arkadaşlar ahanda birüya daha gördümdün sabah bende de bişey var hep sabah görüyom
rüyamda gene çocuk emzirdim ama öyle bişey ki benim çocuğum olmuş ben onu yatağının içinde unutmuşum tabi alışkın değilimya çocuğa anam üzerinden 2 gün geçmiş çocuğu emzirmemişim eşim geliyor ondan korkuma çocukla ilgileniyorum anam bir bakıyorum ki çocuk ölecek açlıktan hemen aldım kucağıma emzirmeye başladım çocuk canlandı ama nasıl emiyor görmek lazım varya çocuk canlandı kendine geldi uyandım malesef
balım ,derinsu canlarım bu neya artık kaç kere gördüm ben bu rüyaları 2kere doğum yaptım 3kereden fazla oluyor çocuk emziriyorum habide yatarken allahütalaya dedim ki allahım bana bir ışık ver eğer hamile kalacaksam dedim bu rüyayı gördüm hayırlısı artık
Arkadaşlar valla ben kesin delirdim artık devamlı bebek görüyorum rüyam da bakın bunuda yeni gördüm bebek doğurmuşum 20 günlükmüş kaynanam dışarı çıkartmış ben evde yokken dışarda buldum onları bebeğime nasıl sarıldım
derinim allah iyiliğini halamı bebeğe yormaktan bıkmadın rüyaları nan :)))) ben artık tarla görüyorum rüyada farmvılla oynamaktan :roflol:
ayyy ne çabuk yeitştin nann delüüüümmmmŞenizhe yaaa yordum gene elimde olmadan göyada yormuyodum dimi..ne biliyim çiçek görünce heyecan ettim.makbuş bizi çok sevindirdi içim coşku dolukaydirigubbakcemile3
inşallah seninde mucizen bu ay gelir canım opuyorumnanaktan
Geçmişe bakarsan bir arkadaş çiçek gördüğü ay hamileydii..tabi ben bu rüyalara hiç inanmıyorum artıkk :))) ama geçenlerede bir arkadaşı hasta görmüştüm rüyamda ve hasta haberini aldım hayrett çıktıı :roflol:
yaaa:))işte sen yormadıgın için sürpriz olcak sanada canım benim..ben sanmıyorum şuanda hamile olacagımı içimde his yok açıkçası...kutuma gidiecemmmmmmmmmsırnaşık şey
Ben kaçar artık rüyalarla işim olmaz kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bende hamileliği değil ama adet olacağımı önceden görebiliyorum 1 yıldır hep adetten bi kaç gün yada en az bir gün önce rüyamda adet olduğumu görüyorum o gün akşama kadar bi bakıyorum aa adet olmuşum neyse geçen ay çok sevindim adet olduğumu görmedim diye adetim gecikti ama 1 gün önce gördüm yine. bu ay da dün gece adet olduğumu gördüm. yani anlayacağınız bu ayda hamilelik yok. ama rüyaya çok fazla itibar etmemek lazım inşallah bu ay rüyam tersine çıkar ve hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?