi hayırlısı inşallah.

bende hamile kalmadan önce rüyamda altın görmüştüm rüyada altın görmek çoçuga işaret derler ki bunun örneklerini çok biliyorum ve inanıyorum rüyamda eşim altın kolyeyi düşürüyor kaya parçalarının arasında kolye kayboluyor ben ne yapıp edip onu buluyorum ve eşime veriyorum o çok seviniyo falan...zaten bu rüyadan bir müddet sonra hamile oldugumu ögrenmiştim:)
hamileyken de rüyamda altın alyansım var evde elime geçiyor ve kendikendime diyorum ki ben bunu eşime vereyim de bozdursun diyorum bu rüyadan iki gün sonrada bebegimin kalp atışlarının durdugunu ögrendim doktorum dan.. hakkımızdan hayırlısı inşallah... altın bilezik kız çoçugu altın yüzük ise erkek çoçuguna işaretmiş...

kızzz balkafaa gel bakiiimmmkaydirigubbakcemile3bak rüyalardan konuşunca görecegim de yoksa görüyom nan delüüüüü..kaydirigubbakcemilesenin yüzünden rüyalar gördüm genesırnaşık şeyikisinin de anlamı çocugunuz olacagına diyo:)))
baklava ve güllaç dükkanı gördüm..anammm bi görsenizz baklavaların yufkalarını açmışlar dag gibi üst üste dükkanın yanında dışarda hemde..içerde güllaçlar öyleee bu ne yaa dedim çok severim bide güllacıcokacimcoook ikisininde anlamı sevinçli habere ve evli olanlar için çocugu olacagına diyo:lepi:valla o kadar çok baklava ve güllaç görünce bütün KADINLAR KULÜBÜ nde hamile kalmak isteyenlere yordum:Saruboceq:sırnaşık şey

Ebrum ,derinsum rüyadaşımmm ve diğerr arkadaşlar inşallahh hayır olsun rüyalarınızzz

Ebrummmm çabuk test yap yada doktoraa gidicektinn haniii ??????

Rüyadaşım kaydirigubbakcemile3 ama harika bir rüya görmüşsün..Bu topikte kibele arkadaşımızdı sanırım baklava gördüğü ve hamiştii :)) senin yorumuda zaman çocuk habercisi..Bu sefer inşallahh çıkarr bu rüya yeni yıla hamiş girersin inşallah

slm kızlar nasılsınız bugün rüyamda yumurta gördüm adetime 4 gün var geçen ki hamileliğimdede yumurta gördüm ama çatlak yumurta ve hamile olduğumu öğrendim ama düşük yapmıştım hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…