Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

İnşallah bu sefer sağlıklı hamilelik yaşarsın...

Bende rüyamda yumurtalar gördüm.Sıra sıra dizilmiş.
Yumurtaların herbiri bir kadınınmış.Yani sahibi varmış.
ıııı İlginç olan şu ki o ay döllenmeyen yumurtayı sahibi pişirip yiyomuş.kaydirigubbakcemile3
Valla enteresandı yanii :roflol:

ruyalar bazen gercek oluyor sanırım,

2 ay once yengem benı ruyasında gormus.buzdolabının ustunden 2 yumurta almısım ama bırını elımden dusurup kırmısım.

ve 2 ay sonra tup bebek uygulamasına karar verildi. acaba 2 taneden birisimi yaşayacak offf..galiba psikolojim bozuldu

korkuyorum

canım hayır olsun inşallah...dedigin yorum mantıklı..ama inş ikiz olur da ikiside yaşar tabii:Saruboceq:

ben de hep bebğim oluyor ve emzirdiğimi görüyorum. geçen hafta rüyamda gördüm yine , bebeğim 8-9 aylık olmuş farketmemişim bi gidiyorum doktora ki doğuruyorum ve bol bol emzirdiğimi gördüm bebeğimi.. bu arada reglime daha 11 gün var:) bekle babam bekle:)

Merhaba bende bu sabah rüyamda yumurta gördüm 5-6 tane ama pişirecekmişim bir kaba kırdım onları.Sonra rüyamda adet olduğumu gördüm hayr olsun artık.Normalde adet düzenlemek için yasmin kullanıyordum ama bu ay birkaç kez içememiştim ne diyeyim 1 hafta sonra adet günüm inşallah bebiş gelmiştir..

rüyaa topiciiii kimse rüya görmedimi rüyacılarrr:))))
kızlar geçen gece rüyamda eşimi birkaç tepsi sade böregin içine elleriyle peynir dolduruken gördüm..sizce ne demektir..illa bebek demeniz şart degil yorum yapın yeter:)))teyzeme sordum çok iyi dedi,bereket dedi:))

Derinim rüyadaşım naberrr canım :)) ooo yeri rüyalar ver sende :jeyyar:
Canım gördüğün rüya teyzeninde söylediği gibi bereket,bolluk rüyası :))Eşine para gelicek yakın zamanda :jeyyar:

:)ben bugun canavar maskesi takıyodum rüymda kaydirigubbakcemile3

inşallah canım hayır olur inş:)))
anammm canavar maskesimiiii ellmoları geçtik canavarmı görcez artıksırnaşık şeyhayır olsun kızzz:)

inşallah canım hayır olur inş:)))
anammm canavar maskesimiiii ellmoları geçtik canavarmı görcez artıksırnaşık şeyhayır olsun kızzz:)

Arkadaş dün siteye resim eklemişti .Onun etkisinde kaldım sanırım kaydirigubbakcemile3 ekliyorum resmi bak

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın herkese .... Öncelikle Rabbim isteyen dileyen herkese en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inş.

Ben ümidimi kestiğim ay bir gün rüyamda kız doğurduğumu gördüm.O ay çok sık çocuklarım olduğu rüyasını görüyordum pek takılmamıştım ama aynı gün sabahın köründe arkadaşım arayıp ikimizinde kızı oluyordu rüyamda deyince daha reglime 4 gün olmasına rağmen bile kalkıp test yaptım içimde kalmasın diye.Veeee hamiş olduğumu öğrendim o gün çok şükür..Şimdi 6 aylık olduk kızımla şükürler olsun.Rabbim herkese nasip etsin kısa zamanda.
Fakat garip olan o rüyadan sonra gebeliğim boyunca hep erkek bebek doğurduğum rüyasını görmemdi.Halada devam ediyor bu rüyalar.Hatta bugün bile yine erkek bebekle uğraştım...Benim bildiğim hamilebir kadın rüyasında erkek bebek görürse kızı olurmuş benimde kızım olacak nasipse.Hayır olsun inş.

derinim anlamına baktım ..Maske sırnaşık şey Rüyada maske görmek , bazı sırlarınızın yakınlarınız tarafından öğrenileceğine işarettir ... Rüyada maske görmek, sizi sevdigini tekrarlayan arkadaslarinizin hakikatte arkanizdan söylemedikleri söz kalmadigina ve sizin basarilarinizi çekemediklerine, bu bakimdan yüzünüze her güleni hakiki dostunuz sanmamaniz gerektigine isarettir. :lepi: Evettt işteeee hepside doğru :1shok:

ay balkafalı kız oda ne öyle anam ne korktum birden valla hamile biri görse bebğini düşürür...bence kaldır o resmi çok korkunç.....

Ben bir keresinde hamileyim diye şüphelenmiştim, adetim gecikmişti eczaneden test aldım çift çizgi çıktı.Hastanede kan tahliline gittik hemen. Sonuç kanda negatif! Eşimin yüz ifadesini hiç unutamıyorum çok üzülmüştü.Aradan 6 ay geçti bir gece rüyamda rahmetli akrabalarımı gördüm aralarında bir oğlan çocuğu vardı kısa şortlu bana bakıyordu bu senin dediler.Ertesi ay hamile olduğumu öğrendim :) Oğlum şubata geliyor inşallah.

arkadaşlar ahanda birüya daha gördümdün sabah bende de bişey var hep sabah görüyom
rüyamda gene çocuk emzirdim ama öyle bişey ki benim çocuğum olmuş ben onu yatağının içinde unutmuşum tabi alışkın değilimya çocuğa anam üzerinden 2 gün geçmiş çocuğu emzirmemişim eşim geliyor ondan korkuma çocukla ilgileniyorum anam bir bakıyorum ki çocuk ölecek açlıktan hemen aldım kucağıma emzirmeye başladım çocuk canlandı ama nasıl emiyor görmek lazım varya çocuk canlandı kendine geldi uyandım malesef

balım ,derinsu canlarım bu neya artık kaç kere gördüm ben bu rüyaları 2kere doğum yaptım 3kereden fazla oluyor çocuk emziriyorum habide yatarken allahütalaya dedim ki allahım bana bir ışık ver eğer hamile kalacaksam dedim bu rüyayı gördüm hayırlısı artık

Arkadaşlar valla ben kesin delirdim artık devamlı bebek görüyorum rüyam da bakın bunuda yeni gördüm bebek doğurmuşum 20 günlükmüş kaynanam dışarı çıkartmış ben evde yokken dışarda buldum onları bebeğime nasıl sarıldım

Son düzenleme:
ya konuyu açan arkadaşa ne kadar teşekkür etsem az tam benlik bi konu olmuş
ben rüyamda herkesin hamileliğini evleneceğini hasta olacağını görüyorum. kendimle ilgili de sadece adetten 1,2 gün önce adet olacağımı görüyorum. her ay istisnasız sürekli adetten önce adet olacağımı gördüm. bakalım bigün inşallah kendi hamileliğimi de görürüm

ya arkadaşım bizim bütün topikler ortak galiba kaydirigubbakcemile5

kizlar dun gece ruyamda okula gitmisdim cocuklar hepsi ellerinde baklavalar ve tatlilarla dolasiyorlardi. bizde anneannemle gitmistik sonra bir aile bizi okulda misafir etti birde baktim bunlardada baklava var ve yedim baklavalardan sonrasini hatirlamiyorum. gecen gecede ruyamda hamile ablami gordum ve bir film gordum cok karisikdi. ruyalarimi yorumladim mujdeli haber falan ama neticede ben bugun adet oldum. sizce ruyalarimin anlami ne sizce kizlar?

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…