Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

nag,şşşş napıyosun kızz.bu rüyalar hayıra alamet bence tatlımmm.inşallah yakında gelecek melegin ben öyle düşündüm.raabbimden ışık istemişsin bunun üzerine bu rüyalarr illa birşey olacak.adetin ne zaman canım .hamile olmayasın kızz birden öyle geldi içime:))

kızlarrr hayırlı bayramlar...dün gece rüyamda evimi çiçeklerin sardıgını gördüm.çok güzeldi.normalde evde canlı çiçek bakmayı sevmem bakmam da..ama rüyamda çok güzeldi..çogu yeşildi ama.begonya falan olur ya...saksı çiçekleri birsürü nereye baksam.hayır olsun inşallah.yorumlarınızı merakla bekliyorum.sengözlerimebaksanab

derinim allah iyiliğini halamı bebeğe yormaktan bıkmadın rüyaları nan :)))) ben artık tarla görüyorum rüyada farmvılla oynamaktan :roflol:

derinim allah iyiliğini halamı bebeğe yormaktan bıkmadın rüyaları nan :)))) ben artık tarla görüyorum rüyada farmvılla oynamaktan :roflol:

ayyy ne çabuk yeitştin nann delüüüümmmmŞenizhe yaaa yordum gene elimde olmadan göyada yormuyodum dimi..ne biliyim çiçek görünce heyecan ettim.makbuş bizi çok sevindirdi içim coşku dolukaydirigubbakcemile3

inşallah seninde mucizen bu ay gelir canım opuyorumnanaktan

Geçmişe bakarsan bir arkadaş çiçek gördüğü ay hamileydii..tabi ben bu rüyalara hiç inanmıyorum artıkk :))) ama geçenlerede bir arkadaşı hasta görmüştüm rüyamda ve hasta haberini aldım hayrett çıktıı :roflol:

yaaa:))işte sen yormadıgın için sürpriz olcak sanada canım benim..ben sanmıyorum şuanda hamile olacagımı içimde his yok açıkçası...kutuma gidiecemmmmmmmmmsırnaşık şey

kızlar slm ben yeniyim.
rüyalarınız çoğunu okudum.ben de 1 senedir hamile kalmaya çalışıyorum.bissürü rüya gördüm hamilelikle ilgili,ama hala hamile değilimbu ay tüp bebek deniycez.umarım tutar ve herşey iyi olur.

derincim benim adet tarihim 5 aralık bakalım hayırlısı 7 doğum günüm eşime diyorum belki güzel haber veririm sana doğum günüm de diyorum o da inşallah diyor

arkadaşlar bende hamileliği değil ama adet olacağımı önceden görebiliyorum 1 yıldır hep adetten bi kaç gün yada en az bir gün önce rüyamda adet olduğumu görüyorum o gün akşama kadar bi bakıyorum aa adet olmuşum neyse geçen ay çok sevindim adet olduğumu görmedim diye adetim gecikti ama 1 gün önce gördüm yine. bu ay da dün gece adet olduğumu gördüm. yani anlayacağınız bu ayda hamilelik yok. ama rüyaya çok fazla itibar etmemek lazım inşallah bu ay rüyam tersine çıkar ve hamileyimdir

CANIM BENIM INSAALLHHH

BENDE RUYAMDA BIR HIZMETCI SABAH KAHVALTISI GETIRIYORDU YATAGIMA...AAA NE GUZEL DIYE HEYECANLANIYORDUM BAKTIM KOCA TEPSIDE BIR YUMURTA AAAAAAAAAAAAOLMAZA BU YUMURTAA DIYORUM

KALKTIM VE REGL OLMUSUM mafoldumben

Bende dün gece rüyamda arkadaşımın annesini görüyorum onlara gitmişim ağlıyorum üzgünüm kadın sağ koluma 2 tane düz bilezik takıyor ışıl ışıl parlıyor bilezikler yanındada benim kendi künyem var.Daha sonra rüyamda lale görüyorum lele kaynatıp içersen hamile kalacaksın diyorlar rüyanın içerisinde rahmetli babam da vardı.

1 hafta öncede yine babamı görmüştüm telefonla beni arıyordu çok seviniyordum babama sorular soruyorum ve bi soruda baba benim çocuğum olacakmı diyorum olacak diyor, oğlum olacak mı diyorum evet oğlun olacak diyor.Reglime 10 gün var ama pek umutlanmak istemiyorum..

Kızlar rüyalarıma hiç bişey yazmadınız..

Dün gecede rüyamda balkona çıkıyorum 4 yaşlarında güzel bir kız çocuğu kimsin diyorum nasıl geldin buraya kayboldum diyor alıyorum mahalle mahalle evini annesini arıyoruz ama çocuk yeri bi türlü söyleyemiyor.Daha sonra bir anda bi sel geliyor çocuk sele kapılıp gidiyor çok üzülüyorum..

dün gece rüyamda erkek bir bebeği seviyordum.sarılıyordu,gülüyordu.cok sevimliydi.ve bugün hamile olduğumu öğrendim.darısı basınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…