Bende dün gece rüyamda arkadaşımın annesini görüyorum onlara gitmişim ağlıyorum üzgünüm kadın sağ koluma 2 tane düz bilezik takıyor ışıl ışıl parlıyor bilezikler yanındada benim kendi künyem var.Daha sonra rüyamda lale görüyorum lele kaynatıp içersen hamile kalacaksın diyorlar rüyanın içerisinde rahmetli babam da vardı.
1 hafta öncede yine babamı görmüştüm telefonla beni arıyordu çok seviniyordum babama sorular soruyorum ve bi soruda baba benim çocuğum olacakmı diyorum olacak diyor, oğlum olacak mı diyorum evet oğlun olacak diyor.Reglime 10 gün var ama pek umutlanmak istemiyorum..
canımm valla inşallahh hayır olsun.bak bilezik evlatla yorumlanıyor canım altın bilezik yani.Kızlar rüyalarıma hiç bişey yazmadınız..
Dün gecede rüyamda balkona çıkıyorum 4 yaşlarında güzel bir kız çocuğu kimsin diyorum nasıl geldin buraya kayboldum diyor alıyorum mahalle mahalle evini annesini arıyoruz ama çocuk yeri bi türlü söyleyemiyor.Daha sonra bir anda bi sel geliyor çocuk sele kapılıp gidiyor çok üzülüyorum..
aa ne güzel yaaa.hadi Allahım sag salim kucaklamayı nasip etsin canım:))dün gece rüyamda erkek bir bebeği seviyordum.sarılıyordu,gülüyordu.cok sevimliydi.ve bugün hamile olduğumu öğrendim.darısı basınıza
canımm gelinlik giymekte iyi diyorlar..burada gelinlik rüyası anlatıp hamile oldugunu ögrene çok kişi gördüm ben:)))öbür aya inşallahhh onun işaretidir:Saruboceq:Merhaba kızlar ben dün aksam saat 9.30 sıraları adet oldum daha sonra yattım uykuya dalmısım.Gece rüyamda gelınlık gıydıgımı gördüm çok güzeldı böyle ne anlama gelıyor lütfen yorum yapın
hadi inşallah hayır olsun canım..kız çocugu iyidir..inşallah gönlüne göre verir rabbim:Saruboceq:gerçekten rüyasından sonra hamile olduğunu öğrenen çok varmı?ben 2gecedir üst üste gördüm kızım olduğunu sevdiğimi Rabbim nasip eder inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat dileyenlere..
Ben de rüyamda gelinliğimin küçük bir kız çocuğu elbisesine dönüştüğünü gördüm. Rengi de yeşildi.
Normalde adetime yaklaşık 10 gün var.
Rabbim hayırlısını versin inşaallah.
ayyy rüyanı okudugum anda tamam dedimm bu kızın bebişi geliyo yakında:))canım gelinlik evlatla da yorumlanıyor ve çocuk giysisine dönüşmesi acaip olumlu geldi bana...içimden bi ses müjdeyi alıcaz diyor:)))
sende sagol canım..hislerim bu yönde oldu inanki inşallahh haberini bekliyorum:)))Sağol canım inşaallah.
Dün gece de çok değişik bir rüya gördüm.
Elimde bir bebek var. Evet elimde yani avucumun içinde. Ama küçücük, parmak kadar.
Yani doğması gereken zamanda değil.
Hani anne karnında olur ya elleri ayakları yüzü vardır ama miniciktir. ışte öyle.
Ama benim bebeğim değilmiş. Yengeminmiş. Ve çocuk açmış.
Avucumun içinde bebek, ben heryerde yengemi arıyorum.
Arada sırada da bakıyorum yaşıyormu diye.
Tamam sıcak hala yaşıyor diyorum kendi kendime.
Sonra yengemi buluyorum. Yenge çocuk çok aç hemen süt vermen lazım diyorum.
Yengem de alıp bebeği emziriyor.
Çok etkilendim. Uyanınca bir müddet uyuyamadım.
Belki de bilinç altıdır bilemiyorum. :sm_confused:
kızlar ben ruyamda tomurcuk gül gördüm 5 6 taneydi vazo arıyodum koymak için
ne anlama geliyo bilen varmı aranızda:sm_confused:
Güzel yorumların için teşekkürler Derinsu inşallah dediğin gibi hayrlısıyla meleğim gelmiştir.BUgünde rüya gördüm.
Görümcem arkadaşlar falan mutfağım baya kalabalık hep beraber tatlı yapıyoruz hayr olsun.Bide bi arkadaşıma gitmişim orda gümüşten bir at gördüm..
Bugün 25. günüm adetime daha var ama ara ara sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum ağrılarım var(
amaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn allahaskina.
Ne ruya var.ne bebek.
sabir sabir ya sabir.
kafayi siyiracam yakinda.
Güzel yorumların için teşekkürler Derinsu inşallah dediğin gibi hayrlısıyla meleğim gelmiştir.BUgünde rüya gördüm.
Görümcem arkadaşlar falan mutfağım baya kalabalık hep beraber tatlı yapıyoruz hayr olsun.Bide bi arkadaşıma gitmişim orda gümüşten bir at gördüm..
Bugün 25. günüm adetime daha var ama ara ara sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum ağrılarım var(
ayyy canım yaaaa..valla tatlı görmekde hamilelikle yorumlanıyor çogu zaman...hadi hayırlısı inşallah:Saruboceq:
canim at; murattir derler.insallah hamilesindirde senin icin seviniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?