slm kızlar nasılsınız bugün rüyamda yumurta gördüm adetime 4 gün var geçen ki hamileliğimdede yumurta gördüm ama çatlak yumurta ve hamile olduğumu öğrendim ama düşük yapmıştım hadi hayırlısı bakalım
canım hayır olsun inşallah...dedigin yorum mantıklı..ama inş ikiz olur da ikiside yaşar tabii:Saruboceq:ruyalar bazen gercek oluyor sanırım,
2 ay once yengem benı ruyasında gormus.buzdolabının ustunden 2 yumurta almısım ama bırını elımden dusurup kırmısım.
ve 2 ay sonra tup bebek uygulamasına karar verildi. acaba 2 taneden birisimi yaşayacak offf..galiba psikolojim bozuldu
korkuyorum
Derinim rüyadaşım naberrr canım :)) ooo yeri rüyalar ver sende :jeyyar:
Canım gördüğün rüya teyzeninde söylediği gibi bereket,bolluk rüyası :))Eşine para gelicek yakın zamanda :jeyyar:
:)ben bugun canavar maskesi takıyodum rüymda kaydirigubbakcemile3
inşallah canım hayır olur inş:)))
anammm canavar maskesimiiii ellmoları geçtik canavarmı görcez artıksırnaşık şeyhayır olsun kızzz:)
ya konuyu açan arkadaşa ne kadar teşekkür etsem az tam benlik bi konu olmuş
ben rüyamda herkesin hamileliğini evleneceğini hasta olacağını görüyorum. kendimle ilgili de sadece adetten 1,2 gün önce adet olacağımı görüyorum. her ay istisnasız sürekli adetten önce adet olacağımı gördüm. bakalım bigün inşallah kendi hamileliğimi de görürüm
arkadaşlar ahanda birüya daha gördümdün sabah bende de bişey var hep sabah görüyom
rüyamda gene çocuk emzirdim ama öyle bişey ki benim çocuğum olmuş ben onu yatağının içinde unutmuşum tabi alışkın değilimya çocuğa anam üzerinden 2 gün geçmiş çocuğu emzirmemişim eşim geliyor ondan korkuma çocukla ilgileniyorum anam bir bakıyorum ki çocuk ölecek açlıktan hemen aldım kucağıma emzirmeye başladım çocuk canlandı ama nasıl emiyor görmek lazım varya çocuk canlandı kendine geldi uyandım malesef
balım ,derinsu canlarım bu neya artık kaç kere gördüm ben bu rüyaları 2kere doğum yaptım 3kereden fazla oluyor çocuk emziriyorum habide yatarken allahütalaya dedim ki allahım bana bir ışık ver eğer hamile kalacaksam dedim bu rüyayı gördüm hayırlısı artık
Arkadaşlar valla ben kesin delirdim artık devamlı bebek görüyorum rüyam da bakın bunuda yeni gördüm bebek doğurmuşum 20 günlükmüş kaynanam dışarı çıkartmış ben evde yokken dışarda buldum onları bebeğime nasıl sarıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?