Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Merhaba kızlar ben dün aksam saat 9.30 sıraları adet oldum daha sonra yattım uykuya dalmısım.Gece rüyamda gelınlık gıydıgımı gördüm çok güzeldı böyle ne anlama gelıyor lütfen yorum yapın

gerçekten rüyasından sonra hamile olduğunu öğrenen çok varmı?ben 2gecedir üst üste gördüm kızım olduğunu sevdiğimi Rabbim nasip eder inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat dileyenlere..

Ben de rüyamda gelinliğimin küçük bir kız çocuğu elbisesine dönüştüğünü gördüm. Rengi de yeşildi.
Normalde adetime yaklaşık 10 gün var.
Rabbim hayırlısını versin inşaallah.

canımm valla inşallahh hayır olsun.bak bilezik evlatla yorumlanıyor canım altın bilezik yani.
hadi inşallah canım :))ikinciside kız çocugu müjdeye işarettir.isteginin gerçekleşecegine inşallah:Saruboceq:
dün gece rüyamda erkek bir bebeği seviyordum.sarılıyordu,gülüyordu.cok sevimliydi.ve bugün hamile olduğumu öğrendim.darısı basınıza
aa ne güzel yaaa.hadi Allahım sag salim kucaklamayı nasip etsin canım:))
canımm gelinlik giymekte iyi diyorlar..burada gelinlik rüyası anlatıp hamile oldugunu ögrene çok kişi gördüm ben:)))öbür aya inşallahhh onun işaretidir:Saruboceq:
gerçekten rüyasından sonra hamile olduğunu öğrenen çok varmı?ben 2gecedir üst üste gördüm kızım olduğunu sevdiğimi Rabbim nasip eder inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat dileyenlere..
hadi inşallah hayır olsun canım..kız çocugu iyidir..inşallah gönlüne göre verir rabbim:Saruboceq:

ayyy rüyanı okudugum anda tamam dedimm bu kızın bebişi geliyo yakında:))canım gelinlik evlatla da yorumlanıyor ve çocuk giysisine dönüşmesi acaip olumlu geldi bana...içimden bi ses müjdeyi alıcaz diyor:)))

ayyy rüyanı okudugum anda tamam dedimm bu kızın bebişi geliyo yakında:))canım gelinlik evlatla da yorumlanıyor ve çocuk giysisine dönüşmesi acaip olumlu geldi bana...içimden bi ses müjdeyi alıcaz diyor:)))

Sağol canım inşaallah.
Dün gece de çok değişik bir rüya gördüm.
Elimde bir bebek var. Evet elimde yani avucumun içinde. Ama küçücük, parmak kadar.
Yani doğması gereken zamanda değil.
Hani anne karnında olur ya elleri ayakları yüzü vardır ama miniciktir. İşte öyle.
Ama benim bebeğim değilmiş. Yengeminmiş. Ve çocuk açmış.
Avucumun içinde bebek, ben heryerde yengemi arıyorum.
Arada sırada da bakıyorum yaşıyormu diye.
Tamam sıcak hala yaşıyor diyorum kendi kendime.
Sonra yengemi buluyorum. Yenge çocuk çok aç hemen süt vermen lazım diyorum.
Yengem de alıp bebeği emziriyor.
Çok etkilendim. Uyanınca bir müddet uyuyamadım.
Belki de bilinç altıdır bilemiyorum. :sm_confused:

kızlar ben ruyamda tomurcuk gül gördüm 5 6 taneydi vazo arıyodum koymak için
ne anlama geliyo bilen varmı aranızda:sm_confused:

sende sagol canım..hislerim bu yönde oldu inanki inşallahh haberini bekliyorum:)))
bu gördügün rüyada tamamlıyor sanki...hadi inşallahhh.:Saruboceq:
kızlar ben ruyamda tomurcuk gül gördüm 5 6 taneydi vazo arıyodum koymak için
ne anlama geliyo bilen varmı aranızda:sm_confused:

canım hemen senin için netten baktım.bak tomurcuk gül için ne diyor..o kısmını kopyaladım sana:)))
Gül tomurcuğu genç kıza, çocuğa ve pek yakında meydana gelecek sevinçli bir duruma:teytey:

canım hemen senin için netten baktım.bak tomurcuk gül için ne diyor..o kısmını kopyaladım sana:)))
Gül tomurcuğu genç kıza, çocuğa ve pek yakında meydana gelecek sevinçli bir duruma:teytey:[/QUOTE]

canım çok sagol inş hamileyimdir yaaa:Saruboceq::Saruboceq:

Güzel yorumların için teşekkürler Derinsu inşallah dediğin gibi hayrlısıyla meleğim gelmiştir.BUgünde rüya gördüm.

Görümcem arkadaşlar falan mutfağım baya kalabalık hep beraber tatlı yapıyoruz hayr olsun.Bide bi arkadaşıma gitmişim orda gümüşten bir at gördüm..

Bugün 25. günüm adetime daha var ama ara ara sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum ağrılarım var (

balkafammmmmmmmmmm ne güliiisin delü karııı sardım gene rüyalara haaaa:)))))bana gülüyon ben biliyorummmkaydirigubbakcemile3

nevyascım sleam canım..şimdi çıkmam gerek.son gördügün rüyayı yazmışsın bakıcam bi ara...banada bak sanki rüya yorumcusuyummmkaydirigubbakcemile3

Ben rüyamda
kan tüpünde kan ama kanı gormuyom kan testi yaptirkisim ve pazarda usg girdimi hamile oldumu gormuştum
o günde hamile oldumu öğrendim transferin onuncu gunü z

ayyy canım yaaaa..valla tatlı görmekde hamilelikle yorumlanıyor çogu zaman...hadi hayırlısı inşallah:Saruboceq:

amaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn allahaskina.
Ne ruya var.ne bebek.
sabir sabir ya sabir.

kafayi siyiracam yakinda.

amaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn allahaskina.
Ne ruya var.ne bebek.
sabir sabir ya sabir.

kafayi siyiracam yakinda.

Valla bende bi sürü rüya görüyorum... bebek sevdiğimi,ikizim olduğunu, test yaptığımı ve pozitif çıktığını ama gelen giden bebek falan yok. Her ay hüsran.
Artık bilinçaltımın oyunlarına kanmayacağım.

canim at; murattir derler.insallah hamilesindirde senin icin seviniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…