Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Bu sabahta 6 dan sonra bir rüya gördüm hayr olsun :)

Görümcemler bize gelmiş sonra eşi eşimi alıp gezmeye gidiyor ben eşime çok kızıyorum beni bıraktığı için tartışıyoruz baya sonra gittiler.Kayınpederim için evde Kur-an okunmaya başlanıyor nasıl kalabalık ev güya cenazesi var ama kayınpederim daha ölmemiş diyorum bu nasıl oluyor ardından ev kalabalık bi bakıyorum bi kadınla bi bebeği benim yatağıma girmiş kızıyorum bağırıp çağırıp kadını kovuyorum evden :) sonra çarşaflarımı falan düzeltiyorum görümcemle yatağıma nevresim örtüyoruz.Sonra evin içinde eşimi arıyorum ama ev kocaman bir sürü oda ve banyo var tek tek dolanıyorum yok sonra eşimi soruyorum cenazeye gelenlerden birine diyorlar o köyde fındık satıyor akşama gelecek anlamıyorum ne olduğunu ne köyü ne fındığı diyorum bizim fındıkla falan işimiz yok.Ağlıyorum devamlı sürekli Kur-an sesi öyle uyandım uzun çok karışık bir rüyaydı :)))

Benim arkadaşlarım beni görmüşlerdi hamile olduğumu onun üstüne test yaptım hamileymişimopuyorumnanaktan
Bene rüyamda görmüştüm ama hatırlamıyorum şuanda rüya tabirlerine baktığımda murat-dilek demişti ne olduğunu şimdi hiç hatırlamıyorum ama.

ayyy bende rüyanmda bebek seviyodum yanaklarımı öyle bi öpüyoduki sanki yalıyodu canım benim kız çocuğuydu okadar tatlıydiki adetim 3 gün geçti nolur hamile oluyum inşşşş

merhaba kızlar,

geçen cumartesi ben de bir rüya gördüm. yorumlarsanız sevinirim.

bir ördek ve bir tavuk yanyana kuluçkada yatıyorlar. beni görünce ikisi de kalkıyor ve altlarında bir sürü yavruları var. ama ötmüyorlar. ben hatta canlılar mı diye düşünüp yaklaşınca kıpırdamaya başlıyor hepsi. çok tatlılar sevmek için elime alıyorum. bu sırada bir kedi geliyor ve onu kovuyorum hemen . sonra da uyandım. sizce nedir..

canım benim bi arkadaşım ruyasında civciv görmüştü o ay hamile kaldı buda ona benziyo paylaşmak istedim

canım benim bi arkadaşım ruyasında civciv görmüştü o ay hamile kaldı buda ona benziyo paylaşmak istedim

ayy canım benim paylaşımın için çok teşekkür ederim. inşallah benim de hamile kalacağım içime doğmuştur da bu rüyayı görmüşümdür. çok teşekkür ederim, Allah gönlüne göre versin canım..

kızlar ben de bugün rüyamda sertap erenerin (şrkıcı) bebeği olduğunu gördüm. esmer bişiydi. sertap erenerin rüyanda ne işi var diye sormayın valla bilmiyorum

bu ay rüyamda 2 iki kere bebeğim oldugunu gördüm ve testim bugün pozitif çıktı. rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah. herkese sevgiler sabırlar..

kızlar bugün sabah rüyamda köydemişim annemlerde orda tanıdığın biri bana 3tane yumurta verdi yeni yumurtlamış tavuk cebime koydum yolda giderken biri kırıldı hayrolsun inşallah.

yorumlarsanız sevinirim tşrler

Kızlar bende dun aksam salonumuza gırmıs muhabbet kusu surusu gordum
yaklasık 25 30 tane...ucuyorlar sureklı..cember seklınde..
yorum yapabılecek varmı acaba??

canım umut vermek istemem ama eve kuş girmesi bebeğin olacağına işeret inşallah hamiş kalırsın çok insan böyle rüyalardan sonra hamile kaldılar

biz valla 1 yildir denedik bebek isini olmadi.artik umudu kesmistim.taa ki eylul ayina kadar. bi gece ruyamda kucuk bi kiz cocugu bana telefon acti '' Annecim nerdesin gelmiyo musun daha? hadi cabuk" dedi. sicrayarak uyanmisim.yaklasik 1 hafta sonra hamile kaldigimi ogrendim. Allahim herkese nasip etsin insllah.simdi 14 haftalik hamileyim.

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar bişey soracam bugün ruyamda ev çok kalabalıktı pide yaptımışız kasa kasa herkes yiyodu
sonra eşim böyle buket şeklinde sarılmış top top sarımsak koyuyodu cebime bende niye koydun diorum oda dursun orda diyo ne anlama geliyo sizce bi yorumlarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…